Коментари - Политолог: Машините не затрудниха толкова възрастните, върнаха хартията заради друго | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четиригодишния мандат на ГЕРБ беше с хартиени бюлетини и с 90% сгрешени (и впоследствие подправени) протоколи. Както и при предишните тиквени правителства, некадърното управление и корупцията доведоха до масови протести. А връщането на хартиените бюлетини/протоколи е предимно за наглася е на кметските избори наесен.

Демек, според тия другари хартиените бюлетини в целия нормален свят са за да се ограничи възможността за по-прозрачен изборен процес и само в Мъдуровска Венецуела вотът е прозрачен! Бах ти "логическото мислене"!

Избирателят трябва да има право на избор! И да се знае - никъде в Европа не се гласува с машина, освен в няколко брюкселски квартала и то по друга причина!

Появи ли се ма? Пак ли почнаха да ти дават стотинки? Копеле поругана! Да ти еба майката циганска!

На кьопав орач и нивата му е крива и воловете- сакати. Щяла да се промени картината , други били правилата - други победители. Нима? Ама верно?! Сигурно ще кажат и ,че и партиите са други, партийците други, или гласуващите са други. Или мислят различно. Да ви умрем на анализаторите . И те като партийците. Ще настъпват мотиката вечно. Клиничен случай. Турам 20лв. от 2005г. напечатани, че майтапа ще е същия и ще завърши по същия начин.

Ако от тях зависеше властта на Световното правителство "КАБАЛА", щяха да ги забранят. Затова Референдумът за €ВРОТО и "хартиената" бюлетина, ще развалят многогодишната стигма и олигарсите ще загубят властта си. (Херо Мустафа)

Доналд Тръмп с коя ръка си пие водата, че да знаем срещу него някой от Кабала ли е или не? Много сте изтрещели!