Политиците за покушението на Алексей Петров: Връщаме се в мутренските времена

Кирил Петков поиска реформа в службите, Цветан Цветанов припомни делото "Октопод", Костадин Костадинов - връзките на убития с ППДБ, а Румен Петков обвърза покушението с опцията жертвата да се завърне в ДАНС

Обратно в новината

Коментари - Политиците за покушението на Алексей Петров: Връщаме се в мутренските времена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма да се оправим.

,когато най-голямата мутра беше премиер на България 12 години и все още е във власта.С него и най-долнопробните мутри се чувстват в свои води и зщитени.С една дума,България е мутренска държава начело с Б.М.Борисов.

С долни еничари начело на държавата!

ние и не сме излизали от тези времена.

Мафиот по малко , останаха още 240.

така и брътвежите на Киру потвърждават, че Гешев е бил прав и "историческата борба" за отстряняването му е било защото е пречел за връщането на мутренските времене.

Много е забавно когато хора на ключови постове говорят в трето лице сякаш никога нищо не е зависило от тях. Като например доскорошния прокурор Гешев, който "неведнъж бил предупреждавал" че сме се били връщали в мутренските времена. Ами ако не е било негова работа да се бори с пресъпността, да викнат чистачката леля Пенка дето мие с парцала коридорите в съдебната палата, тя да се бори с мутрите. Забавно неадекватно е и изказването на Кирчо, че било неприемливо англичаните да откриват шпиони на тяхната си територия, сякаш нашите служби имат юрисдикция или са длъжни да работят в Кралството.

като у Америка нали ни управлява едно Посолство

Ама ние излизали ли сме някога от тях?

Другарката Ива Капкова ,автор на статията , отново бълва проруско мнение. Методчно ,от всичко случващо се почти всеки ден ,понякогА по няклко пъти на ден. Да си призная вече не вярвам и на една дума от статията й ! Досега няма самосезитали се за поведението й.

Ах, ама той дира бил контролирн от Моника Станишева( на Станишев другарката) ...какво очакваме въобще да одва като информация

Ти колко от въпросната статия прочете? Защото, ако беше чел внимателно, щеше да разбереш, че единственото, реално написано от Капкова, нещо е уводното изречение, преразказващо изявленията на различни политици. Всичко останало са цитати, извадки от казаното или написаното в профилите им във Фейсбук. Капкова просто е подбрала материала за задачата. Не са ми любимци журналистите от Дир.бг, но в случая "другарката Капкова", както я наричаш, не носи вина за чуждите мнения.

Тези политици изплискаха легена! То от тях зависи дали ще се върнем, сме се върнали и т.н. След 89-та само шл@ка ни управлява!

"Съпредседателят на управляващата ПП Кирил Петков пък се обяви за спешна реформа в сектор "Сигурност". И какво ще рече това? Да поставим навсякъде наши хора лоялни на посолството ли? Такава "реформа" не върши работа!

Хм, само Всезнайкото не се е изказало за убийството на бизнес сътрудника Си..

за умрелите - или добро, или нищо… За тоя, който го е свитнал: да илядиш, брат! Сполай ти!

ма кви мутренски години бре келеши. един престъпник го думнали :) ми да ги гърмят подред - Баневи, Барбукови, Божката, Василев, Курни, К0пейкин. всички тия са за оловото

Тия двете на снимката, кой точно норматив покриват за ОФП? Тичане, набиране, скачане, лицеви?

Тези дето са си играли на конструктор, явно хал-хабер си нямат от съпромат, защото сглобката дето не е коалиция заскърца яко, взе да се напряга и де огъва, та чак основна част от нея се гътна. Въпросът това началото ли е или краят. Щото ако е краят, някои новоизлюпени политически фактори изведнъж рязко ще изчезнат. Ако, обаче е началото, ще ги изчезнат.

Не се връщат мутренските времена цивилизационния избор ни настигна.

Е нормално , все пак дойде ПРОМЯНАТА и сега я виждаме :)

Ако думнат Амет дуган или Пеевски у България национален траур ша има хахааа

Каквото управлението, такава и държавата...

Малии, какви полицайки на снимката! Ако ни е такава полицията и куц пощальон няма да хванат ... А политиците, какво да ги слушаме - те са в един кюп - мафията е една и Буда е нейния пророк ...

Какво са казали политиците е описано от мисирките подробно. А какво е казал Бойко Борисов - НИТО ДУМА! Всички мисирки ли се страхуват да го питат?!?!

комунистическата рублофилия реве, че демокрацията йм била виновна, а то цялата мутренско-борческа-ченгесарска помия идва от любимия йм комунизъм, комунистите и БКП.

След като влезнахме в НАТО и ЕС, особено с про-западни правителства, особено след напътствия от ПосолствОто и ПосолствАта. Особено с комунистическите издънки от ПП, ДБ и ГЕРБ, за които гласуваш

Интересно....какво са тези думи Комунизъм, Русофобия Вие не мислите ли, дебили ли сте? Минаха 30+ години. Какъв комунизъм???? Стига глупави клишете!!! Когато навремето бяха изричани от хора пострадали някак си от това си малчахме, но сега вие..какво знаете за това? Аз за пример ще Ви кажа по времето на комунизма за когото говорите Блгария бе с 10 милиона население. Колко е сега? Нивото на образованите хора с некупени дипломи бе невероятно голямо. Навремето във всеки град на България живееха, работеха, раждаха хора. Сега една София остана и още 2-3 града. Селата са празни. Пощряването на малцинствата доведи до това че повечето българи предобиха малцинствен манталитет. Какво знаеш и ще ми говориш ти за времето на комунизма. Такова време е нямало, дори тогава Бългавия се стремеше към него, огицялно по документи. Образовай се, чети и мисли. А по тези тъпи западни мантри (западните не са като индийските) приличаш на надут с фашкии балон от който излиза само отработени думи. Не знам кой те е помпил, но щем да те...ти харесва, то поне подбирай. По онова време къде бе България по брутен продукт на глава на населението? И това си личеше. Какво ли не произвеждахме? Дори и микропроцесори, да дори и "цели" проводници, в смисъл медни....щото сега не са толкова медни. Какво знаеш ти, че да приказваш...комунизъм..... То по същият начин говори и за феодализма, че сега е по близък. Мисля си, дано да нямаш образоване, че така някак си всичко написано от теб е някак си по приемливо. Не се засягай! И бай Тошо нямаше образование, но поне подмираше мантрите с по източни и по му вървеше. На старини чак успяха да му ритнат столчето.

бай онзи си трол. 10 милиона роби имаше ама ти е угодно за копейките да пишеш глупости. сиктир и малоумник

Отново за пореден път грешите . С вашето любезно съдействие Българийката не е излизала от мутренските времена. Всичко е въпрос на време, място и следствие.

:)))) "държавата е загубила възможността да респектира организираната престъпност и да я приведе в известност, за да предотвратява подобни тежки престъпления", каза Цветанов. ЦветаноооOF, нищо не е загубила държавата! В момента, в който Боко Тиквата и Цецо Гуменетката дойдохта не власт през 2009 г., държавата Е организираната престъпност. От тогава, та до ден днешен.

Как не са вкарали Путин в това още?!

Как се разчистват сметки. Близки са до време с Акексейчо, после става неудобен, както и останалите умрели мутри напоследък,.,

Никъде не сме отишли че да се връщаме. Феодалщина и беззаконие. Затова населението бяга. Дори и бежанците искат час по-скоро да изчезнат от България. Толкова е хубаво.

"Промяната" дойде....

"Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пък припомни близостта на бившата барета с ПП-ДБ и прогнозира още убийства на политици." Коцето както винаги е прав.

Щом са били близки,значи не са го убили те.А ,че ще има нови убийства го знае всяко дете .

Не е въпросът кой го е убил курво. Сега пп-дб са с Гроб ако не си наясно!

Както винаги Коцети бърка посолствата. Ако той е следващия, ще му повярвам и аз.

Коцето не бърка.

както обикновено каквото Мутрофанова каже К0пейкин цитира :) руска пляка :)

Май иде ред на един политик. Смешно е да се говори за охрана, когато съвременните снайпери бият от две-три хиляди метра право в целта.......

Атентат срещу Алексей Петров,но Копейката едно си знае,едно си бае-ПП ДБНищо,че ПП ги има от две години.

Крили Петков окончателно показва, че е боклук. В Англия имало заловени българи руски шпиони? Кирчо, има подозрения! Които н са доказани! Не можеш да се изказваш така, освен ако не си долнопобен махленски екземмпляр. Ти не си никакъв политик, ти си един безпомощен посредник, който няма нито култура, нито морал. Ходи си, докато е време. Даже вече е доста късно!

Защото Путин устите искат това?

Чета изказванията на политиците и си мисля какво противно и вредно човече е този Копейкин. По отвратителен дори от мекеретата Кирчо и Кокорчо.

Те никога не са си отивали, тези български мутренски времена. Просто от време на време всичко излиза на повърхността. И това се прави спецялно, за да се знае кой владее силата да убива и присвоява. За да се знае кой управлява и как управлява. Единственото което може да промени хода на България към по-добро, това са хората, това е Народът. Именно за това той се държи беден и уплашен. Уплашен за всичко: за хляба, за бъдещето на децата и своето. Така управляват мутрите. За съжаление и политиците са същите. Нали много от тях от това мутренското са и излязли, за това са там в политиката и парламента. Те не са там за Народа и за България и вие хората трябва да знаето това, там са за мутрите. Затова Ние хората - Народа на България, трябва да променим това мутренското бъдеще на България, иначе то ще преследва и Вас и вашите деца, те такива и ше станат. И най-доброто което ще измислят е да изчезнат от страната в която мутрите управляват. Но тогава ние стари и забравени, с годините губещи все повече и повече, най-вече тях нашите деца, българското бъдеще. Затова всичко трябва да се промени и това започва от нас самите! Забравете схемите на свинските черва във вашият град. Излезте от тях, те бавно ви смилат и ви водят надолу към дебелото свинско чарво, в което рано или късно ще стането сами знаете какво. За пример......Свинското чарво се е договорило за малките Ви заплати, за това като си тръгнете недоволен от работното си място, то никога да не си намерите прилична работа във вашият малък град. Колкото и нелепо да изглежда в момента, то всичко зависи от Вас!

Пропагандата срещу ППДБ тече с пълна сила! Троловете във форумите не престават да бълват змии и гущери срещу правителството! Възраждане с болния си психически лидер,отново яхнаха пропагандната машина срещу тези партии,които донесоха прозрачност,изсветлиха огромната корупция и почнаха да работят за България и българите! Партия Възраждане трябва да бъде забранена! Колкото за Петров- една мутра ,един бандит,по- малко! Хичне ми е жал за такива катонего! Следнкато няма правосъдие, да се убиват едни други!

Те не са си тръгвали мутринските времена...

за връщането на мутрите на румен радев предателят!

Това беше ЦЕЛТА.... да се завърнат МУТРИНСКИТЕ времена. Това беше целта, когато свалиха Бойко Борисов.

Кога не е имало мутри?

Винаги е имало, но този контингент може да се контролира и това се правеше. Сега нещата са отново извън контрол. Престъпноста е навсякъде .

А как Цв.Цв ще коментира стрелбата по Алексей Петров през 2015 година с грантомет в центъра на София?

"ВЪРНАХМЕ ВИ"

че ние никога не сме излизали от мутренските времена

не много време се каза,че убийството на Къро ще повлече крак и ще има и други произшествия, помните ли? А пък наш Румчо пак каза тъп виц - ръзсъждения ....с пушка!!!

Глупости. Не се връщаме в мутренските времена. Просто довършваме това, което мутрите сами започнаха. Още пет шест убийства и ще останат само костюмчета, които нямат общо с федерации по борба, карате или щанги.

......костюмчета имат вземане даване също с мафиотските структури.

Само да попитам гн. Костадин Костадинов! Нали самия той е "виден" политик, депутат, управник и ръководител на третата парламентарна група в народното събрание в тази: "пропаднала колония и мутренска държава " Какъв е смисъла от твоето жалко съществуване в политическото пространство????? Освен да се домогваш до някоя дебела далавера, и да подхвърляш трохи на останалите жалкари в твоето обкръжение!! Ти какво направи??? Изключая баналните ти коментари!?!

Точно. Но тъпите симпатизанти на вГЪЗраждани не го проумяват. Само ги използват за своя ЛИЧНА облага. Тъпото си е тъпо

SKORO PUTIN UMIRA I KOSTADINOV DA MU MISLI SHTE GO LIKVIDIRAT BEZMILOSTVO TOI NE IZLIZA OT RUSKOTO I KITAISKOTO POSOLSTVO PREDATEL GNUSEN DOLEN IZROD!

В такива смутни времена Русия се явява спасителка

Баце разчиства терена.

Го свързал с ПП ДБ,а за Баце нищо не смее да каже.

Ако се връщат мутринските времена, значи понякога време са си отишли. И след като мутренските времена се връщат сега по времето на чия управление са си отишли?