Продадени 13 000 е-винетки, конвертирани 47 000 хартиени

От 1 януари се въвежда нов начин на плащане за преминаване по пътищата - и за леки, и за тежкотоварни автомобили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам причина да им се спира на тия..., освен ако това не е нова схема за рекет над драйвърите... .. и е опасно да се спира на магистралата за проверка....

Къде ги видяха тия тол контроли? Всичко е имитация.

Аз пак да попитам, защо вече трета година след изсичането на масивната дървесина по отсечката Миндя-Разпоповци (по шосето Лясковец-Елена) не се направи необходимото разширение на платното или целта е била само дървесината? Трябва ли да се повтори трагедията край Своге, за да се предприемат мерки за отстраняването на свлачището в отсечката Майтаняци-Вевлковци (от пътя Елена-Буйновци)? Само да допълня, че пропастта там е многократно по-голяма от тази при Своге!

За всеки литър гориво, продавано в бензиностанциите ни, половината от цената му са данъци и акцизи за държавата, около лев и двадесет. За какво са винетки тогава?!? Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!