Коментари - Плевнелиев разсея съмненията, че не може да намери служебен премиер | Днес.dir.bg

Плевнелиев разсея съмненията, че не може да намери служебен премиер

Служебният кабинет ще бъде съставен навреме, а еврокомисар Кристалина Георгиева няма да бъде служебен премиер. Това стана ясно в края на работното посещение на президента Росен Плевнелиев в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев разсея съмненията, че не може да намери служебен премиер | Днес.dir.bg

Коментари

нашияТ неЗависим президент става страшен и опасен, ако започне да разсейва не само съМненията.

"Президентът е изправен пред трудна задача:" заяви Мартин Шулц. не знам дали Мартин Шулц има незаконно придобито право на строеж на вила на морето и наистина би бил изправен пред трудна задача, ако всеки ден му се натякваше за това.

Абе тоа Европейски съюз ми заприлича на ОФ-ето у нас след девети -уж цялата власт в ръцете му па партиините секретари по места решават всичко. Да му иба майката да му иба все не мога да разбера що тъй ба.

така е - защото "партийните секратари"- са си от онова време ,,,- само сладките обещания са други- а политици ....- всичко си седи- и демокрация в България не е имало никога ....

Този чиновник, кого представлява, защото със сигурност не българите.

Не е истина с колко плазмодии е пълен форума. На кой нормален човек му липсва онова време. Срещу 10 години чакане можеше да си купиш лада. Цветен телевизор също с чакане. Всичко що годе читаво се продаваше под масата. Качествени стоки само в кореком ама срещу долари. А пък те легално....хм абе пълен смях. Мизерни бригади през ваканциите и отпуските Всички работеха ама със смешни заплати, затова всеки който можеше крадеше. Мързела и крадливостта си ни е от онези години. Колкото до икономика, тя реално фалира още средата на 80-те. Явно всички са забравили режима на тока, опашките и другите красоти. А пък това че за един виц можеше да ти се случат доста неприятни неща, най малкото да си тръгнеш от милицията син и на патерици. Тогава само партийните другари живееха добре. И ни убеждаваха, че от чернобил опасно няма. то всичко си е ток и жица. Долни червени подлоги. Дано изгниете по бързо.

А СЕГА НЕЩАТА СА ВЕСЕЛИ Над 50 % безработни Убита икономика Липсващо здравеопазване Корупция Бандитизъм Колониална зависимост от чужди монополи ЗАРАДИ ВСИЧКИ ГОРЕИЗБРОЕНО 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ НАПУСНАХА ДЪРЖАВАТА , А ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА КАЗАХА - НЕ, ТАКА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДЪЛЖАВА !!!

И КАКВО СЕ ОПИТВАШ ДА НИ ОБЯСНИШ- ЧЕ СЕГА НЕ СА НА ВЛАСТ ПАК ВАШИТЕ ЧЕРВЕНИЧКИ ПАРТИЙЦИ ... ТЕ НЕ СА СДАВАЛИ ВЛАСТТА- ПОИНТЕРЕСУВАЙ СЕ КОЙ Е БОРИСОВ- КОЙ СА ЛИДЕРИТЕ НА ГЕРБ- ТЕ СА ОТ " СЪЩАТА БОЯ" от която създадоха и бсп... не търси спасение в миналото.. никой отрекъл се от комунизма- не се е върнал повторно към него.... За комунизма се говори само в България с умиление и страст...- просто защото все още същите са си на власт... Но не се надявай да ти върнат едното време ...- няма да стане - едни да сме баламите- да ви работим- а вие- 2000 - 3000 - да си папкате , да си карате хубавите колички-и да си живеете ... това няма да стане никога вече ...

А сега бронирани врати, много стоки по магазините, но няма пари, всеки ден някой убит, изнасилен, удушен, ограбен, работа няма и за смешна заплата, децата ни наркомани, или в чужбина, или в затвора, родителите ни плачат от глад. Мерси!

Това дето пишеш видял ли си го или говнориш каквото си чул? Това, че чакаш за кола или за телевизор е вярно и всичко друго е невярно.

Освен служебно правителство от секретарки и комсомолски активисти, Плевнелиев не може да предложи нищо друго, просто никой не ще да работи с него, поради изтеклия му срок на годност.

Гражданският синдикат на производителите и търговците на гръсти е силно разтревожен от въпроса с правителството. Двете страни в отвличането не желаят да си имат работа със службите и ще уредят спора помежду си.Свързах се с колегите в Сицилия и получих уверения, че както е отвлечено, така и ще го върнат...

За активистите във форума: - Осмомартенска промоция на шенгенско пиене - уиски! Една бутилка с вързан гербер, друга - с вързана розичка! Не се знае, за май месец може и с момини сълзи да пуснат! Аз си оставам с ракията и балканскя спор -на кого е?

Бай Тошо-служебен премиер!!!!

Има да го търсите бае си Тошо ,но няма да го намерите.Помня последните години на комунизма-спокойствие,тишина, няма кафенета през 5 метра,няма чалга,няма Интернет,няма просяци и ровещи из казаните,няма безработица.Животът евтин,токът беше по 2 стотинки,билетчето за градски транспорт 6 стотинки,олио,захар,ориз-по 1 лев,14 дневна почивка -10 лева с карта от завода,пазарът беше замлян с хубави домати,картофи и ябълки-родно производство по 20-30 стотинки килото,градините и нивите не пустееха,заводите работеха на пълни обороти-бълваха продукция,която се изкупуваше директно в по-голямата си част от СССР,без значение на качеството,нямаше го Брендо,Баретата,ТИМ,СИК,ВИС,днес те уволнят от едно място,утре веднага си започнал на друго...Абе, какво да ви разправям.И тогава се е крало,далеч съм от тази мисъл,но имаше много, имаше стоки и услуги от първа необходимост на безценица.Сега какво? 23 години крадоха,крадоха и все още има за крадене.А сега ми кажете бедна държава ли е била България.Държа да подчертая ,че не съм комунист,даже ги ненавиждам,потомък съм на фашисткоориентирано семейство,чиито фабрики са били национализирани през 1949 г.

попитай си твоите другари защо сами се изсраха върху идилията ти, щото не ганьо бутна строя, а другарите в преградка с кгб. Така че оди да плачеш на тяхните гробища, тъпогълнико. Лъжите дето си изписъл не коментирам

Хмм реално такава фигура като тъпоъгълник в природата на съществува.Очевидно и други неща ти е трудно да схванеш.Мнението ти е безполезно и не е нужно никому.Не носи никакъв смисъл...

Факт!Аз твърдя и мога да споря с всеки,че периода 44-89г ще остане златен за България!По всички показатели за стандарт на живот !Това ниво на развитие няма да бъде достигнато никога повече при установения в момента световен ред.Промяната за България ще настъпи не от вътре,а от вънка!До тогава за нас е жизнено важно да успеем да оцелеем като народ и нация.В момента се извършва геноцид над България, но ние ще издържим отново!Господ да пази България!!!!!

Рай беше за некадърниците и доносниците - живот, моренце от време на врем по някое доносче, по някоя сврка на партийният секретар, клатиш си крачетата на работа без да вършиш нищо и така от петилетка на петилетка... А отгоре Бай ти Тошо - прост селянин начело на цялата сган... рай си беше мама му стара, а сега трябва да се бачка, а нас ни мързи ...

Гошо, спомняш си някои неща, но за съжаление не си спомняш всичко. Какво имаше по магазините, влизал ли си по онова време в селски магазн? знаеш ли, че за да си купиш салам, трябваше да ходиш да софия? защо някои плодове можеше да си ги купиш само опрделени дни в годината от т.нар. показни магазини и то в ограничено количество? А ако в твоя град няма показен магазин? защо трябваше да обикаляш цял град сутрин докато намериш бурканче кисело мляко, ами за прясно да ни говорим? Какво като е било стотинки, като не можеш да намериш за детето си. Заводите бълваха да, стока само за братския съюз и трупаха дългове. Селско стопансто - ха, ми че той комунизма съсипа традициите на българския народ и свързаността му със земята! Реши, че по-добре да развива обвързано със същия този братски съветски съюз тежко машиностроене и химия за сметка на селско стопанство и туризъм. Мога още да продлъжа с примерите, но ставам вече много емоционална и по-добре да спра и да не зачеквам другите аспекти от живота. Не ми хвали последните, наречени от теб - спокойни години - последните 5 години бяха най-тъмните години от комунизма!

Ти да не си живяла в покрайнините някъде , или в някое турско село ?Или вече паметта ти изневерява....

Гоше Гоше- каква идилия беше а. Лошото е, че имаше само домати и картофи. А на почивките се ходеше в стола, в определен час и трябваше да внимаваш да не закъснееш ,щото другаде просто нямаше къде да се яде. Ех Гоше Гоше и ти си един фашст антикомунист Гоше.

Стига сте плюли по президента. Най-накрая в тази държава има един мъж, който е технократ а не партократ. Все големи разбиразбирачи в тази държава. Каквото и да направи някой, все се намира друг да се изходи отгоре. Да ни е жив и здрав президента и да има сили да се бори с тъпанарите в тази държава!

На това място бях постнал един виц за г-н Плевненлиев, но по бойковистки-комунистически тиртип, другарите от Дир.бг наложиха строга полит цензура.Браво, другари!

Да живее свободата на словото!

Само не разбирам, какво му е толкова весело на Плевньо, или колкото по голяма кашата толкова по-смешно му става.

БЛА,БЛА,БЛА!!!НАРОДА ГО СМЯТАТ ЗА БУДАЛА И ОЩЕ ЗА ПОДВИЖЕН БАНКОМАТ.МНОГО ВНИМАВАЙТЕ СЕГА ПОНЕ КАКВО ГОВОРИТЕ И КАКВО ВЪРШИТЕ-ВИЗИРАМ УПРАВНИЦИТЕ НИ,АКО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕМ ДА ГИ НАРИЧАМЕ ТАКИВА.

Както обичайно, прочетох доста коментари със самооплюване на нацията. Не са основателни. Българинът и сега и винаги ще има куража да застане срещу олигархията си. Забележете, не срещу политиците, а срещу олигархията си. На Запад хората отдавна са се примирили със съдбата си и се простират само според чергата си.

Простират се според чергата защото я имат.На нас отдавна някой хитрушко ни е дръпнал опърпаното ни чердженце ,а ние не се и усещаме.

Алармирам будната граждаско-селска съвест, че докато тече процеса на очерняне на всички чужди кандидати за Премиер, Правителството на Кръволока Борисов продължава да дерибейства с невиждани досега постъпки! Днес са дадени 10 милиона лева от бюджета на Народна Република България за построяването на някакви музеи и други вредни инфраструктурни обекти!!! Докато ние водим дебат, Борисов харчи парите ни за кебапчета и кюфтета!!!! Събудете се, млади социалисти!

Току-що ни беше съобщена новината, че музеят, който ще се строи по никакъв начин не е свързан с ленинската линия, а обхваща някакви ретроградни и със съмнителна художествена стойност течения от римско време! Организирам протест - тази вечер в 20.00 часа пред Къщата-Музей на Георги Димитров!

Само БСП!

ти си си го написал-КУХА ЧЕВЕНА ЛЕЙКА и каквото и да се каже повече е излишно-Бог може и да ти прости тъпотата и простотията

Самата Роса Плевнелиева е едно СЪМНЕНИЕ :))

Предлагам шефа на НАП или шефа на Митниците да станат служебни премиери.....

:) :) :)

Герберастите за редовно правителство не намериха хора, та какво остава за служебно! Да тръгнат да търсят по оборите, да насметат някое говедо, ама да внимават, че говедото може да се справи по-добре от бандата им...

Не е известно досега да е предлаган някой за премиер.Или плевнелиев не съзнава какво говори, или някъде неизвестно за нас къде и при кого предлага някой за премиер.

Станислав Христов Христосков-служебен премиер! Искам незабавно,иначе ще се самозапаля!

А и Кристалина Георгиева какво по-точно направи за България, освен да увеличава банковата си сметка, че не се сещам. А

Тоз човечец, нищо не разбра от протестите и за капак излъга всички и за всичко. Никакво политическо мислене, не е подкрепен от никаква сериозна политическа традиция освен от герберските свинари. Заобиколен единствено от няколко т.н. олигархчета и дузина секретарки, не е в състояние да направи нищо повече от колкото да си подготвя оттеглянето.

РОСЕНЕ ТИ СИ ИЗМАМНИК НАВРЕМЕТО ЗАВЛЕ4Е ТАТИ С 100 000 МАРКИ ТАТИ Е БЕСЕНННННННННН КАЗА 4Е АКО ТЕ ЖИДИ ДУПЕ ДА ТИ Е ЯКО РОСКО ВАРНИ ПАРИТЕ И ЩЕ ЖИВЕЕС РОСЕНЕ

Няма човек, който да не можем да компрометираме и да не го наклеветим! Дори Иисус да възкръсне - гарантирано ще извадим компромат.

Исус е бивш АГЕНТ на ДС - 6 - отдел под кодовото название Господ !!! БЕДНИ СМЕ защото сме ПРОСТИ - ПРОСТИ сме защото СМЕ бедни - това е една безкрайна въртележка!! И господ да дойде и него ще го смачкаме ... Та навремето човека си го е казал правилно - народа прост, живота тежък :)))

Кабинета още не е съставен, а платените агенти плюят та се късат. Глупаци като янев, каракачанов и бареков непрекъснато дават акъл и насъскват простолюдието. Пфу. Вижте кои са им господарите и ще си направите сами изводите.

Аз предлагам да върнем Сергей Станишев за мин.председател. Моля гласувайте!

Само Сергей или в краен случай Георги Димитров са достатъчно добри за нас!

Тоя последния ритна камбаната преди време ама бай Серго си е ОК и още е без ден трудов стаж:)))

А за първи вицепремиер на Георги Димитров - Свети Петър !

бай тошо да дойде, човека от народа

Всяко правителство има по едно в сянка. Какво да му мисли? Слага си герберското в сянка и ляга на сянка да чака изборите. В това време някак сенчесто се скриват някои документи, замазват се някои сделки, оправят се едни милиарди и готово. И така от избори на избори, от век на век, докато се затрием от картата.

За Англия , винаги сме били и сме ''кръгла нула''. За Германия в момента сме, ''удобен партньор, който да помага с прокарването на твърда финансова политика''. За Русия ''Задунайска губения с икономически привкус ''. За Турция -''Перспектива за не толкова далечно бъдеще''.

Изплюват се в лицето на народа, а ние като овце седим и викаме неистово- "разпни го!". Явно сме си тъпа нация и това си е, след всичко което правят/крадат/ и после се лепи на наш гръб сме склонни да прощаваме значи си заслужаваме съдбата! Какви избори- нали народа иска промяна на системата...., но така няма да влязат половината от тези лекета сега- ето това е! И д ане ме плашат с нестабилност- ние не сме видели стабилност и просперитет от ноември 1989г......

Айде без щатния комсомолец.

В Костов е спасението

Колкото и еретично да звучи имаме готов премиер за служебното правителство ,който се е справял веднъж и в по-тежка ситуация а именно Софиянски ,въобще не съм му фен ,но за два месеца служебно правителство няма по-подходящ и подготвен от него.

прав си подготвен е при положение че главния акцент е икономиката

Егати народа побъркан. Още не е обявен какъвто и да е министър и храченето е в пълна сила. След съставянето на кабинета ще падне голям майтап. Не народ, а мърша ....

НЕ БЪРКАЙ НАРОДА С ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ КОИТО СИ ИЗКАРВАТ ХЛЯВА ПРЕД КОМПЮТРИТЕ ОТ ХОТЕЛИТЕ НА КОМУНОХИЕНИТЕ. ТЕ СА ЕДНА ШЕПА ХОРА, ДЕЦА И ВНУЦИ НА ТЕЗИ ДЕТО ХРАНЕХА ПРАСЕТА С ЧОВЕШКА ПЛЪТ. НАРОДА СИ Е МНОГО ДОБЪР.

Абе може и да си прав ... не знам какво да ти кажа. Нещо сбъркано има , но проблема е , че не знам какво е ....

Тоя Плевнелиев да не губи време, а направо да се консултира със Сергей за Правителството... Така и така ние идваме! След като вземем властта и с коалиционните партньори ДПС и Кунева осигурим стабилно мнозинство, бързо ще прекратим протестите. Ще ги размажем, както направихме 2008 и началото на 2009 г. Тогава удържахме и НЕ ПОДАДОХМЕ оставка. Показахме твърдост, показахме КАК трябва да се управлява. А не като този мухльо Борисов! Ние сме надеждата на България!

ще бъдете пометени от народа.

БЕТОННА ГЛАВА КОЛКОТО ПО СТАРЕЯТ ТОЛКОВА ПО СЕ ВТВЪРДЯВАТ И ОГЛУПЯВАТ

Ти си социалист от централата на ГЕРБ. Познах ли?

как пък не стана аз, за 20 дена начело с другаря Гей ще трамбоватре пеш и с пранги към Белене, пък койт

:Много тъпа ирония!

Президентът изтърча до Брюксел за указания. Не може да назначи правителство, без да удари един метан на всичките. Сигрно и със САЩ е говорил. Не знам само дали и от вожда на остров Тамбукту не е поискал разрешение кого да назначи. Иначе държавата ни е не думи независима...

мисля че патя по които варви този човек е абсолютно погрешен! следва светля пример на неговя патрон отива в брюксел и обяснява как всичко е наред враща се в булгаря и вижда как нещата са безнадежни?

По-добре в Брюксел, отколкото в Москва...

не виждашли че ЕС е тръгнал на пълен провал.

Егати правописа, даже и България не може да напише без грешки. По-вече не пиши, че се излагаш, толкова грешки може да направи някой, който не е учил или е тъп и прост по природа.

Чудя се, че изобщо се осмелявате да критикувате на тема "правопис"! Я, по-добре вижте как сте написали думата "повече" - по-вече! Иначе koloradoto си е неграмотно - спор няма!

Най-важното нещо за новия кабинет. Да изавди половината от тези 36 милиарда лева депозити от банките. Намаляване лихвения процент наполовина и 20 процента данък върху депозита.

цялата данданя и т.нар. протести са сварзани с здравата руска хватка ! разберете "белене" сте сасипе екологята на страната. руски интереси стоят зад "белене". какви са тези протестирасти - някава оредяла талпа, несравнима с излезлите на улиците след 1989г. кои има интерес от дестабилизацята на страната точно сега...?

След като вземем властта и с коалиционните партньори ДПС и Кунева осигурим стабилно мнозинство, бързо ще прекратим протестите. Ще ги размажем, както направихме 2008 и началото на 2009 г. Тогава удържахме и НЕ ПОДАДОХМЕ оставка. Показахме твърдост, показахме КАК трябва да се управлява. А не като този мухльо Борисов! Ние сме надеждата на България!

Ей, Праз ! Аз имам интерес ! Не ми дреме за чужди интереси , ако енергията ми е по-евтина от средната световна цена ! Що не дойдат някой други да предложат по-ниска цена ?

До всички автори! Малко си оправете стила, ако искате някой да ви чете или обърне внимание!

"граждански организации" - разни мафиози нарекли себе си така за да цицат от държавните пари в бюджета. И кой предлагат другарите от тези "гр.орган."??? предлагат съветника на гоце първанов, а знаем енергийната политика на същия - ПЪЛНА ЗАВИСИМОСТ ОТ ПУТИН, другарчето изпалтило му яки комисионни и търсещ резултат днес. Видя се, че има свръх производство на ел.енергия, как другари ще изплащаме белене с десет ПЪТИ по-високи цени от сегашните, височки дори за европейски стандарт на доход

Не разбирам какво сте се хванали за Кристалина Георгиева като удавник за сламка.Не виждам тя да е някакъв икономически корифей.Плюс това тя трябва да е луда да остави огромната си заплата като еврокомисар и да дойде да вади горещите картофи от огъня.

Кристалина Георгиева е просто един банков чиновник. Не разбирам защо и вдигат толкова рейтинга. Освен да дърдори общи приказки, друго не съм чул от тази уредена комунистка.

Плевналиев си изпърдя късмета. Можеше да назначи експертен кабинет в който да участва КОСТОВ - ЗА РАЗЛИКА ОТ МИШОЦИТЕ ОТ ДПС И БСП, КОИТО ИЗБЯГАХА И НАПРАВО СИ КАЗАХА, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ, КОСТОВ КАЗА - АЗ МОГА И ТОЙ НАИСТИНА МОЖЕШЕ ДА ПОМОГНЕ. ЗА ТИЯ , КОИТО НЕ СПИРАТ ДА ВИЯТ КАК ПРОДАЛ БЪЛГАРИЯ ЩЕ КАЖА - НИЩО ЛОШО НЕ Е НАПРАВИЛ - ТОВА БЯХА ПРЕДПРИЯТИЯ ПРЕД ФАЛИТ И ТОВА БЕШЕ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ТЯХ. ЕДИНСТВЕНАТА ГРЕШКА Е, ЧЕ НЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИЗКАРА НА СВЕТЛО ДОСИЕТАТА !!!!! НО...... НЕКА ИЗПИЕМ ГОРЧИВАТА ЧАША ДО КРАЯ ЗА ДА НИ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Костов и Борисов: За ужас на народа сме добре

Трябва да има задължително въдворяване в психиатричните клиники. А те задължително да бъдат с решетки и железни врати с външно заключване като килииите. И по десет малоумника като теб в една стая ... Само това е спасението.

МНЕНИЕ НА ПРОСТАК !!!!!!!!!

И каква толкова е драмата със служебния кабинет? Този кабинет ще работи два месеца, по закон правомощията му са силно ограничени, да не кажа , че се свеждат основно до провеждането на изборите. Така че, президенте на всички партии, ти изпълни основната си мисия - да запазиш статуквото до 12.05. и да размиеш във времето гражданските протести - някои от които напълно основателни ( протеста срещу монополите и безхаберието на контролните държавни органи)! А кандидат-управленците от статуквото вече са в предизборна агитация и хич не им дреме за реалните проблеми на хората! Само си мисля обаче, че сметките им ще излезнат криви и това ще проличи особено след сакралната за тях дата 12.05.!

Много си далеч от истината. Служебният кабинет, действа до създаването на следващия, гласуван от НС. Като се има в предвид , каква какафония ще е след изборите, кабинета на Плевнелиев може да продължи и до Нова година, защо не и след това .

Така е може да откара и повече време, но аз имах предвид, че служебния кабинет не може да променя и гласува закони - т.е. не може да "пипа" оставеното към момента положение, а някои от исканията на хората изискваха бърза законова промяна. И така статуквото се запазва до избирането на нов кабинет, който вече с подкрепата на НС ще прави промени - евентуално!

РОСЕНЕ.....калинките бе....

Айде стига с тоя премиер бе! Премиерът се казва Шишо Бакшишо!Сега успокоихте ли се?

Президентът за втори път повтаря, че носи някакъв кръст.Оставам с впечатлението, че някой насила го е сложил на този пост и той, горкият много се измъчва.

Че то май само ти не си сигурен в това.

Тръгвам веднага за Сибир. Поради липса на кадри в лагера вземам и вас г-н президент

Пише се Гулаг / от Главно управление на лагерите/, не ГУЛАК, тъпанар такъв. И ти си взел акъл да даваш. Вземи малко се ограмоти, тогава ръси мозък.

Виж как знаеш. Нали израсна като достоен кадър на Главно управление на лагерите

Прави са си хорицата да ви отказват Господин Плевнелиев. Че то все едно им предлагате да станат пъдар в центъра на ромско гето.

Коментари - Плевнелиев разсея съмненията, че не може да намери служебен премиер | Днес.dir.bg

Плевнелиев разсея съмненията, че не може да намери служебен премиер

Служебният кабинет ще бъде съставен навреме, а еврокомисар Кристалина Георгиева няма да бъде служебен премиер. Това стана ясно в края на работното посещение на президента Росен Плевнелиев в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев разсея съмненията, че не може да намери служебен премиер | Днес.dir.bg

Коментари

нашияТ неЗависим президент става страшен и опасен, ако започне да разсейва не само съМненията.

"Президентът е изправен пред трудна задача:" заяви Мартин Шулц. не знам дали Мартин Шулц има незаконно придобито право на строеж на вила на морето и наистина би бил изправен пред трудна задача, ако всеки ден му се натякваше за това.

Абе тоа Европейски съюз ми заприлича на ОФ-ето у нас след девети -уж цялата власт в ръцете му па партиините секретари по места решават всичко. Да му иба майката да му иба все не мога да разбера що тъй ба.

така е - защото "партийните секратари"- са си от онова време ,,,- само сладките обещания са други- а политици ....- всичко си седи- и демокрация в България не е имало никога ....

Този чиновник, кого представлява, защото със сигурност не българите.

Не е истина с колко плазмодии е пълен форума. На кой нормален човек му липсва онова време. Срещу 10 години чакане можеше да си купиш лада. Цветен телевизор също с чакане. Всичко що годе читаво се продаваше под масата. Качествени стоки само в кореком ама срещу долари. А пък те легално....хм абе пълен смях. Мизерни бригади през ваканциите и отпуските Всички работеха ама със смешни заплати, затова всеки който можеше крадеше. Мързела и крадливостта си ни е от онези години. Колкото до икономика, тя реално фалира още средата на 80-те. Явно всички са забравили режима на тока, опашките и другите красоти. А пък това че за един виц можеше да ти се случат доста неприятни неща, най малкото да си тръгнеш от милицията син и на патерици. Тогава само партийните другари живееха добре. И ни убеждаваха, че от чернобил опасно няма. то всичко си е ток и жица. Долни червени подлоги. Дано изгниете по бързо.

А СЕГА НЕЩАТА СА ВЕСЕЛИ Над 50 % безработни Убита икономика Липсващо здравеопазване Корупция Бандитизъм Колониална зависимост от чужди монополи ЗАРАДИ ВСИЧКИ ГОРЕИЗБРОЕНО 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ НАПУСНАХА ДЪРЖАВАТА , А ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА КАЗАХА - НЕ, ТАКА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДЪЛЖАВА !!!

И КАКВО СЕ ОПИТВАШ ДА НИ ОБЯСНИШ- ЧЕ СЕГА НЕ СА НА ВЛАСТ ПАК ВАШИТЕ ЧЕРВЕНИЧКИ ПАРТИЙЦИ ... ТЕ НЕ СА СДАВАЛИ ВЛАСТТА- ПОИНТЕРЕСУВАЙ СЕ КОЙ Е БОРИСОВ- КОЙ СА ЛИДЕРИТЕ НА ГЕРБ- ТЕ СА ОТ " СЪЩАТА БОЯ" от която създадоха и бсп... не търси спасение в миналото.. никой отрекъл се от комунизма- не се е върнал повторно към него.... За комунизма се говори само в България с умиление и страст...- просто защото все още същите са си на власт... Но не се надявай да ти върнат едното време ...- няма да стане - едни да сме баламите- да ви работим- а вие- 2000 - 3000 - да си папкате , да си карате хубавите колички-и да си живеете ... това няма да стане никога вече ...

А сега бронирани врати, много стоки по магазините, но няма пари, всеки ден някой убит, изнасилен, удушен, ограбен, работа няма и за смешна заплата, децата ни наркомани, или в чужбина, или в затвора, родителите ни плачат от глад. Мерси!

Това дето пишеш видял ли си го или говнориш каквото си чул? Това, че чакаш за кола или за телевизор е вярно и всичко друго е невярно.

Освен служебно правителство от секретарки и комсомолски активисти, Плевнелиев не може да предложи нищо друго, просто никой не ще да работи с него, поради изтеклия му срок на годност.

Гражданският синдикат на производителите и търговците на гръсти е силно разтревожен от въпроса с правителството. Двете страни в отвличането не желаят да си имат работа със службите и ще уредят спора помежду си.Свързах се с колегите в Сицилия и получих уверения, че както е отвлечено, така и ще го върнат...

За активистите във форума: - Осмомартенска промоция на шенгенско пиене - уиски! Една бутилка с вързан гербер, друга - с вързана розичка! Не се знае, за май месец може и с момини сълзи да пуснат! Аз си оставам с ракията и балканскя спор -на кого е?

Бай Тошо-служебен премиер!!!!

Има да го търсите бае си Тошо ,но няма да го намерите.Помня последните години на комунизма-спокойствие,тишина, няма кафенета през 5 метра,няма чалга,няма Интернет,няма просяци и ровещи из казаните,няма безработица.Животът евтин,токът беше по 2 стотинки,билетчето за градски транспорт 6 стотинки,олио,захар,ориз-по 1 лев,14 дневна почивка -10 лева с карта от завода,пазарът беше замлян с хубави домати,картофи и ябълки-родно производство по 20-30 стотинки килото,градините и нивите не пустееха,заводите работеха на пълни обороти-бълваха продукция,която се изкупуваше директно в по-голямата си част от СССР,без значение на качеството,нямаше го Брендо,Баретата,ТИМ,СИК,ВИС,днес те уволнят от едно място,утре веднага си започнал на друго...Абе, какво да ви разправям.И тогава се е крало,далеч съм от тази мисъл,но имаше много, имаше стоки и услуги от първа необходимост на безценица.Сега какво? 23 години крадоха,крадоха и все още има за крадене.А сега ми кажете бедна държава ли е била България.Държа да подчертая ,че не съм комунист,даже ги ненавиждам,потомък съм на фашисткоориентирано семейство,чиито фабрики са били национализирани през 1949 г.

попитай си твоите другари защо сами се изсраха върху идилията ти, щото не ганьо бутна строя, а другарите в преградка с кгб. Така че оди да плачеш на тяхните гробища, тъпогълнико. Лъжите дето си изписъл не коментирам

Хмм реално такава фигура като тъпоъгълник в природата на съществува.Очевидно и други неща ти е трудно да схванеш.Мнението ти е безполезно и не е нужно никому.Не носи никакъв смисъл...

Факт!Аз твърдя и мога да споря с всеки,че периода 44-89г ще остане златен за България!По всички показатели за стандарт на живот !Това ниво на развитие няма да бъде достигнато никога повече при установения в момента световен ред.Промяната за България ще настъпи не от вътре,а от вънка!До тогава за нас е жизнено важно да успеем да оцелеем като народ и нация.В момента се извършва геноцид над България, но ние ще издържим отново!Господ да пази България!!!!!

Рай беше за некадърниците и доносниците - живот, моренце от време на врем по някое доносче, по някоя сврка на партийният секретар, клатиш си крачетата на работа без да вършиш нищо и така от петилетка на петилетка... А отгоре Бай ти Тошо - прост селянин начело на цялата сган... рай си беше мама му стара, а сега трябва да се бачка, а нас ни мързи ...

Гошо, спомняш си някои неща, но за съжаление не си спомняш всичко. Какво имаше по магазините, влизал ли си по онова време в селски магазн? знаеш ли, че за да си купиш салам, трябваше да ходиш да софия? защо някои плодове можеше да си ги купиш само опрделени дни в годината от т.нар. показни магазини и то в ограничено количество? А ако в твоя град няма показен магазин? защо трябваше да обикаляш цял град сутрин докато намериш бурканче кисело мляко, ами за прясно да ни говорим? Какво като е било стотинки, като не можеш да намериш за детето си. Заводите бълваха да, стока само за братския съюз и трупаха дългове. Селско стопансто - ха, ми че той комунизма съсипа традициите на българския народ и свързаността му със земята! Реши, че по-добре да развива обвързано със същия този братски съветски съюз тежко машиностроене и химия за сметка на селско стопанство и туризъм. Мога още да продлъжа с примерите, но ставам вече много емоционална и по-добре да спра и да не зачеквам другите аспекти от живота. Не ми хвали последните, наречени от теб - спокойни години - последните 5 години бяха най-тъмните години от комунизма!

Ти да не си живяла в покрайнините някъде , или в някое турско село ?Или вече паметта ти изневерява....

Гоше Гоше- каква идилия беше а. Лошото е, че имаше само домати и картофи. А на почивките се ходеше в стола, в определен час и трябваше да внимаваш да не закъснееш ,щото другаде просто нямаше къде да се яде. Ех Гоше Гоше и ти си един фашст антикомунист Гоше.

Стига сте плюли по президента. Най-накрая в тази държава има един мъж, който е технократ а не партократ. Все големи разбиразбирачи в тази държава. Каквото и да направи някой, все се намира друг да се изходи отгоре. Да ни е жив и здрав президента и да има сили да се бори с тъпанарите в тази държава!

На това място бях постнал един виц за г-н Плевненлиев, но по бойковистки-комунистически тиртип, другарите от Дир.бг наложиха строга полит цензура.Браво, другари!

Да живее свободата на словото!

Само не разбирам, какво му е толкова весело на Плевньо, или колкото по голяма кашата толкова по-смешно му става.

БЛА,БЛА,БЛА!!!НАРОДА ГО СМЯТАТ ЗА БУДАЛА И ОЩЕ ЗА ПОДВИЖЕН БАНКОМАТ.МНОГО ВНИМАВАЙТЕ СЕГА ПОНЕ КАКВО ГОВОРИТЕ И КАКВО ВЪРШИТЕ-ВИЗИРАМ УПРАВНИЦИТЕ НИ,АКО ВСЕ ОЩЕ МОЖЕМ ДА ГИ НАРИЧАМЕ ТАКИВА.

Както обичайно, прочетох доста коментари със самооплюване на нацията. Не са основателни. Българинът и сега и винаги ще има куража да застане срещу олигархията си. Забележете, не срещу политиците, а срещу олигархията си. На Запад хората отдавна са се примирили със съдбата си и се простират само според чергата си.

Простират се според чергата защото я имат.На нас отдавна някой хитрушко ни е дръпнал опърпаното ни чердженце ,а ние не се и усещаме.

Алармирам будната граждаско-селска съвест, че докато тече процеса на очерняне на всички чужди кандидати за Премиер, Правителството на Кръволока Борисов продължава да дерибейства с невиждани досега постъпки! Днес са дадени 10 милиона лева от бюджета на Народна Република България за построяването на някакви музеи и други вредни инфраструктурни обекти!!! Докато ние водим дебат, Борисов харчи парите ни за кебапчета и кюфтета!!!! Събудете се, млади социалисти!

Току-що ни беше съобщена новината, че музеят, който ще се строи по никакъв начин не е свързан с ленинската линия, а обхваща някакви ретроградни и със съмнителна художествена стойност течения от римско време! Организирам протест - тази вечер в 20.00 часа пред Къщата-Музей на Георги Димитров!

Само БСП!

ти си си го написал-КУХА ЧЕВЕНА ЛЕЙКА и каквото и да се каже повече е излишно-Бог може и да ти прости тъпотата и простотията

Самата Роса Плевнелиева е едно СЪМНЕНИЕ :))

Предлагам шефа на НАП или шефа на Митниците да станат служебни премиери.....

:) :) :)

Герберастите за редовно правителство не намериха хора, та какво остава за служебно! Да тръгнат да търсят по оборите, да насметат някое говедо, ама да внимават, че говедото може да се справи по-добре от бандата им...

Не е известно досега да е предлаган някой за премиер.Или плевнелиев не съзнава какво говори, или някъде неизвестно за нас къде и при кого предлага някой за премиер.

Станислав Христов Христосков-служебен премиер! Искам незабавно,иначе ще се самозапаля!

А и Кристалина Георгиева какво по-точно направи за България, освен да увеличава банковата си сметка, че не се сещам. А

Тоз човечец, нищо не разбра от протестите и за капак излъга всички и за всичко. Никакво политическо мислене, не е подкрепен от никаква сериозна политическа традиция освен от герберските свинари. Заобиколен единствено от няколко т.н. олигархчета и дузина секретарки, не е в състояние да направи нищо повече от колкото да си подготвя оттеглянето.

РОСЕНЕ ТИ СИ ИЗМАМНИК НАВРЕМЕТО ЗАВЛЕ4Е ТАТИ С 100 000 МАРКИ ТАТИ Е БЕСЕНННННННННН КАЗА 4Е АКО ТЕ ЖИДИ ДУПЕ ДА ТИ Е ЯКО РОСКО ВАРНИ ПАРИТЕ И ЩЕ ЖИВЕЕС РОСЕНЕ

Няма човек, който да не можем да компрометираме и да не го наклеветим! Дори Иисус да възкръсне - гарантирано ще извадим компромат.

Исус е бивш АГЕНТ на ДС - 6 - отдел под кодовото название Господ !!! БЕДНИ СМЕ защото сме ПРОСТИ - ПРОСТИ сме защото СМЕ бедни - това е една безкрайна въртележка!! И господ да дойде и него ще го смачкаме ... Та навремето човека си го е казал правилно - народа прост, живота тежък :)))

Кабинета още не е съставен, а платените агенти плюят та се късат. Глупаци като янев, каракачанов и бареков непрекъснато дават акъл и насъскват простолюдието. Пфу. Вижте кои са им господарите и ще си направите сами изводите.

Аз предлагам да върнем Сергей Станишев за мин.председател. Моля гласувайте!

Само Сергей или в краен случай Георги Димитров са достатъчно добри за нас!

Тоя последния ритна камбаната преди време ама бай Серго си е ОК и още е без ден трудов стаж:)))

А за първи вицепремиер на Георги Димитров - Свети Петър !

бай тошо да дойде, човека от народа

Всяко правителство има по едно в сянка. Какво да му мисли? Слага си герберското в сянка и ляга на сянка да чака изборите. В това време някак сенчесто се скриват някои документи, замазват се някои сделки, оправят се едни милиарди и готово. И така от избори на избори, от век на век, докато се затрием от картата.

За Англия , винаги сме били и сме ''кръгла нула''. За Германия в момента сме, ''удобен партньор, който да помага с прокарването на твърда финансова политика''. За Русия ''Задунайска губения с икономически привкус ''. За Турция -''Перспектива за не толкова далечно бъдеще''.

Изплюват се в лицето на народа, а ние като овце седим и викаме неистово- "разпни го!". Явно сме си тъпа нация и това си е, след всичко което правят/крадат/ и после се лепи на наш гръб сме склонни да прощаваме значи си заслужаваме съдбата! Какви избори- нали народа иска промяна на системата...., но така няма да влязат половината от тези лекета сега- ето това е! И д ане ме плашат с нестабилност- ние не сме видели стабилност и просперитет от ноември 1989г......

Айде без щатния комсомолец.

В Костов е спасението

Колкото и еретично да звучи имаме готов премиер за служебното правителство ,който се е справял веднъж и в по-тежка ситуация а именно Софиянски ,въобще не съм му фен ,но за два месеца служебно правителство няма по-подходящ и подготвен от него.

прав си подготвен е при положение че главния акцент е икономиката

Егати народа побъркан. Още не е обявен какъвто и да е министър и храченето е в пълна сила. След съставянето на кабинета ще падне голям майтап. Не народ, а мърша ....

НЕ БЪРКАЙ НАРОДА С ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ КОИТО СИ ИЗКАРВАТ ХЛЯВА ПРЕД КОМПЮТРИТЕ ОТ ХОТЕЛИТЕ НА КОМУНОХИЕНИТЕ. ТЕ СА ЕДНА ШЕПА ХОРА, ДЕЦА И ВНУЦИ НА ТЕЗИ ДЕТО ХРАНЕХА ПРАСЕТА С ЧОВЕШКА ПЛЪТ. НАРОДА СИ Е МНОГО ДОБЪР.

Абе може и да си прав ... не знам какво да ти кажа. Нещо сбъркано има , но проблема е , че не знам какво е ....

Тоя Плевнелиев да не губи време, а направо да се консултира със Сергей за Правителството... Така и така ние идваме! След като вземем властта и с коалиционните партньори ДПС и Кунева осигурим стабилно мнозинство, бързо ще прекратим протестите. Ще ги размажем, както направихме 2008 и началото на 2009 г. Тогава удържахме и НЕ ПОДАДОХМЕ оставка. Показахме твърдост, показахме КАК трябва да се управлява. А не като този мухльо Борисов! Ние сме надеждата на България!

ще бъдете пометени от народа.

БЕТОННА ГЛАВА КОЛКОТО ПО СТАРЕЯТ ТОЛКОВА ПО СЕ ВТВЪРДЯВАТ И ОГЛУПЯВАТ

Ти си социалист от централата на ГЕРБ. Познах ли?

как пък не стана аз, за 20 дена начело с другаря Гей ще трамбоватре пеш и с пранги към Белене, пък койт

:Много тъпа ирония!

Президентът изтърча до Брюксел за указания. Не може да назначи правителство, без да удари един метан на всичките. Сигрно и със САЩ е говорил. Не знам само дали и от вожда на остров Тамбукту не е поискал разрешение кого да назначи. Иначе държавата ни е не думи независима...

мисля че патя по които варви този човек е абсолютно погрешен! следва светля пример на неговя патрон отива в брюксел и обяснява как всичко е наред враща се в булгаря и вижда как нещата са безнадежни?

По-добре в Брюксел, отколкото в Москва...

не виждашли че ЕС е тръгнал на пълен провал.

Егати правописа, даже и България не може да напише без грешки. По-вече не пиши, че се излагаш, толкова грешки може да направи някой, който не е учил или е тъп и прост по природа.

Чудя се, че изобщо се осмелявате да критикувате на тема "правопис"! Я, по-добре вижте как сте написали думата "повече" - по-вече! Иначе koloradoto си е неграмотно - спор няма!

Най-важното нещо за новия кабинет. Да изавди половината от тези 36 милиарда лева депозити от банките. Намаляване лихвения процент наполовина и 20 процента данък върху депозита.

цялата данданя и т.нар. протести са сварзани с здравата руска хватка ! разберете "белене" сте сасипе екологята на страната. руски интереси стоят зад "белене". какви са тези протестирасти - някава оредяла талпа, несравнима с излезлите на улиците след 1989г. кои има интерес от дестабилизацята на страната точно сега...?

След като вземем властта и с коалиционните партньори ДПС и Кунева осигурим стабилно мнозинство, бързо ще прекратим протестите. Ще ги размажем, както направихме 2008 и началото на 2009 г. Тогава удържахме и НЕ ПОДАДОХМЕ оставка. Показахме твърдост, показахме КАК трябва да се управлява. А не като този мухльо Борисов! Ние сме надеждата на България!

Ей, Праз ! Аз имам интерес ! Не ми дреме за чужди интереси , ако енергията ми е по-евтина от средната световна цена ! Що не дойдат някой други да предложат по-ниска цена ?

До всички автори! Малко си оправете стила, ако искате някой да ви чете или обърне внимание!

"граждански организации" - разни мафиози нарекли себе си така за да цицат от държавните пари в бюджета. И кой предлагат другарите от тези "гр.орган."??? предлагат съветника на гоце първанов, а знаем енергийната политика на същия - ПЪЛНА ЗАВИСИМОСТ ОТ ПУТИН, другарчето изпалтило му яки комисионни и търсещ резултат днес. Видя се, че има свръх производство на ел.енергия, как другари ще изплащаме белене с десет ПЪТИ по-високи цени от сегашните, височки дори за европейски стандарт на доход

Не разбирам какво сте се хванали за Кристалина Георгиева като удавник за сламка.Не виждам тя да е някакъв икономически корифей.Плюс това тя трябва да е луда да остави огромната си заплата като еврокомисар и да дойде да вади горещите картофи от огъня.

Кристалина Георгиева е просто един банков чиновник. Не разбирам защо и вдигат толкова рейтинга. Освен да дърдори общи приказки, друго не съм чул от тази уредена комунистка.

Плевналиев си изпърдя късмета. Можеше да назначи експертен кабинет в който да участва КОСТОВ - ЗА РАЗЛИКА ОТ МИШОЦИТЕ ОТ ДПС И БСП, КОИТО ИЗБЯГАХА И НАПРАВО СИ КАЗАХА, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ, КОСТОВ КАЗА - АЗ МОГА И ТОЙ НАИСТИНА МОЖЕШЕ ДА ПОМОГНЕ. ЗА ТИЯ , КОИТО НЕ СПИРАТ ДА ВИЯТ КАК ПРОДАЛ БЪЛГАРИЯ ЩЕ КАЖА - НИЩО ЛОШО НЕ Е НАПРАВИЛ - ТОВА БЯХА ПРЕДПРИЯТИЯ ПРЕД ФАЛИТ И ТОВА БЕШЕ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ТЯХ. ЕДИНСТВЕНАТА ГРЕШКА Е, ЧЕ НЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИЗКАРА НА СВЕТЛО ДОСИЕТАТА !!!!! НО...... НЕКА ИЗПИЕМ ГОРЧИВАТА ЧАША ДО КРАЯ ЗА ДА НИ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Костов и Борисов: За ужас на народа сме добре

Трябва да има задължително въдворяване в психиатричните клиники. А те задължително да бъдат с решетки и железни врати с външно заключване като килииите. И по десет малоумника като теб в една стая ... Само това е спасението.

МНЕНИЕ НА ПРОСТАК !!!!!!!!!

И каква толкова е драмата със служебния кабинет? Този кабинет ще работи два месеца, по закон правомощията му са силно ограничени, да не кажа , че се свеждат основно до провеждането на изборите. Така че, президенте на всички партии, ти изпълни основната си мисия - да запазиш статуквото до 12.05. и да размиеш във времето гражданските протести - някои от които напълно основателни ( протеста срещу монополите и безхаберието на контролните държавни органи)! А кандидат-управленците от статуквото вече са в предизборна агитация и хич не им дреме за реалните проблеми на хората! Само си мисля обаче, че сметките им ще излезнат криви и това ще проличи особено след сакралната за тях дата 12.05.!

Много си далеч от истината. Служебният кабинет, действа до създаването на следващия, гласуван от НС. Като се има в предвид , каква какафония ще е след изборите, кабинета на Плевнелиев може да продължи и до Нова година, защо не и след това .

Така е може да откара и повече време, но аз имах предвид, че служебния кабинет не може да променя и гласува закони - т.е. не може да "пипа" оставеното към момента положение, а някои от исканията на хората изискваха бърза законова промяна. И така статуквото се запазва до избирането на нов кабинет, който вече с подкрепата на НС ще прави промени - евентуално!

РОСЕНЕ.....калинките бе....

Айде стига с тоя премиер бе! Премиерът се казва Шишо Бакшишо!Сега успокоихте ли се?

Президентът за втори път повтаря, че носи някакъв кръст.Оставам с впечатлението, че някой насила го е сложил на този пост и той, горкият много се измъчва.

Че то май само ти не си сигурен в това.

Тръгвам веднага за Сибир. Поради липса на кадри в лагера вземам и вас г-н президент

Пише се Гулаг / от Главно управление на лагерите/, не ГУЛАК, тъпанар такъв. И ти си взел акъл да даваш. Вземи малко се ограмоти, тогава ръси мозък.

Виж как знаеш. Нали израсна като достоен кадър на Главно управление на лагерите

Прави са си хорицата да ви отказват Господин Плевнелиев. Че то все едно им предлагате да станат пъдар в центъра на ромско гето.