Президентът на Хърватия: Ще изтеглим войниците си от НАТО при конфликт Русия-Украна

Не само няма да изпратим военни, но ще ги отзовем до последния войник, предупреди Зоран Миланович

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русофобията е сериозно психическо заболяване при това добре платено. То е като рак и е нужно да се изгаря, или изрязва от световния организъм

Това е правилната позиция. Такава би трябвало да бъде и позицията на България. Украйна не е част от НАТО. фАЩ организира "Майдана" в Украйна. Те търсят и организират конфликти.

И назад към Югославия ....

трябва и в БГ да изметем Киряк Стефчовците

Ами хвърлете ги нашите момчета като пушечно месо на настръхналата северна мечка и тогава ще видите какво ще се случи на всички политици.На американците толкова като им се воюва да поканят руснаците в САЩ и там да се бият ако искат с години.Сега с това дрънкане на оръжие ще почнат да искат всички държави от НАТО да засилят военните поръчки и да се задейства умрялата икономика.

Захариева може да коментира колкото си иска, но Президентът им е и върховен главнокомандващ и квото той нареди - това ще стане. А Захариева е ясна- добре, че беше Бойко, да й е ракета - носител, че такива като нея иначе няма как да помиришат висок пост.

Захариева е кадър на плевньо. Още по-зле и от борисовите калинки

Май е повял нов вятър , ама нашите са толкова наведени, че още не могат да усетят накъде духа....

Тоя е доказан сърбоман и русофил. Няма какво друго да се очаква от него.

Русофилията трябва да се преследва със закон, да се счита за държавна измяна и да се влиза в затвор за проповядване на русофилски идеи. Само тогава България ще започне да се превръща в нормална просперираща държава с висок стандарт и качество на живот.

Като гледам, У фейсбука си живееш с измислена статискика и промит мозък, а май У Карлуково трябва да си, поне да знаеш че е от хапчетата и от тока.

хървати, наште политици са полегнали на НАТО и Америка!

Отговорен политик

Сърбия си мечтае Хърватска да излезе от нато ,ще си вземе пак :) Тоя е като нашия Копейкин говори глупости само защото такива го избраха ,изобщо не го мисли :)

charade

български политик ще го направили това....мисля , че не , защото наще са дупедавци и гъзолизци, които винаги биха се продали на Америка и НАТО!

Това е президент който мисли и има глава на раменете, който не е слуга на Америка, въпреки че е в НАТО!

СА НАЯСНО ЧЕ ВСИЧКИ НАТОВСКИ УЧЕНИЯ В БЛИЗОСТ ДО ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ И ИСТЕРИЯТА ОКОЛО" РУСКАТА ИНВАЗИЯ" В УКРАЙНА НЕ СА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ПРОВОКАЦИИ....... ЦЕЛЯЩИ НОВ СВЕТОВЕН КОФЛИКТ ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ СОЦИОПАТИТЕ И ПСИХОПАТИТЕ...... ПОЛИТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО НА КОЛОНИСТИТЕ ОТ САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И МАРИОНЕТКИТЕ ИМ В ЕС... ХЪРВАТСКИ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА, ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ГЕРМАНСКИТЕ ВМС..... И 90% ОТ ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ ОТ НАТО АЛИАНСА И 80% ОТ УКРАИНСКИЯТПНАРОД СА НАЯСНО ЧЕ РУСИЯ НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА АТАКУВА УКРАЙНА.......

страх лозе пази

Хърватите никога не са били под руски ботуш. Ние живяхме 45 години по руски образец. Това бяха най- тъпите години в историята ни. Един соц. театър.

Както и да го погледнем соца беше златния век на България! И като демографски ръст и като икономическо развитие и като отбранителна способност! Я сравни цифрите със сегашните, 30 години разруха!

През това време България тегли международни заеми и става дебилно задлъжняла държава.

"Президентът на Хърватия Зоран Миланович заяви, че страната му ще отзове всички свои военнослужещи от силите на НАТО в Източна Европа в случай на конфликт между Русия и Украйна." Шапка му свалям, а нашите дупедавци вечно удупени

Ос по вертикала е ясна .... така си е още от преди 70 години. Германия каза не ни търсете за война, Надолу Унгария е ясна ,нея дори не я питат, Хърватска каза ... без нас. Кандидати за най тъпи русофоби - Балтите,Полша, Румъняците и се опитват и нас да вкарат в тази кретенска компания

браво на хърватите

Чебурашке, за първи пит виждам някой да се кефи, че е роб на pуcлямскaтa пeдepaцuя ….

А аз за пръв път ще видя как вие лудите русофоби ще увиснете на въжето - да не се харчат пари в лудниците да ви гледат. Изучавай колесниците на американските самолети, че няма да има място за всички луди русофоби, като си идат американците и дойдат руснаците. И тогава населениеето на България ще намалее с 2000-3000 луди русофоби-"демократи". и ще си заживеем спокойно.

Браво

Шойгу докладва на Путин: - България ни обяви война. - Колко са? - Около 20000 души - В кой хотел ги настанихте?

На Българите не им трябват оръжия - достатъчно е да предложат на гладните ватници европейските си паспорти, ония веднага ще бият дуспата на Путан Първи

Не, веднага ще окачат на въжето лудите русофоби. Това е тяхната "награда" за предателството им.Най-добрият "демократ" е мъртвият "демократ".

Който го има, го има. Който го няма...обикновено ни управлява нас...

Укрите привикали хърватския посланик заради думите на хърватския президент буахахахахахахаха

Истински държавник, а не пудел на САЩ

След смъртта на Путан Първи - Къси, след неговата балсамация, двамата с Улянов да бъдат положени в поза 69 в мавзолея на сuфuлuстuкa. Една такава Арт инсталация ще донесе много повече приходи в бюджета на пропадналото пyтuняpскo царство, спрямо приходите от изнудване с газ на Европейските потребители.

Мале колко си прост

Кристо,и ти си бездарник и предател,като Явашев

ДА, не съм мизерен руснак

А след твоята скорошна смърт ще открием тоалетна, че всички ще идват да те припикават. Това е което се полага на лудите русофоби.

Жужко е прекалено къс за 69, не го ли разбра:):):)

Това е!Така се прави!Има останали трезвомислещи президенти И те в никакъв случай не са от Западна Европа

На фона на психарските напъни на Окуркин и сгромолясването на рубъла и борсите в московия, ето - има малко радост и за зомбироссолюбещите - велика хървтска също обича Мордор! Каква радост. Нашите медии обаче срамежливо премълчават за заявената помощ от Чехия за Украйна - боеприпаси, готовност да приеме жени и деца от Украйна и незабавно разрешение на украинци да заминат в помощ на Украйна (в Чехия има голяма колония украинци!), едва ли като екскурзианти. И такива "украинци" със сигурност ще има от много страни. Нека види Окуркин и бандата му, че и други могат да изпращат доброволци и екскурзианти със съответна екипировка... за лов, най-вероятно. :) И, между другото, четейки днешните борсови новини от мацква, в главата ми възникна един въпрос: Защо е това масово изкупуване на евра и долари от ЦБ на мордор (средно по 500 милиона дневно!!)? Нали "пабеда будет за нами", НАТО ще бъде размазано от храбрите монголски славяни, а някои дори ще получат медалей за взятие Вашингтона?... Та, за чий им е вражеската валута, след като рубъла ще стане валута за цялата планета? Не, че нещо, ама питам, щот ми стана интересно... Извинете.

Хърватите знаят какво е война и споените са им още пресни. И затова нямат никакво желание да се бутат в шамарите и да мрат за кефа на краварите. А чехите - те винаги са го яли намазан. Жалко че и чехкините ще страдат покрай тях :)

Казваш, умни хора са хърватите, не се бъркат да вардят съюзници от НАТО. Не, не става въпрос за Украйна, тъй като тя не е в НАТО и няма договор с никой за военна помощ с войски. Само под формата на оръжия, боеприпаси и др.п. Та въпроса ми беше, а какво ще правят същите тези "умни хървати" когато сърбите ги запукат с помощта на миролюбивата Россия, която никой не е нападла? Сърбия усилено се въоръжава с оръжия от Россия, Китай... Дали тогава няма да ревнат "умните хървати" за помощ съгл. чл.5 от Вашингтонския договор? И защо въобще им беше нужно да влизат в НАТО?

Абе тоя член 5 става само за отзад като гледам - те визнатийците го усетиха в Кипър.

Браво на Хърватия умни хора така трябва да сме всички единни но уви научили се да се кланят кухороги на кухороги.

Вчера германския адмирал, днес хърватите. Нещо бунт на кораба се забелязва. Само хайдут Бойко с космати те гърди и менискуса си се ГЪРБават чета брани амбразурата.

Е. Захариева: "Не ме изненадва, в Хърватия президентът е опозиция на тяхното правителство, което има друго мнение по този въпрос" Катерина ПОСЛУШНИЦАТА никога с нищо НЕ ИЗНЕНАДВА. Абсолютно БЕЗГРЪБНАЧИЕ. Докога ще дават ефир на ЯЛОВИ да вземат решения ЗА БЪДЕЩЕТО на чуждите деца?!

Ако обърнеш ада ,от долу ще пише САЩ

мястото на САЩ си е в Северна Америка а на Хърватия и България в Европа! Също като Янев този е прав

Явно на Хърватия мястото и не е в НАТО.

И на България мястото и не е в НАТО. Там явно не сме пълноправни. Кой иска да е мижитурка и слуга и да прави каквото му кажат?

ние направо 'дезертираме', в добрия смисъл на думата

Може и Рафев и Киро да почувстват примив на мъжка сила,да скъсат ръждивата удушваща верига на САЩ и да проговорят като истински български родолюбци! Ха дано.....

Що бе, на руски ли трябва да говорят българските родолюбци? Или не можеш да си родолюбец ако не обичаш русия?

Какво значи че не обичаш Русия? Изпитваш някакви негативни емоции, но това е нещо, с което ти трябва да се пребориш. Русия е просто някаква част от сушата на земното кълбо. Ако говориш за обитателите, някакви хора, които даже не познаваш. Няма причина за война. Ако Русия нападне България, което няма как да стане особено ако не сме в НАТО, тогава се бий, защото обичаш България и искаш да защитиш твоите хора. Разбери първо какво обичаш и следвай този път.

Значи можело, ама не и от страна на нашите политици. Унгареца ще направи същото, предполагам...

Това показва колко са откачени нашите политици. Хърватите въобще не са русофили и въпреки това президентът им има смелостта да откаже да участва в евентуална война, а тука където сме на 300км от Русия ако някой каже че не бива да се бием с русия дори ако те нападнат първи ще бъде заклеймен като русороб, рубладжия и други подобни.

Е хърватино президент си е русороб. Да бега към мАсква да целува ботоксното гномче

Много си проЗд бе бате,какъв ли уй те е правил

е тва е ясно заявена позиция! И то от страна влязал след нас в ЕС! само в БГ още са yespussy-та

Ми на никой европеец не му се мре за лукавите, подли и безскрупулни англосаксонци. За техните алчни задници и вечни интереси, за извратените им атлантически "ценности", които са мега чужди на всеки европеец. Писна ни от военните им бази и налудничавите, кръвожадни и много болни военни амбиции. Селски тарикати. Подпалват чергата далеч от проклетата им, бутафорна държавица и оставят другите да се бият и техните деца да умират. Ма като има продажни правителства и будали... И после сядат на софрата и грабват цялата тава с баницата. И почват да плячкосват и разграбват. Та, кой нормален би се излагал на риск и саможертва за днешните варвари ? ПаситУ, Плевела, Петърч, Гяура, Инджев, Захариева...Нееее, тези жалки мишоци първи ще се евакуират със семействата си...Войната не е като да плещиш тъпотии, за да се харесваш и доказваш пред господарите си, варварите, отвъд големия гьол...

ехааааа, взе ми думите от устата, Господ да те поживи!!!!! Тия, отвъд големия гьол, са най-големите тарикати, крайно време е да си го получат на собствен гръб, стига палиха чужди черги заради вечните им кризи.......

Абе те и нормалните американци са жертви. Виж Афганистан. Да не мислиш, че разни 20-25 годишни момчета толкова искаха да си пропиляват живота на много пъти по 18 месечни ротации в някакви бази в Афганистан - да стоят и да чакат да ги обстрелват разни цигани с минохвъргачки и те да отвръщат с техните минохвъргачки по посока на прииждащите снаряди? И тая простотия 20 години и това само в Афганистан. Колко народ станаха инвалиди!? Политиците трябва да са ограничени и директно контролирани от хората, за да се спрат тези войни. Не трябва да се гласува за “лидери” и “мъжкари”, а за талантливи изпълнители, които са подчинени на решенията на хората и са със силно ограничени права, защото повечето хора се самозабравят.

Браво! Истински политик на народа. Не като голяма част от нашите подставени и платени от запада марионетки. САЩ и Англия нагнетяват положението и имат желание това да се превърне наистина във военен конфликт между две братски държави. Не че им пука за украинския народ. Искат просто Русия да е във война. И в България никой военен не би тръгнал срещу Русия, но политиците ни са продажници и с радост ще пуснат чужда армия на наша територия.

Тоя е доказан сърбоман, а сега и рубладжия.

Поклон до земята на този човек.

като се наведеш си пази задника

Тая, Простата Пазарджишка "Гугутка", не разбра ли , че е ИЗЧЕГЪРТАНА до "сливата" и никой не я бръсне !;)

Евала на хърватския президент!

и на нашия

Браво! Един хубав пример!

Браво на Хърватския президент! Той ви казва човек, че няма никакво НАТО. В Пентагона и Белият Дом и Путин решават някакви глупости за подсилване на напрежението в източна Европа. Главнокомандващият на членка на НАТО разбира по новините като всички други. Сигурен съм че и Българските политици са така - четат по новините кой каква бойна техника ще разполага в източна Европа, а уж НАТО решава. Да се махаме от тия военни съюзи. Да си прявят войни без България.

Този човек има топки.