Коментари - Методи Андреев: Има опасност от диктатура на прокуратурата | Днес.dir.bg

Методи Андреев: Има опасност от диктатура на прокуратурата

Ако реформата не бъде завършена, ако не бъде доведена до законодателно ниво, има опасност в България да се установи тиха диктатура на прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Методи Андреев: Има опасност от диктатура на прокуратурата | Днес.dir.bg

Коментари

Има опасност от диктатура на пролетариата

Този е абсолютен кретен.

Стиснатият и алчен до мозъка на костите си Методи е последният който може да бъде морален съдник на когото и да било и на каквото и да било...ГАБИ

както еднолично гл.прокурор подгони невинен Сидеров,се вижда,че е диктатура под АМериканса власт,а и бежанците не спират-вървят на талази

Този некачествен бетон що не си подобри количеството цимет и да се цментира по-добре?!

Изказването според мен е популистко????

А изненадан/а ли сте ? Думи на човек минал през много партии=идейни промени ...ако въпбще някога има идеи у подобни безкруполни гьонсурати-фурнаджииски лопати!!

съгласен съм.

Методи Андреев: Има опасност освен от диктатура на прокуратурата но и на олигархията.

Понеже не мина номерът на бясно-сините тотално да подчинят съдебната система - сега рев за диктатура на прокуратурата. Този незаситим за "червена кръв", напълно изперкал вампир вижда навсякъде действия на комунисти и ДС дори когато вятъра му духне шапката или светофарът смени светлината преди да е пресякъл улицата.

К-ъв номер бе? За теб Венецианската комисия бясно сини ли са? :) Не ставай за смя :) "Българският парламент ..... гласува точно обратното на това, което беше препоръчала Венецианската комисия"

Сега ще стане ясно,кои в РБ имат морал и са честни и кои плюят на избирателите и обещанията си,за да останат на всяка цена във власта!Това правителство е неспособно за реформи и това се видя с последното гласуване,а и със отхвърлянето на антикорупционните закони!

Методи,Методиии,всичко което казваш е вярно,само не мога да разбера какво правиш в тази bad company?!

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака .

Методи Андреев: Има опасност от диктатура на прокуратурата Това преведено означава, диктатура на цинизма,простотията,лакомията и лъжата.

бла бла бла

Тоя мишок след като беше шеф на Комисията по Досиетата като депутат от СДС ...сега вече е с Гарантирано Депутатство до живот !!! Сега е в ГЕРБ ! Всички с досиета=бивши Доносници и сегашни Десни лидери ... ...ще му целуват краката ,зашотим знае и най-Мръсните тайни ! Боко и Цеко например !

Прокурорската диктатура е още от бай Тошово време. Въпреки че обществото не я иска отдавна, то е слабо, а мафията е много по - силна.

Тъкмо ДС на България щяха да сменят диктатурата на прокуратурата с тази на на НПО-тата и се скараха за кокъла * ДС = Държавна Сигурност

Има опасност от диктатура на прокуратуриата?

Много ги е страх тези крадци там горе да не ги подгони прокуратурата. За съжаление няма да се случи.

най-честните, най-неподкупните, най-родолюбивите, най-патриотичните български магистрати.

Всичките са за кауша.

Да бе, то досега нямаше така ли ? Ай сик*ир не стана мимикраята както вие искахте и сега след вас и потоп ... Докато всички не увиснете на ВЪЖЕТО няма да се управят нещата...

Аз лично нищо не съм искал, освен да живея в нормална държава. Само дето виждам, как американските еничари унищожават родината ми и моите сънародници. За 26 години виждам дейност спрямо нас, българите, която напълно отговаря на понятието Геноцид. И това се извършва еднозначно от новите американо-еврейски еничари. Да не изреждам тоталното превъзходство на времето преди 1989г, сравнено с разрухата на държавата ни днес. На която, според американската пропаганда, трябва да се радвам и да искам да продължава. Мисля, че нещо си се объркал и ти, и господарите ти. А да обесиш почти всички българи, тези, които мислим така, ще ти е малко трудно. По-вероятното е обратното да стане. Все пак сме демокрация и мнозинството решава.

Не знам дали има хипотетична опасност от диктатура на прокуратурата. Може и да има, може и да няма, както повечето неща. Но определено наблюдаваме опит за политическа диктатура. Риформаторския блок, реално представляващ под 5% от населението, се опитва да налага своите позиции в правителството и на гърба на всички нас. Когато малцинството се опитва да казва какво да се случва, ето това вече е диктатура. Това е реалната опасност в момента. Както и включването на американските елементи и НПО веднага да почнат "протести", т.е. виждаме използване на "меката сила" в действие.

Реформаторският блок представлява най-качествената част от туземната популация.

Ми разбира се че са най-качествени. Но като екзекутори на България. Видяхме ги в действие през тези 26 години какви ги вършат и колко успяха да съсипят България. Представляват малка групичка еничари на служба на държавите САЩ и Израел.

Бъди спокоен, няма такава опасност. Диктатурата на прокуратурата вече е факт, с любезното съдействие на ДПС и ББ.

в България се протестира по форумите, но не и на улицата...стойте си по клавиатурите и се бунтувайте тихо, а довечера набиите децата и жената..

Този кретен Андреев, който говори с ужасен диалект, откъде събра пари да построи огромна къща в Бояна?

говори С акцент . говори НА диалект . но не може да настигне лидера на бсп!

Най-безсмислено изхарчените пари в тази "държава" са именно за "съдебната система". А, и, между другото, разполагаме с най-прогресивния в света наказателен кодекс, според който, никой престъпник, не може да бъде осъден ефективно, с изключение, разбира се, длъжниците на топлофикация.

Защо може да се установи диктатура на прокурора. Та тя вече отдавна съществува. Даже би могло да се нарече лов на вещици. Тази отвратителна истерия, която с вдига около ВОЛЕН ще се върне като бумеранг към тая маша на чужди интереси. Прекалено далаче отиде тоя човек и сам не чувства как си прави лошо сам на себе си.

Диктатурата на прокуратурата отдавна вече е факт.

Диктатурата на прокуратурата отдавна вече е факт, както и на олигархията.

A досега как беше, от Татарчев насам мафията се управлява от прокуратурата.

Главен прокурор - поръчител/извършител на убийство. А убийството в сарайте ? УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА УБИЙЦИ !

EС категорично е против съдебната власт да се избира от политическата такава. Точно за такива "реформи" обаче работеше досегашния министър, който беше на заплата от Сорос

Pesh0

про - кура -тура

Метошко!интересно ми е къде беще и какъв беще преди 10.10 1989г.?????????????????????????

Добро утро, скъпи гербдажии , от стадото ... Днес бяха изпратени следните инструкции, до вашето ръководство : 1.Другарят доган , може да приема др. боко - след предварително записване - най- малко три дни предварително и то само два пъти месечно . 2.Другарката вътрешен министър е длъжна да се явява, не по-късно от половин час, след повикване по телефона -от другаря пеевски . 3.Другарят Цацаров не може да бъде безпокоен от 12- до 13 часа, когато обядва и от 13 - до 15 часа- когато е в следобедна дрямка .Отнася се, за ВСЕКИ от ръководството на държавата . 4, Всяко действие на другарят ДЖАБА / от междузвездни. войни / , не може да бъде оспорвано , КОНТРОЛИРАНО, наблюдавано ..от НИКОЙ в държавата !!! Да сведе до знанието на всички ръководства и крепостни в България !!! 5, Хора на др. Джаба -ще посетят всички художници, карикатуристи,артисти, музиканти, писатели , анализатори , адвокати ...и прочие свободни професии, които си позволяват да се СЪМНЯВАТ в неговите разпореждания .. Другарят Рапонии- да осигури необходимата милиционерска сила - нужна за мероприятието !! 6.Другарят Борисов може да се посещава футболни терени - с цел - ритане на топката, САМО след предварително РАЗРЕШЕНИЕ от 'ЦЕНТЪРА" !!! Искането се подава писмено !!! Всички членове и ръководства на ГЕРБ- стадото да бъдат запознати с тези инструкции !! Отговаря лично др. Цв. !!! BIG AL

Реформите означават - нови семейства.

От заглавието човек може да си помисли, че има опастност от диктатура на пролетариата.

Pesh0

Няма такава опасност . полицията , се пенсионира , на 40години . пролетариата на 65 .

Четейки, тази "дописка", стигнах до извода, че е необходима НЕЗАБАВНА и РАДИКАЛНА реформа в образователната сфера! Такова струпване на взаимо-НЕсвързани думи, претендиращо да бъде "статия", написана от човек, предполагам, завършил някаква филологическа специалност в университет, не бях срещал отдавна....? Как ще се оправим, като не можем да се разберем?

Немога да повярвам - УМЕН политик! Дано да го послуша някои, дано има още такива. Но за всеки случай - пред парламента, януари също е подходящо за за ...

Шегуваш ли се ! Това провинциално-селско адвокатче, което непрекъснато се чуди в коя медия да се "изяви" било "умник"! Недей така, излагаш се!

Вече е ясно ,че това правителство е НЕспособно за реформи и че няма нищо общо с десните политики на ЕНП!Борисов само се маскираше като десен с РБ,но се видя,че е парцал на червените демагози!

Не само Тиквата се маскира на десен! Маскира се и онзи турлугювеч, наричащ се Реформаторски блок. Това че са се кръстили реформаторски въобще не означава, че мислят за някакви реформи. Говоренето на общи приказки и мантри не е реформа!

Милите ми те правораздаватели! Катафалка с ремарке няма...Нищо от откраднатото няма да вземете със себе си! Да видим резултатите от владеенето на държавата от мафията: тотална липса на каквито и да е чуждестранни инвеститори,с изключение на такива, обвързани с 15-30 годишни договори с гарантирана печалба от 15% минимум на година(имам предвид американските тецове и канадския добив на злато)! Увеличаващ се главоломно дълг, демографска катастрофа, каквато и при война не е имало.В същото време да видим как са някои мафиоти, които по невнимание се показаха на светло-Христо Бисеров невинен и оправдан,цар Киро за лечение у дома,като и болните Маргини,Гриша Ганчев и сина му невинни,монтирани измервателни уреди на складовете на Лукойл-йок(само някакви надзиратели имало уж),Пеевски вече няма нужда да се преструва че няма медии,в севорозападнала България може да се коментира с една дума-феодализъм. След това имаме европейски проекти-магистрали,метро,и влакове.София-3 линии на метрото(когато в Рим има 2),ами поддръжката за тях кои ще я плаща? Траичо Трайков се бил пекъл на слънце вместо да уговаря богатите шейхове да наливат пари в БОСТАН,ами сега БУДА какво направи в Китай?!! Убеди ли ги тези богатите дръпнати очи да налеят някой юан в БОСТАН?Познахте..пак ИОК!Простак мафиот и прасе мафиот няма как да докарат и един лев на народа докато владеят държавата.Едиствено ако изметем всички мафиоти,и всички учасвали в управлението на страната от последните 50 години,може и да имаме шанс за оцеляване,а това може да стане само с война(революция,диктатура на пролетарията,военно положение,преврат,както искате го наречете).

Съгласен съм почти изцяло с коментара. Все си мисля че има и начин без да се пролива кръв но като че ли все по-невероятен става този сценарий. По нашите ширини и по нашите кратуни само тоягата като заиграе нещата имат шанс да се случат. Справка Румъния, Украйна...

Pesh0

То още малко , ще кажете , че има опасност , от обиране и разграбване , на държавата и на народа .

Че то има ли още нещо останало в "държавата" и "народа", което да не е ограбено?... :::))) Ах, да... Матриала още има собствени домове, на които "Световната банДа" е хвърлила око...!!!

Pesh0

виж , как , сам се сети . Който има дом , ще бъде задължен да плаща ... Който има , незаконна къща , ... няма да плаща .

Не разбирам защо не излязат юристи,за да си кажат пред обществото мнението. Все пак бг юристи трябва да имат думата за реформата,а не дьо Кабани костовистката глутница. Народа ще подкрепи разумна реформа предложена от бг юристи с опит. Не трябва да се позволява пак на тъмно някакви хора да правят реформа.

ами тя , държавата ,ни е на това дередже , именно от юристи с опит ! виж какво направи в румъния юрист без опит ! а нашите ако не оправдаят някой политик или съдия от първи опит , го оправдават от втори , и напоследък от трети опит на трета истанция !

Точно! Мнозинството юристи в парламента "правят" такава "реформа", която да им гарантира власт и печалби!

Ако се опитат да избягат от нашата топла прегръдка "...ГЕРБ може да попадне в капана на останалите парламентарни групи..." и какво ще правим ние тогава? УЖАС!

Може ли само някой да ме открехне с къкво щеше да помогне правосъдната реформа точно във вида в който я искаше РБ да помогне за разцвета на България. Просто за мен като човек който не е имал с правосъдната система в БГ много взимане - даване и не я познава е много, много трудно да прецени това. И не ми казвайте че обикновенния грайданин има дори и минимална идея за какво става дума.

да възпроизведа обяснението на депутат от гражданската квота на РБ който обясни достъпно че не става дума за прословутото...ама това е един човек...а за много по дълбоки неща./гледай сношното предаване на Веселин Дремджиев по тв он еър и ще разбереш.

Мето, Метоооо на теб ти трябва диктатура да си измислиш, че да си се бориш, че да си добре вместо да имаш някаква почтена професия и да правиш нещо смислено.

Това нереализирано ченге и политическа проститутка докога ще замърсява сайта ви?

Това е доказателство, че управляващите мутри не искат реални реформи, а само козметични за да задържат властта си

Няма демокрация докато не се приеме механизъм да се отзовават веднага прокурори,политици,когато обществото вижда,че вредят и не работят за народа. Така живеем в диктатура.

Какви избори на съдии, какви прокурорски квоти бре, цялата тая реформа е поредния прах в очите на простите народни маси - докато по-голямата част от съдиите са корумпирани и си колят и бесят както си знаят никакви реформи няма да оправят тази прогнила съдебна система

Цаоцаров като го подпука за търговия с влияние в Пазарджишкото МВР и тоя лае месечината. Хибридни атаки срещу Баце, срещу прокурора, само той в бяло! Маймун.

Шило

Да разбирам ли, че според Андреев, политиците трябва да назначават съдиите и прокурорите?

Коментари - Методи Андреев: Има опасност от диктатура на прокуратурата | Днес.dir.bg

Методи Андреев: Има опасност от диктатура на прокуратурата

Ако реформата не бъде завършена, ако не бъде доведена до законодателно ниво, има опасност в България да се установи тиха диктатура на прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Методи Андреев: Има опасност от диктатура на прокуратурата | Днес.dir.bg

Коментари

Има опасност от диктатура на пролетариата

Този е абсолютен кретен.

Стиснатият и алчен до мозъка на костите си Методи е последният който може да бъде морален съдник на когото и да било и на каквото и да било...ГАБИ

както еднолично гл.прокурор подгони невинен Сидеров,се вижда,че е диктатура под АМериканса власт,а и бежанците не спират-вървят на талази

Този некачествен бетон що не си подобри количеството цимет и да се цментира по-добре?!

Изказването според мен е популистко????

А изненадан/а ли сте ? Думи на човек минал през много партии=идейни промени ...ако въпбще някога има идеи у подобни безкруполни гьонсурати-фурнаджииски лопати!!

съгласен съм.

Методи Андреев: Има опасност освен от диктатура на прокуратурата но и на олигархията.

Понеже не мина номерът на бясно-сините тотално да подчинят съдебната система - сега рев за диктатура на прокуратурата. Този незаситим за "червена кръв", напълно изперкал вампир вижда навсякъде действия на комунисти и ДС дори когато вятъра му духне шапката или светофарът смени светлината преди да е пресякъл улицата.

К-ъв номер бе? За теб Венецианската комисия бясно сини ли са? :) Не ставай за смя :) "Българският парламент ..... гласува точно обратното на това, което беше препоръчала Венецианската комисия"

Сега ще стане ясно,кои в РБ имат морал и са честни и кои плюят на избирателите и обещанията си,за да останат на всяка цена във власта!Това правителство е неспособно за реформи и това се видя с последното гласуване,а и със отхвърлянето на антикорупционните закони!

Методи,Методиии,всичко което казваш е вярно,само не мога да разбера какво правиш в тази bad company?!

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака .

Методи Андреев: Има опасност от диктатура на прокуратурата Това преведено означава, диктатура на цинизма,простотията,лакомията и лъжата.

бла бла бла

Тоя мишок след като беше шеф на Комисията по Досиетата като депутат от СДС ...сега вече е с Гарантирано Депутатство до живот !!! Сега е в ГЕРБ ! Всички с досиета=бивши Доносници и сегашни Десни лидери ... ...ще му целуват краката ,зашотим знае и най-Мръсните тайни ! Боко и Цеко например !

Прокурорската диктатура е още от бай Тошово време. Въпреки че обществото не я иска отдавна, то е слабо, а мафията е много по - силна.

Тъкмо ДС на България щяха да сменят диктатурата на прокуратурата с тази на на НПО-тата и се скараха за кокъла * ДС = Държавна Сигурност

Има опасност от диктатура на прокуратуриата?

Много ги е страх тези крадци там горе да не ги подгони прокуратурата. За съжаление няма да се случи.

най-честните, най-неподкупните, най-родолюбивите, най-патриотичните български магистрати.

Всичките са за кауша.

Да бе, то досега нямаше така ли ? Ай сик*ир не стана мимикраята както вие искахте и сега след вас и потоп ... Докато всички не увиснете на ВЪЖЕТО няма да се управят нещата...

Аз лично нищо не съм искал, освен да живея в нормална държава. Само дето виждам, как американските еничари унищожават родината ми и моите сънародници. За 26 години виждам дейност спрямо нас, българите, която напълно отговаря на понятието Геноцид. И това се извършва еднозначно от новите американо-еврейски еничари. Да не изреждам тоталното превъзходство на времето преди 1989г, сравнено с разрухата на държавата ни днес. На която, според американската пропаганда, трябва да се радвам и да искам да продължава. Мисля, че нещо си се объркал и ти, и господарите ти. А да обесиш почти всички българи, тези, които мислим така, ще ти е малко трудно. По-вероятното е обратното да стане. Все пак сме демокрация и мнозинството решава.

Не знам дали има хипотетична опасност от диктатура на прокуратурата. Може и да има, може и да няма, както повечето неща. Но определено наблюдаваме опит за политическа диктатура. Риформаторския блок, реално представляващ под 5% от населението, се опитва да налага своите позиции в правителството и на гърба на всички нас. Когато малцинството се опитва да казва какво да се случва, ето това вече е диктатура. Това е реалната опасност в момента. Както и включването на американските елементи и НПО веднага да почнат "протести", т.е. виждаме използване на "меката сила" в действие.

Реформаторският блок представлява най-качествената част от туземната популация.

Ми разбира се че са най-качествени. Но като екзекутори на България. Видяхме ги в действие през тези 26 години какви ги вършат и колко успяха да съсипят България. Представляват малка групичка еничари на служба на държавите САЩ и Израел.

Бъди спокоен, няма такава опасност. Диктатурата на прокуратурата вече е факт, с любезното съдействие на ДПС и ББ.

в България се протестира по форумите, но не и на улицата...стойте си по клавиатурите и се бунтувайте тихо, а довечера набиите децата и жената..

Този кретен Андреев, който говори с ужасен диалект, откъде събра пари да построи огромна къща в Бояна?

говори С акцент . говори НА диалект . но не може да настигне лидера на бсп!

Най-безсмислено изхарчените пари в тази "държава" са именно за "съдебната система". А, и, между другото, разполагаме с най-прогресивния в света наказателен кодекс, според който, никой престъпник, не може да бъде осъден ефективно, с изключение, разбира се, длъжниците на топлофикация.

Защо може да се установи диктатура на прокурора. Та тя вече отдавна съществува. Даже би могло да се нарече лов на вещици. Тази отвратителна истерия, която с вдига около ВОЛЕН ще се върне като бумеранг към тая маша на чужди интереси. Прекалено далаче отиде тоя човек и сам не чувства как си прави лошо сам на себе си.

Диктатурата на прокуратурата отдавна вече е факт.

Диктатурата на прокуратурата отдавна вече е факт, както и на олигархията.

A досега как беше, от Татарчев насам мафията се управлява от прокуратурата.

Главен прокурор - поръчител/извършител на убийство. А убийството в сарайте ? УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА УБИЙЦИ !

EС категорично е против съдебната власт да се избира от политическата такава. Точно за такива "реформи" обаче работеше досегашния министър, който беше на заплата от Сорос

Pesh0

про - кура -тура

Метошко!интересно ми е къде беще и какъв беще преди 10.10 1989г.?????????????????????????

Добро утро, скъпи гербдажии , от стадото ... Днес бяха изпратени следните инструкции, до вашето ръководство : 1.Другарят доган , може да приема др. боко - след предварително записване - най- малко три дни предварително и то само два пъти месечно . 2.Другарката вътрешен министър е длъжна да се явява, не по-късно от половин час, след повикване по телефона -от другаря пеевски . 3.Другарят Цацаров не може да бъде безпокоен от 12- до 13 часа, когато обядва и от 13 - до 15 часа- когато е в следобедна дрямка .Отнася се, за ВСЕКИ от ръководството на държавата . 4, Всяко действие на другарят ДЖАБА / от междузвездни. войни / , не може да бъде оспорвано , КОНТРОЛИРАНО, наблюдавано ..от НИКОЙ в държавата !!! Да сведе до знанието на всички ръководства и крепостни в България !!! 5, Хора на др. Джаба -ще посетят всички художници, карикатуристи,артисти, музиканти, писатели , анализатори , адвокати ...и прочие свободни професии, които си позволяват да се СЪМНЯВАТ в неговите разпореждания .. Другарят Рапонии- да осигури необходимата милиционерска сила - нужна за мероприятието !! 6.Другарят Борисов може да се посещава футболни терени - с цел - ритане на топката, САМО след предварително РАЗРЕШЕНИЕ от 'ЦЕНТЪРА" !!! Искането се подава писмено !!! Всички членове и ръководства на ГЕРБ- стадото да бъдат запознати с тези инструкции !! Отговаря лично др. Цв. !!! BIG AL

Реформите означават - нови семейства.

От заглавието човек може да си помисли, че има опастност от диктатура на пролетариата.

Pesh0

Няма такава опасност . полицията , се пенсионира , на 40години . пролетариата на 65 .

Четейки, тази "дописка", стигнах до извода, че е необходима НЕЗАБАВНА и РАДИКАЛНА реформа в образователната сфера! Такова струпване на взаимо-НЕсвързани думи, претендиращо да бъде "статия", написана от човек, предполагам, завършил някаква филологическа специалност в университет, не бях срещал отдавна....? Как ще се оправим, като не можем да се разберем?

Немога да повярвам - УМЕН политик! Дано да го послуша някои, дано има още такива. Но за всеки случай - пред парламента, януари също е подходящо за за ...

Шегуваш ли се ! Това провинциално-селско адвокатче, което непрекъснато се чуди в коя медия да се "изяви" било "умник"! Недей така, излагаш се!

Вече е ясно ,че това правителство е НЕспособно за реформи и че няма нищо общо с десните политики на ЕНП!Борисов само се маскираше като десен с РБ,но се видя,че е парцал на червените демагози!

Не само Тиквата се маскира на десен! Маскира се и онзи турлугювеч, наричащ се Реформаторски блок. Това че са се кръстили реформаторски въобще не означава, че мислят за някакви реформи. Говоренето на общи приказки и мантри не е реформа!

Милите ми те правораздаватели! Катафалка с ремарке няма...Нищо от откраднатото няма да вземете със себе си! Да видим резултатите от владеенето на държавата от мафията: тотална липса на каквито и да е чуждестранни инвеститори,с изключение на такива, обвързани с 15-30 годишни договори с гарантирана печалба от 15% минимум на година(имам предвид американските тецове и канадския добив на злато)! Увеличаващ се главоломно дълг, демографска катастрофа, каквато и при война не е имало.В същото време да видим как са някои мафиоти, които по невнимание се показаха на светло-Христо Бисеров невинен и оправдан,цар Киро за лечение у дома,като и болните Маргини,Гриша Ганчев и сина му невинни,монтирани измервателни уреди на складовете на Лукойл-йок(само някакви надзиратели имало уж),Пеевски вече няма нужда да се преструва че няма медии,в севорозападнала България може да се коментира с една дума-феодализъм. След това имаме европейски проекти-магистрали,метро,и влакове.София-3 линии на метрото(когато в Рим има 2),ами поддръжката за тях кои ще я плаща? Траичо Трайков се бил пекъл на слънце вместо да уговаря богатите шейхове да наливат пари в БОСТАН,ами сега БУДА какво направи в Китай?!! Убеди ли ги тези богатите дръпнати очи да налеят някой юан в БОСТАН?Познахте..пак ИОК!Простак мафиот и прасе мафиот няма как да докарат и един лев на народа докато владеят държавата.Едиствено ако изметем всички мафиоти,и всички учасвали в управлението на страната от последните 50 години,може и да имаме шанс за оцеляване,а това може да стане само с война(революция,диктатура на пролетарията,военно положение,преврат,както искате го наречете).

Съгласен съм почти изцяло с коментара. Все си мисля че има и начин без да се пролива кръв но като че ли все по-невероятен става този сценарий. По нашите ширини и по нашите кратуни само тоягата като заиграе нещата имат шанс да се случат. Справка Румъния, Украйна...

Pesh0

То още малко , ще кажете , че има опасност , от обиране и разграбване , на държавата и на народа .

Че то има ли още нещо останало в "държавата" и "народа", което да не е ограбено?... :::))) Ах, да... Матриала още има собствени домове, на които "Световната банДа" е хвърлила око...!!!

Pesh0

виж , как , сам се сети . Който има дом , ще бъде задължен да плаща ... Който има , незаконна къща , ... няма да плаща .

Не разбирам защо не излязат юристи,за да си кажат пред обществото мнението. Все пак бг юристи трябва да имат думата за реформата,а не дьо Кабани костовистката глутница. Народа ще подкрепи разумна реформа предложена от бг юристи с опит. Не трябва да се позволява пак на тъмно някакви хора да правят реформа.

ами тя , държавата ,ни е на това дередже , именно от юристи с опит ! виж какво направи в румъния юрист без опит ! а нашите ако не оправдаят някой политик или съдия от първи опит , го оправдават от втори , и напоследък от трети опит на трета истанция !

Точно! Мнозинството юристи в парламента "правят" такава "реформа", която да им гарантира власт и печалби!

Ако се опитат да избягат от нашата топла прегръдка "...ГЕРБ може да попадне в капана на останалите парламентарни групи..." и какво ще правим ние тогава? УЖАС!

Може ли само някой да ме открехне с къкво щеше да помогне правосъдната реформа точно във вида в който я искаше РБ да помогне за разцвета на България. Просто за мен като човек който не е имал с правосъдната система в БГ много взимане - даване и не я познава е много, много трудно да прецени това. И не ми казвайте че обикновенния грайданин има дори и минимална идея за какво става дума.

да възпроизведа обяснението на депутат от гражданската квота на РБ който обясни достъпно че не става дума за прословутото...ама това е един човек...а за много по дълбоки неща./гледай сношното предаване на Веселин Дремджиев по тв он еър и ще разбереш.

Мето, Метоооо на теб ти трябва диктатура да си измислиш, че да си се бориш, че да си добре вместо да имаш някаква почтена професия и да правиш нещо смислено.

Това нереализирано ченге и политическа проститутка докога ще замърсява сайта ви?

Това е доказателство, че управляващите мутри не искат реални реформи, а само козметични за да задържат властта си

Няма демокрация докато не се приеме механизъм да се отзовават веднага прокурори,политици,когато обществото вижда,че вредят и не работят за народа. Така живеем в диктатура.

Какви избори на съдии, какви прокурорски квоти бре, цялата тая реформа е поредния прах в очите на простите народни маси - докато по-голямата част от съдиите са корумпирани и си колят и бесят както си знаят никакви реформи няма да оправят тази прогнила съдебна система

Цаоцаров като го подпука за търговия с влияние в Пазарджишкото МВР и тоя лае месечината. Хибридни атаки срещу Баце, срещу прокурора, само той в бяло! Маймун.

Шило

Да разбирам ли, че според Андреев, политиците трябва да назначават съдиите и прокурорите?