Преди коалиционния съвет за РСМ: Какви заявки направиха управляващи и опозиция

От "Възраждане" питат с писмо Кирил Петков подготвил ли е решение за допускане на съседката ни до преговори за членство в ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Христо Иванов надува поредния празен, каквото е и цялото това управление, но пък мнооого голям балон: "ЕК да поеме ангажимент...". Докога бе, Ицко, ще оставяте чеждунци да решават съдбините на България и да определят нейната поллтика? "ЕК да поеме ангажимент", така ли! Ми те с удоволствие ще го направят. И после нищо няма да изпълнят. както правят винаги. ЕК си върти дирника пред американците по-бързо и по-дашно и от "актриса" от порнофилм! И после какво - пак ще питате, както уж щяхте да питате за газа и рублата, така ли? Ама що така, що иначе?! Що за едни може, а за други - не! Изпуснете питомното, да гоните после дивото из брюкселските бардаци, наречени европейски институции! Щели макетата да си напишат в конституцията, че било имало и българи там! Е огромно постижение, няма що! Ще спре ли с това гонението на българите? Няма! А другите "нещица" - кражбата и изопачаването на историята? Ами антибългаризма на международното поле? Ма кво да пиша само! Да обяснявам на майкопродавник "македонския въпрос"? Безсмислено е. Все едно - с Просто Кире и Кокорчо сте от един дол дренки!

Нека,нека-овчият народ е виновен,не Киро.Стои и търпи,престъпно примирение,вместо да са всички по улиците при тази инфлация и това което става с Македония,всички си правят пас.После Киро виновен,той няма и 5% подкрепа вече,но с примирението на останалите ще съсипе България

Българското правителство трябва да обясни на ЕС, че държавната политика на РСМ все още е базирана на югокомунистическа идеология, която възпитава в омраза и репресиране на хората с българско самосъзнание т.е. в погазване на човешки права. Така че докато не бъдат приети и законодателно утвърдени базовите български условия "4+1", няма предпоставки за започване на преговорен процес. Вместо да ни дава "гаранции", просто ЕК би могла да поеме контрола над изпълнение на тези предварителни условия. И оттук нататък тя, а не България да се занимава с въпроса за готовността на РСМ.

Какво да им обяснява! Та те отдавна и прекрасно всичко разбират, но се правят на умрели лисици! Просто искат за пореден път да "наведат" България. Вето до дупка! Докато макетата сами не направят точно това, което сте написал/а.

_stankow

Такива бели се правят в последния момент. Подписва там нещо си и излиза в оставка, заминава си за Канада. Никакви механизми няма, за да бъде спрян. И после десетилетия наред ще берем ядове. Тази форма на "демокрация" е напълно негодна да изрази народния интерес. Всичко може да бъде прието в интерес на чужди сили. И няма връщане. Петков подписа за газа за десет години напред, сега и за Македония. Прие и сума ти чужди войски на наша територия. За приемането на еврото няма да имат време, ще паднат дотогава. Но следващото правителство по този начин ще ни го натресе и еврото. Чрез подаване на оставка и в последния момент. Демокрацията не е само право на някакъв си избор. А също право за спиране на авантюристите и подкупните. Нямаме го.

Пълни простотии! На кого ги пробутваш тези проктаотии, бе тъп трол! Добре, да кажем че Кирил Петков разписва. Е, И?!? Какво става след това, според идиот без мозък и тъп трол като теб? Кой има окончателната дума по въпроса, бе кретен?

Иначе много ги разбира идиот като теб как се правели “тези работи”, в последния ден! Я ни осветли, дай ни някои конкретни примери…:)

Кво е това, бе? Аз такова жувотно не съм чувал!

Лицето костя копейкин се интересува за македонския въпрос хахаха За националист се продава .Костя костя толкова си прозрачен русороб. Че се вижда от километри разстояние.Русия те интересува теб гадино На бушмените си си продал гъза предательо Много български национални герои са предадени от такива като теб .Левски Стамболов и няколко от героите на априлското въстание . Затвор е много лек вариант ..Линч за теб е най доброто .

Никакво отменяне на ветото докато северномакедонците не изпълнят договора между България и Северна Македония! Ако искат да бъдат приети някъде те трябва да се съобразяват.

Пак Ние да се събираме и да говорим - за какво? Държим се като виновни, че РСМ не прави нещо по въпроса който засяга най вече нея. Сервилно, уплашено, смешно, жалко наше поведение. Никакво отстъпление от договореното вече с тях.

за колония Пристигна амаккейн и ритна Южен поток в Турция.Стснс Турски поток Пристигна този и нареди пускате Македония и точка

Аз не виждам Смисъл за какво ще говорят в Консолтативния Съвет при Президента ? Въпроса е един и той беше решен преди 3-4 месеца , за какво ще се събирате за да слушате един продажник Кирчо с Кокорчо , който изпълнява мисия на САЩ и Канада , да ни прекара и да признаем РСМ ! Да си признае Кирчо и да го Изхвърлим от Властта , за какъв се мисли !

Фернандо,първо научи граматиката на българския и после давай акъл по важни теми.Това е проблемът на тази държава.И куцо и сакато,всеки разбира от всичко

Мисията невъзможна:)

Какво има да обсъждат. Да дойдат да ни се молят македонците и да видим какво предлагат, и дали е приемливо. Дотогава са аут.

Другият начин е още по-прост. Ние излизаме от ЕС и те да влизат да си трошат главите в него.

Имам приготвена една дебела тояга и ще я ползвам върху гърбовете на родоотстъпниците и чужди лакеи

Т.е. вдигаме тоягите срещу г-н К. костадинов, предполагам? И аз така!

Явно си от нашите! И да пуснем незабавно РСМ в ЕС!

Ами да ги пуснем, к'во лошо? Искам да отида на екскурзия в РСМ някой път, а ми изтече паспортът и нов не ми се вади.

Точно така, майната им на националните интереси, има по-важни неща!

Какво се случва по тази измъчена тема едва ли е от интерес за когото и да било. Това е в интерес на Кирчо и тези, които му дърпат конците. Трагедия е да ни занимават непрекъснато с има няма осемстотин хиляди маргинални индивида, а никой да не се интересува какво се случва с останалите около пет милиона, които все още живеят в България.

Петков беше в парламента днес. Защо не го питаха, вместо да правят драматични брифинги и да пращат писъмца? Тия са актьори, не политици, и явно никога няма да зреят отвъд това. Като всички други далечно-десни еднодневки преди тях.

Колко пъти Петков трябва да повтори едно и също нещо, че на този умствен инвалид да му влезе в главата? Не, РСМ няма да влезе в ЕС без даден мандат от парламента за правителството. Последно като проверих, изродените са, за съжаление, в парламента. Да гласуват против, когато се стигне до това. Толкова са им правомощията, и слава Богу.

Татарите са готови да пуснат Северджания в ЕС , НО НИЕ-МАКЕДОНЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СМЕ ПРОТИВ ! В Е Т О !!!

Забелязвам че всичко вече се върти около признаване на малцинство в Конституцията. Македонците ще направят това и нашите ще ги пуснат, без да се коригират учебниците по история, като замажат очите на българите. Бъдете бдителни!

Да ги пускат. Важно е българите в Македония да са защитени със закон. Всичко друго е чиста комплексарщина.

Не не е. Така неусетно българската памет ще бъде подменени. Никакви отстъпки!! Гнус ме е че дори си го помисляш.

Тя вече е подменена за съжаление. С пипането на учебниците по история нищо няма да се промени.

Да разрешим преговори за присъединяването на Македония към ЕС , а спорните ни въпроси с нея да оставим ЕС да ги решава !? Ха ! Абе вие луди ли сте ?

пак среднощна среща?

Не може да се допуска мъкедонизмът в ЕС, както и да има две Българии в съюза! Съшевременно, Кико да подаде Оставката! Веднага! Служебното правителство да организира референдум за излизане от ЕС и НАТО по време на предсрочните избори! Време е за Възраждане! Ахмат-сила!

Над 30 години от признаването на Северна М. от България, последната ни сатанизира в най-страшна югославска истерия. То не бяха договори за добросъседство, то не бяха помощи от стотици танкове и гаубици, които им спасиха държавата при бунта на албанците. Не, та не! Българите са татари и фашисти. И сега лошите българи не щат да уйдисат на САЩ и ЕС на акъла, а слушат ВлАдолф Путлер. Да, ама не. Сатър за скопската измет...

Кой беше копейката и защо още не се е прибрал в родния Сибир ?

Трепери от ужас родоотцепнико хващай на майната си ти държават тука нямаш....

Тя неговата една майна, мани-мани..

Копейкин пуска партенки, за да помпа мускули.

Да, наистина си такъв!

Кирчо, като е обещавал, не е мислил, че това ще му изяде главата, както и на рейтинга на господарите му у нас.

Не виждате ли, че Кремълският "патриот" Копейкин се опитва да черпи евтини популистки дивиденти ?

Казваш, истински патриот е този, който е за пускане на Македониа, понеже ще имаме "една по-единна и силна европа", "ще дадем решителен отпор на Путин" и все такива висши ценности, които не се оспорват.

Ти даже не можеш да пишеш на български бе, какъв патриот пък си ти?

При мен грешката е клавиатурна, понеже "а" и "я" са съседни, но ти си тотално сбъркан, ако подкрепяш националните предатели!

Да, наистина си такъв!

Как така едностранно тая канадска мижитурка ще пуска макетата?

Няма как РСМ да получи одобрение за ЕС от България, докато не се раздели с антибългарската си държавна идеология ! Но предвид геополитическия натиск на ЕС и САЩ, това не означава, че управляващите ни не трябва да демонстрират загриженост и готовност за периодични преценки на преговорния процес с РСМ.