Проф. Ангелов и доц. Кунчев трябва да предложат мерките за изборите

Министерският съвет ще има задължението да обезпечи изборния процес с всички необходими средства за защита

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъпизми без край.

Имунизационен пасрорт!Това е решението за ресторантьорите! Както обособиха помещение за пушачи,сега да обособят такива и за неваксинирани.Или първоначално в ресторантите да имат право да влизат само имунизирани! Разбира се персонала на такива заведения трябва да е задължително ваксиниран! Това ще реши проблема с ресторанти,барове,дискотеки,фитнеси.Ще имат работа!!!

Здравей изрод нещастен. Няма да се ваксинирам и няма да ти влезна в тъпия мизерен, мръсен ресторант, където всичко е готвено с палмово масло!

Костадине, Коста, днес се почитат жертвите на Холо Коста! Дали да не ти дръпнем един бой на голо по дупарата!?

ЗАБРАВИХ: КУНЧЕВ - "ПАЗИ БОЖЕ", - НА СЪД !!! КАНТАРЧИЕФ, "СЛАВА БОГУ", - И ТОЙ - НА СЪД ... С ТАКИВА ЛАФОВЕ - В ЗАНДАНА !!!

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ, ДОКАТО НЕ СЕ ЗАКРИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ, КОАЛИЦИИ, ДВИЖЕНИЯ И т.н. .... ТЕ ВРЕДЯТ НА ОБЩЕСТВОТО, А ЛАПАТ КАТО АКУЛИ ...ВСИЧКО ... З З Д ....

Две подметки понеже до сега всичко що предлагат е много ''ефективно'' та решиха да се пробват още докто има баламурници да ги спонсоррат...

да сложат маски на урните; това е решението.

целият щаб и педерасът министър - з затвора, ето това трябва да са мерките! заедно с цялата мутренска хунта!

Гласуването на условно осъдените на домашен арест в концлагера.

Тия долни утрепаняци, ще продължават да всяват страх у хората, и да разчитат на него, следствие на което очакват много ниска истинска активност. О там на сетне, те си знаят как се печелят избори. Ще има още много случаи, като тоя в Костинброд....

Бре, ЩАБ-аджиите ни наложиха да носим цяла година НАМОРДНИЦИ - платнени маски, обикновени маски и шлемове, плащахме глоби при неправилно носене или липсата им, пък се оказа, че маските, шаловете и шлемовете НЕ ПРЕДПАЗВАЛИ ОТ НИЩО. Доц. Мангъров им каза, че се мъчат с решетки да спрат комарите, но Глупакът се учи само от Собствените СИ грешки. ... Оставка!

дресировка... сега искат по-скъпи маски

Проф. Ангелов и доц. Кунчев трябва да предложат мерките за изборите Мерките ще бъдат забрана за гласуване и вечерен час.

Ега не се завра да гласувам, по време на пандемия, в стая 7 на 7 метра с още поне 10 човека вътре и още поне 30 на опашката отвън, където е още по-тясно...поне в нашата изборна секция!!!

Споко, сичкото мангуста ще гласува вместо теб. После, като почнеш да попържаш, почни от себе си!