Пожарна-кемпер на германски туристи се "окопа" в дюни край Созопол

Чуждестранният шофьор е арестуван след агресивно поведение към дошлите на място полицаи

Обратно в новината

Коментари - Пожарна-кемпер на германски туристи се "окопа" в дюни край Созопол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма работа станала. Смазаха пясъка, горкия.

Като няма с какво друго, Рашков се отчита с тормоз върху туристи.

E това завиване му е скроило номера със затъването. Сега тая пожарна, тежка поне 6 тона, само верижен трактор може да я изкара оттам.

Ами голяма е. Забранено ли е? Забранено е. Отиди в Германия и направи нещо забранено, пък после им обясни " - Голяма работа станало." Плащаш си глобата и после прави каквото знаеш.

Мръсна сган кемперджийска! По-големи свине сте от масовия турист!

Не разбирам защо коментиращите тук защитават тъпите дойчовци? Аз лично мразя идиоти, дето ако могат и в морето ще влязат с колата и не ги интересуват дюни, плажни ивици, природа. Не се ядосвам заради това, че са германци, подобен идиот от София миналата година го писаха, че го направил на плажа на Шкорпиловци. Да си носят последствията!

Светът е пълен с дебили. С пожарна на плаж? В Германия, ако го направеха щяха да ги скъсат от глоби.

Не стана ясно тия германци дето са газили дюните и са се държали агресивно поне глобили ли са ги и с колко или след като са германци на тях всичко им е позволено.

Кемпер не може,може само подпорни стенички…

Аха, а на плаж Липите, който е в ултразащитен резерват и официално даже няма път до него, Ганьовци си ходят с джиповете, щото ги мързи да вървят пеша 20 мин.

Тоя педеренугел какво прави с тая бурия на плажа, бе?!

Да бяха сложили указателни табели на английски, немски и др. език. Типична българска немарливост, пък после немците виновни. Ако имаше табели със сигурност нямаше да нагазят дюните, немците са дисциплинирани.

Оставили ги значи двамата да се опитват да осободят камиона.... ако имат вълшебната лампа на Аладин може... с гребане на пясък с шепи едва ли ще стане.

Е те за това са дошли в България. Някой им е казал, че тук могат да си разигряват коня /пожарната/, както искат. Е не са далеч от истината.

Те застроиха дюните с хотели,те за един закъсал кемпер пищят

Това е подпорна стена. Всичко е ОК.

тъпата ни власт! Областната управителка не знае коя е и къде е, куките хич ги няма, тъпи турист газят всичко наед,... тия още днес ще избягат, и за нас ще останат следите в дюните!!!

Тая стриганата го блъска тоя с гумения чук.

ти като отидеш в Гърция или Австрия само табели на български четеш, нали??? ама внимаваш да не настъпиш линията, че знаеш какви са глобите и ченгетата там, нали????

Добре са се насочили швабите. Мноиго добре знаят, че се намират в първата европейска колония, а те са колонизаторите. И наоглото им поведение го доказва.

Това ако го направи в Германия Ще му конфискуват камиона , Не знанието на закони не ги оневинява !

А ТАЯ НА СНИМКАТА ЛИ Е ЩОТО ПРИЛИЧА НА ТРАВЕСТИТ НЕМСКИ ПЕДАЛИ НЯКОЙ ДА ОТСКОЧИ ДО СОЗОПОЛ И ДА ГИ НАБИЕ!!

Май са ти конфискували вече мозъка на теб, за да пишеш врели-некипели…

Кой е жената на снимката?

Да му напукат гумите не се ли намериха някои? После да се оправя..

Ако бяха казали, че са подпорна пожарна, а не пожарна кемпер всичко щеше да е наред.

Хехе Точно немец знае отлично, че незнаенето на закона не те оневинява при не спазването му

Нищо де, сега да инсталират една лайв-веб-камера да ги гледа, а ние цяла есен ще ги гледаме от вкъщи как изкопават 12 тона камион.

Значи германеца може, нащите селяни с АТВ-та и Г-класи не може

кое може би, арестуван е

Немец наблюдавайки поведението на аборигените в Стана, е достигнал до извода, че закон няма. Не можем да му се сърдим затова, че се е заблудил.

Това ,ако беше българин ,умнокрасивите журналяйки в слободна Европа дойче зеле ,клоЗет ,дневник и капитал от сутринта щяха да си късат сутиените за моралната деградация на Ганя и чалгата му,ама сега придворните прокопиеви самодиви Паунка,Генка и Миролюбка и техния алфа самец Дико куката джиросания мълчат като бити софийски педераси под Цум от полиция!

В Гърция има табели със сигурност, в България няма нищо. Ориентираш се по въздуха. Всеки случай, немците са се объркали точно с Гърция където има хиляди неохраняеми плажове със свободен достъп.

Годината е 2061, пенсионерът Ханс към жена си пенсионерката Хайди: -а помниш ли как зимувахме на плажа в България, докато изровим камиона?

Ама как ще го задържат ,та той е клиент ,ще остави някое и друго евро.Всичко на тезгяха ,всичко за разпродаване, Нарича се пазарна икономика .

Много е добро.

Шилo

И в Германия е пълно с дебили....

Типично по немски.. От снимката не може да се разбере кой е мъжа и кой е жената...

Станахме магнит за най-големите отрепки на Европа.

Германците могат да арестуват а бургаските тиквеници с АТВ-тата не могат да ги арестуват.

Тоя стар таралясник сугурно гори 30 на 100... До Созопол са поне 2500 км. 1500 литра отиване и връщане само... Много на сметка излиза... А глоба не са му пернали или за германци може и по-така? В Германия за подобна издънка ще си плати 4 цифрена в евро.

Да отидат така да спрат до Женевското езеро с тази щайга и да видят какво ще им кажат швейцарците.

За 30 години България се превърна в катун. Тая маймуна защо не го врътне този номер в Германия или Гърция. Там желязото ще се конфискува а той ще бъде глобен солено. А у нас му написали актове, които няма да бъдат платени. На всичкото отгоре, полицията не можела да му махне принудително боклука от дюните.

А каква е тая лепенка "Пътна помощ" на чист български език, на немския камион?

Тревомана го прибраха в патрулката преди малко, на живо по нова го даваха. Сега чакат полицейско куче да претърси камиона.

Бил е арестуван, написали са му акт и са го пуснали. Мислиш ли че ще го плати.

"Oh mein Gott, ich will mich nicht erinnern", antwortet Frau Hans ( - Боже мой, не искам да си спомням - отговаря госпожа Ханс.)

турсити /а и не само/ са истински свине- примати.Тъжно е но е истина.

Културологът Дичев да обясни за велето как стана така, че наградата за идиоти на годината май ще я вземат немци.

Вие не знаете, но има такива идиоти немци, които слагат в малкия си джоб и най-големите български идиоти.