Коментари - 4 държави от ЕС привикаха посланиците на Русия | Днес.dir.bg

4 държави от ЕС привикаха посланиците на Русия

Руските посланици в Полша, Литва, Латвия и Естония бяха привикани във външните министерства на тези страни.

Обратно в новината

Коментари - 4 държави от ЕС привикаха посланиците на Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Жал ми е за Лавров, години на ред беше най добрия външен министър в света до издънките на Путин, а сега ще излезе в пенсия баш когато има най голяма нужда от такъв дипломат.

Вече говорихме за това. Всичко ще е строго 1:1. Колкото изгонят, толкова ще изгоним. Това важи за всички държави. Ще отровим максимално обстановката и ще живеем спокойно! Глупости! Някои наистина не разбират, че така нещата могат да идат доста далеч. А какво ще правим, ако пак няма никакви доказателства, както с Ирак? До този момент от Лондон се чува само "твърде е вероятно" и "предполага се". Нищо ,че подобни тези са абсурдни, защото в тях няма грам логика. Кой ще спечели от всичко това? Никой!

Докога ще се защитавате тази мумия от снимката? Малко ли ви бяха Брежнев, Черненко, Андропов, които ги внасахя в залата на конгреса като живи мъртъвци, но начело на КПСС. Долни червени изроди

Голямо изключение - дипломат който не е водещ шпионин. Няма начин да се сбърка. Дори и с Таско

не разбирам защо запада не прояви малко сдържаност в такъв тежък ден

Ей ся ще ви кажа какъв ще е резултатът. Ще блъвнат отново рекламите на сайдери разни от полските ябълки. Ще ни заринат с промоции на рибни консерви от Балтийско море. Те толкоз.

всички световни супер сили се изходили ...голем смех

Да се хванат за с Кум Чен УМ за ръце и да ядат налъмите които произвежда хранителната им промишленост.

Ще продължа да ви образовам (за мурзилките не важи). Възможно е IP адреса да се "маскира" и през софтуер да се презентира като различен при всеки пост. Т. е един пичага всеки път да публикува различни мнения през един и същ компютър. Нещо повече, когато публикуваш като нерегистриран потребител, а сменяш само "nick name" , реално можеш да даваш мнение по всеки въпрос. Въпрос на платформа (в случая "дир"). Много лесно биха могли да филтрират различните мнения от различен "nick name", но с еднакъв IP адрес. Простичко е. Пиша всичко това, за да стане ясно на как работи системата. т.е. може да се каже, че съм антисистемен пич :)

Така като те гледам и ти не си регистриран с една дума-мурзилка. Така ли е?

смехурко ти плашиш ли не разбрахме?))))

Тия дэржавички ! ...? Арийците как гледат на тях само?

Бъдете сигурни ,че шпионинът ще оцелее и ?Русия ще го трови още един път!?

Не разбирам с какава съвест някакви голобради момченца,от държава за най бедната,снай висока смъртност,нсай необразована,с провинция северозападна,обявена днес от Евростат за по бедна от изостаналите провинции на Румъния,си позволяват да коментират една ядрена държава обявена в топ три на най силните държави.Джавкат като малки пинчери и толкова ги е страх ,че името си не смеят да напишат.Смешници.

А според мен Лондон за пореден път лъже ...и извинения не приемаме !

този изглежда като насран на снимката.

ами да ги напъдят в русия.Няма пари,няма командировъчни.Няма какво да откраднат-за наказание-в родината-има водка.

Колко заблуден народ:((((Ами нали и техните ще ги напъдят че и няма къде да ги изпратят да продължат и те да гушкат мангизи..

Първоначалната версия за отрвянето на Сергей Скрипал с Новичок беше в заведени за хранене, след това на пейка в парка, поставен в куфара и последно поставен в климатика на колата. В климатиците като топлоносител се използват Фреони, които пpи вдишвaнe в дocтaтъчнa koнцeнтpaция okaзвa нeгaтивeн eфekт нa цeнтpaлнaтa нepвнa cиcтeмa вoди дo oбъpkвaнe нa cъзнaниeтo, cънливocт,гадене и повръщане, a cъщo и пpиcтъп нa cлaбocт, cмeнящa ce c изблици нa възбyдa. От друга страна Фреоните cъдъpжaт хлop, и мoгaт дa пpeдcтaвлявaт oпacнocт зa чoвeka пpи тeмпepaтypa нaд 250 гpaдyca /горене/, тъй kaтo тoгaвa ce oбpaзyвa фocгeн.

тези кои бяха ? Не са ли вечните обидени , марионетки на сащ , нищо чудно ...

Може да не ви хареса, но ще знам, че поне сте прочели истината. След още 20 години това ще е истината, която е така неудобна за Путин и днешна Русия. Вие ще я прочетете сега. Не бъдете коне с капаци. какво ли учат днес в демократичното училище се питам. Още Ленин е казал, че ПСВ няма да свърши работа за световна пролетарска революция и ще има ВСВ. Казал е и, че комунизма в Европа минава през Германия. Сталин докарва Хитлер на власт за да има война и реванш - кара комунистите в Германия да подкрепат на социал-демократите, а Хитлер. Потвърждавам. На 2 пъти Сталин напада Финландия. Полша също - 20та г. Тухачевски яде бой, после на 17.09.41ва пак нападат Полша. Разказват му играта Финландците от жертви на Сталин. Жертви за комунизма не се броят в СССР. Прибалтика, Финландия, част от Полша, Молдова - всичко е за Сталин, а най-важното - директна граница за война с Германия. Даже на Нюрнбергския процес германците показват документи, между другото дадени и на Сталин при обявяване на войната на 22.06.41ва доказващи подготовката на СССР за ДЕНЯТ-М нападението над Германия и началото на военния поход за световен комунизъм.............

Добре, но малко се успокой.

Ще разберем истината , колкото разбрахме 55 години по-късно кой уби Кенеди.

През 31ва-32ра Сталин става едноличен господар и започва петилетките. Купува заводи и технологии от САЩ и Германия. Да САЩ правят СССР суперсила към 1940та с помощта и на Германия. Сталин и Жуков обаче прекаляват в Молдова, заплашват Плоещ и нефта и Хитлер удря СССР. Много е просто. Според Виктор Суворов 6.07.41ва, а според Марк Солонин даже на 23.06.41ва е денат М - нападението на СССР над Германия. Сталин е изчакал от 1ви до 17ти септември 1939та Хитлер да се орезили с началото на ВСВ и вече е спасител. Хитлер става чудовище - Сталин става спасител като изчаква 17 дни. Умно а. Можел е да нападне Хитлер вече. Спасител може да напада чудовище - правило. И е смятал да го направи. Към 22.06.41ва почти няма граничари на границата - руските граничари са издали границата на военните - това се прави само ако започваш война. Няма логика да изведеш тези дето познават всяка тревичка от полето на бойни действия ако ще се отбраняваш. 80 милиона военни топографски карти на Германия и Зап. Европа са изгорили руснаците при отстъплението, Някои карти са били заповени от германците и е станало ясно, че фашагите са се спасили от Сталин при това по чудо и вероятно с дни и седмици само като са го изпреварили. Обратно СССР няма карти за на изток от Днепър, защото СССР е мислел да воюва на чужда територия. И така нататък. Прибалтика се надига на въстание, червената армия бяга. Сериозни боеве няма. Някои хора виждат в Путин новия Сталин. Това е.

Да кажеш, че тогава Сталин е назначил Хитлер, е все едно да кажеш, че Путин е назначил Тръмп :)

Има книги за това. Сталин заповядва на германските комунисти да подкрепят Хитлер, а не социалдемократите. На комунистите най-долям враг са не десните партии, а точно левите - социалдемократите. Сталин е чел Моята Борба на Хитлер. Сталин е видял в Хитлер чудовището, което ще иска реванш за ПСВ и така може да запали ВСВ, която да доведе до революции и комунизъм в Зап. Европа и света. Ледоразбивачът - Виктор Съуворов. Чети. Германия е ледоразбивача на световния комунизъм. До 22.06.41ва. Хитлер изпреварва, Сталин яде бой и след това трябва да се съобразява със САЩ и Англия, а Чърчил е железен. Враг на славяните и православието, но пък спира комунизма.

А Хитлер още през 1925 година заявява че ще руските земи са жизнено важни за развитието на Германия... То и затова Сталин вдига на крака Американската икономика като инвестира в американската промишленост която трябва да осигури техниката за съветската индустриализация,като крайната цел е да се подготви за обещаната от Хитлер окупация и унищожаване на живеещите из русия народи-)

A бе защо Дира грижливо е скатал най- важната новиназа деня? От тази сутрин Китай започна търговия с петролни фючърси в юани, а не с печатания като хартийка долар! А това есмъртоносен удар върху ФЕД, Уолстрийт и Сорос! Само че тъпите соросоиди,които пишатпореднитеси глупости май не проумяват какво значи това, и как съвсем скоро ще им спре кранчето на грантовете!

Кротка сметчица: Новина касаеща Русия се подкрепя от сигурни от 10 до 25-30 харесвания на всеки пост (справка текущата новина). Това се прави технически през две-три и повече мрежови карти инсталирани на един комютър с различни IP адреси на карта от не повече от 10-на компютъра (партията не обича да плаща). Тези форумни гурута нямат друга работа освен хонорара получен от брой доказани мнения по определен въпрос свързан с Русия и против ЕС и НАТО. Та нека обобщим: Партията МАЙКА се опитва посредством интернет, както и с новата ТВ, която ще пуснат да покаже, че БГ хората предпочитат да излезнем от ЕС и НАТО и да рестартираме ТАТО режима. Целта им е да вменят на хорицата, колко по-добре ще бъде, като излезнем от ЕС и НАТО и оставим комунистическата шайка да ни управлавя.

Добре си запознат с технологията на тролене, соросоиде! Ама защо си толкова глупав да издаваш неща от "кухнята" на троленето? Козяк ще ти резнат квитанциите!

БрадЧед аз скъпо платен IT специалист. Срамна въшка и сифилис не ме интересуват :)

че сте дребно малцинство. Защо ли откровено русофобските партии изобщо не можаха да влязат в парламента? Може би всеки кагебист е пускал бюлетини от десетина компютъра с по две-три мрежови карти? Жалки сте.

Ти не гледай изборите в Русия, погледни изборите в останалат част от Европа, както и групата на европейските социалисти. Естествено, че една нация подложена на санкции ще се консолидира около текущия си лидер.

Току що в 4 държави бензина поскъпна двойно! :)

просто припомниха греховете на Русия с пакта Рибентроп-Молотов. Хората виждат в Путин един нов Сталин явно. Не им се сърдя. Никакви отстъпки пред завоевателя.

Не че тоя пакт си няма предистория, като например нахлуването на Полша в Чехия...

Достойна постъпка, на достойни народи! Не се плашат на бившия си поробител, браво!

Ако са достойни, да връщат дарените им от СССР територии! Полша се облагодетелства с цяла Източна Прюсия, Чехия със Силезия и т.н. Достойнството изисква справедливост - Да връщат дарените им територии, на секундата!!!

Разбира се че може да е Русия.Въпроса е може ли да се докаже нападение от агенти на която и да е държава?Според мен не може ако са добри.В случая нищо не може да се докаже още повече че се появи чеченска следа тоест физическите извършители не са от службите.взели са предпазни мерки сериозни.кой има изгода от убийството?1)Путин-преизбран с над 70% от гласовете.защо:цял свят разбра че предателите умират -чувство силно развито в руснаците.освен това беше и послание в смисъл-опичайте си акъла.мога да ви изтровя за нула време.Освен това скрипал е писал на путин и молил за помилване което путин не иска да решава.Предстои световно по футбол в Русия.След няколко месеца ще забравим за скрипал и новичок и ще викаме пред телевизорите с бира в ръка.и друго:Русия казва-ние да сме луди да го направим преди световното.Но сега момента си е добър.защо с газ:организиране на катастрофа,отравяне с битова газ,падане във ваната със сешоар в ръце и подобни крият риск от грешки,трудоемко организиране и опасност от залавяне.а и трябва да се знае че е убит а не умрял. 2)САЩ. защо:Да плюят по Русия.Да засилят санкции не че им трябва претекст.Резултат:никакъв.не виждам какво може да стане.Ще поживеем ще видим. 3)Обединеното кралство.защо?Лично аз не виждам смисъл и причина но може и да има.Скрипал е имал пари,къща,живеел си е,нищо не е искал.А щерка му се връща от Санкт Петербург, отваря си куфара и... хоп в кома. Пред този избор най логичен ми се вижда избор номер едно.

имат Достойнство и чувство за Справедливост, за разлика от южните помияри ???

Ти си с помиярско съзнание!

Полша, Литва, Латвия и Естония ... Земите заобиколени от Северен поток. Мъка, мъка, мъка-а-а-ааааа! А украината? Тя защо не се присъединила? Или нея вече никой не я брои за държава?

Теб те броим за цървул.

Бай Ганьо, то за Южен поток ли се цупиш? Поговорката гласи :"На сърдитко Петко, празна му торбичката".

земите дадени на Сталин по пакта Рибентроп-Молотов от 1939та. Липсват Финландия и Молдова. В Мллдова има кагебейска власт ама Румъния си дълбае здраво и ще си прибере Молдова. А Финландия е изключителна държава. 2 пъти ги напада Сталин и те все му прощават. Ето и сега си траят.

Явно европейските лидери са обработени с препарата "Дурачок"

Повече от 20 дни се говори за Скрипал и дъщеря му, но още не сме ги видяли, живи ли са умряли ли са ? Повдигат се обвинения на Русия(стигащи до истерия), но не се представят факти и доказателства ? Да не се окаже накрая, че някой търси повод за военен конфликт?

Ще има дърпане на ушички и ако се смилят може и да не гонят засега блядовете.

Шемьо, в Литва и Латвия руското население е повече от половината. Ти на коя планета живееш? Да не би да си копърката в колата на Мъск пътуваща към марсианските баири?

Как така САМО четири държави?! КАК ТАКА??? аМИ НАЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ НИ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА БЪДЕМ единни и съпричастни?

Да ама малоумниците гласувахте за ГЕРБ, а пък те са като вас.

малко оф-топик До: Малко история за дебилите 26.03.2018 14:50 Виж сега, кой е дебил и кой не е, не си последната инстанция, нали? Щото това, дето си написал, ми намирисва на ... поредна идиотска изцепка. По повод ВСВ, с две думи - австриеца с мустачките първи се противопостави на наложения двуполюсен модел за управление на света. И съвсем очаквано реши да атакува не хартийките /доларите/, а природнете ресурси, които крепят въпросните хартийки. Останалото са лъкардийки за -фили и - фоби като тебе. И да си чувал някога САЩ и Русия да са воювали помежду си? И дали ще воюват?

Някъде преди време бях попаднал на материал в който се споменава за оказана военноморска помощ от страна на Русия на САЩ по време на Гражданската война.

Още Ленин е казал, че ПСВ няма да свърши работа за световна пролетарска революция и ще има ВСВ. Казал е и, че комунизма в Европа минава през Германия. Сталин докарва Хитлер на власт за да има война и реванш - кара комунистите в Германия да подкрепат на социал-демократите, а Хитлер. Потвърждавам. НА 2 пъти Сталин напада Финландия. Разказват му играта от жертви финландците. Жертви за комунизма не се броят в СССР. Прибалтика, част от Полша, Молдова - всичко е за Сталин, а най-важното - директна граница за война с Германия. Даже на Нюрнбергския процес германците показват документи, между другото дадени и на Сталин при обявяване на войната на 22.06.41ва доказващи подготовката на СССР за ДЕНЯТ-М нападението над Германия и началото на военния поход за световен комунизъм. През 31ва-32ра Сталин става едноличен господар и започва петилетките. Купува заводи и технологии от САЩ и Германия. Да САЩ правят СССР суперсила към 1940та с помощта и на Германия. Сталин и Жуков обаче прекаляват в Молдова, заплашват Плоещ и нефта и Хитлер удря СССР. Много е просто. Според Виктор Суворов 6.06.41ва, а според Марк Солонин даже на 23.06.41ва е денат М - нападението на СССР над Германия. Сталин е изчакал от 1 до 17ти септември 1939та Хитлер да се орезили с началото на ВСВ и вече е спасител. Можел е да нападне Хитлер. И е смятал да го направи. Към 22.06.41ва почти няма граничари на границата - руските граничари са издали границата на военните - това се прави само ако започваш война. Няма логика да изведеш тези дето познават всяка тревичка от полето на бойни действия ако ще се отбраняваш. 80 милиона военни топографски карти на Германия и Зап. Европа са изгорили руснаците при отстъплението, Някои карти са били заповени от германците и е станало ясно, че са се спасили от Сталин като са го изпреварили. Обратно СССР няма карти за на изток от Днепър, защото СССР е мисле да воюва на чужда територия. И так нататък.

Евалата на тези страни - не се страхуват от бившия си поробител. Смело и решително му се противопоставят. А не като наште мишки дето се подмокрят при вида на лидерите на наште биви поробители - диктаторчетата от Босфора и Масква!

Захарова обеща сюрприз за разказвачите на митове от Лондон в четвъртък! Интересно какво ли ще представят от руския МИД!?!?!

предназначени за вътрешна употреба, която да докара до възторг степната популация. Отдавна ви научихме номерата и не вървите.

Установихме, че този страшен Новичок действа селективно. На пожарникари не действа и затова те наоколо стояха без защитни средства.

Да извади пакта Рибентроп-Молотов ли. Може би е обещала да разсекрети пакетите раздадени преди началото на войната с Хитлер през 1941ва на всяка съветска дивизия с указания как да нападнат германците. Ей това да разсекрети. Може да даде оригиналните документи, с които Хитлер обявява война на Сталин. Казват там имало интересен доклад на военното разузнаване на Германия за подготовката на Сталин за завладяване на света.

Браво!Марш всички прасета в кочината им.Така ще са щастливи и те и Ние.

... Така ще са щастливи и те и Ние... по-големите прасета.

Само Ердоган ще ги оправи. Той свинско не яде, но ги трепа успешно.

Литвалатвияиестония :)))))))))))

Само Украйна липсва в тази банда държавици управлявани от дебили.

просто припомнят греховете на Русия с пакта Рибентроп-Молотов. Хората виждат в Путин един нов Сталин явно. Не им се сърдя. Никакви отстъпки пред завоевателя. Украйна печели зами по пакта Рибентроп-Молотов. СССР заема част от Полша, Молдова, Финландия, Тройката прибалтийски. Виж Украйна е от другата страна тогава. В завладените Лвовски и Белостокски излази в територията на Германия Сталин натиква огронми войскови части за дена М - нападението над Германия и началото на войната за световен комунизъм. Мисля най-мощната 9та ярмия беше на руснаците само е по-голяма и в пъти по-добре въоръжена от цялата тогавашна Българска армия. Всичко това е навряно там където границата навлиза в немските земи и следва удара на Хитлер, с който за дни тези огромни войски са унищожени понеже сами са се натикали почти в обкръжение. Просто печели първия ударил. Хитлер изпреварва с дни или седмици Сталин, не повече.

Полша, Литва, Латвия и Естония.... какъв смях, това което е характерно за гореизредените е пълна, ама пълна липса на автономно мислене и вземане на решения - до такава степен го карат по шаблон, че даже споменаването на имената на тези държави е ВИНАГИ в точно определен ред - Литва, Латвия и Естония :)))))))

Обединява ги пакта РИбентроп-Молотов, с който Полша е разделена , а Финландия, Молдова и прибалтийските стават руски. Страх ги е от Русия, както нас ни е страх от Турция. Елементарно е. Прочети за пакта та да видиш как на 1.09.1941ва Хитлер напада сам Полша, Сталин се прави на разсеян и влиза в Полша чак на 17.09.41ва. Така Хитлер е чудовището, а Сталин спасителя.

Д О К А З А Т Е Л С Т В А!!!За всички тези циркове са нужни ДОКАЗАТЕЛСТВА, защото иначе са твърдения само за пропаганда! А до сега не са дали нито едно и всичко е в сферата на "много вероятно", "твърде възможно", "с висока вероятност можем да твърдим", "обосновани ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ" и все така...А онези, дето "налапаха кукичката", търсят само повод да се зъбят на Русия и да докажат колко са старателни в близането на чужди задници...

От днес Европа става едно по-чисто място. Скоро и България.

Полша, , Латвия, Литва и Естония верни на борбата....скоро ще да скочат пак в на Меца торбата :)

от ЕС привикаха......., привикали на м....п........

Аз съм русофил. Не харесвам само Путин и кагебейската власт. Тя е като нашата десарщина, ама много по-зле. Сталин докарва Хитлер на власт за да запали Хитлер ВСВ и в нея да се изтрепят западните държави, а СССР да ги прегази отслабени с огромната си армия и да завладее Европа, Сев Африка и даже света и да направи световен СССР. Финландия, част от Полша, Трите прибалтийски и Молдова са окупирани от СССР според както е в пакта Рибентроп-Молотов и в тях започва да се налага комунизъм. Само, че Сталин и по-точно Жуков попрекалил и навлязъл много близо (само 180км) до петролните полета на Румъния в Плоещ - Хитлер е заплашен да остане без нефт и се принуждава да нападне СССР докато воюва с Англия и Франция. Сега пожертваните в името на комунизма си отмъщават. Не е хубаво ама ги разбирам. Ние много ли обичаме Турция. Същото е. Разбирам ги, но не одобрявам.

Няма как да си русофил и да не харесваш Путин! Такава постановка е нонсенс! Над половината гласоподавтели в РФ гласуваха за Путин, т.е. руснаците са зад него безрезервно, ако си против него, то значи си срещу руснаците и РФ! Слаб 2 и по история имаш!

Много му даваш. Този смешко има по история -1.

Абе, ти къде си учил история? В килийното училище ли? Май там! Я да си поискаш парите обратно, че не са те научили на нищо, даже напротив, натъпкали са ти главата с гледните точки на онези, които в момента развяват руската карта...

https://link

Абе мислиш ли, че ако повториш нещо 10 пъти то ще стане истина? Ама явно си корифей на историята! Това е бая новаторски прочит!

Под русофил тук разбират българофоб! така че се корегирай!

Някой лъже - или Мей, или от лабораторията. Не може някакво вещество хем да е доказано категорично като такова, хем "да е подобно" Не може Мей да казва, че са доказали категорично, че е Новичок, а в същото време от лабораторията (която тя самата дава за пример, че са и представили доказателства), да казват пред британския Върховен Съд, че веществото е "подобно на Новичок или друг подобен агент" А и как да не вярваме на подобно лице ...

Ами то англичаните първо твърдяха че Скрипалови са обгазени с фентанил... което превръща оцеляването им в чудо;)

Балтийските джуджета да правят каквото им наредят от Вашингтон. И без това президентите им са американски граждани. Полша е ясна от векове ... Другите държави от ЕС си затраяха, защото резилът е голям. Мей и Джонсън дадоха заден ход ... Гръмовният руски ответ ги отрезви. На всичко отгоре, Захарова причини голямо главоболие на Джонсън, като пусна клипче, което попари ингилизите. 1936г. - английският футболен отбор поздравява немската публика и Хитлер, на Олимпийския стадион в Берлин, с хитлеристки поздрав....

Прибалтийските бълхи и Полша... Обичайните заподозрени...

Отмъщават си за пакта Рибентроп-Молотов. Това е. Сталин ги нападнал, по Ленинова повеля, сега на Путин отмъщават.

Аз не мога да си обясня защо Русия би направила подобно нещо точно по този начин!? Преди време прибалтийските републики под натиск не даваха паспорти на руснаците живеещи там и не разрешаваха транзитно преминаване от Калининград до Русия. Путин направи тогава остро изказване като спомена че при необходимокт ще преначертае границите с тези държави.

Коментари - 4 държави от ЕС привикаха посланиците на Русия | Днес.dir.bg

4 държави от ЕС привикаха посланиците на Русия

Руските посланици в Полша, Литва, Латвия и Естония бяха привикани във външните министерства на тези страни.

Обратно в новината

Коментари - 4 държави от ЕС привикаха посланиците на Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Жал ми е за Лавров, години на ред беше най добрия външен министър в света до издънките на Путин, а сега ще излезе в пенсия баш когато има най голяма нужда от такъв дипломат.

Вече говорихме за това. Всичко ще е строго 1:1. Колкото изгонят, толкова ще изгоним. Това важи за всички държави. Ще отровим максимално обстановката и ще живеем спокойно! Глупости! Някои наистина не разбират, че така нещата могат да идат доста далеч. А какво ще правим, ако пак няма никакви доказателства, както с Ирак? До този момент от Лондон се чува само "твърде е вероятно" и "предполага се". Нищо ,че подобни тези са абсурдни, защото в тях няма грам логика. Кой ще спечели от всичко това? Никой!

Докога ще се защитавате тази мумия от снимката? Малко ли ви бяха Брежнев, Черненко, Андропов, които ги внасахя в залата на конгреса като живи мъртъвци, но начело на КПСС. Долни червени изроди

Голямо изключение - дипломат който не е водещ шпионин. Няма начин да се сбърка. Дори и с Таско

не разбирам защо запада не прояви малко сдържаност в такъв тежък ден

Ей ся ще ви кажа какъв ще е резултатът. Ще блъвнат отново рекламите на сайдери разни от полските ябълки. Ще ни заринат с промоции на рибни консерви от Балтийско море. Те толкоз.

всички световни супер сили се изходили ...голем смех

Да се хванат за с Кум Чен УМ за ръце и да ядат налъмите които произвежда хранителната им промишленост.

Ще продължа да ви образовам (за мурзилките не важи). Възможно е IP адреса да се "маскира" и през софтуер да се презентира като различен при всеки пост. Т. е един пичага всеки път да публикува различни мнения през един и същ компютър. Нещо повече, когато публикуваш като нерегистриран потребител, а сменяш само "nick name" , реално можеш да даваш мнение по всеки въпрос. Въпрос на платформа (в случая "дир"). Много лесно биха могли да филтрират различните мнения от различен "nick name", но с еднакъв IP адрес. Простичко е. Пиша всичко това, за да стане ясно на как работи системата. т.е. може да се каже, че съм антисистемен пич :)

Така като те гледам и ти не си регистриран с една дума-мурзилка. Така ли е?

смехурко ти плашиш ли не разбрахме?))))

Тия дэржавички ! ...? Арийците как гледат на тях само?

Бъдете сигурни ,че шпионинът ще оцелее и ?Русия ще го трови още един път!?

Не разбирам с какава съвест някакви голобради момченца,от държава за най бедната,снай висока смъртност,нсай необразована,с провинция северозападна,обявена днес от Евростат за по бедна от изостаналите провинции на Румъния,си позволяват да коментират една ядрена държава обявена в топ три на най силните държави.Джавкат като малки пинчери и толкова ги е страх ,че името си не смеят да напишат.Смешници.

А според мен Лондон за пореден път лъже ...и извинения не приемаме !

този изглежда като насран на снимката.

ами да ги напъдят в русия.Няма пари,няма командировъчни.Няма какво да откраднат-за наказание-в родината-има водка.

Колко заблуден народ:((((Ами нали и техните ще ги напъдят че и няма къде да ги изпратят да продължат и те да гушкат мангизи..

Първоначалната версия за отрвянето на Сергей Скрипал с Новичок беше в заведени за хранене, след това на пейка в парка, поставен в куфара и последно поставен в климатика на колата. В климатиците като топлоносител се използват Фреони, които пpи вдишвaнe в дocтaтъчнa koнцeнтpaция okaзвa нeгaтивeн eфekт нa цeнтpaлнaтa нepвнa cиcтeмa вoди дo oбъpkвaнe нa cъзнaниeтo, cънливocт,гадене и повръщане, a cъщo и пpиcтъп нa cлaбocт, cмeнящa ce c изблици нa възбyдa. От друга страна Фреоните cъдъpжaт хлop, и мoгaт дa пpeдcтaвлявaт oпacнocт зa чoвeka пpи тeмпepaтypa нaд 250 гpaдyca /горене/, тъй kaтo тoгaвa ce oбpaзyвa фocгeн.

тези кои бяха ? Не са ли вечните обидени , марионетки на сащ , нищо чудно ...

Може да не ви хареса, но ще знам, че поне сте прочели истината. След още 20 години това ще е истината, която е така неудобна за Путин и днешна Русия. Вие ще я прочетете сега. Не бъдете коне с капаци. какво ли учат днес в демократичното училище се питам. Още Ленин е казал, че ПСВ няма да свърши работа за световна пролетарска революция и ще има ВСВ. Казал е и, че комунизма в Европа минава през Германия. Сталин докарва Хитлер на власт за да има война и реванш - кара комунистите в Германия да подкрепат на социал-демократите, а Хитлер. Потвърждавам. На 2 пъти Сталин напада Финландия. Полша също - 20та г. Тухачевски яде бой, после на 17.09.41ва пак нападат Полша. Разказват му играта Финландците от жертви на Сталин. Жертви за комунизма не се броят в СССР. Прибалтика, Финландия, част от Полша, Молдова - всичко е за Сталин, а най-важното - директна граница за война с Германия. Даже на Нюрнбергския процес германците показват документи, между другото дадени и на Сталин при обявяване на войната на 22.06.41ва доказващи подготовката на СССР за ДЕНЯТ-М нападението над Германия и началото на военния поход за световен комунизъм.............

Добре, но малко се успокой.

Ще разберем истината , колкото разбрахме 55 години по-късно кой уби Кенеди.

През 31ва-32ра Сталин става едноличен господар и започва петилетките. Купува заводи и технологии от САЩ и Германия. Да САЩ правят СССР суперсила към 1940та с помощта и на Германия. Сталин и Жуков обаче прекаляват в Молдова, заплашват Плоещ и нефта и Хитлер удря СССР. Много е просто. Според Виктор Суворов 6.07.41ва, а според Марк Солонин даже на 23.06.41ва е денат М - нападението на СССР над Германия. Сталин е изчакал от 1ви до 17ти септември 1939та Хитлер да се орезили с началото на ВСВ и вече е спасител. Хитлер става чудовище - Сталин става спасител като изчаква 17 дни. Умно а. Можел е да нападне Хитлер вече. Спасител може да напада чудовище - правило. И е смятал да го направи. Към 22.06.41ва почти няма граничари на границата - руските граничари са издали границата на военните - това се прави само ако започваш война. Няма логика да изведеш тези дето познават всяка тревичка от полето на бойни действия ако ще се отбраняваш. 80 милиона военни топографски карти на Германия и Зап. Европа са изгорили руснаците при отстъплението, Някои карти са били заповени от германците и е станало ясно, че фашагите са се спасили от Сталин при това по чудо и вероятно с дни и седмици само като са го изпреварили. Обратно СССР няма карти за на изток от Днепър, защото СССР е мислел да воюва на чужда територия. И така нататък. Прибалтика се надига на въстание, червената армия бяга. Сериозни боеве няма. Някои хора виждат в Путин новия Сталин. Това е.

Да кажеш, че тогава Сталин е назначил Хитлер, е все едно да кажеш, че Путин е назначил Тръмп :)

Има книги за това. Сталин заповядва на германските комунисти да подкрепят Хитлер, а не социалдемократите. На комунистите най-долям враг са не десните партии, а точно левите - социалдемократите. Сталин е чел Моята Борба на Хитлер. Сталин е видял в Хитлер чудовището, което ще иска реванш за ПСВ и така може да запали ВСВ, която да доведе до революции и комунизъм в Зап. Европа и света. Ледоразбивачът - Виктор Съуворов. Чети. Германия е ледоразбивача на световния комунизъм. До 22.06.41ва. Хитлер изпреварва, Сталин яде бой и след това трябва да се съобразява със САЩ и Англия, а Чърчил е железен. Враг на славяните и православието, но пък спира комунизма.

А Хитлер още през 1925 година заявява че ще руските земи са жизнено важни за развитието на Германия... То и затова Сталин вдига на крака Американската икономика като инвестира в американската промишленост която трябва да осигури техниката за съветската индустриализация,като крайната цел е да се подготви за обещаната от Хитлер окупация и унищожаване на живеещите из русия народи-)

A бе защо Дира грижливо е скатал най- важната новиназа деня? От тази сутрин Китай започна търговия с петролни фючърси в юани, а не с печатания като хартийка долар! А това есмъртоносен удар върху ФЕД, Уолстрийт и Сорос! Само че тъпите соросоиди,които пишатпореднитеси глупости май не проумяват какво значи това, и как съвсем скоро ще им спре кранчето на грантовете!

Кротка сметчица: Новина касаеща Русия се подкрепя от сигурни от 10 до 25-30 харесвания на всеки пост (справка текущата новина). Това се прави технически през две-три и повече мрежови карти инсталирани на един комютър с различни IP адреси на карта от не повече от 10-на компютъра (партията не обича да плаща). Тези форумни гурута нямат друга работа освен хонорара получен от брой доказани мнения по определен въпрос свързан с Русия и против ЕС и НАТО. Та нека обобщим: Партията МАЙКА се опитва посредством интернет, както и с новата ТВ, която ще пуснат да покаже, че БГ хората предпочитат да излезнем от ЕС и НАТО и да рестартираме ТАТО режима. Целта им е да вменят на хорицата, колко по-добре ще бъде, като излезнем от ЕС и НАТО и оставим комунистическата шайка да ни управлавя.

Добре си запознат с технологията на тролене, соросоиде! Ама защо си толкова глупав да издаваш неща от "кухнята" на троленето? Козяк ще ти резнат квитанциите!

БрадЧед аз скъпо платен IT специалист. Срамна въшка и сифилис не ме интересуват :)

че сте дребно малцинство. Защо ли откровено русофобските партии изобщо не можаха да влязат в парламента? Може би всеки кагебист е пускал бюлетини от десетина компютъра с по две-три мрежови карти? Жалки сте.

Ти не гледай изборите в Русия, погледни изборите в останалат част от Европа, както и групата на европейските социалисти. Естествено, че една нация подложена на санкции ще се консолидира около текущия си лидер.

Току що в 4 държави бензина поскъпна двойно! :)

просто припомниха греховете на Русия с пакта Рибентроп-Молотов. Хората виждат в Путин един нов Сталин явно. Не им се сърдя. Никакви отстъпки пред завоевателя.

Не че тоя пакт си няма предистория, като например нахлуването на Полша в Чехия...

Достойна постъпка, на достойни народи! Не се плашат на бившия си поробител, браво!

Ако са достойни, да връщат дарените им от СССР територии! Полша се облагодетелства с цяла Източна Прюсия, Чехия със Силезия и т.н. Достойнството изисква справедливост - Да връщат дарените им територии, на секундата!!!

Разбира се че може да е Русия.Въпроса е може ли да се докаже нападение от агенти на която и да е държава?Според мен не може ако са добри.В случая нищо не може да се докаже още повече че се появи чеченска следа тоест физическите извършители не са от службите.взели са предпазни мерки сериозни.кой има изгода от убийството?1)Путин-преизбран с над 70% от гласовете.защо:цял свят разбра че предателите умират -чувство силно развито в руснаците.освен това беше и послание в смисъл-опичайте си акъла.мога да ви изтровя за нула време.Освен това скрипал е писал на путин и молил за помилване което путин не иска да решава.Предстои световно по футбол в Русия.След няколко месеца ще забравим за скрипал и новичок и ще викаме пред телевизорите с бира в ръка.и друго:Русия казва-ние да сме луди да го направим преди световното.Но сега момента си е добър.защо с газ:организиране на катастрофа,отравяне с битова газ,падане във ваната със сешоар в ръце и подобни крият риск от грешки,трудоемко организиране и опасност от залавяне.а и трябва да се знае че е убит а не умрял. 2)САЩ. защо:Да плюят по Русия.Да засилят санкции не че им трябва претекст.Резултат:никакъв.не виждам какво може да стане.Ще поживеем ще видим. 3)Обединеното кралство.защо?Лично аз не виждам смисъл и причина но може и да има.Скрипал е имал пари,къща,живеел си е,нищо не е искал.А щерка му се връща от Санкт Петербург, отваря си куфара и... хоп в кома. Пред този избор най логичен ми се вижда избор номер едно.

имат Достойнство и чувство за Справедливост, за разлика от южните помияри ???

Ти си с помиярско съзнание!

Полша, Литва, Латвия и Естония ... Земите заобиколени от Северен поток. Мъка, мъка, мъка-а-а-ааааа! А украината? Тя защо не се присъединила? Или нея вече никой не я брои за държава?

Теб те броим за цървул.

Бай Ганьо, то за Южен поток ли се цупиш? Поговорката гласи :"На сърдитко Петко, празна му торбичката".

земите дадени на Сталин по пакта Рибентроп-Молотов от 1939та. Липсват Финландия и Молдова. В Мллдова има кагебейска власт ама Румъния си дълбае здраво и ще си прибере Молдова. А Финландия е изключителна държава. 2 пъти ги напада Сталин и те все му прощават. Ето и сега си траят.

Явно европейските лидери са обработени с препарата "Дурачок"

Повече от 20 дни се говори за Скрипал и дъщеря му, но още не сме ги видяли, живи ли са умряли ли са ? Повдигат се обвинения на Русия(стигащи до истерия), но не се представят факти и доказателства ? Да не се окаже накрая, че някой търси повод за военен конфликт?

Ще има дърпане на ушички и ако се смилят може и да не гонят засега блядовете.

Шемьо, в Литва и Латвия руското население е повече от половината. Ти на коя планета живееш? Да не би да си копърката в колата на Мъск пътуваща към марсианските баири?

Как така САМО четири държави?! КАК ТАКА??? аМИ НАЛИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ НИ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА БЪДЕМ единни и съпричастни?

Да ама малоумниците гласувахте за ГЕРБ, а пък те са като вас.

малко оф-топик До: Малко история за дебилите 26.03.2018 14:50 Виж сега, кой е дебил и кой не е, не си последната инстанция, нали? Щото това, дето си написал, ми намирисва на ... поредна идиотска изцепка. По повод ВСВ, с две думи - австриеца с мустачките първи се противопостави на наложения двуполюсен модел за управление на света. И съвсем очаквано реши да атакува не хартийките /доларите/, а природнете ресурси, които крепят въпросните хартийки. Останалото са лъкардийки за -фили и - фоби като тебе. И да си чувал някога САЩ и Русия да са воювали помежду си? И дали ще воюват?

Някъде преди време бях попаднал на материал в който се споменава за оказана военноморска помощ от страна на Русия на САЩ по време на Гражданската война.

Още Ленин е казал, че ПСВ няма да свърши работа за световна пролетарска революция и ще има ВСВ. Казал е и, че комунизма в Европа минава през Германия. Сталин докарва Хитлер на власт за да има война и реванш - кара комунистите в Германия да подкрепат на социал-демократите, а Хитлер. Потвърждавам. НА 2 пъти Сталин напада Финландия. Разказват му играта от жертви финландците. Жертви за комунизма не се броят в СССР. Прибалтика, част от Полша, Молдова - всичко е за Сталин, а най-важното - директна граница за война с Германия. Даже на Нюрнбергския процес германците показват документи, между другото дадени и на Сталин при обявяване на войната на 22.06.41ва доказващи подготовката на СССР за ДЕНЯТ-М нападението над Германия и началото на военния поход за световен комунизъм. През 31ва-32ра Сталин става едноличен господар и започва петилетките. Купува заводи и технологии от САЩ и Германия. Да САЩ правят СССР суперсила към 1940та с помощта и на Германия. Сталин и Жуков обаче прекаляват в Молдова, заплашват Плоещ и нефта и Хитлер удря СССР. Много е просто. Според Виктор Суворов 6.06.41ва, а според Марк Солонин даже на 23.06.41ва е денат М - нападението на СССР над Германия. Сталин е изчакал от 1 до 17ти септември 1939та Хитлер да се орезили с началото на ВСВ и вече е спасител. Можел е да нападне Хитлер. И е смятал да го направи. Към 22.06.41ва почти няма граничари на границата - руските граничари са издали границата на военните - това се прави само ако започваш война. Няма логика да изведеш тези дето познават всяка тревичка от полето на бойни действия ако ще се отбраняваш. 80 милиона военни топографски карти на Германия и Зап. Европа са изгорили руснаците при отстъплението, Някои карти са били заповени от германците и е станало ясно, че са се спасили от Сталин като са го изпреварили. Обратно СССР няма карти за на изток от Днепър, защото СССР е мисле да воюва на чужда територия. И так нататък.

Евалата на тези страни - не се страхуват от бившия си поробител. Смело и решително му се противопоставят. А не като наште мишки дето се подмокрят при вида на лидерите на наште биви поробители - диктаторчетата от Босфора и Масква!

Захарова обеща сюрприз за разказвачите на митове от Лондон в четвъртък! Интересно какво ли ще представят от руския МИД!?!?!

предназначени за вътрешна употреба, която да докара до възторг степната популация. Отдавна ви научихме номерата и не вървите.

Установихме, че този страшен Новичок действа селективно. На пожарникари не действа и затова те наоколо стояха без защитни средства.

Да извади пакта Рибентроп-Молотов ли. Може би е обещала да разсекрети пакетите раздадени преди началото на войната с Хитлер през 1941ва на всяка съветска дивизия с указания как да нападнат германците. Ей това да разсекрети. Може да даде оригиналните документи, с които Хитлер обявява война на Сталин. Казват там имало интересен доклад на военното разузнаване на Германия за подготовката на Сталин за завладяване на света.

Браво!Марш всички прасета в кочината им.Така ще са щастливи и те и Ние.

... Така ще са щастливи и те и Ние... по-големите прасета.

Само Ердоган ще ги оправи. Той свинско не яде, но ги трепа успешно.

Литвалатвияиестония :)))))))))))

Само Украйна липсва в тази банда държавици управлявани от дебили.

просто припомнят греховете на Русия с пакта Рибентроп-Молотов. Хората виждат в Путин един нов Сталин явно. Не им се сърдя. Никакви отстъпки пред завоевателя. Украйна печели зами по пакта Рибентроп-Молотов. СССР заема част от Полша, Молдова, Финландия, Тройката прибалтийски. Виж Украйна е от другата страна тогава. В завладените Лвовски и Белостокски излази в територията на Германия Сталин натиква огронми войскови части за дена М - нападението над Германия и началото на войната за световен комунизъм. Мисля най-мощната 9та ярмия беше на руснаците само е по-голяма и в пъти по-добре въоръжена от цялата тогавашна Българска армия. Всичко това е навряно там където границата навлиза в немските земи и следва удара на Хитлер, с който за дни тези огромни войски са унищожени понеже сами са се натикали почти в обкръжение. Просто печели първия ударил. Хитлер изпреварва с дни или седмици Сталин, не повече.

Полша, Литва, Латвия и Естония.... какъв смях, това което е характерно за гореизредените е пълна, ама пълна липса на автономно мислене и вземане на решения - до такава степен го карат по шаблон, че даже споменаването на имената на тези държави е ВИНАГИ в точно определен ред - Литва, Латвия и Естония :)))))))

Обединява ги пакта РИбентроп-Молотов, с който Полша е разделена , а Финландия, Молдова и прибалтийските стават руски. Страх ги е от Русия, както нас ни е страх от Турция. Елементарно е. Прочети за пакта та да видиш как на 1.09.1941ва Хитлер напада сам Полша, Сталин се прави на разсеян и влиза в Полша чак на 17.09.41ва. Така Хитлер е чудовището, а Сталин спасителя.

Д О К А З А Т Е Л С Т В А!!!За всички тези циркове са нужни ДОКАЗАТЕЛСТВА, защото иначе са твърдения само за пропаганда! А до сега не са дали нито едно и всичко е в сферата на "много вероятно", "твърде възможно", "с висока вероятност можем да твърдим", "обосновани ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ" и все така...А онези, дето "налапаха кукичката", търсят само повод да се зъбят на Русия и да докажат колко са старателни в близането на чужди задници...

От днес Европа става едно по-чисто място. Скоро и България.

Полша, , Латвия, Литва и Естония верни на борбата....скоро ще да скочат пак в на Меца торбата :)

от ЕС привикаха......., привикали на м....п........

Аз съм русофил. Не харесвам само Путин и кагебейската власт. Тя е като нашата десарщина, ама много по-зле. Сталин докарва Хитлер на власт за да запали Хитлер ВСВ и в нея да се изтрепят западните държави, а СССР да ги прегази отслабени с огромната си армия и да завладее Европа, Сев Африка и даже света и да направи световен СССР. Финландия, част от Полша, Трите прибалтийски и Молдова са окупирани от СССР според както е в пакта Рибентроп-Молотов и в тях започва да се налага комунизъм. Само, че Сталин и по-точно Жуков попрекалил и навлязъл много близо (само 180км) до петролните полета на Румъния в Плоещ - Хитлер е заплашен да остане без нефт и се принуждава да нападне СССР докато воюва с Англия и Франция. Сега пожертваните в името на комунизма си отмъщават. Не е хубаво ама ги разбирам. Ние много ли обичаме Турция. Същото е. Разбирам ги, но не одобрявам.

Няма как да си русофил и да не харесваш Путин! Такава постановка е нонсенс! Над половината гласоподавтели в РФ гласуваха за Путин, т.е. руснаците са зад него безрезервно, ако си против него, то значи си срещу руснаците и РФ! Слаб 2 и по история имаш!

Много му даваш. Този смешко има по история -1.

Абе, ти къде си учил история? В килийното училище ли? Май там! Я да си поискаш парите обратно, че не са те научили на нищо, даже напротив, натъпкали са ти главата с гледните точки на онези, които в момента развяват руската карта...

https://link

Абе мислиш ли, че ако повториш нещо 10 пъти то ще стане истина? Ама явно си корифей на историята! Това е бая новаторски прочит!

Под русофил тук разбират българофоб! така че се корегирай!

Някой лъже - или Мей, или от лабораторията. Не може някакво вещество хем да е доказано категорично като такова, хем "да е подобно" Не може Мей да казва, че са доказали категорично, че е Новичок, а в същото време от лабораторията (която тя самата дава за пример, че са и представили доказателства), да казват пред британския Върховен Съд, че веществото е "подобно на Новичок или друг подобен агент" А и как да не вярваме на подобно лице ...

Ами то англичаните първо твърдяха че Скрипалови са обгазени с фентанил... което превръща оцеляването им в чудо;)

Балтийските джуджета да правят каквото им наредят от Вашингтон. И без това президентите им са американски граждани. Полша е ясна от векове ... Другите държави от ЕС си затраяха, защото резилът е голям. Мей и Джонсън дадоха заден ход ... Гръмовният руски ответ ги отрезви. На всичко отгоре, Захарова причини голямо главоболие на Джонсън, като пусна клипче, което попари ингилизите. 1936г. - английският футболен отбор поздравява немската публика и Хитлер, на Олимпийския стадион в Берлин, с хитлеристки поздрав....

Прибалтийските бълхи и Полша... Обичайните заподозрени...

Отмъщават си за пакта Рибентроп-Молотов. Това е. Сталин ги нападнал, по Ленинова повеля, сега на Путин отмъщават.

Аз не мога да си обясня защо Русия би направила подобно нещо точно по този начин!? Преди време прибалтийските републики под натиск не даваха паспорти на руснаците живеещи там и не разрешаваха транзитно преминаване от Калининград до Русия. Путин направи тогава остро изказване като спомена че при необходимокт ще преначертае границите с тези държави.