Коментари - Плевнелиев е сигурен участник на балотажа | Днес.dir.bg

Плевнелиев е сигурен участник на балотажа

Няма промяна в отношението на хората преди и след случая в Катуница. Българите са мъдри, те знаят, че това е един криминален случай и той не може да бъде по никакъв начин в дневния ред на тази кампания, каза кандидат-президентът Росен Плевнелиев, когото социологическо проучване определи като сигурен участник в балотажа.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев е сигурен участник на балотажа | Днес.dir.bg

Коментари

Искави се червен президент,нали??? Знаем ви душичките - Ужасно е да не си на власт - няма гепене. Това е голата истина! Бой по муцуните на БКП, БСП, РЗС , Атака, НДСВ, Новото време и други комуноидни..

Колкото и да го подпират и да му помпат рейтинга тоя си остава безнадежден случай. Никой нормален няма да гласува за това комсомолско селянче и кукла на конци без лично мнение, което още не е разбрало, че комунизма си отиде.

Така е казала майка му. Че е сигурен участник на балотажа. хахахахах

Аз съм жена и ужасно мnого харесвам Плевнелиев като мъж и излъчване! В днешно време грозната и животиснка мъжественост като тази на Бойко, вече не е модерна. Да, от една партия са, но честно изкараните пари, интелекта, излъчването на модерен и разумен човек наистина много привличат избирателите. 10 години ни беше президент един откровено простоват комсомолец, оцапан в ДС, когото никой не уважаваше на запад. Виж, само Путин харесваше Първанов - защо ли? Като Плевнелиев стане президент, това ще е първият ни добре изглеждащ, честно збогатял и свръх интелигентен президент за последните 70 години!

Отива му на Плевнелиев да се среща с хубави и умни жени - Меркел, Силви Вартан... - емблеми на своето време.На този фон Калфин, направо прилича на обезформена торба, мазен и дебел. Като дебелаците от ръководството на БСП/БКП, начело със Станишката, който също едвам се закопчава.... А срещу тях се изправя елегантен, успешен, знаещ и можещ успял човек - пример за обществото. И заслужаващ да бъде Президент...

Президент така или иначе ще бъде избран! От най-вероятните 3-ма, е най подходящ Росен Плевнелиев! Трябва да си изкуфял пенсионер, който си е загубил очилата, за да гласуваш за Калфин, продукт на червената олигархия. Кунева също, макар, че е интелигентна и уважавана жена. Всички останали са на изборите, за да отклоняват гласове! Голямата надежда на БСП крадците е да разсеят гласове от Миглена Кунева, за да се яви на балотаж Калфин и там вече да стане някаква грозна врътка или компроматна война и да се избере Калфин. Засега очаквам всичко от тях, първият опит с размириците в Катуница - не успя! Какво ли ни чака още. От червените бивши диктатори и техните синчета, може да се очаква всичко. Няма значение, забелязвам, че българите се оказаха по-интелигентни и разумни от колкото предполагах!

ПРЕГРЪЩАМ ТЕ СИЛВИ! ДА ПИЕМ ЗА ПОБЕДАТА НА МЕГЛЕНА КУТЕВА!

`баси майтапа ако не стигне и до балотаж !

В балотажа-може би! Но в избора -надали, г-н Плевненлиев! Пропуснахте момента да покажете, че ще бъдете надпартиен президент ако Ви избере народа! Вие показахте, че сте креатура на ГЕРБ и послушко!Такъв президент не е необходим на народа!Той не обединява, а разединява народа!

Тези резултати с проценти трябва да се четат "между редовете" - съмнявам се да има социолог сега, който да каже истината за главоломното пропадане на Плевнелиев....нали Боцко ще започне телефонен терор с есемеси, че петнят имиджа на Партията и Личността Му?!

ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ЗАРАДИ БЛИЗОСТТА МУ СЪС СИЛВИ ВАРТАН?ИЛИ ЗАРАДИ ПОСЛУШНОСТТА МУ КЪМ ББ?

Ей така се манипулират гласоподавателите. Не са почнали изборите и вече са били сигурни кой на балотаж кой не.

На тези изборе няма да гласувам по убеждение, а ще гласувам против ГЕРБ, ако ще и за ДПС! По големи еничари от гербаджиите няма. Ще избирам от двете злини - по-малката.

Със сигурност ще си иде пак в Бизнес Парка.

Толкова ли не се усещате, че всички събития дотук наливат вода само в мелниците на АТАКА и ГЕРБ? Недоволните българи ще гласуват за АТАКА, а уплашените цигани в гетата единодушно за ГЕРБ. Защото погледнете логично - кой ги пази сега? Родната полиция. Няма нито един арестуван циганин, а сума ти пари се трошат да им се пазят копторите. Така че това е сценарий, за който и в Холивуд ще ни завидат.

Твърде вероятно. Затова моят избор е най-малко абсурдната кандидатура в Абсурдистан. Светльо Витков. Комично, невероятно, но факт

Бате Светльо ше ви измете всичките боклуци. почакайте и ще видите :)

Проблемът е, че ако гласуваме наказателно -например за Витков, гласовете ще се разпръснат и доганчо и тайфа пак се ометат софрата: я калфин, я кунева.

Ами тогава ти остава да си седиш в министерството, което и министерство да е МВНП и да печаташ агитационни материали. Дайте щото има риск от "разпръскване" да гласуваме за някой боклук, зад който стои "силна" партия, щото е по-малко омацан

Почти съм склонен да се съглася с това, което казваш, но това въобще няма да ви реши проблемите, защото те тепърва започват, а и защото самите вие не искате да си ги решите и вЕрвате на разни манипулатори и магьосници, които ще ви изцакат при първа възможност. Вервайте ми...Вие за никого нищо не значите и затова ви употребяват така...

Ами като не вижда да му отворим очите-0 гласа на изборите и пак да се прави на олигофрен

Ще видим!

наистина много ще е интересен един диспут между волен и плевнелиев,залагам че сидеров ще баде с класи над плевнелиев

Вижте,вместо да плащате луди милиони за избори,бюлетини,купуване на гласове,всякакви видове и рангове на изборни комисии със съответните заплати-да обявим тотална,тоталитарна,служебна победа за ....ПП ГЕРБ!!!!Посевместна победа,с 99.2% от подалите своя глас.Ще спестим на Дянкоффф безброй левове.

Гласовете са преброени, сумите са платени, разчетите са направени, дрешките лукс от секънд ханд и петдесетачките скебапчетата са раздадени и НИКОЙ друг освен БСП не може да отиде на балотаж! Вервейте ми. И Цветелин Кънчев ще ви го каже, та той си призна ние, ромите за кого гласуваме- само счервената бюлетина!

След тези събития наистина не знаете за кого да гласувате.

Има промяна, имааа ...

Нали...комунистическата воня взе да изчезва ...ще станем бяла държава,а тия кхмери да одят в Северна Корея или Сибир и да си строят комунизъм на воля

затова пък воянщите кафяви ануси като теб ще останат да смърдят дотогава, докато не им теглим едно народно воле, зад прелетят зад океана.

Такава манипулация и такава простотия не е имало от 1990 г.насам. Тези проучвания за говедата ли са прдназначени? Кой нормален може да харесва това женско момче за президент? Но това фалшиво проучване/забележете датата- до 23.09.11./ е за тези, които не могат да мислят и името на Плевнелиев трябва да им се набучи в главите, за да пуснат бюлетината по инерция, не защото го хоресват или му вярват.

Аз съм жена и ужасно мого харесвам Плевнелиев като мъж и излъчване! В днешно време грозната и животиснка мъжественост като тази на Бойко, вече не е модерна. Да, от една партия са, но парите, интелекта, излъчването на модерен и разумен човек наистина много привличат избирателите. 10 години ни беше президент един откровено простоват комсомолец, оцапан в ДС, когото никой не уважаваше на запад. Виж, само Путин харесваше Първанов - защо ли? Като Плевнелиев стане президент, това ще е първият ни добре изглеждащ, честно збогатял и свръх интелигентен президент за последните 70 години!

Как на балотаж-печели от раз. Не може онуй мекере/Калфин/ на агента от ДС-Гоце да отива на балотаж.Срам и позор за България тогава

Може, може- с РОМСКИТЕ ГЛАСОВЕ! Те затова спретнаха протестите и сплашиха ромите, за да не бъркат коя е червената бюлетина! Само така червените могат да идат на балотаж. Та те спретнаха, с помощта на ромите, в 21 век(!!!) Сидеров да иде на балотаж с Гоце?!

Не вервам! Тази слугинска на правителството агенция можеше да му сложи и по-голям процент, но това нямаше да помогне. Очевиден е рехавият, с големи усилия разкрасяван авторитет на герберския посредствен избранник. Бягството му от пряк сблъсък с другите претенденти показва неувереност и страх от предвидимо поражение. Голяма помощ за запазване на някаква илюзорна преднина в рейтинга, изигра циганският сценарий на Цветан, умишлено утрепал цяла седмица от ценното време за изборна подготовка на останалите партии и техните кандидати. Непочтенните средства прерастват в неприкрита, отявлена нечиста игра. Дано поне масата да прогледне и прозре истинската, пародийна същност на днешната власт.

Вижда се, че ти е неприятно, даже много неприятно, но това е реалността - Плевнелиев заслужено печели симпатиите на избирателите. А ти може да пишеш всякакви сценарии, но в предизборните хич те няма.

Нещо по-конкретно, с кои точно качества за президент е спечелил "многото" избиратели мушмурока Плевнелиев?

Мисля си,като гласувах толкова години,за хората,които смятах,че ще направят нещо добро за страната ,за народа в т.ч. и за мен лично,какво получих?Доходи-по-ниски,отколкото бяха в реално измерение,не в номинално,здравни услуги-по-скъпи,но по-лоши, сигурност -никаква,стоки-по-калпави и направо вредни...В същото време тези,за които гласувах имат завидно материално и обществено положение.Те искаха гласа ми,аз им го давах.Когато им трябва.Те обещаваха срещу него много хубави неща,но някога...Ако аз сега поискам нещо от тях,дори 5 лв-няма да го получа.Единственият начин да изкарам нещо за себе си от изборите е да си продам гласа. Но това е забранено.Пак от същите тях.И защо тогава да повтарям това упражнение,което има един и същ резултат?За да станат те по-богати, а аз по-беден?Само че аз този филм го гледах-22 години.Сори,другари и господа.Играйте си фарса без мен.

Боцко непркъсното ни лъже, к'во ли остава за президентчето му...

Според мен , ще гласуват около ш5 % от всички , които имат право . От тях ч3% ще гласъват за ГЕРБ , за БСП около 10 % останалите не са интересни само губят времето на хората . На балотаж ще победи Плевнелиев .

Че Вие си имате пеещи бабета, и по-известни в "Олимпия"! Това момче почна да върти игри преди още да е станало президент ?!

Защо не си избрахме някоя по-красива жена за кандидат от ГЕРБ!?Роска мажоретката на бойко не е от най-красивите!!

Е как пък за ДПС щели да гласуват ЦЕЛИ 2.7%, а за Атака САМО 2.6% ?

И аз не знам как така се случва,че никога не са ме питали мен или някой когото познавам?А колкото до Плевнелиев имам едно питане към него:Господин Плевнелиев,Вие сигурен ли сте,че живеете в България и не сте я напускали през последните 7-8 дни?Говорите така,сякаш падате от Марс!

Как е възможно някой да се съмнява,че той ще спечели от първия път? Какъв балотаж?Това е подронване на авторитета на кандидата пред избирателите! Протестирам!

Полека-лека платената КРАДЛИВА ПАСМИНА от продажни социолози започва плавно да намалява "резИлтатите" за КОМУНОИДИТЕ и да увеличава показателите за Плевнелиев! Защото наближава 23.10. Че ако до изборите продължи това безогледно изопачаване, а на "видов ден" се окаже, че са сбъркали с пъти, какво ще отговарят? Не на нас, редовите читатели и зрители, а на тези, които плащат за ИСТИНСКИ социологически проучвания! Защото "сладките" държавни поръчки са в миналото и ще трябва Кънчо и сие да се сблъскат с жестокия пазар! Тя Мира го каза още лятото...Да-а-а, в България пазарът е малък, свит, жесток, тежък и трябва голяма борба, ако си отбит от държавната ясла! Та гледайте сеир, как за 15-20 дена Плевнелиев ще дигне с 5-10% резултатите си! Щото няма да смеят да лъжат МНОГО! Те МАЛКО пак ще лъжат, ама ще го замажат със статистическата грешка! Че плащането си е плащане, ама хлебчето трябва да си го пазят! Та почват да се доближават до истината, дори кънчовците и райчевците, тези рицари на голфа и заменките...:о)))

Заради внесения законопроект за окрупняване на земята в нарушение на конституцията аз оттеглям подръжката си за кандидат президентът Плевнелиев.Не считам че той трябвя да прави компромиси със закоността на съпровждащите меропития и като честен човек трябва да се махне от хорото по подразбиране на което се е хванал.След 2 г.ще бъде напълно свободен човек.

До платените социолози: На балотажа е ако мангалите гласуват за него. Ако питаш българите - този е за дрешника!

Плевнята много ми прилича на не реализирал се клоун!

Да, абсолютно, но реализацията му предстои !

щом дремиш тук сигурно си от реализираните клоуни

Много е изпростял българина. Как може да одобрява Кристалина Георгиева,която изобщо не е български политик.Тя е високо платен чиновник в ЕС ,която и емблема на корупцията като явление. И затова Европа е в положение партнер. Гърция илйстрира всичко направено до сега от ЕС. Пълно безхаберие,което сега ще плащаме всички.

стига с този избягал сватбар, писна ми да ми го пробутват, с този успиваш гласец,писна миииииии.нЕма да е той моя президент.къде е онази оФца силвия не съм и чел наскоро зомбираните писания.искам да и кажа НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПЛЕВНЯТА!!!

Съжалявам Плевнелиев, но с това си изказване загуби моя глас. Беше ми симпатичен и щях да гласувам за теб, но да кажеш, че случая е чисто криминален, само защото така изнася някому, съжалявам, но случая си е точно политико-социален и етнически и колкото повече си заравяте главата в пепела, толкова по политически ще става, винаги има една капка, която прелива чашата на търпението, дори и на робския български народ!

КОЙ ЗНАЕ? КОЙ ЗНАЕ?

Случаят е станал криминал по политическа причина - действията и бездействията на държавния апарат. А как можем да характеризираме действията на жандармерията срущу нашите деца - криминални, политически, или може би просто престъпни?

Няма промяна - с други думи Плевнелиев казва: вие сте тъпи парчета, и ние, политиците, пак ще ви яхаме както си искаме, а вие пак ще гласувате за нас както ви кажем

С гласувания вчера, предложен от ГЕРБ закон за даване под аренда на пустеещите земи на едри земевладелци, много хора окончателно ще се откажат да гласуват за предложените от ГЕРБ лица! Съжалявам, оценявах добрите неща, които те направиха, но този закон показа, че ГЕРБ действа срещу интересите на обикновения човек и подкрепя олигарсите! Та нали частната собственост е неприкосновена?! Все едно на Вас да ви отнемат апартаментите, защото не живеете в тях и да ги дадат под наем! Спрете този закон, защото и Вие от ГЕРБ също не направихте нищо, за да подкрепите земеделието! Не направихте нищо да спрете кражбите от полето! Кой е луд да засява, да полива и да се труди, като ще го окрадат?!

Eми съжалявам, но само Светльо Витков ми е симпатичен от кандидатите за президент, българите гласували по симпатии, е по несимпатии ли да гласувам, на тоя като му видя мазната физиономия и интуицията ми казва да се спасявам

Коментари - Плевнелиев е сигурен участник на балотажа | Днес.dir.bg

Плевнелиев е сигурен участник на балотажа

Няма промяна в отношението на хората преди и след случая в Катуница. Българите са мъдри, те знаят, че това е един криминален случай и той не може да бъде по никакъв начин в дневния ред на тази кампания, каза кандидат-президентът Росен Плевнелиев, когото социологическо проучване определи като сигурен участник в балотажа.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев е сигурен участник на балотажа | Днес.dir.bg

Коментари

Искави се червен президент,нали??? Знаем ви душичките - Ужасно е да не си на власт - няма гепене. Това е голата истина! Бой по муцуните на БКП, БСП, РЗС , Атака, НДСВ, Новото време и други комуноидни..

Колкото и да го подпират и да му помпат рейтинга тоя си остава безнадежден случай. Никой нормален няма да гласува за това комсомолско селянче и кукла на конци без лично мнение, което още не е разбрало, че комунизма си отиде.

Така е казала майка му. Че е сигурен участник на балотажа. хахахахах

Аз съм жена и ужасно мnого харесвам Плевнелиев като мъж и излъчване! В днешно време грозната и животиснка мъжественост като тази на Бойко, вече не е модерна. Да, от една партия са, но честно изкараните пари, интелекта, излъчването на модерен и разумен човек наистина много привличат избирателите. 10 години ни беше президент един откровено простоват комсомолец, оцапан в ДС, когото никой не уважаваше на запад. Виж, само Путин харесваше Първанов - защо ли? Като Плевнелиев стане президент, това ще е първият ни добре изглеждащ, честно збогатял и свръх интелигентен президент за последните 70 години!

Отива му на Плевнелиев да се среща с хубави и умни жени - Меркел, Силви Вартан... - емблеми на своето време.На този фон Калфин, направо прилича на обезформена торба, мазен и дебел. Като дебелаците от ръководството на БСП/БКП, начело със Станишката, който също едвам се закопчава.... А срещу тях се изправя елегантен, успешен, знаещ и можещ успял човек - пример за обществото. И заслужаващ да бъде Президент...

Президент така или иначе ще бъде избран! От най-вероятните 3-ма, е най подходящ Росен Плевнелиев! Трябва да си изкуфял пенсионер, който си е загубил очилата, за да гласуваш за Калфин, продукт на червената олигархия. Кунева също, макар, че е интелигентна и уважавана жена. Всички останали са на изборите, за да отклоняват гласове! Голямата надежда на БСП крадците е да разсеят гласове от Миглена Кунева, за да се яви на балотаж Калфин и там вече да стане някаква грозна врътка или компроматна война и да се избере Калфин. Засега очаквам всичко от тях, първият опит с размириците в Катуница - не успя! Какво ли ни чака още. От червените бивши диктатори и техните синчета, може да се очаква всичко. Няма значение, забелязвам, че българите се оказаха по-интелигентни и разумни от колкото предполагах!

ПРЕГРЪЩАМ ТЕ СИЛВИ! ДА ПИЕМ ЗА ПОБЕДАТА НА МЕГЛЕНА КУТЕВА!

`баси майтапа ако не стигне и до балотаж !

В балотажа-може би! Но в избора -надали, г-н Плевненлиев! Пропуснахте момента да покажете, че ще бъдете надпартиен президент ако Ви избере народа! Вие показахте, че сте креатура на ГЕРБ и послушко!Такъв президент не е необходим на народа!Той не обединява, а разединява народа!

Тези резултати с проценти трябва да се четат "между редовете" - съмнявам се да има социолог сега, който да каже истината за главоломното пропадане на Плевнелиев....нали Боцко ще започне телефонен терор с есемеси, че петнят имиджа на Партията и Личността Му?!

ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ЗАРАДИ БЛИЗОСТТА МУ СЪС СИЛВИ ВАРТАН?ИЛИ ЗАРАДИ ПОСЛУШНОСТТА МУ КЪМ ББ?

Ей така се манипулират гласоподавателите. Не са почнали изборите и вече са били сигурни кой на балотаж кой не.

На тези изборе няма да гласувам по убеждение, а ще гласувам против ГЕРБ, ако ще и за ДПС! По големи еничари от гербаджиите няма. Ще избирам от двете злини - по-малката.

Със сигурност ще си иде пак в Бизнес Парка.

Толкова ли не се усещате, че всички събития дотук наливат вода само в мелниците на АТАКА и ГЕРБ? Недоволните българи ще гласуват за АТАКА, а уплашените цигани в гетата единодушно за ГЕРБ. Защото погледнете логично - кой ги пази сега? Родната полиция. Няма нито един арестуван циганин, а сума ти пари се трошат да им се пазят копторите. Така че това е сценарий, за който и в Холивуд ще ни завидат.

Твърде вероятно. Затова моят избор е най-малко абсурдната кандидатура в Абсурдистан. Светльо Витков. Комично, невероятно, но факт

Бате Светльо ше ви измете всичките боклуци. почакайте и ще видите :)

Проблемът е, че ако гласуваме наказателно -например за Витков, гласовете ще се разпръснат и доганчо и тайфа пак се ометат софрата: я калфин, я кунева.

Ами тогава ти остава да си седиш в министерството, което и министерство да е МВНП и да печаташ агитационни материали. Дайте щото има риск от "разпръскване" да гласуваме за някой боклук, зад който стои "силна" партия, щото е по-малко омацан

Почти съм склонен да се съглася с това, което казваш, но това въобще няма да ви реши проблемите, защото те тепърва започват, а и защото самите вие не искате да си ги решите и вЕрвате на разни манипулатори и магьосници, които ще ви изцакат при първа възможност. Вервайте ми...Вие за никого нищо не значите и затова ви употребяват така...

Ами като не вижда да му отворим очите-0 гласа на изборите и пак да се прави на олигофрен

Ще видим!

наистина много ще е интересен един диспут между волен и плевнелиев,залагам че сидеров ще баде с класи над плевнелиев

Вижте,вместо да плащате луди милиони за избори,бюлетини,купуване на гласове,всякакви видове и рангове на изборни комисии със съответните заплати-да обявим тотална,тоталитарна,служебна победа за ....ПП ГЕРБ!!!!Посевместна победа,с 99.2% от подалите своя глас.Ще спестим на Дянкоффф безброй левове.

Гласовете са преброени, сумите са платени, разчетите са направени, дрешките лукс от секънд ханд и петдесетачките скебапчетата са раздадени и НИКОЙ друг освен БСП не може да отиде на балотаж! Вервейте ми. И Цветелин Кънчев ще ви го каже, та той си призна ние, ромите за кого гласуваме- само счервената бюлетина!

След тези събития наистина не знаете за кого да гласувате.

Има промяна, имааа ...

Нали...комунистическата воня взе да изчезва ...ще станем бяла държава,а тия кхмери да одят в Северна Корея или Сибир и да си строят комунизъм на воля

затова пък воянщите кафяви ануси като теб ще останат да смърдят дотогава, докато не им теглим едно народно воле, зад прелетят зад океана.

Такава манипулация и такава простотия не е имало от 1990 г.насам. Тези проучвания за говедата ли са прдназначени? Кой нормален може да харесва това женско момче за президент? Но това фалшиво проучване/забележете датата- до 23.09.11./ е за тези, които не могат да мислят и името на Плевнелиев трябва да им се набучи в главите, за да пуснат бюлетината по инерция, не защото го хоресват или му вярват.

Аз съм жена и ужасно мого харесвам Плевнелиев като мъж и излъчване! В днешно време грозната и животиснка мъжественост като тази на Бойко, вече не е модерна. Да, от една партия са, но парите, интелекта, излъчването на модерен и разумен човек наистина много привличат избирателите. 10 години ни беше президент един откровено простоват комсомолец, оцапан в ДС, когото никой не уважаваше на запад. Виж, само Путин харесваше Първанов - защо ли? Като Плевнелиев стане президент, това ще е първият ни добре изглеждащ, честно збогатял и свръх интелигентен президент за последните 70 години!

Как на балотаж-печели от раз. Не може онуй мекере/Калфин/ на агента от ДС-Гоце да отива на балотаж.Срам и позор за България тогава

Може, може- с РОМСКИТЕ ГЛАСОВЕ! Те затова спретнаха протестите и сплашиха ромите, за да не бъркат коя е червената бюлетина! Само така червените могат да идат на балотаж. Та те спретнаха, с помощта на ромите, в 21 век(!!!) Сидеров да иде на балотаж с Гоце?!

Не вервам! Тази слугинска на правителството агенция можеше да му сложи и по-голям процент, но това нямаше да помогне. Очевиден е рехавият, с големи усилия разкрасяван авторитет на герберския посредствен избранник. Бягството му от пряк сблъсък с другите претенденти показва неувереност и страх от предвидимо поражение. Голяма помощ за запазване на някаква илюзорна преднина в рейтинга, изигра циганският сценарий на Цветан, умишлено утрепал цяла седмица от ценното време за изборна подготовка на останалите партии и техните кандидати. Непочтенните средства прерастват в неприкрита, отявлена нечиста игра. Дано поне масата да прогледне и прозре истинската, пародийна същност на днешната власт.

Вижда се, че ти е неприятно, даже много неприятно, но това е реалността - Плевнелиев заслужено печели симпатиите на избирателите. А ти може да пишеш всякакви сценарии, но в предизборните хич те няма.

Нещо по-конкретно, с кои точно качества за президент е спечелил "многото" избиратели мушмурока Плевнелиев?

Мисля си,като гласувах толкова години,за хората,които смятах,че ще направят нещо добро за страната ,за народа в т.ч. и за мен лично,какво получих?Доходи-по-ниски,отколкото бяха в реално измерение,не в номинално,здравни услуги-по-скъпи,но по-лоши, сигурност -никаква,стоки-по-калпави и направо вредни...В същото време тези,за които гласувах имат завидно материално и обществено положение.Те искаха гласа ми,аз им го давах.Когато им трябва.Те обещаваха срещу него много хубави неща,но някога...Ако аз сега поискам нещо от тях,дори 5 лв-няма да го получа.Единственият начин да изкарам нещо за себе си от изборите е да си продам гласа. Но това е забранено.Пак от същите тях.И защо тогава да повтарям това упражнение,което има един и същ резултат?За да станат те по-богати, а аз по-беден?Само че аз този филм го гледах-22 години.Сори,другари и господа.Играйте си фарса без мен.

Боцко непркъсното ни лъже, к'во ли остава за президентчето му...

Според мен , ще гласуват около ш5 % от всички , които имат право . От тях ч3% ще гласъват за ГЕРБ , за БСП около 10 % останалите не са интересни само губят времето на хората . На балотаж ще победи Плевнелиев .

Че Вие си имате пеещи бабета, и по-известни в "Олимпия"! Това момче почна да върти игри преди още да е станало президент ?!

Защо не си избрахме някоя по-красива жена за кандидат от ГЕРБ!?Роска мажоретката на бойко не е от най-красивите!!

Е как пък за ДПС щели да гласуват ЦЕЛИ 2.7%, а за Атака САМО 2.6% ?

И аз не знам как така се случва,че никога не са ме питали мен или някой когото познавам?А колкото до Плевнелиев имам едно питане към него:Господин Плевнелиев,Вие сигурен ли сте,че живеете в България и не сте я напускали през последните 7-8 дни?Говорите така,сякаш падате от Марс!

Как е възможно някой да се съмнява,че той ще спечели от първия път? Какъв балотаж?Това е подронване на авторитета на кандидата пред избирателите! Протестирам!

Полека-лека платената КРАДЛИВА ПАСМИНА от продажни социолози започва плавно да намалява "резИлтатите" за КОМУНОИДИТЕ и да увеличава показателите за Плевнелиев! Защото наближава 23.10. Че ако до изборите продължи това безогледно изопачаване, а на "видов ден" се окаже, че са сбъркали с пъти, какво ще отговарят? Не на нас, редовите читатели и зрители, а на тези, които плащат за ИСТИНСКИ социологически проучвания! Защото "сладките" държавни поръчки са в миналото и ще трябва Кънчо и сие да се сблъскат с жестокия пазар! Тя Мира го каза още лятото...Да-а-а, в България пазарът е малък, свит, жесток, тежък и трябва голяма борба, ако си отбит от държавната ясла! Та гледайте сеир, как за 15-20 дена Плевнелиев ще дигне с 5-10% резултатите си! Щото няма да смеят да лъжат МНОГО! Те МАЛКО пак ще лъжат, ама ще го замажат със статистическата грешка! Че плащането си е плащане, ама хлебчето трябва да си го пазят! Та почват да се доближават до истината, дори кънчовците и райчевците, тези рицари на голфа и заменките...:о)))

Заради внесения законопроект за окрупняване на земята в нарушение на конституцията аз оттеглям подръжката си за кандидат президентът Плевнелиев.Не считам че той трябвя да прави компромиси със закоността на съпровждащите меропития и като честен човек трябва да се махне от хорото по подразбиране на което се е хванал.След 2 г.ще бъде напълно свободен човек.

До платените социолози: На балотажа е ако мангалите гласуват за него. Ако питаш българите - този е за дрешника!

Плевнята много ми прилича на не реализирал се клоун!

Да, абсолютно, но реализацията му предстои !

щом дремиш тук сигурно си от реализираните клоуни

Много е изпростял българина. Как може да одобрява Кристалина Георгиева,която изобщо не е български политик.Тя е високо платен чиновник в ЕС ,която и емблема на корупцията като явление. И затова Европа е в положение партнер. Гърция илйстрира всичко направено до сега от ЕС. Пълно безхаберие,което сега ще плащаме всички.

стига с този избягал сватбар, писна ми да ми го пробутват, с този успиваш гласец,писна миииииии.нЕма да е той моя президент.къде е онази оФца силвия не съм и чел наскоро зомбираните писания.искам да и кажа НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПЛЕВНЯТА!!!

Съжалявам Плевнелиев, но с това си изказване загуби моя глас. Беше ми симпатичен и щях да гласувам за теб, но да кажеш, че случая е чисто криминален, само защото така изнася някому, съжалявам, но случая си е точно политико-социален и етнически и колкото повече си заравяте главата в пепела, толкова по политически ще става, винаги има една капка, която прелива чашата на търпението, дори и на робския български народ!

КОЙ ЗНАЕ? КОЙ ЗНАЕ?

Случаят е станал криминал по политическа причина - действията и бездействията на държавния апарат. А как можем да характеризираме действията на жандармерията срущу нашите деца - криминални, политически, или може би просто престъпни?

Няма промяна - с други думи Плевнелиев казва: вие сте тъпи парчета, и ние, политиците, пак ще ви яхаме както си искаме, а вие пак ще гласувате за нас както ви кажем

С гласувания вчера, предложен от ГЕРБ закон за даване под аренда на пустеещите земи на едри земевладелци, много хора окончателно ще се откажат да гласуват за предложените от ГЕРБ лица! Съжалявам, оценявах добрите неща, които те направиха, но този закон показа, че ГЕРБ действа срещу интересите на обикновения човек и подкрепя олигарсите! Та нали частната собственост е неприкосновена?! Все едно на Вас да ви отнемат апартаментите, защото не живеете в тях и да ги дадат под наем! Спрете този закон, защото и Вие от ГЕРБ също не направихте нищо, за да подкрепите земеделието! Не направихте нищо да спрете кражбите от полето! Кой е луд да засява, да полива и да се труди, като ще го окрадат?!

Eми съжалявам, но само Светльо Витков ми е симпатичен от кандидатите за президент, българите гласували по симпатии, е по несимпатии ли да гласувам, на тоя като му видя мазната физиономия и интуицията ми казва да се спасявам