Проф. Пламен Киров пред Dir.bg: Може би президентът иска да свиква референдум без решение на НС

Поставянето на условия - или имате зелен сертификат, или не ви допускаме до работното място, нарушава конституционно гарантираното право на труд, казва бившият конституционен съдия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и в конституционния е имало калинки

герберска ръжда....

Това не беше реч. Това беше "Текста чете Румен Радев"!

Президентът е ясен, ама ти за кого играеш?! Погледни се отстрани – истински плазмодий си... Сещаш ли се за: "Извините, Ваше...., я чихнул..." Виж се в огледалото... Излъчваш воня, безгръбначнико... А сигурно имаш деца и внуци... Срама нямаш ли?!

Няма да ми е за първи път, да нарушавам закона!

БЛА,БЛА,БЛА!

изперкал професор

Имаме си един изключително прост президент, а сега и неграмотен премиер.

За сметка на това Винету беше класа ! При това в 2 тома !

то под "защита на правата на гражданите" може да се разбира и ИК, за ужас на Нинова и всички традиционно православни мъже, които обаче мълчат като риби какви са ги вършили в казармата с новобранците. Във всеки случай законите (и спазването им) малко или много са отражение на моралните ценности, които едно общество изповядва. Ако сменим само законите, но мирогледа се запази, ефектът ще е нулев и пак корупцията ще се толерира, и пак жените ще си траят като ги пребиват (от любовъ).

Безконтолна смъртност,безконтолни цени на храни и сметки ,само бла,бла и от двата.Е това сътвориха машините и масовото негласуване.

Мекерето на Пеевски се изказа! Издишаш старчок!

Гражданина Радев е българоубиец.

Левски като удря шамар на българина турски шпионин нарушава ли правата му? А? А ти знаеш ли какво е мироглед? И кой определя кой мироглед е правилен или не? А че Радев е л...о това е медицински факт.

Знам, че ще оплюят Киров, но дами и господа, или сме парламентарна Република с действаща конституция и закони, или сменяйте държавното устройство! Толкова се изписа, толкова се изговори за законността, а всички промени с метода на беззаконието, нон сенс!

Хън...А Радев ще разреши ли да имаме право да дишаме ? Само с вода не става...

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират

Че Мунчо с колко гласа беше избран и колко човека трябва да гласуват, за да бъде референдума валиден

Проф. Киров ми беше преподавал. Трудно ще намериш толкова читав човек. И моля доказателства, че е "мекере на Пеевски". И драги ми 777, любезно напомням, че ако не беше проф. Киров сега Радев, и тъпия му "референдум", щеше да си управлява държавата с Киро сопола както си иска, без сянка от опозиция. Следователно не да го плюеш, а краката му трябва да целуваш!

* Тъпия "референдум" на Слави.

Не знам ама толкова зле като сега никога не сме били. При Борисов и Меркел и Блеър и Макрон и Ердоган идваха тука, а не нашия да тича да се излага да го поссреща някой министър на летището. Някой да е чул от Радев или от когото и са е било какво постигна нашата дипломация в Скопие? А? Няма и да чуете.

Нещо ново освен „шкафче“, „БКП книжка“ и „Венету“ има ли ? Борисов го няма вече 9 месеца , но сянката му ви стряска. С право.

Никой не спира правото ти на труд. Ако искаш да се трудиш за себе си, имаш пълното право да действаш. Може да направиш будка на пазара и да продаваш семки. Да се трудиш. Но не можеш да се трудиш в уреголирана среда по време на пандемия без сертификат. Повтарям: пандемия. Никой не ти спира правото да пътуваш. Просто се возиш в собствената си кола. Не може в градския транспорт. Нямаш кола? Е да не би да имаш конституционно право на кола? Да си си купил. Така че айде по-леко с ограничените права. По конституция има и задължения.

Според мен целта на промените в Конституцията е да се ограничи или премахне чл. 29, който ни пази от задължително набождане с експериментални биопродукти с освободени от отговорност производители. Вероятно да не важи при извънредно положение или пълно премахва. Така ще могат да ни отнемат правата и свободата, като ни направят зависими от зелен сертификат, който ще сменят с "ваксинационен" паспорт, а после с цифров паспорт, когато въведат пълен контрол над финанските чрез смяната на валутата в цифрова и въвеждане на безусловен базов дохот, когато ни фалират чрез нарочния и целенасочен финансов колапс, който правят.

При пландемия от грип, която има всяка година, да отпадат всички права и да се създава зависимост от сертификати, за свобода.

Щом е Тиква е задължително професор и ГЕРБ е платила за Титлата му ! Нищо умно не казва , както всички други Тикви !

Какво предлагаш, да върнем Тиквата? Дай решение! И моля те, не ми минавай с тия, за страхотния професор! В България е пълно с такива пост комунистически мекотели като тоя.

добро мнение за този, обаче се оказа леке. А и лъже. Радев прави няколко обсъждания за Конституцията именно с конституционалисти и учени от всички университети и БАН. А в катедрата по конст. право към СУ не си ли говорят? Не бил чел проекта. Ами прочети го. Този изтърси глупостта, че Петков не бил служебен министър. И не знаеше нищо за плагиата в катедрата му. Това е наглост и безобразие. И не може да говориш предварително за нещо, преди да се е случило.

Mунчо Тъпото си сака президенска република, но го е шубе да го признае. Оставка, съд, затвор!

Фатмака е алчен за още власт ! Кризите в които ни вкара за по малко от година е нищо !!! Комплексара иска да ни унищожи и физически

"Мунчо с колко гласа беше избран" Мунчо беше избран с 65% процента от гласувалите 34% игбиратели, тоест му се събират около 21% от всички имащи право на глас.

С филипинските машинки никой не иска да гласува. Видя се. Най-ниска избирателна активност за всички времена. Пък Румен Тъпото нека си прави референдуми... На Гьобелс номерцата. На ви промяна...

Ама виж колко си плитък в ума. Все едно освен тиквата друга алтернатива няма. И, да страхотен е! Няма студент, който да не го обича. Водил ми е 3 дисциплини и по трите съм с отличен. С кеф съм му влизала в часовете.

Че кой ще отиде на гости на откровен комунист-русофилистик? Мунчо никой не го ще...

tonk11

"ДАНС е подчинен на МС, тоест на изпълнителната власт. Той не е независим орган. Възможностите да се обжалва това действие на ДАНС са доста неефективни пред Комисията за защита на класифицираната информация, пред ВАС, тъй като тук става въпрос за преценка по целесъобразност. А никой съдебен орган не може да преценява целесъобразността. И в този смисъл ДАНС е господар на положението". Е това беше най-точното изказване.

Пацо,не знам професор по какво си,но си дай почивка,стига си ломотил по адрес на президента Радев.Чети как разбуни духовете и лумпе..те не закъсняха.

тзи провесор защо не защитги БИТГИТГЕ стащкуващи от герб сигорно и тои краде заидно с герб

Радев ще пилотира самолета по линията -София -Скопие!!

ама,не му стиска...

А на плевню колко се бяха събрали?

Поредният платен пудел на Боко Интелекта.

Ако иска може да го направи. А ти освен да обяздиш магарето, друго не можеш. Има разлика, нали?

Може би... Едва ли не... И аз най-обичам "маана" да намирам.

От къде ги намирате ,,тия бисерджии,,? Този добута ли до пенсия?

Че ви газим, ейй!!!

А бе добре, ама дали резидентът щесвиква референдуми без или със решение на парламента е все тая, че гласуването пак ще е с машини. Мадуровски!

кировия вечно е негативен и е на нож с президента Р.Радев! Защо бе "смирен" и "малчалив" по времето на Плевналия - известен , като плювналията и спящийо по паркинзинзите в Германия? Защо ли, този ' велик" правист е константа негативно спрямо радивия? И такива и треба да има за да е "пълна" "димокрацията" в България, т.е плюващи и измекяри буклуци да разкриват и другото огледало!

И този плаче за някой пост от ББ. От неговата свита е.

"Начинът, по който се формулира грижата за здравето на българските граждани, е перверзен в нашето законодателство. " Не само, не само- перверзията изглежда дълбоко залегнала в системата на постсоциалистическия законотворчески хедонизъм. По целесъобразност, види се, понеже "целта /била/ оправдава/ла/ средствата." А поради засега преобладаващо ниската правна култура на избирателите, референдумът у нас има смисъл само на общинско ниво.

Има смисъл да сме Президентска.. , или махаме Празидентството.