Коментари - „Политико“: САЩ искат съюзниците да се изправят срещу Китай. Европа започва да се вслушва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ искат, но пренуждават Китай поздраво да се обвързва с Русия!

Сега искаме да биеме и Китай и да минеме на Ай-фони.

Колегите демократи усещат дебелия жълт питон как им диша по врата... Квичат за демокрация и съдействие но изпуснаха момента. Трърде много се компрометираха като световен политически и икономически водач. Приключва мача....

Най-лесния начин за затриването на ЕС е ръка за ръка с Щатите. Те напред и ЕС след тях.

Точно така.

Еврогейските политически твари са достатъчно тъпи за да ебът майката на евроейския "съюз" побързата процедура!

Ами да се изправят срещу Китай.....е тогава това срещу Русия ще им се види шега работа !

Тя е само за плебса. За другите е благоденствието. Сащ? Колкото повече, толкова повече. Китай? Че защо те да имат по-малко от сащ. Останалият свят? За тях каквото остане, но могат и само с демокрация, поне според сащ. Европа? Е, сия си е.а майката вече. Русия? Поживем-увидим. Доживем- узнаем.

Какво иска Китай е ясно / парче от баницата/, какво иска САЩ също /не дава парче/, какво иска Путин , също е ясно / да го броят за голям и умен/ ама няма как да стане вече. Само едно не е ясно , Европа какво иска и как ще го направи? Няма лидери , много либерасти - админисРатори и все в разкрачено положение. Ама каквото и да стане за нас все лошооо...

Путин иска , неиска си е голям играч.Вече всички го усешат.

След фашизма и комунизма, е крайно време да се сложи край и на "демократизма".

Краят на настоящото противостояние е ясен. Дано само за пореден път да не ни натикат като съюзници на поредната империя /САЩ/ гонеща световно господство.

ЩЕ ИЗХВЪЛИМ ПРОДАЖНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПРАВИТЕЛСТВА СЪР

ДАВА ОРЪЖИЕ И ЩЕ ВИ ОТПЕЧАТИ, КОЛКОТО ИСКАТЕ $ ДА СЕ БИЕТЕ СРЕЩУ БОГА :)

Да се маха тая мумия преди да разпали още една война и да миряса света

СТРАХЪТ ЧЕ СА ПЪТНИЦИ !

Може да сме свидетели на сгромолясването на още един строй, след комунизма америка може да се разпадне с тия фалшиви пари, форекси и други

Светът ще прогледне, че слугува на САЩ срещу хартийки, на които ФЕД пише цифри, колкото си поиска. А американците едва ли ще се откажат от системата - дай нефт - ето ти хатрийка с цифричка, дай желязо - ето ти хартийка с цифричка, дай електроника - и за тебе хартийка с цифричка ... Другите ще ти слугуват, а ти ще рисуваш цифричките...

Че как няма да искат, че то на чичо Сам му се пече яйце на задника

Говедата трябва да следват говедаря с гегата, па бил той и изкукал

точно те такива дедки да ги слагат за президенти та да прогледнат съюзниците и да се изправят срещу краварите

Оказа се че най-големите западняци живеели в България

Абсолютна пропаганда, Байдън е пътник и физически и психически и духовно

Бай дън като личност няма никакво значение. Това е представител на злите сили в Америка, наречени "демократи". Който и друг да е, например не дъртият и "енергичен" Обама например, върши същото - започва войни за да обслужва оръжейното лоби. Никакво значение няма колко "дърт и изкуфял" е някой си "представител"

Автор ...хм...Денис Коробко? Укра? Или бъркам? То вярно, че 90 % гледат само БГ ТВ, но има и такива, които черпим инфо от куп други източници. Па и си нямаме работа да го засичаме и от няколко места. И някак не ни се струва светът много много да се вслушва байДън. По-скоро виждаме яки шутове отзад.

Коробкото бил редактор, но няма значение - политкоректно е подбрал статията, та въпросът ми за украта си остава.

1. УСА няма съюзници а само интереси. 2. Пазете си ябълките гендери последните телефони за години напред.

Вчера ме еба копейкин

Затова Възраждане се умножи... Лека бременност!

Защо???

Помните ли как САЩ се изнесоха от Афганистан, без дори да предупредят съзниците си, които се оказаха в небрано лозе и се чудеха дни наред как да се справят със ситуацията. Докато самолети с накачулени по тях като хлебарки хора излитаха един след друг. А хлебарките изпопадаха след излитането като напръскани с дезинфектант. Толкова за съюзниците на САЩ и "взаимноизгодните" отношения.

Хората в наши дни добре разбират, че т.н. Западна демокрация не същестяува. Отдавна тя е изродена в плутократска олигархия (пример, СИФ на К. Шваб)

Какво е причинил Китай на Европа, че да се иска това от съюзниците ?

Изчетох колкото мога (и докъдето мога) дописката с една мисъл, "колко сложна е днешната демагогия", като професия, де. Чуван, че из Запада вече има спец центрове за обучение на политици и журналист по тази дисциплина (това разбира се, отделно от центровете към шпионските централи). Някои от похватите им са лесни за схващане - напр смесване на истини с полуистини, задаване на риторични/подвеждащи въпроси....но когато стигнат до безумни твърдения и голи лъжи, играта става груба и наблюдателните разбират, че Западът се гърчи в една фалшива черупка, която самите те наричат "демокрация", всъщност,днес е дума без истинско политическо и морално съдържание.

САЩ искат да ги подкрепяме безрезервно, но облагите от цялата тази работа да бъдат само за САЩ.... колко демократично само. За Европа- само скъпи и прескъпи суровини, а пък САЩ си крадат от огромна част от света и се правят на велики с откраднатото. Само че света се събужда и ще ги натири като мръсни псета.... Европа пак не мисли за този момент, защото тогава ще бъдем в батака с двата крака!

Кой ви ги пуска тези глупости и пропаганда? Вие медия ли сте или послушни мисирки?

Приемаш хората от изтока като роби за осъществяване на целите си. Но робите се събудиха.

Не беше толкова високомерен спрямо Русия,положението щеше да е съвсем друго. Твърде много Америка си повярва, че завинаги ще е хегемон.

САЩ искат политиците е европа да правят свирки на америка по 4 пъти на ден! Те дори не се и замислиха, и отскочиха с по пет на ден.. свирки де!

Какво стана с мечтата за отворени граници и пазари на измамника Сорс?

има ли я още ЕВРОПА? Америка я погълна

Със санкциите срещу Русия Европа си простреля единия крак. Тряба да са гръмне и в другия.. Факт - през 2022- за пръв път, откакто се води такава статистика, локомотива на ЕС ГЕРМАНИЯ регистрира търговски дефицит от 87 милиарда евро. Що ли трябва да търгува още повече с Китай?

САЩ отрязаха Европа от евтините суровини от Русия! Сега искат да я отбият и от най-мощната индустрия в света! Европа вече е васална провинция на САЩ! Ще следват бунтове, протести и войни вътре в самата Европа! Единственият и шанс е самата САЩ да се срине със земята, както в тръгнала да поглъща света!

Е то няма много база за сравнение! От едната страна САЩ, Европа, Канада, Австралия, а от другата Путкия, Китай, Иран, Сиррия, Индия и т.н. За никоя държава от втората група не бих заменил Европа.

За бедна, васална Европа!

Не е това, което беше.

В Латинска Америка Коста Рика е единствената държава, която се присъедини към санкциите на САЩ срещу Русия. В Африка САЩ привлекли ... Замбия. Тоест от два континента - две държави! На другия полюс: Хондурас, Панама, Доминиканската република, Салвадор и Никарагуа неотдавна скъсаха връзките си с Тайван и установиха дипломатически отношения с Китай. Сега вече само 14 държави в света (от общо 170-180) признават дипломатически Тайван за държава... Така че съюзниците на САЩ се топят май.... А къде сме ние? Пак в съюза, дето ще загуби Световната война. За трети път!

САЩ...Разширили коалицията на Запада с ...Коста Рика и Замбия!!!!! Соломоновите Острови....отсвирили САЩ!!??? Казали им да изчезват!!! Китай и БРИКС им е по важен!!! ...... САЩ Разцепиха Света: САЩ, ЕС,Канада Австралия Англия...Замбия срещу Останалият Свят!! ..... България е твърдо при Лузърите! Както беше при предишните Две .. Национални Катастрофи с Германия!! Трудно ли се влиза в Русия? Казват че в Крим било страхотно за живеене!

Много са подли американските наркомани, направят проблемите и си бият шуто а после съюзниците да се намесят Америка за съжаление трябва да се изстърже от планетата до като е все още рано.

Чета по диагонала и пак има много глупости. Демокрацията била застрашена - че то в последно време с тази цензура се разбра, че демокрацията въобще я няма, ако не защитава интересите на САЩ! Европа започнала да се вслушва п посланията от другия край на океана - че ЕС с две уши и анален отвор от десетилетия слуша указанията, дори за сметка на своята икономика. Повече не четох полит пропаганда за наивници!

тия съвсем изплискаха легена

А аз искам да опъна ОлеСя ИскамЧук у анала :)

Мниго искат :)

Всеки си има своите интереси.Но САЩ са колонизатори.

Истината е много проста. Русия и Китай вече са във военен и икономически съюз. Да, точно така - и военен. Официалната позиция и на двамата лидери е за 'партньорство без граници', което на дипломатически език значи, че има доста документи, които са подписани, но не са представени публично. От друга страна Западът още си въпбразява, че е номер 1, но не е така. Западът имаше предимство последните 2 века, поради два прости фактора: 1) Векове наред са били колониалисти, грабили са от другите народи и така са забогатяли и са се развивали по-бързо, но и са откраднали много идеи, иновации, вносът на ресурси и храни от други страни им е дал възможност да се развиват културата и науката и повече хора да се занимават с мислене, а не със земеделие и работа от сутрин до вечер както е било по цял свят преди 2 века - Индустриалната революция започва точно в най-колониалната и империалистична държава тогава - Великобритания 2) САЩ се оказаха големия печеливш от двете световни войни, разминаха се с минимално количество загуби, но за сметка на това се индустриализираха, заробиха Европа с плана Маршал и източиха всички кадърни учени да бягат към Новия свят; това им разви и наука и икономика и всичко, реално и Айнщайн и Никола Тесла и редица други учени са емигранти ----------------------------- Това беше допреди няколко години. Сега картинката е коренно различна. Китай инвестира милиарди в Африка, в други страни, научи номерата на Запада и вече не се ограничава да си стои самозатворен както е бил векове наред а иска да играе световна роля Китай дръпна страшно много технологично, даже изпревари Запада, западняците от мързел си изнесоха технологиите и производставта там и сега Китай изкопира всичко и дори го изкопира и преправи още по-добре от оригинала. В момента (2023 гоагина), Китай и Русия вече са в съюз, това са хора, които: 1) са повече като население и брой от т.н.ар 'златен милиард' на Запада 2) имат много повече ресурси и суровини - газ, нефт дървесина, промишленост 3) китайците са много по-работливи и трудоспособни от средностатистическия западняк и имат по-голяма производителност 4) руснаците са по-войнствени и по-силни духом от средностатистическия западняк и ЛБГТ поклонник Кратуните на Запад обаче, явно още вярват, че 2 и 2 прави 5 и не могат да осъзнаят новите реалности в света, а те са че ВЕЧЕ Изтокът тотално доминира в геополитиката в света, дори и още някои хора да са сънени и да не са се събудили.

Ти потомствен идиот ли си или впоследствие си се разболял.

Ма ти си укросвиня, страдаща от хроничен йоден дефицит и наследствен трипер :)

Спре ли бизнесът с Китай е тогава такива цени ще видим...

Няма да видим :)

Китай с бензиностанцията Русия не могат да се справят с САЩ и Европа.

Мигат, могат :)

Как да се изправят? Макарона о лаймена ще ходят на килимче в Китай да се молят за нещо. Молещият обикновено е наведен :)

Тия наред ли са бе? Пълни филмари. Никой няма нужда де се изправя където и да е. Няма нужда да изгорим света заради на някой нараненото его. Простащина