Коментари - Арестуваха кмета на Перущица и още петима | Днес.dir.bg

Арестуваха кмета на Перущица и още петима

Кметът на Перущица Ради Минчев и още петима души са арестувани при спецоперация на МВР и ДАНС, съобщиха от Апелативната прокуратура в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха кмета на Перущица и още петима | Днес.dir.bg

Коментари

ВСИЧКИ КРАДЦИ НА БЕСИЛОТО ПУБЛИЧНО ДА ГЛЕДА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СИ ВЗЕМАТ ОСТАНАЛИТЕ ПОУКА.

При Живков се крадеше, но 25 години съсипаха държавата. Всички, които крадът под строй на бесилото публично за да си научат урока.Бедният човечец изнемогва и нямат срам.

и каква стана тям най патриотичния ви кмет и той балкански лъжец излезе?

отивам на сектор Т за мача,иначе сичките кметове по морето, не са за ареста , а за бесене и конфискация...столичната и пловдивския са без конкуренция...

Смешен си. Тази акция струва на ДАНС повече от бюджета на Перущица.

За КТБ нищо. За атомната централа - нищо. Видиш ли, някакъв кмет за едни 5000 лв нещо бил недонаправил. Да се смееш ли да плачеш ли.

Ало, ДИР-ът, къде е фърстновината за ВАДАТА? Ослушването не е здравословно за който и да е сайт.

Не е зле успоредно със злоупотребите на този кмет да публикуват и "нарушенията" в БНБ констатирани от Сметната палата.Просто за сравнителен анализ!Повече от страшно е!

За пренасяне на бюра и минерална вода- милион и 200 хиляди.... тия бюра по 5 пъти на ден ли ги пренасят бе?

Ако беше виновен нямаше да го арестуват.

Цв. Цв. му пуснаха гювеч от съда и отново развъртя ченгесарската си метла. Тоя човек разбира ли изобщо какво прави и какви ще са последствията? Ясно е че е прост комплексиран пъпеш, но дори и за физкултурник-рогоносец е прекалено прост.

нашите хора са наи добрите финансови експерти,в европа и по света,затова българия има такъв добър имидж,и е такъв земен раи за (нашите хора)!

нашият човек и нашите хора са невинни,те са спечелили своето благоденствие и просперитет от печеливши финасови спекулации на форех тарговията,дори трябва да публикуват начина си на забогатяване,а също и нашите 240 надродни слуги от 09.09.1944-1989-2016год!

СЕЗИРАМ ПРОКУРАТУРАТА ЧЕ КМЕТА НА ВАРНА Е ИЗВЪРШИЛ И ИЗВЪРШВА МНОЖЕСТВО ИЗТОЧВАНИЯ НА ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ И Е ЗА ЗАДЪРЖАНЕ , ТО ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ....

Не може! Кмета на Варна е гербераст, а Ради Минчев и областния на София са от ДСБ - това им е единственото прегрешение.

Посочете ми поне един кмет на град или село в България, който НЕ Е за арест и затвор за корупция и злоупотреби!!!

Кмета на Плевен не е за арест а за пример. Така че все пак има един свестен. Но да уточня че става въпрос за сегашният кмет . Защото предишният.....не е за приказка.

не ви сезирам,то се вижда. Кмета на Белоградчик унищожи града , затвори петдесет годишен музей в зграда , паметник на културата и сега до продажбата е свърталище на пияни ловджии , затваря и началното училище , също в зграда паметник на културата, плаща по 300 000лв. на съдия изпълнител , а получава 2 000лв. заплата , и още и още

Сезирам Ви ,да проверите община Кюстендил,финансите и,на червено е ,дали се краде ще установите бързо,след обективна проверка обаче.Кмета е от ГЕРБ ,имайте го предвид.

Предполагам Злачев е от герб, а Минчев от ДСБ! Държавата пак праща бухалки.

https://link Виж ако залата я беше направил кмет от ГЕРБ щеше да бъде добре. Но от ДСБ- откъде на къде. Кучето на ББ е впрегнал цялата държава за един кмет. БСП помага.

Аз мислех, че само циганите крадат в България пък то какво ставало в Перущица.

"Местните в Перущица са недоволни и от това, че кметът е дал разрешение да бъде разрушен паметник на местни герои, които съществува повече от 40 г. и се намира на дефилето на р. Въча.". Касае се за паметник на шумкари. БСП и ГЕРБ в Перущица се се сдушили срещу този кмет, който е от ДСБ. ДОНОСИТЕ срещу него валят от повече от година но ПРЕДИЗБОРНО той е арестуван по НАРЕЖДАНЕ НЕ ЦВЕТАНОВ. О това нищо няма да излезе в съда, но целта е ГЕРБ И БСП да изплашат хората в района и те да гласуват за президента на ГЕРБ, ако и това да е кучето на банскинската тиква. .

Права сте! Нищо няма да излезе! Вдигане на пушилка - нищо повече! ДАНС вместо да си гледат работата се занимават с кокошкарски работи! Ако има нещо нередно трябва да го установи Сметната палата и Агенцията за държавна финансова инспекция, които следва да сезират прокуратурата при данни за престъпление по служба! "Данни" в случая означава събрани от тях доказателства, които обаче не могат да отработят като престъпление, защото не попадат в обхвата на правомощията им!

Защо не арестуват Атанас СТОИЛОВ- кмета на Аксаково?Имали по-крадлив от него.Защото е от ГЕРБ и е протеже на Цв.Цветанов

А НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ КОГА

Преди малко повече от година Минчев бе разследван от прокуратурата в Пловдив по сигнал на общинския съветник Георги Злачев. Според старейшината кметът е подарил 10 тона старо желязо на стойност 5 хиляди лева. Дали арестът е заради същия случай все още не се знае. Продал го на 25 ст. а можел да го продаде на 50 ст., достатъчно било да изчака няколоко месеца цената да се вдигне, ако не падне междувременно. Нищо че цената в момента Най-голямата гордост на кмета пък бе новопостроената многофункционална спортна зала, която бе открита дни преди Коледа. Пловдивският елите баскетболен тим на Академик Бултекс 99 пътува от областния център до Перущица, където играе домакинските си мачове от тогава. Два месеца по-рано строителството на спортната зала в Перущица е спряно, а Общината бе застрашена да бъде глобена с 600 000 лв. за неизпълнение на европроекта. Според заповедта на РДНСК в Пловдив, собственикът трябваше незабавно да освободи строителната площадка от хора и техника, тъй като обектът бе опасен според инспекторите. Само Боко може да реже ленти и да строи спортни зали и то за по 150 милиона евро, вместо за 50 милиона, колкото е нормалната цена.

"Продал го на 25 ст. а можел да го продаде на 50 ст., достатъчно било да изчака " Това е все едно да осъдят кмета, че не е пуснал на общинска сметка печеливш фиш от тотото.

Арестувайте кметовете на ГЕРБ, а не само онези, дето ги е поръчала централата на ДПС.

d4

Кметската работа хич не е проста и лесна! Затова за кметския стол се водят кървави битки! Ако беше лесно да си кмет, никой нямаше да се натиска за поста.

Внимание! Идат поредните избори! Всички длъжностни лица (избираеми и назначаеми) извън ГЕРБ имате два полезни хода: 1. Целувате ръка на Цв.Цв. и оставате на място, като ще ви се увеличи "приноса" към ГЕРБ. 2. Бягате извън България. Нямате дори шанс да се "разболеете" за около 2 месеца, защото вече д-р Москуф ви е взел отпечатъците и ще бъдете намерени, където и да се скриете.

Колко още като този има по общините и другите държавни институции, но особено в общините, там корупцията е толкова голяма че думи нямам, особено свързаните с връщане на земи на хората и подаващите за промяна на статута на земята. Пълна корупция и безхаберщина, а Фандъкова се прави на голямото нещо... Нито вижда нито чува...до нея е трудно да се уредиш за среща, почти невъзможно. Питат те защо, по какви причини и накрая отсичат че срещата е невъзможна, тя е крайно заета....Това е драги, големците им трябваме преди избори, после си живеят живота и то какъв живот...

Тези крадци са съвременните рекетйори най големите престъпници ...даже това понятие кмет трябва да го махнат от българския речник !!! Освен да вдигат данъци ... изнудват и крадат общински ..пари и имоти нищо друго не правят по цял ден ! А и да не забрава ,в случаите когато няма какво ...защото предния преди него е обезкостил всичко... теглят заеми който и внуците ще ни ги връщат само и само да има от къде да крадат !!!

Преди време Бойко Борисов отстрани кмета на София по подобен начин, за да заеме мястото му. И го зае, а онзи излезе чист?! Но Перущица е малък град, така че си мисля само и единствено за медийни димки в предизборната кампания. Царските конюшни от завчера, немотивиран до момента арест днес, утре пак ще има нещо подобно и така докато не се посочи кандидатът за президент на ГЕРБ. Някой замисля ли се, че ГРЕБ все още няма кандидат-президент, та камо ли дебат, а в САЩ вече година се води дебатът между основните опоненти? Ето затова трябват димки.

Всички кметове са за затвора без никакво изключение който за заемали този пост последните 27 години !!! Както и техните съучастници и укриватели на кражбите им ..../МИЛИОНЕРИТЕ /тоест прокурори и съдии !!! МАФИЯ В БЕЛИ ЯКИЧКИ !!!Докато не се почне от там край няма да има тази история ! И тия евтини медии като кажат ..градоначалника и ми идва да повърна .. на кое по точно е началник ??? заводи ли има или едно работно место е създал ...по презумция не е ли слуга на целия град ... всичко в БГ е на обратно ...извратена история .... ЕНИЧАРИ КРАДЛИВИ фалираха Държавата тия малоумници прости !!!

Това е официално часът на политическата смърт на ДСБ....НО нека не забравяме и майчицата на корупционните скандали БСП и нейните пипала ГЕРБ и Абв-та и всекви такива...абе общо взето всички!

Ради Минчев, както и бившият областен управител на София които продаде на безценица царските конюшни са членове на ДСБ...Ами то си им е в кръвта...кадат си хората и това е...Покажете ми един от ДСБ да не е крадец и разбойник. всички са за затвора , но ваедно със съдиите и прокурорите са от едно кутило...

кУтило от кОтка ли произлиза ? Ужас! Неграмотността вече се превърна в национална напаст !

В България сигурно има още 1148 крадливи кмета и кметчета,но те са от герб и не се закачат.

За някои герберски кметове нямат избор, като изловения на границата с Турция да пренася над 24кг. амфетамини.

Радан го отнася

Пуста алчност............. Колко щеше да бъде хубав света, ако не познавахме алчността. А ни е нужно толкова малко - да имаме покрив, хляб и хора ,които да обичаме..............................

Пловдивска община се пише с главна буква, община Пловдив се пише с МАЛКА!

Само когато е в начало на изречението пловдивска-ТА община се пише с главна буква. Думи, завършващи на ска, ско, ски не са собствени имена, а ФУНКЦИОНАЛНИ наименования. Щом се членуват, не се пишат с Главни букви.

Община се пише с главна буква, когато иде реч за административна единица и с малка, когато определя географска територия. То не чи туй е кусура на матриялчиту!

УНСС?! Ясно! Само кретени крадци създават там.

пак ще има осъдителни за българия присъди в евра след 4-5 г в Страсбург--носега народа се радва колко железни са ДАНС-МВР -Прокуратури--аз само като чуя-ми става ясно какъв ПИАР е Но след 4 г тия мишки няма и да се чуват --журналистите нямада помнят --народа не го интересува--но няколко български семейства ще получат високо кръвно--тумори- болести --и ще станат врагове на българия

Оли-и-и-и! Дали няма да дойдат и в моето кметство?!?!!!!!

се отчиташ ,където трябва!

А ДАНС и прокуратурата кога ще влязат в държавния тотализатор да рзследват измамата за която снищи ни разказаха от Господари на ефира???? Става въпрос за стотици милиони годишно-нещо абсолютно съпоставимо с КТБ! В нормалните държави веднага щеше да бъде заведен колективен иска за милиони!

Интересно, в дълбоката провинция се реализират с европари разни проекти - било инфраструктурни, било културни. За кого ли се прави всичко това, като там останаха твърде малко българи. Не е ли по-добре да се задържат там младите хора чрез развиване на бизнес, пък те като се замогнат, така, че да не им се налага да ходят по гурбет, сами ще си направят дарения за построяване на това, от което имат нужда. За всичко ли трябва да разчитаме на Европата?

Нали си опорна точка -сам си отговори. Ама аз мисля, че си си отговорил. Ония от Еврогей съюза не са по глупави от теб и го знаят същото. Но защо правят обратното е също риторичен въпрос. Отговорът е много прост, но явно, не е за простите хора (в смисъл, еднопластови, елементарни, не учени). И той е стар, като цивилизацията: Раята трябва да се поддържа тъпа, гладна и на студено. Иначе ще се обърне срещу господарите си.

Кметчето е от ДСБ....

Изводът е - не завършвайте УНСС, ще ви арестуват!

Добре че е от хората на Раданчо, иначе никога нямаше да го хванат и съдят :))) прави ли ви впечатление, че докато Радан беше вицепремиер никой не закачаше неговите хора, а ?

За незнаещите - Радан Кънев никога не е бил в изпълнителната власт, той е само депутат.

Този нещо не е слушал, щом цялата държава е отгоре му. Тя акцията ще струва повече от бюджета на Перущица.

Радане, излез и си прибери версиите!

Ради Ботев Минчев, издигнат от ПП ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ". Неприятно е, но следва да се носи и политическа отговорност, когато един ден съдията се произнесе. Иначе БСП морал има в изобилие у нас - на един тъста му плащал апартаменти на цени в пъти по-ниски от пазарните, на друг детето учи в чужбина спонсорирано от държавното предприятие, на което е в борда, на трети синовете получават милиони заеми и стават хотелиери, на 4ти същото е дъщеря му, ВЕЦ-ове, соларни паркове ... Важното е, че каквото и да си откраднал в България никой не ги преследва и не отнемат имущества. Мафията я борят в медийните си изяви. А ние гласуваме проформа - законите не ги променят, а корупцията е сведена до най-долни нива.

Щом гласуваме проформа - ще гладуваме ефективно!

Според Радан Кънев излиза, че този арест е отговор на силната кандидатура на РБ за Президент ;)) Бойко Борисов нощем се будел в студена пот и плачел на рамото на магнолията си от Ужаса на корупцията - Радан Кънев ;)) Само Месии има в нашата политика, ама какво друго да очакваме при тази цена на лекарствата...

Ама ти си много прозорлив и всичко си разбрал бе, брат!!!! Евала! Милият ми той, мушморок. С тия сърпове и чукове дето ти дрънчат в кухата лейка - толкоз. Догодина опитай отново - може и да уцелиш къде е ключът от палатката.

сега колко са КРАДЛИВИ РЕФОРМАТОРИТЕ като РАДАН и кликата около него! Това е един бърз и ефикасен способ за ефективна борба срещу КОРУПЦИЯТА!

Коментари - Арестуваха кмета на Перущица и още петима | Днес.dir.bg

Арестуваха кмета на Перущица и още петима

Кметът на Перущица Ради Минчев и още петима души са арестувани при спецоперация на МВР и ДАНС, съобщиха от Апелативната прокуратура в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха кмета на Перущица и още петима | Днес.dir.bg

Коментари

ВСИЧКИ КРАДЦИ НА БЕСИЛОТО ПУБЛИЧНО ДА ГЛЕДА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СИ ВЗЕМАТ ОСТАНАЛИТЕ ПОУКА.

При Живков се крадеше, но 25 години съсипаха държавата. Всички, които крадът под строй на бесилото публично за да си научат урока.Бедният човечец изнемогва и нямат срам.

и каква стана тям най патриотичния ви кмет и той балкански лъжец излезе?

отивам на сектор Т за мача,иначе сичките кметове по морето, не са за ареста , а за бесене и конфискация...столичната и пловдивския са без конкуренция...

Смешен си. Тази акция струва на ДАНС повече от бюджета на Перущица.

За КТБ нищо. За атомната централа - нищо. Видиш ли, някакъв кмет за едни 5000 лв нещо бил недонаправил. Да се смееш ли да плачеш ли.

Ало, ДИР-ът, къде е фърстновината за ВАДАТА? Ослушването не е здравословно за който и да е сайт.

Не е зле успоредно със злоупотребите на този кмет да публикуват и "нарушенията" в БНБ констатирани от Сметната палата.Просто за сравнителен анализ!Повече от страшно е!

За пренасяне на бюра и минерална вода- милион и 200 хиляди.... тия бюра по 5 пъти на ден ли ги пренасят бе?

Ако беше виновен нямаше да го арестуват.

Цв. Цв. му пуснаха гювеч от съда и отново развъртя ченгесарската си метла. Тоя човек разбира ли изобщо какво прави и какви ще са последствията? Ясно е че е прост комплексиран пъпеш, но дори и за физкултурник-рогоносец е прекалено прост.

нашите хора са наи добрите финансови експерти,в европа и по света,затова българия има такъв добър имидж,и е такъв земен раи за (нашите хора)!

нашият човек и нашите хора са невинни,те са спечелили своето благоденствие и просперитет от печеливши финасови спекулации на форех тарговията,дори трябва да публикуват начина си на забогатяване,а също и нашите 240 надродни слуги от 09.09.1944-1989-2016год!

СЕЗИРАМ ПРОКУРАТУРАТА ЧЕ КМЕТА НА ВАРНА Е ИЗВЪРШИЛ И ИЗВЪРШВА МНОЖЕСТВО ИЗТОЧВАНИЯ НА ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ И Е ЗА ЗАДЪРЖАНЕ , ТО ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ....

Не може! Кмета на Варна е гербераст, а Ради Минчев и областния на София са от ДСБ - това им е единственото прегрешение.

Посочете ми поне един кмет на град или село в България, който НЕ Е за арест и затвор за корупция и злоупотреби!!!

Кмета на Плевен не е за арест а за пример. Така че все пак има един свестен. Но да уточня че става въпрос за сегашният кмет . Защото предишният.....не е за приказка.

не ви сезирам,то се вижда. Кмета на Белоградчик унищожи града , затвори петдесет годишен музей в зграда , паметник на културата и сега до продажбата е свърталище на пияни ловджии , затваря и началното училище , също в зграда паметник на културата, плаща по 300 000лв. на съдия изпълнител , а получава 2 000лв. заплата , и още и още

Сезирам Ви ,да проверите община Кюстендил,финансите и,на червено е ,дали се краде ще установите бързо,след обективна проверка обаче.Кмета е от ГЕРБ ,имайте го предвид.

Предполагам Злачев е от герб, а Минчев от ДСБ! Държавата пак праща бухалки.

https://link Виж ако залата я беше направил кмет от ГЕРБ щеше да бъде добре. Но от ДСБ- откъде на къде. Кучето на ББ е впрегнал цялата държава за един кмет. БСП помага.

Аз мислех, че само циганите крадат в България пък то какво ставало в Перущица.

"Местните в Перущица са недоволни и от това, че кметът е дал разрешение да бъде разрушен паметник на местни герои, които съществува повече от 40 г. и се намира на дефилето на р. Въча.". Касае се за паметник на шумкари. БСП и ГЕРБ в Перущица се се сдушили срещу този кмет, който е от ДСБ. ДОНОСИТЕ срещу него валят от повече от година но ПРЕДИЗБОРНО той е арестуван по НАРЕЖДАНЕ НЕ ЦВЕТАНОВ. О това нищо няма да излезе в съда, но целта е ГЕРБ И БСП да изплашат хората в района и те да гласуват за президента на ГЕРБ, ако и това да е кучето на банскинската тиква. .

Права сте! Нищо няма да излезе! Вдигане на пушилка - нищо повече! ДАНС вместо да си гледат работата се занимават с кокошкарски работи! Ако има нещо нередно трябва да го установи Сметната палата и Агенцията за държавна финансова инспекция, които следва да сезират прокуратурата при данни за престъпление по служба! "Данни" в случая означава събрани от тях доказателства, които обаче не могат да отработят като престъпление, защото не попадат в обхвата на правомощията им!

Защо не арестуват Атанас СТОИЛОВ- кмета на Аксаково?Имали по-крадлив от него.Защото е от ГЕРБ и е протеже на Цв.Цветанов

А НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ КОГА

Преди малко повече от година Минчев бе разследван от прокуратурата в Пловдив по сигнал на общинския съветник Георги Злачев. Според старейшината кметът е подарил 10 тона старо желязо на стойност 5 хиляди лева. Дали арестът е заради същия случай все още не се знае. Продал го на 25 ст. а можел да го продаде на 50 ст., достатъчно било да изчака няколоко месеца цената да се вдигне, ако не падне междувременно. Нищо че цената в момента Най-голямата гордост на кмета пък бе новопостроената многофункционална спортна зала, която бе открита дни преди Коледа. Пловдивският елите баскетболен тим на Академик Бултекс 99 пътува от областния център до Перущица, където играе домакинските си мачове от тогава. Два месеца по-рано строителството на спортната зала в Перущица е спряно, а Общината бе застрашена да бъде глобена с 600 000 лв. за неизпълнение на европроекта. Според заповедта на РДНСК в Пловдив, собственикът трябваше незабавно да освободи строителната площадка от хора и техника, тъй като обектът бе опасен според инспекторите. Само Боко може да реже ленти и да строи спортни зали и то за по 150 милиона евро, вместо за 50 милиона, колкото е нормалната цена.

"Продал го на 25 ст. а можел да го продаде на 50 ст., достатъчно било да изчака " Това е все едно да осъдят кмета, че не е пуснал на общинска сметка печеливш фиш от тотото.

Арестувайте кметовете на ГЕРБ, а не само онези, дето ги е поръчала централата на ДПС.

d4

Кметската работа хич не е проста и лесна! Затова за кметския стол се водят кървави битки! Ако беше лесно да си кмет, никой нямаше да се натиска за поста.

Внимание! Идат поредните избори! Всички длъжностни лица (избираеми и назначаеми) извън ГЕРБ имате два полезни хода: 1. Целувате ръка на Цв.Цв. и оставате на място, като ще ви се увеличи "приноса" към ГЕРБ. 2. Бягате извън България. Нямате дори шанс да се "разболеете" за около 2 месеца, защото вече д-р Москуф ви е взел отпечатъците и ще бъдете намерени, където и да се скриете.

Колко още като този има по общините и другите държавни институции, но особено в общините, там корупцията е толкова голяма че думи нямам, особено свързаните с връщане на земи на хората и подаващите за промяна на статута на земята. Пълна корупция и безхаберщина, а Фандъкова се прави на голямото нещо... Нито вижда нито чува...до нея е трудно да се уредиш за среща, почти невъзможно. Питат те защо, по какви причини и накрая отсичат че срещата е невъзможна, тя е крайно заета....Това е драги, големците им трябваме преди избори, после си живеят живота и то какъв живот...

Тези крадци са съвременните рекетйори най големите престъпници ...даже това понятие кмет трябва да го махнат от българския речник !!! Освен да вдигат данъци ... изнудват и крадат общински ..пари и имоти нищо друго не правят по цял ден ! А и да не забрава ,в случаите когато няма какво ...защото предния преди него е обезкостил всичко... теглят заеми който и внуците ще ни ги връщат само и само да има от къде да крадат !!!

Преди време Бойко Борисов отстрани кмета на София по подобен начин, за да заеме мястото му. И го зае, а онзи излезе чист?! Но Перущица е малък град, така че си мисля само и единствено за медийни димки в предизборната кампания. Царските конюшни от завчера, немотивиран до момента арест днес, утре пак ще има нещо подобно и така докато не се посочи кандидатът за президент на ГЕРБ. Някой замисля ли се, че ГРЕБ все още няма кандидат-президент, та камо ли дебат, а в САЩ вече година се води дебатът между основните опоненти? Ето затова трябват димки.

Всички кметове са за затвора без никакво изключение който за заемали този пост последните 27 години !!! Както и техните съучастници и укриватели на кражбите им ..../МИЛИОНЕРИТЕ /тоест прокурори и съдии !!! МАФИЯ В БЕЛИ ЯКИЧКИ !!!Докато не се почне от там край няма да има тази история ! И тия евтини медии като кажат ..градоначалника и ми идва да повърна .. на кое по точно е началник ??? заводи ли има или едно работно место е създал ...по презумция не е ли слуга на целия град ... всичко в БГ е на обратно ...извратена история .... ЕНИЧАРИ КРАДЛИВИ фалираха Държавата тия малоумници прости !!!

Това е официално часът на политическата смърт на ДСБ....НО нека не забравяме и майчицата на корупционните скандали БСП и нейните пипала ГЕРБ и Абв-та и всекви такива...абе общо взето всички!

Ради Минчев, както и бившият областен управител на София които продаде на безценица царските конюшни са членове на ДСБ...Ами то си им е в кръвта...кадат си хората и това е...Покажете ми един от ДСБ да не е крадец и разбойник. всички са за затвора , но ваедно със съдиите и прокурорите са от едно кутило...

кУтило от кОтка ли произлиза ? Ужас! Неграмотността вече се превърна в национална напаст !

В България сигурно има още 1148 крадливи кмета и кметчета,но те са от герб и не се закачат.

За някои герберски кметове нямат избор, като изловения на границата с Турция да пренася над 24кг. амфетамини.

Радан го отнася

Пуста алчност............. Колко щеше да бъде хубав света, ако не познавахме алчността. А ни е нужно толкова малко - да имаме покрив, хляб и хора ,които да обичаме..............................

Пловдивска община се пише с главна буква, община Пловдив се пише с МАЛКА!

Само когато е в начало на изречението пловдивска-ТА община се пише с главна буква. Думи, завършващи на ска, ско, ски не са собствени имена, а ФУНКЦИОНАЛНИ наименования. Щом се членуват, не се пишат с Главни букви.

Община се пише с главна буква, когато иде реч за административна единица и с малка, когато определя географска територия. То не чи туй е кусура на матриялчиту!

УНСС?! Ясно! Само кретени крадци създават там.

пак ще има осъдителни за българия присъди в евра след 4-5 г в Страсбург--носега народа се радва колко железни са ДАНС-МВР -Прокуратури--аз само като чуя-ми става ясно какъв ПИАР е Но след 4 г тия мишки няма и да се чуват --журналистите нямада помнят --народа не го интересува--но няколко български семейства ще получат високо кръвно--тумори- болести --и ще станат врагове на българия

Оли-и-и-и! Дали няма да дойдат и в моето кметство?!?!!!!!

се отчиташ ,където трябва!

А ДАНС и прокуратурата кога ще влязат в държавния тотализатор да рзследват измамата за която снищи ни разказаха от Господари на ефира???? Става въпрос за стотици милиони годишно-нещо абсолютно съпоставимо с КТБ! В нормалните държави веднага щеше да бъде заведен колективен иска за милиони!

Интересно, в дълбоката провинция се реализират с европари разни проекти - било инфраструктурни, било културни. За кого ли се прави всичко това, като там останаха твърде малко българи. Не е ли по-добре да се задържат там младите хора чрез развиване на бизнес, пък те като се замогнат, така, че да не им се налага да ходят по гурбет, сами ще си направят дарения за построяване на това, от което имат нужда. За всичко ли трябва да разчитаме на Европата?

Нали си опорна точка -сам си отговори. Ама аз мисля, че си си отговорил. Ония от Еврогей съюза не са по глупави от теб и го знаят същото. Но защо правят обратното е също риторичен въпрос. Отговорът е много прост, но явно, не е за простите хора (в смисъл, еднопластови, елементарни, не учени). И той е стар, като цивилизацията: Раята трябва да се поддържа тъпа, гладна и на студено. Иначе ще се обърне срещу господарите си.

Кметчето е от ДСБ....

Изводът е - не завършвайте УНСС, ще ви арестуват!

Добре че е от хората на Раданчо, иначе никога нямаше да го хванат и съдят :))) прави ли ви впечатление, че докато Радан беше вицепремиер никой не закачаше неговите хора, а ?

За незнаещите - Радан Кънев никога не е бил в изпълнителната власт, той е само депутат.

Този нещо не е слушал, щом цялата държава е отгоре му. Тя акцията ще струва повече от бюджета на Перущица.

Радане, излез и си прибери версиите!

Ради Ботев Минчев, издигнат от ПП ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ". Неприятно е, но следва да се носи и политическа отговорност, когато един ден съдията се произнесе. Иначе БСП морал има в изобилие у нас - на един тъста му плащал апартаменти на цени в пъти по-ниски от пазарните, на друг детето учи в чужбина спонсорирано от държавното предприятие, на което е в борда, на трети синовете получават милиони заеми и стават хотелиери, на 4ти същото е дъщеря му, ВЕЦ-ове, соларни паркове ... Важното е, че каквото и да си откраднал в България никой не ги преследва и не отнемат имущества. Мафията я борят в медийните си изяви. А ние гласуваме проформа - законите не ги променят, а корупцията е сведена до най-долни нива.

Щом гласуваме проформа - ще гладуваме ефективно!

Според Радан Кънев излиза, че този арест е отговор на силната кандидатура на РБ за Президент ;)) Бойко Борисов нощем се будел в студена пот и плачел на рамото на магнолията си от Ужаса на корупцията - Радан Кънев ;)) Само Месии има в нашата политика, ама какво друго да очакваме при тази цена на лекарствата...

Ама ти си много прозорлив и всичко си разбрал бе, брат!!!! Евала! Милият ми той, мушморок. С тия сърпове и чукове дето ти дрънчат в кухата лейка - толкоз. Догодина опитай отново - може и да уцелиш къде е ключът от палатката.

сега колко са КРАДЛИВИ РЕФОРМАТОРИТЕ като РАДАН и кликата около него! Това е един бърз и ефикасен способ за ефективна борба срещу КОРУПЦИЯТА!