Коментари - Йотова: Премиерът бламира здравния си министър | Днес.dir.bg

Йотова: Премиерът бламира здравния си министър

Здравният министър беше бламиран от премиера. Депутатите не се вслушаха във ветото на президента и го обвиниха, че създава фалшиви новини и не е подготвен.

Обратно в новината

Коментари - Йотова: Премиерът бламира здравния си министър | Днес.dir.bg

Коментари

дали е наясно, че президентът олицетворява единството на нацията? То бива, бива политическо изказване, но това си е направо от предизборна кампания и никак не се връзва с отговорния пост, на който е натресена, да бъди до Радев!!!!! Въобще, като махнеш една романтична идея за всеобща справедливост, нищо хубаво не остава при комундетата. Наядени, подли, безскрупулни лъжци, специалисти по подривната дейност..........И все на там ги влече.

да се варди да не набламира нея....ха ха ха

Един малоумник,постоянно се меси в работите на здравното министерство,разбира от финанси,от енергетика на всички нива,заличава осраните следи на началника си,пенкилер отвсякъде казват хората за индивида.Четиригодишна ефективна присъда, беше произнесена от български съд за безобразията на този "фактор".Шест апартамента станаха негова собственост,всичко отиде под дебелите килими на луксозните кабинети. Ето това е държавата в която живеем.

МОНТАФОНКАТА ПИГИ, СЕ ОБАДИ ОТ ПРАВЕШКИЯ КРАВАРНИК,,,, МУУУУУУУУУУУУУУУ !!!!

"Здравният министър беше бламиран от премиера." защо приема да е министър след като се обърква в проблематиката не му е там мястото

Той отдавна е в играта и много добре знае как се рапределя баницата в боковите кабинети дето е все зам,финансов ама сега явно алчността идва с яденето реши и м-р да пробва..

може би други се отърваха от него

Е-е-е, Пиги се появи... и се изказа... И се опита да "разбие" Правителството! Няма лошо, прозрачно е... Забравя само, че "за всяко прасе идва Коледа".

Браво,браво г-жа Йотова Вие затво- рихте мръсните и пълни с гадости уста на ГЕРБ!Дано се опомнят.

Абе гербераски и псевдопатриотични тролове не видяхте ли как вашите любими подлоги си подвиха опашките само с едно казване пред боко и си плюха в суратите след толкова много хвалене на забраната та продължавате да ги защитавате???Ама то драгливите и крастави магарета се надушват и се сбират та да се хвалят едно друго колко са ''умни и красиви''

Тази нещастница си мисли , че е в БКП/БСП , а не в Президентството .Излиза, че е по-проста и от Радев ... Уникални смешници и безполезници .......

Тази бухалка ИДИОТОВА , да вземе да се върне в парламента и там да си лае. Напълно увредена , неспасяемо тъпа кжмунистка

Тая с тази грива поглеждала ли се е в огледалото-ужас

Резил, резил и пак резил!!! След като Цветанов обиколи всички телевизии да говори, че президентът не е прав, се оказа, че е прав. Може би трябва да се извини? Или поне да признае, че не е бил прав.

Госпожата-другарката Вицепремиер, рядко говори, обикновено когато е необходимо, но като че ли винаги смислено. Така е, защото госпожата-другарка, е журналист! А всеки един журналист, си е журналист, нали така? Това повдига и нивото на институцията Президентство. И колкото и да не ни се иска, следва да признаем, че господин Радев и другарката Йотова, работят в синхрон, те са нелош и работещ тандем. Та и аз си промених отношението към др. Йотова, защото някога, когато идваше в нашия град, една фамилия на всевластната др. Анастасия М, назовавана и известна като Пещерската Цола Драгойчева., се пъчеше всячески пред другарите си, пред партията си, пред обществото, за да покаже на по-преден план синчето си, което все пак стана и депутатин, а фамилията им внезапно забогатя, та купи и една сграда за една огромна сума, та никой не разбра как и откъде са им паричките?! Така немалко от гражданите на нашия град не останаха възхитени от посещенията на др. Йотова в нашия град! Но сега, като че ли госпожата е на мястото си, а това дано е в интерес на България!

Неграмотник,другарка е ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТ а не Вице Премиер.

От президента не зависи нищо в тази държава , още по малко от Вицето като Йотова! Тази селска тарикатка отговаря само,за раздаване на паспорти на чужденци желаещи да стават българи;)

Йотова настройва премиер срещу зравен министър и Цветанов. Нали президентската институция трябва да обединява, а не да разединява. Червена президентска институция във вреда на народа.

Както и да я оплювате е напълно права за всичко което каза, защото за разлика от прегръщания боко заради изпълнение на чужди задачи Йотова е била 10 години в кухнята на еврогейския и знае как и за какво се правят нещата. Председателството не е никакъв успех на боко защото е на ротационен принцип и всяка държава минава по реда си..

Тя освен в "еврогейската кухня" е била и в една друга "комуноидна кухня" и добре се урежда,видно е по габаритите

Ами сравнена с ваш боко много изостава по габарите от тази кухня дето я пращате защото явно боко повечко се е облажил ама не ви прави впечатление нали????

Много са тренирали през годините говорене и са станали царе! Не може да им се отрече.

След като Румен Радев нарече здравния министър ''същество изгубило човешки облик'', за това, че министъра се опита да запуши изтичането на Здравната каса, какво друго трябваше да направи Борисов? Да остави този ''етикет'' да стои върху кабината му и персонално върху здравния министър ли? Вие сте тролчета, отговаряйте!

Ще ти кажа какво, ама няма да ти хареса. Трябваше да мисли предварително за последствията, а не да подлага министъра си на унижение, пък той да се правя че не знае кой му е ср.л в гащите. Ще ти кажа и какво е редно да направи. Пак няма да ти хареса. Щом не знае какви са му секторните политики или ако ги познава, не ги защитава, а с действията си бламира ресорния министър и подлага на резил Народното Събрание, има само един логичен ход. Да се оттегли от управлението, което същото това НС му е възложило.

И като го е направил борисов дали си е върнал ''човешкия облик' дето и 50 години само реални добрини да прави пак няма да си го върне защото вълка/мутрата/ козината си мени ама нрава и дебелия врат не. Как се гледате в огледалото като защитавате нещо напълно компрометирано сред повечето българи???

Още нещо. Преди Румен Радев да нарече здравния министър ''същество изгубило човешки облик'' и не само него, той даде шанс на управляващите да излязат от кашата, която са забъркали, налагайки вето на мораториума. Помниш ли какво и как му отговориха те? Само преди седмица!

Личността Йотова не ме интересува. Фактите са важни. Президентът наложе вето,с цел да вразуми ПП на ГЕРБ и Кабинетът им. Цветанов се изложи като кифладжия. Държа такъв безобразен тон от трибуната,прекоси ТВ студията с нападки и обиди към Румен Радев. Позволи се да изтъкне,че Стефан Данаилов"бил употребен".Риторика на арогантен и жесток човек.За морал и интелект изобщко не го коментирам-в ранна детска възраст е опериран успешно от тях. Няма да се извини.Такъв демагог на дребно,такава нагла въртиопашка,не се извинява.

А на мен ми писна от моите данъци и здравни застраховки някои хора да искат все повече пари за тяхното лечение и да си мислят,че всички са им задължени и стават все по-арогантни .....зная,че не им е лесно но да се правят на жертви и да ми говорят,че държавата била длъжна да ги лекува с най-новите лекарства без дори да попитат КОЙ ДАВА ПАРИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗА ТЯХНОТО ЛЕЧЕНИЕ......държавата не печата пари и тия хора трябва да разберат,че парите са на хората които с труда си ги изкарват и всяка стотинка е цена......

ама като плюете, плюнката все връз вас пада... От 2009 та до днес.. ТОВА СЕ ПИШЕ: ПРЕСАТА В ДАНИЯ: НОВАТА СТРАНА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕС Е ПРОЯДЕНА ОТ КОРУПЦИЯ А сега си вижте как като КОРУПЦИЯ се изпариха онез 2 "спестени" милиарда.. За къде два часа в УЖ правителствони заседания.. И постовете си при приемането на бюджета вземете, че си припомнете. Да си видите как и вас ви бламираха..

Случката показва, че в парламента няма мислещи същества, а пионки!

Само партийни пионки... Нали за това беше референдума! Кучешката пържола да получава по 11 лв. за измислен или купен гласоподавател!

Гледам и виждам само черна хроника, нищо оптимистично и радостно. Наближават светли празници, повдигнете духа на хората бе, жупналя!

На Бойко женските номера нямат край! Ако Бойко не клекне пред соросоидите и не направи всичко каквото му кажат, кой? Няма такова друго мекотело! Явно го държат с нещо, така че да изпълнява всичко каквото му кажат. Каква ли тайна имат за него се чудя? Защо ли Курнелия постоянно го бъзика по мъжките въпроси!

Когато един клоун забавлява държавата това е цирк,когато същият този клоун я управлява това е нещастие.

Здравният министър много добре знае как се случват нещата в кабинетите на СИКаджията. Не вярвам да е разстроен..... Време е за смяна, много се заседя - цял месец вече...

Интриганти, манипулатори, приватизатори, наглеци. Съкратено - БСП.

Царят слънце - кучешката пържола е готов да бламира всеки, за да блесне! За това се огражда с ЛА*ИНА. За мръснишката игра ... тя му е в кръвта и ... нищо не става безплатно разбира се! За това са му нужни много от НАШИТЕ пари!

Бламира - има ли такава дума/чуждица в българския език? Не може ли да използвате глагола "виня" в правилното му спрежение!

Тази тлъста и отблъскаща крава да не я пускат в сутрешни блокове, че за цял ден носиш вонята й.

на рози ли е?? Що не си провериш как под масата в две заседания онез "спестените" 2 милиарда от контрабанда се изпариха.. За какво се приема тогава бюджет на държавата???

ТОЗИ ЦВ,ЦВ. ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ/

Кой е ЦВ. ЦВ.? Сигурно става дума за "Импотентния орган" с апартаментите - както се самоопредели в НС?

Без да съм фен на БСП и на конкретната личност си признавам, че е права. ББ се подигра със здравния си министър и всички депутати, които като матросовци защитаваха мораториума, ама толкова им е акъла. Особен нагъл е Цв.Цв.

ТИ СИ ПРОСТО КОПЕЙКАДЖИЯ ;)

Без да съм фен на ББ, считам отношението му към Народното събрание за напълно логично и естествено. Самите т.н. народни представители не зачитат институцията, към която принадлежат. Днес са само 72 в залата, какви закони приемат? Защо не приемат в прословутия си правилник законите да се приемат с подкрепата (гласували "за") на минимум 121 гласа? Какво е това - събрали се една третина от общата численост и хайде 50 + 1 са необходимо мнозинство за приемане на закон. На другите до 240 защо им плащаме? А има и разни хубавци, които с месеци не се вясват на работа! БЕЗОБРАЗНИЦИ!!! МЪРЗЕЛИВИ НЕГОДНИЦИ!!! Аз обичам и родината си, и държавата си, искам да уважавам институциите в страната и държа на тези, на които им плащаме да се държат така, че да заслужават вниманието ни!

Румен Радев, Корнелия Нинова и Ти лъжете, че не пеете в един хор ! И тримата първо оревахте в хор по всички медии, че видите ли ''управляващите'' са загубили облика си на хора! След като Борисов с едно щракване на пръсти реши нещата вие ТРИМЦАТА СЕЛСКИ ТАРИКАТИ запяхте песента, че Борисов станал авторитарен , рушал демокрацията и не зачитал институциуите! Първи Румен Рдаев запя тази песен! Много нагло и подло е да говорите сега, НА ГЪРБА НА СТРАДАЩИТЕ БОЛНИ, за неща котйо не би трябвало да се тема на политици! Нагло и гнусно е ! Задравния министър се опита да защити изичането на ЗДРАВНАТА КАСА, а вие Йотова, заедно с Румен Рдаев и Корнелия Нинова му казахте, че Е ЗАГУБИЛ ЧОВЕШКИЯ СИ ОБЛИК! ПОМНИМ ГО НИЕ, НО ВИЕ ВЕЧЕ ГО ЗАБРАВИХТЕ! Сега пак изкарвате Бойко Борисов виновен, за това, че зае вашата позиция! Ами ако не я беше заел, какво щеше да плещите по медиите ?

Я си пусни в гуглето - "БОРИСОВ ОТМЕНИ.." Да видиш какво чудо ще получиш- над 50 скандала за премиерстването му.. Ето ти една малка извадка: Декември 2017 СЕГА - Борисов отмени мораториума. Целувайте ръка! Юли 2017 България Борисов отмени забраната за строителство на ... Юни 2017 Борисов отменя заповед на Лиляна Павлова, възстановява ... Октомври 2017 Борисов "отмени" орязването на болничните, но се чуди как да ... Септември 2017 Двуликият Борисов забрави (временно) за отмяната на санкциите ... Декември 2016 МО отменя продажба на имот, Борисов иска да се даде за парк на ... Юни 2015 Борисов отмени блокадата на пътя за "Алепу" link Февруари 2016 Борисов отмени поръчката за почистване на Летище София - Труд Февруари 2016 Борисов отмени търга за двата лота на АМ Хемус заради ... Март 2016 Борисов отмени и забраната за къмпингуване - вестник Дума Ноември 2015 Борисов отмени "реформата" на Горанов в МВР и обеща ...

От тикви акъл не чакай.

ПРЕЗИДЕНТА Е ЖИВО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА БСП:НАЗНАЧИЛ ЛЮБОВНИЦАТА СИ И МАЙКА И В ПОВЕРЕНАТА МУ СЛУЖБА,ИЗБРАН СЪС СРЕДСТВА ОТ НИЩО НЕ ПОДОЗИРАЩИ ПЕНСИОНЕРИ(СТРАННО ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА МЪЛЧИ) И ЗА ОКОЛО ГОДИНА СЕ НАПРАВИ НА БАГАЖ ВЪВ ФРЕНСКИ САМОЛЕТ И НАПРАСКА ВЕТО ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО(САМО ЗА ДА БАВИ РАБОТАТА НА ИНСТИТУЦИИТЕ)а тази единствената и заслуга е че няма да има импийчмънт за да не стане тя президент:):):):)

Нали ви казах(от 80%), ама тоя знае и да пише(за сега само с главни букви)!

най-вреден за ББ е Цветанов.Той,горкият,е толкова тъп,че не разбира какво прави и говори

хахаха-ЦЕЛИ 11 ПЪТИ И ПРОДЪЛЖАВА;)

Всички гласували за меморандума, които сега ще го отменят, воглаве със "стратега" Цветанов, да връщат в касата на НС парите за прахосаното парламентарно време, включително разходите по прегласуването. На какво отгоре ще получават заплата за нищонеправене и орезиляване на институцията Народно Събрание?

Баси държавата. Българиьо, до къде те докараха????

Да не е зле - вицепризидент в ролята на психоаналитик?!

Коментари - Йотова: Премиерът бламира здравния си министър | Днес.dir.bg

Йотова: Премиерът бламира здравния си министър

Здравният министър беше бламиран от премиера. Депутатите не се вслушаха във ветото на президента и го обвиниха, че създава фалшиви новини и не е подготвен.

Обратно в новината

Коментари - Йотова: Премиерът бламира здравния си министър | Днес.dir.bg

Коментари

дали е наясно, че президентът олицетворява единството на нацията? То бива, бива политическо изказване, но това си е направо от предизборна кампания и никак не се връзва с отговорния пост, на който е натресена, да бъди до Радев!!!!! Въобще, като махнеш една романтична идея за всеобща справедливост, нищо хубаво не остава при комундетата. Наядени, подли, безскрупулни лъжци, специалисти по подривната дейност..........И все на там ги влече.

да се варди да не набламира нея....ха ха ха

Един малоумник,постоянно се меси в работите на здравното министерство,разбира от финанси,от енергетика на всички нива,заличава осраните следи на началника си,пенкилер отвсякъде казват хората за индивида.Четиригодишна ефективна присъда, беше произнесена от български съд за безобразията на този "фактор".Шест апартамента станаха негова собственост,всичко отиде под дебелите килими на луксозните кабинети. Ето това е държавата в която живеем.

МОНТАФОНКАТА ПИГИ, СЕ ОБАДИ ОТ ПРАВЕШКИЯ КРАВАРНИК,,,, МУУУУУУУУУУУУУУУ !!!!

"Здравният министър беше бламиран от премиера." защо приема да е министър след като се обърква в проблематиката не му е там мястото

Той отдавна е в играта и много добре знае как се рапределя баницата в боковите кабинети дето е все зам,финансов ама сега явно алчността идва с яденето реши и м-р да пробва..

може би други се отърваха от него

Е-е-е, Пиги се появи... и се изказа... И се опита да "разбие" Правителството! Няма лошо, прозрачно е... Забравя само, че "за всяко прасе идва Коледа".

Браво,браво г-жа Йотова Вие затво- рихте мръсните и пълни с гадости уста на ГЕРБ!Дано се опомнят.

Абе гербераски и псевдопатриотични тролове не видяхте ли как вашите любими подлоги си подвиха опашките само с едно казване пред боко и си плюха в суратите след толкова много хвалене на забраната та продължавате да ги защитавате???Ама то драгливите и крастави магарета се надушват и се сбират та да се хвалят едно друго колко са ''умни и красиви''

Тази нещастница си мисли , че е в БКП/БСП , а не в Президентството .Излиза, че е по-проста и от Радев ... Уникални смешници и безполезници .......

Тази бухалка ИДИОТОВА , да вземе да се върне в парламента и там да си лае. Напълно увредена , неспасяемо тъпа кжмунистка

Тая с тази грива поглеждала ли се е в огледалото-ужас

Резил, резил и пак резил!!! След като Цветанов обиколи всички телевизии да говори, че президентът не е прав, се оказа, че е прав. Може би трябва да се извини? Или поне да признае, че не е бил прав.

Госпожата-другарката Вицепремиер, рядко говори, обикновено когато е необходимо, но като че ли винаги смислено. Така е, защото госпожата-другарка, е журналист! А всеки един журналист, си е журналист, нали така? Това повдига и нивото на институцията Президентство. И колкото и да не ни се иска, следва да признаем, че господин Радев и другарката Йотова, работят в синхрон, те са нелош и работещ тандем. Та и аз си промених отношението към др. Йотова, защото някога, когато идваше в нашия град, една фамилия на всевластната др. Анастасия М, назовавана и известна като Пещерската Цола Драгойчева., се пъчеше всячески пред другарите си, пред партията си, пред обществото, за да покаже на по-преден план синчето си, което все пак стана и депутатин, а фамилията им внезапно забогатя, та купи и една сграда за една огромна сума, та никой не разбра как и откъде са им паричките?! Така немалко от гражданите на нашия град не останаха възхитени от посещенията на др. Йотова в нашия град! Но сега, като че ли госпожата е на мястото си, а това дано е в интерес на България!

Неграмотник,другарка е ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТ а не Вице Премиер.

От президента не зависи нищо в тази държава , още по малко от Вицето като Йотова! Тази селска тарикатка отговаря само,за раздаване на паспорти на чужденци желаещи да стават българи;)

Йотова настройва премиер срещу зравен министър и Цветанов. Нали президентската институция трябва да обединява, а не да разединява. Червена президентска институция във вреда на народа.

Както и да я оплювате е напълно права за всичко което каза, защото за разлика от прегръщания боко заради изпълнение на чужди задачи Йотова е била 10 години в кухнята на еврогейския и знае как и за какво се правят нещата. Председателството не е никакъв успех на боко защото е на ротационен принцип и всяка държава минава по реда си..

Тя освен в "еврогейската кухня" е била и в една друга "комуноидна кухня" и добре се урежда,видно е по габаритите

Ами сравнена с ваш боко много изостава по габарите от тази кухня дето я пращате защото явно боко повечко се е облажил ама не ви прави впечатление нали????

Много са тренирали през годините говорене и са станали царе! Не може да им се отрече.

След като Румен Радев нарече здравния министър ''същество изгубило човешки облик'', за това, че министъра се опита да запуши изтичането на Здравната каса, какво друго трябваше да направи Борисов? Да остави този ''етикет'' да стои върху кабината му и персонално върху здравния министър ли? Вие сте тролчета, отговаряйте!

Ще ти кажа какво, ама няма да ти хареса. Трябваше да мисли предварително за последствията, а не да подлага министъра си на унижение, пък той да се правя че не знае кой му е ср.л в гащите. Ще ти кажа и какво е редно да направи. Пак няма да ти хареса. Щом не знае какви са му секторните политики или ако ги познава, не ги защитава, а с действията си бламира ресорния министър и подлага на резил Народното Събрание, има само един логичен ход. Да се оттегли от управлението, което същото това НС му е възложило.

И като го е направил борисов дали си е върнал ''човешкия облик' дето и 50 години само реални добрини да прави пак няма да си го върне защото вълка/мутрата/ козината си мени ама нрава и дебелия врат не. Как се гледате в огледалото като защитавате нещо напълно компрометирано сред повечето българи???

Още нещо. Преди Румен Радев да нарече здравния министър ''същество изгубило човешки облик'' и не само него, той даде шанс на управляващите да излязат от кашата, която са забъркали, налагайки вето на мораториума. Помниш ли какво и как му отговориха те? Само преди седмица!

Личността Йотова не ме интересува. Фактите са важни. Президентът наложе вето,с цел да вразуми ПП на ГЕРБ и Кабинетът им. Цветанов се изложи като кифладжия. Държа такъв безобразен тон от трибуната,прекоси ТВ студията с нападки и обиди към Румен Радев. Позволи се да изтъкне,че Стефан Данаилов"бил употребен".Риторика на арогантен и жесток човек.За морал и интелект изобщко не го коментирам-в ранна детска възраст е опериран успешно от тях. Няма да се извини.Такъв демагог на дребно,такава нагла въртиопашка,не се извинява.

А на мен ми писна от моите данъци и здравни застраховки някои хора да искат все повече пари за тяхното лечение и да си мислят,че всички са им задължени и стават все по-арогантни .....зная,че не им е лесно но да се правят на жертви и да ми говорят,че държавата била длъжна да ги лекува с най-новите лекарства без дори да попитат КОЙ ДАВА ПАРИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗА ТЯХНОТО ЛЕЧЕНИЕ......държавата не печата пари и тия хора трябва да разберат,че парите са на хората които с труда си ги изкарват и всяка стотинка е цена......

ама като плюете, плюнката все връз вас пада... От 2009 та до днес.. ТОВА СЕ ПИШЕ: ПРЕСАТА В ДАНИЯ: НОВАТА СТРАНА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕС Е ПРОЯДЕНА ОТ КОРУПЦИЯ А сега си вижте как като КОРУПЦИЯ се изпариха онез 2 "спестени" милиарда.. За къде два часа в УЖ правителствони заседания.. И постовете си при приемането на бюджета вземете, че си припомнете. Да си видите как и вас ви бламираха..

Случката показва, че в парламента няма мислещи същества, а пионки!

Само партийни пионки... Нали за това беше референдума! Кучешката пържола да получава по 11 лв. за измислен или купен гласоподавател!

Гледам и виждам само черна хроника, нищо оптимистично и радостно. Наближават светли празници, повдигнете духа на хората бе, жупналя!

На Бойко женските номера нямат край! Ако Бойко не клекне пред соросоидите и не направи всичко каквото му кажат, кой? Няма такова друго мекотело! Явно го държат с нещо, така че да изпълнява всичко каквото му кажат. Каква ли тайна имат за него се чудя? Защо ли Курнелия постоянно го бъзика по мъжките въпроси!

Когато един клоун забавлява държавата това е цирк,когато същият този клоун я управлява това е нещастие.

Здравният министър много добре знае как се случват нещата в кабинетите на СИКаджията. Не вярвам да е разстроен..... Време е за смяна, много се заседя - цял месец вече...

Интриганти, манипулатори, приватизатори, наглеци. Съкратено - БСП.

Царят слънце - кучешката пържола е готов да бламира всеки, за да блесне! За това се огражда с ЛА*ИНА. За мръснишката игра ... тя му е в кръвта и ... нищо не става безплатно разбира се! За това са му нужни много от НАШИТЕ пари!

Бламира - има ли такава дума/чуждица в българския език? Не може ли да използвате глагола "виня" в правилното му спрежение!

Тази тлъста и отблъскаща крава да не я пускат в сутрешни блокове, че за цял ден носиш вонята й.

на рози ли е?? Що не си провериш как под масата в две заседания онез "спестените" 2 милиарда от контрабанда се изпариха.. За какво се приема тогава бюджет на държавата???

ТОЗИ ЦВ,ЦВ. ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ/

Кой е ЦВ. ЦВ.? Сигурно става дума за "Импотентния орган" с апартаментите - както се самоопредели в НС?

Без да съм фен на БСП и на конкретната личност си признавам, че е права. ББ се подигра със здравния си министър и всички депутати, които като матросовци защитаваха мораториума, ама толкова им е акъла. Особен нагъл е Цв.Цв.

ТИ СИ ПРОСТО КОПЕЙКАДЖИЯ ;)

Без да съм фен на ББ, считам отношението му към Народното събрание за напълно логично и естествено. Самите т.н. народни представители не зачитат институцията, към която принадлежат. Днес са само 72 в залата, какви закони приемат? Защо не приемат в прословутия си правилник законите да се приемат с подкрепата (гласували "за") на минимум 121 гласа? Какво е това - събрали се една третина от общата численост и хайде 50 + 1 са необходимо мнозинство за приемане на закон. На другите до 240 защо им плащаме? А има и разни хубавци, които с месеци не се вясват на работа! БЕЗОБРАЗНИЦИ!!! МЪРЗЕЛИВИ НЕГОДНИЦИ!!! Аз обичам и родината си, и държавата си, искам да уважавам институциите в страната и държа на тези, на които им плащаме да се държат така, че да заслужават вниманието ни!

Румен Радев, Корнелия Нинова и Ти лъжете, че не пеете в един хор ! И тримата първо оревахте в хор по всички медии, че видите ли ''управляващите'' са загубили облика си на хора! След като Борисов с едно щракване на пръсти реши нещата вие ТРИМЦАТА СЕЛСКИ ТАРИКАТИ запяхте песента, че Борисов станал авторитарен , рушал демокрацията и не зачитал институциуите! Първи Румен Рдаев запя тази песен! Много нагло и подло е да говорите сега, НА ГЪРБА НА СТРАДАЩИТЕ БОЛНИ, за неща котйо не би трябвало да се тема на политици! Нагло и гнусно е ! Задравния министър се опита да защити изичането на ЗДРАВНАТА КАСА, а вие Йотова, заедно с Румен Рдаев и Корнелия Нинова му казахте, че Е ЗАГУБИЛ ЧОВЕШКИЯ СИ ОБЛИК! ПОМНИМ ГО НИЕ, НО ВИЕ ВЕЧЕ ГО ЗАБРАВИХТЕ! Сега пак изкарвате Бойко Борисов виновен, за това, че зае вашата позиция! Ами ако не я беше заел, какво щеше да плещите по медиите ?

Я си пусни в гуглето - "БОРИСОВ ОТМЕНИ.." Да видиш какво чудо ще получиш- над 50 скандала за премиерстването му.. Ето ти една малка извадка: Декември 2017 СЕГА - Борисов отмени мораториума. Целувайте ръка! Юли 2017 България Борисов отмени забраната за строителство на ... Юни 2017 Борисов отменя заповед на Лиляна Павлова, възстановява ... Октомври 2017 Борисов "отмени" орязването на болничните, но се чуди как да ... Септември 2017 Двуликият Борисов забрави (временно) за отмяната на санкциите ... Декември 2016 МО отменя продажба на имот, Борисов иска да се даде за парк на ... Юни 2015 Борисов отмени блокадата на пътя за "Алепу" link Февруари 2016 Борисов отмени поръчката за почистване на Летище София - Труд Февруари 2016 Борисов отмени търга за двата лота на АМ Хемус заради ... Март 2016 Борисов отмени и забраната за къмпингуване - вестник Дума Ноември 2015 Борисов отмени "реформата" на Горанов в МВР и обеща ...

От тикви акъл не чакай.

ПРЕЗИДЕНТА Е ЖИВО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА БСП:НАЗНАЧИЛ ЛЮБОВНИЦАТА СИ И МАЙКА И В ПОВЕРЕНАТА МУ СЛУЖБА,ИЗБРАН СЪС СРЕДСТВА ОТ НИЩО НЕ ПОДОЗИРАЩИ ПЕНСИОНЕРИ(СТРАННО ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА МЪЛЧИ) И ЗА ОКОЛО ГОДИНА СЕ НАПРАВИ НА БАГАЖ ВЪВ ФРЕНСКИ САМОЛЕТ И НАПРАСКА ВЕТО ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО(САМО ЗА ДА БАВИ РАБОТАТА НА ИНСТИТУЦИИТЕ)а тази единствената и заслуга е че няма да има импийчмънт за да не стане тя президент:):):):)

Нали ви казах(от 80%), ама тоя знае и да пише(за сега само с главни букви)!

най-вреден за ББ е Цветанов.Той,горкият,е толкова тъп,че не разбира какво прави и говори

хахаха-ЦЕЛИ 11 ПЪТИ И ПРОДЪЛЖАВА;)

Всички гласували за меморандума, които сега ще го отменят, воглаве със "стратега" Цветанов, да връщат в касата на НС парите за прахосаното парламентарно време, включително разходите по прегласуването. На какво отгоре ще получават заплата за нищонеправене и орезиляване на институцията Народно Събрание?

Баси държавата. Българиьо, до къде те докараха????

Да не е зле - вицепризидент в ролята на психоаналитик?!