Приднестровието обвини Украйна в опит за убийство на президента Вадим Красноселски

Покушението трябвало да стане на публично място с много жертви, твърдят местните служби

Обратно в новината

Коментари - Приднестровието обвини Украйна в опит за убийство на президента Вадим Красноселски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Денги НЕТ! -Медведев

Търсят си белята и тези, ама да видим. Краварите жикат нови майдани и в Грузия. И там ще мрат стотици хиляди грузинци. Накрая всички бивши дружно ще се влеят в новия СССР да им дойде акъла в главите прости.

Не мога да измисля по-страшно наказание от вливане в новия СССР.

Съветската хлебарка от несъществуваща държава приднестровие е нагазила яко сайта. Пишете във в Правда. Там можепартийцитеда ви прочетат.

За Украйна пробваха да оправдаят нападението по същия начин както Германия през ВСВ. За Молдова пробват с подхода на Австро-Унгария от ПСВ - с атентат. Орките са толкова тъпи, че нищо ново не могат да измислят.

В реч от преди 2 дни Лукашенко нарече Зеленски "гнида", за това как е загубил всякакви морални задръжки, нарежда терористични атаки и ликвидации. Изглежда Лукашенко не е далеч от истината.

Че той да не се е издигнал вече до въшка?

Украйна Трябва да бъде заличена , а укрите утилизирани на Сапун ! Еврея Зеленски трябва да увисне на бесилото като Фашист и Терорист !

Укрите и техния Президент еврей са Терористи ! Убиха Дария Дугина , а сега и Вадим Красноселски ! Да защитим Вадим Красноселски от Укринските Атентати и да изгоним укрите от България ! Смърт на Фашизма !

Някакъв назначен от москва??? Само да припомня, че имаше тука едно огромно обвинение от страна на русия че видиш ли някаква митична бомба дошла от одеса минала след това през България и през още десетина държави включително и самата русия за да се взриви на кримския мост. Пък после путин публично заяви, че не съм му предоставили доказателства за такава бомба.

Големе яйца!

Евреина - Нацист Зеленски е престъпник... Тези, които го поддържат - СЪЩО!!!

Хем нацист!!!!!! Абе интересно водещите платена руска пропаганда вече дори не се криете когато повтаряте думите на хитлер.

какъв президент? Бой по кухите ватнишки кратуни. И сега е момента да изринете зелените човечета оттам, докато са малко.

Кремълски акции, нищо ново

Украйна ще бъде обвинена за всички еди в Европа.

Ще изкарат Украйна виновна за всичко.

Румъния и Молдова сами трябва да трябва по-скоро да се оправят с този ТУМОР, преди да ги е погълнал.

За разлика от България и Сев. Македония, в Молдова поне признават, че говорят румънски език.......И докато в приднестровието се намира "14-та охранителна армия" още от СССР, там ще има "независима" република.....Къде ли по света не са разхвърляли лайна тези путлерести

Там има много муниции и оръжия от съветско време. Зеленото чифутче това го интересува.

този защо е жив

А ЛУКАШЕНКО ААААА DE

8кг хексоген от джипа няма много да остане.чак пък филм да са подготвили кога?По скоро ми изглежда като руско активно мероприятие за да нападнат Молдова.Поне да го бяха взривили а то хем нищо не станало хем украинците виновни.Лошото е ,че това означаване разширяване на конфликта и към Румъния.А ние сме следващите.

Това е за тъпите пропутьови глави.

Явно си от тази група хора, за която казват - те го плюят, той си мисли, че дъжд вали! Каква логика измисли, за да включиш омразните за теб руснаци в статията, нещ прочете ли , или няма значение...

120 км. на дължина и от 5 до 20 на ширина и имат министерство на сигурността?

Според теб Люксенбург или Монако нямат ли такива служби?

Айде и тия подготвят почвата за зелените човечета в отпуск :)

Че каква новина е това. Укропитека бандеровец си е терорист. Затова руснака го унищожава.

дебил.

Да бе, защото на Украйна и е притрябвало да отваря нов фронт в Приднестровието, че и е малък този с Русия и Беларус...! Поредната руска "партенка", на която обаче се хващат само "чугунени глави" и платени путиноиди...

Да, бе, не, бе, но е така. Не случайно укропитеците заедно с другата лайноядка - Санду - мътят водата там - едни към 20 000 тона боеприпаси и въоръжение в складове на бившата съветска армия в Колбасна ги карат да им текат лигите.

Ами, трябват им боеприпасите... че са стари, съветски и най-важното няма да ги плащат.

Е, това за боеприпасите е поредната руска партенка, ама щом ви върши работа като опорка дерзайте... То и без това пропутинската аргументация обикновено се изчерпва с псувни и обиди...

Тъпия сорсоид още си мисли, че Украйна е някакъв фактор тук... Положението е трагично... Зад всичко както винаги е оста на злото Вашингтот-Лондон-Берлин

Само че Украйна е струпала войска покрай границата с Приднестровието и то не от сега,а Русия няма пряка граница с него.И от миналата година Украйна прави провокации там,така че няма нищо за чудене.

Не на украинците им е потрябвало, а на техните отвъдокеански господари.Ама като не можеш да мислиш, няма и да се научиш

Укрите обаче сериозно си мислят да нападат Приднестровието. Това е по класическа схема за инвазия.

Какво е това Приднестровие? Да не е окупирана от Русия молдовска територия?

Предполагам че е нещо като Източна Румелия..

Жалко.Следващият път дано успеят да избият до крак русоробите и семействата им за да се освободи и тази територия.

Абе трол. Теб някой те е подлъгал, че ставаш за тая работа. Тъпо и просто парче си. И отношението ти да ни лъжеш и мамиш е чисто протоколно, да прибереш едни пари. Не ставаш. Но по-тъп е господаря ти, дето те е наел за тая работа. Намери си друга работа, по-нормална.

Тоя орк какво да го убиваш, той си е жив умрял. Притрябвало им е на Украйна да се занимават с оркоробите от Молдова.