17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Появи повремето на Елцин. А някои наивници го обявиха за дисидент и жертва! Украинската му курва и маркер при убийството му, за два дни (в началото на май т.г.), е била в България, като се е правила на бежанка - с кола за над 300 000 евро и бижута за милиони в джоба си(е вече е в Англия)!

Разходих се без даа чета новината по редовете- скука. Тогава всички плюеха по Румъния , че е назад с демокрацията и приватизацията, а ние сме били отличниците . Елцин го напиваха в Щатите и подписваше заробващи концесии в Сибир - до една анулирани от Путин. Желев предотврати гражданска война и направи агент Николай конституционен съдия. С това се помнят и двамата

Сега Румъния ни задмина като Експрес, Елцин и Желев ги помнят само историците, а Агент Николай чеше Орбан по топките

Кво щеше да е различното, ако България не беше признала Македония? Ми нищо. На кой му пука какво признава България?

заедно с българските продажници Защо признахте държавата Македония,т.е признаваме територия,език и етнически македонци

Що? Ко не ги признаеш кво? На някой му пука кво признаваш ли?

Каква жалка картинка са участниците в тези събития.

Не ние сме в списъка на недружелюбните държави на московията, а РУСИЯ Е В СПИСЪКА НА ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!! НАБИЙТЕ СИ ГО В КУХИТЕ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ!!!!!!!!!!!!!

За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете! Вазов, 1916

Среща на един руски пияница-алкохолик с пасмината от български комунистически национални предатели от ДС! Проклети да сте крадливи продажници такива... поне тези които все още сте живи!

за Запада от пияницата Елцин по-добър нямаше. Нали им играеше по свирката, ама после се усети и посочи Путин за заместник.

Борис Елцин, алкохолик, който така се напил в самолета, че накрая не могъл да проведе срещата с останалите държавници. Желю Желев, жалка картинка на " първия демократичен президент",който не стига, че падна от стълбите на самолет, за срам и позор на Републиката ни, ами отгоре на всичко като му съобщаваха името, пълен срам и резил беше да чуеш,че името на БГ президента е Зелю Зелев. Ами за хитрото пловдивско адвокатче, наричано още Пешо коня, какво да кажем? Ами освен един седесарски шут, щото нали сам си го каза, че бил седесар майната. Или пък оная прословута реплика към Костов "кажи им Иване, те ще те разберат!" А какво са подписали тогава Елцин и Желев няма вече никакво значение. Важното е сега какви отношения имаме и какви ще са те в бъдеще време!

Преди години, преди доста години му бях баджанак на Пепи. Славни времена бяха.

То и Бай-Дън пада от стълбите на самолетите и се губи по пътя ама за него не казваш нищо

Това е от старост бе глупак! Не е от пукница като тия уроди!

Желю тъпака и Пешо Коня са най-слабите президенти в историята на България! Те са национални предатели

Кат си спомня "професионалния" превод на Береану и повръщам

Авторката много дантелено поставя под съмнение геополитическия и цивилизационен /и демократичен/ избор на България, дори и с тази чуствителна носталгичност по "братските" отношения с Пусия, Никъде не споменава доказания исторически факт, че тази мастодонтска империя се управлява тоталитарно откакто е създадена и винаги тиранично, с угнетение на десетките народи в границите си, императивна агресия към съседите, нечовешки терор към собственото си население /режимите причиняват повече смърт на руснаци и други поданници от външните военни агресии/. Дали монархична, дали комунистическа, дали олиргахично путинкща /и кагебейска/, империята на злото трябва да бъде унищожена в този порочно обречен мастодонтски, тоталитаристичен вид, трябва да бъде смазана икономически и изолационно /хибридната война е само допълнителен натиск/, докато промяната бъде взривена от вътре, територията бъде поделена между различните етноси чрез самоопределение /плебисцити/, Западната демократично-либерална култура, а не "деревненското" скотско мислене, свободата, а не терора и поддтисничеството, истинска демокрация, а не военен тоталитаризъм, модерна високотехнологична икономика, а не суровинен олигархизъм, това е бъдещето на следващата истински велика Русия, наследник на изродения мастодонт, това е, което би изстреляло обикновенните руснаци към благоденствие, свобода, справедливост, МИР и национално щастие! Бъдете благословени братушки!

Отлично казано!

ти и този отдолу , който те подкрепя , сте откачалки , идиоти безсмислени

На бай ЖЕЛЬО костюма му е 3 номера по-голям.

Тогава така се носеше.

че всички национални предателства след 89-=а са свързани с тей наречените "десни", които се оказаха крайно леви интернационалисти. Като се започне с тоз първия "деморкатично избртан" умно-нетолкова-красив марскист и интернационалист, та до днешните мекерета.

Пък вие "левите" (комунисти) избихте десетки хиляди българи от 1944 досега. И сега искате да тласнете България отново в мечешките прегръдки на Русия - само и само да захапете твърдо властта...

Десетки хиляди българи има избити от тогавашните власти преди 9.09.1944, та дори и ДЕЦА!!!

дВАМА ПРОДАЖНИЦИ на своите страни и народи - РАЗОБЛИЧЕНИ ОТ ХОРАТА И ВРЕМЕТО. Нашият некадърник, издигнал се на вълната на уж демокрацията и крадецът елцин, който почти опропасти Русия. какво сте ги задавали тука - да си пълните сайта

Само държавни предатели ни управляват последните 30 и няколко години. Всички демократи СДС- та и нароилите се от тях всякакви формирования и БСП направиха ни колония както едно време са били в африка. като почнем от Петър Младенов щото ако бяха дошли танковете всичко щеше да е по-добре. Щеше да има малко кюта пата и всички безродници щяха да се изпокрият по дупките си щото са плъхове и мишки. А не да се продават за няколко мъниста както са го правили африканците и в Ю.Америка.

По-сервилна към Русия статия, скоро не бях чел ...

Всеки, който поне малко е запознат с историята на географската област Македония (..., древногръцка, българска и "от време на време" сръбска, турска, сръбска, после югославска), би трябвало да е достатъчно информиран, че "въпреки всичко случило се до 1912 год. там", етносът по тези земи до 1912 год. е бил предимно с български произход и характер, говорещ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Точна справка за характера на населението по тези земи може да се намери в неманипулираните от Титова Югославия турски архиви!!! След 1912 година обаче, "там" (във Вардарска Македония) започват събития, които по съвременните сега разбирания представляват геноцид над всичко българско! (Продължават да са налице разкази, които свидетелстват за това) Ако случвалото се тогава (в периода от 1912 нататък) е анти-български геноцид, как би могло да бъде наречена по-късно започналата "македонизация" на БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ, БЪЛГАРСКА КУЛТУРА, БЪЛГАРСКИ ЕЗИК? Как може да се определи замяната "със задна дата" на самоопределили се приживе исторически личности, като българи, говорили български език, като "македонци"? Тази манипулация, тази лъжа, тази фалшификация има един единствен причинител - антибългаризъм. Тази манипулация, тази лъжа, тази фалшификация, обаче е жизнено необходима за алиби за легализирането на т.нар. нова държава Македония. Признаването и, като независима държава "върви в комплект" със съгласието/приемането за съществуването на "македонци" По същество това решение легализира манипулацията на българска история, език, събития и личности и означава отказ на България от тази част на своята история. Ами ако не беше призната Македония за независима държава? Ами ако Сърбия бяха нападнали замопровъзгласилата се република? Ами ако в този момент "македонците" бяха се сетили, че бабите и дядовците им са били българи, говорили български език? Ами ако в този момент "македонците" бяха се сетили, че майкит еи бащите им насилствено са научили изкуствен "македонски език", само защото тогаваша СФРЮ им е давала прекрасни условия за живот, само за да ги откажат от това, че са българи? Защо продължава манипулацията, че решението да се признае независимост на Македония е правилно? Това решение е грешка и е престъпление към българската история, към всички избити там българи, към всички самообявили се приживе българи, чиито паметници и истории по-късно са заличени или фалшифицирани на "макдеонски".

Не може да присъединиш територия, предимно населена от българи, говорещи български език, по време в което в съседство има държава България. Въжделенията на българските революционери за автономия на Македония и Одрин (например създалите ВМОРО), като стъпка към възстановяването на целостта на Българската държава е умело "македонизирана" по-нататък, предимно от "сърбеещи" се участници в тези и следвашите това събития. След над 100 години заличаване на всичко българско (след 1912 год.), включително подмяната с всички средства на българско с инженерно фабрикувано "македонско" самосъзнание, подкрепено с осигуряване на "по-добър' живот за всички, които се "македонизират" в рамките на СФРЮ - признаването на Македонска държава не може да бъде определено по друг начин, освен като невежество, огромна глупост и грешка.

жеката убедил елцин ?!? жеката беше такова мекотело и такъв глупак, че няма как това да е вярно! Нанесе много щети на България, от които страдаме и до днес.

Това бил Желю, онова... ама тогава като застанеше на трибуната и се усмихнеше, долу всички му се радвахте и викахте да живей. Цяла София бе излязла по улиците тогава /но не и цяла Б-я/, но стане ли нещо в една столица, провинцията няма глас.

Е колко провинцийка сме, мъничка, едвам успяваме да нахраним империята

ТО за мъртвите не се казват лоши неща, но този наш кретен и доносник на ДС продаде националния интерес и разсипа държавата ни. Така че, ако е възможно повече не пишете поръчкови статии за този национален боклук- прост и тъп до няма и къде!

И двамата влизат в графата ,разсипници на държави ,под диктовката и в угода на чужди и враждебни на държавите интереси

TheBeast

Зараду Фафльо още се занимаваме с РСМ !

Тия от снимките са предателите на собствените си държави (за жълти стотинки).

Двама крупни идиоти за световната история - разрушители на собствените си държави!

"""България вече го е направила - при това, първа в света. Признаването на независимостта на Македония бе оповестено официално вечерта на 15 януари 1992 година в ефира на Българската телевизия.""" Ще се изразя така,това ,което надроби Желев ще го сърбаме десетилетия. Селски човек ,със селски манталитет ,опиянен от славата и загубил чувство за реалност. Колко добре му беше във разширеният кръг на Людмила Живкова, може някои неща от там да са му хрумнали.

Желев направи маса глупости в България, а Елцин просто разсипа Русия. Общо взето двама предатели и за България и за Русия. Желев тръгнал да признава Македония, защо бе Зельо я признаваш?!??! На Елцин най-голямото предателство е ,че подари на американците 500 тона обогатен уран от стратегическия, отбранителен резерв на СССР. Това нещо цена няма!!!! Ония все още го ползваха и зареждаха атомните си централи доскоро!

А да сравним Желев и сегашния ни президент, доста прилики откривам, или се бъркам.

Желев беше най-слабия и нещастен президент на БГ. Все още ближем раните от неговите глупости, които е направил......

Виж нелепото му създание-още по-тъпо

Ама има ли в друга държава '' Ликвидационни съвети",които да ликвидират народа?

От 1989 до сега всеки от тях е допринесъл за съсипването на България и българите . Приллети да са! Жельо Мавъра станишко Боко … и накрая Кирето тез дет ша додат още повече -докато ни унищожат мекеретата продажни!

На онова мръсно лайно да загине поколението,след като посегна на построения от Народа мавзолей

В рамките на 24 часа втора ПРО МАКЕДОНСКА И ПРО ЮГОСЛАВСКА статия? ДИР-а кво става бе? За не ви плащат вече и от Северна Македония да плюете и обиждате България!

Двамата глупаци, Желев и Елцин се срещнали в София! Чудо голямо!

Елцин съсипа Русия, Желев България, едни от първите давоски курви на концесия към господарите отвъд локвата...А относно Македония никой никого не е убеждавал, просто господаря им е наредил. И двамата президенти са известни , че са работили против интересите на народите и държавите си...Русия имат късмет , че се появи Путин и се откъсна от робската си зависимост. А България е на дъното...

Не ме забравяйте каква курва съм

Хаххахаха ГЛУПАЦИ! Вие, майтапите ли се, бе?! желев убедил, видиш ли баш Елцин? Оная отрепка Елцин си беше американско леке поставено, ТОЙ САМ ОБЯВИ и искаше да ОБЯВИ независимостта на МАКЕДОНИя, за да разцепи ЮГОСЛАВИЯ! Елцин НЕ работеше в интерес на Русия. Желев го бил убедил, хахахахаххахахаха.....

Може съхранението на Югославия да е било руски интерес, но не и български. Тя беше най-големия български душманин.Не и с Македония в нея.

Среща между руски алкаш и български селски идиот.

Предател, дано гори в ада. Тоя същия прибра и хората от протеста, когато искаха главите на БКП кликата.

Дано вечно гори в ада! Докара на света уродливото джудже, което е реална заплаха за човешката цивилизация в момента.....

"Желю Желев успява да убеди Елцин Русия да признае Македония за независима държава. България вече го е направила - при това, първа в света. Признаването на независимостта на Македония бе оповестено официално вечерта на 15 януари 1992 година в ефира на Българската телевизия. И половин година по-късно малка България накара голяма Русия да признае Македония за независима държава. " Желю Желев е национален предател донесъл на България единствено загуби, срам и унижение - всеки който е бил свидетел на управлението му го помни и ще потвърди думите ми, освен ако не е купен от враговете на България. На заблудените млади, излъгани, че той е убеден демократ и заслужил държавник препоръчвам да прочитът освен цитираните в тази статия факти още и за другите му мъдри решения, политически и международни прояви, както и книгата му "Фашизмът"... Желето или Жабата, както го наричаха хората, когато беше президент ни бе натресат явно от външни фактори – от враговете на България, доколкото още като го избраха познавам само 1 човек гласувал за него - всички хора тогава открито му се присмиваха, такава карикатура беше...

Комплексарщина, набивана от соц време "малка България" - България е по-голяма по територия от Холандия, Швейцария, Южна Корея, Австрия, Чехия, Дания и т.н. Вижте къде са тези страни обаче икономически, това трябва да е нашата цел, но тя няма да стане с манталитет как сме "малки"

Тая жаба на снимката в ляво прецака София. Ако не беше махнала жабата софийското житеслство сега всяка жаба щеше да си знае гьола, а не сганта от 2/3 от България да се изтърси с цялата си наглост и простотия в София и да задушават хубавия град със селските си манталитет, дива турбо-селска простотия и болни селяндурски амбиции. Вярно е, че можеш да избягаш от село, но селяндурщината никога няма да избяга от теб, но заради жабата, селяндурите това не могат да го осъзнаят с оскъдните си мозъчета.

Болен мозък.....

Не ти е лесно и на теб, пич.

Тебе явно яко те шибат или са те шибали селяни щом те са ти най-големия проблем и ги обвиняваш за всичко. По-големи и нещастни комплексари от шопите уж кореняк софиянци няма. Мислите си, че сте много умни, красиви и центъра на Вселената се върти около скапаното ви умрело село ама ще те разочаровам - не е така. Ако София не беше столица сега щеше да е кирлив градец с размерите на Ловеч или Монтана и много интересно тогава кой щеше да ти е виновен. Хвани понаучи историята на селото в което живееш и виж до коя година в София улиците са били кални друми пълни с боклуци, а шопите сте ходили с калните галоши и потури. И тогава и сега София е била и е една от най-мръсните и изостанали столици в цяла Европа. В скапания ти градец нямаше да стъпи никой ако хората в провинцията имаха същите шансове за добро образование, здравеопазване, работа и справедливо заплащане. Огромна част от капиталите на западните инвеститори се трупат в София и създават бизнес среда там заради скапаната държавна администрация, която те кара през ден за един подпис или печат от някоя писарушка да трябва да пътуваш през половин България щото писарушката-клатикурец в регионалната администрация няма право да ти подпише или подпечата дадена хартийка, а могат само там в министерството. Това отказва инвеститорите да ходят да правят каквото и да е в другия край на България. Освен това за 30 години София буквално като тумор изсмука от провинцията де що имаше читави работници, учители, инженери, лекари и тн. понеже доста от софийските избягаха зад граница. В малките градове и села в провинцията няма лекари, няма медицински персонал, няма транспорт, вилнеят цигани, не можеш да започнеш никакъв бизнес понеже е безсмислено при това обезлюдяване, училища затворени или на ниско ниво. После виждаш как в София се набутват яко държавни пари да се строи метро, да се ремонтират болници, да се увеличават учителски заплати, да се отварят лъскави магазини и всеки си казва ами ще се пробвам там. И дори и да живее като скот в панелка пак остава там, защото живот като скот в софийска панелка е по-добре за него от живот в провинцията. Просто никой не умира от кеф да се завира в скапания ви град, но хората нямат друг шанс. Разбра ли сега, комплексар панелен?

За авторката - "Май в същото положение сме и днес..." - изобщо не сме в това положение днес, имаме ясни отбори Европа и НАТО, разкрачени са само някои продажници, които наблягат на историята, но я четат избирателно

Форд ЕКСКОРТ даже и на автокъщите нема толкоз неграмотни

Македония ако не беше призната сега щеше да е зависима от всили и независима само от нас.

Що си избира костюми с по-голям размер…?

аууууууууууу Тъкмо си мислех че руска пропаганда днес нема да има

Къде прочете руска пропаганда. И Елцин и Желев са американски подлоги , Елцин съсипа Русия, егати и руската пропаганда...

“Екскортът” хахаха

Така и не разбирам, що сме се напъвали да признаваме първи Македония, та чак и да убеждаваме руснаците да направят това. Какъв ни е бил интересът?

Желев се е надявал Македония сама да избере път към България, но за съжаление не си е дал сметка за сръбските интереси там. Беше твърде мек при всички положения Жельо.

Тогава България беше една мутренска държава с по-голяма инфлация от сега, безработица, престъпност. Ти би ли избрал път на сближаване с такива?

нашия е никакъв, без никакви условия за езика, историята и омразата против България. Просто, както и с членството на макетата големите сили са ни накарали.

не е нещо друго освен поредния гнусен руснак който допусна мафията в раша и вместо да направи Немцов президент на русия,избра убиеца и мафиота путин!Смърт на всички руснаци и на русия!

поради биолог. старост само настъпване на физическа смърт … лека им пръст и на Желев, и на Елцин … не ми се вярва ,че в мюсюлм. или христ. религ. книги да има офиц. разреш. за каквото и да е летализиране … хил. неамерик. и/или незападноевроп. умряха във време на освободит. турско-руска война 1877 год. - 1878 год. … живи + здрави