Проверяват полицай, търсил запознанства в нета по време на служба

Областната дирекция на полицията в Смолян започва проверка на полицай от полицейския участък в Доспат за неморално поведение по време на служба.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват полицай, търсил запознанства в нета по време на служба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това нещастно момче, което може да ползва компютър ще си намери работа още на другия ден ако го изгонят от сегашната му работа, защото толкова заплата може да вземе във всеки плод-зеленчук или като товаро - разтоварач. Най-големия му грях е, че е опитал да се прави на умен и да работи с компютър, което е суперпрегрешение в средата, в която е живял и работил до момента. Но най-големия куп ЛАЙНА е изяла онази журналистка, която заради сензацията му е ...ала майката за цял живот. Добре, че сега не е бай Тошово време , та като го уволнят и изключат от партията да нте може да си намери работа посмъртно. На такива журналисти само ГАЛЕРИЯ ама яко! Нека се посборят журналисти и полицаи па да видим кой ще е по-така! Защото всеки вижда сламката в чуждото око, а гредата в своето - тц !

много е готин този полицай.оставете го намира .кои не си чати по работно време .щом няма работа кво да прави.и тая къде търси слава чрез този репортаж много ще спечели.и оставете темата дали са помаци там ,вие ходили ли сте да видите какви модерни и цивилизовани хора са .не сравняваите с тези по гоцеделчевския край.всеки има право да избира на кои бог да се моли.

горкото ченге!и какво толкова се е случило,че е бил в сайт за запознанства? смешна история,с какво занимават простосмъртния български народ!

бахти хакера, има лаптоп, няма интернет, ходи по порно сайтове???!!! тоя вместо да работи, тоест да проверява дали някой не притеснява местните наркодилъри, или пък да клечи в храстите с наврята отзад палка, или пък да маа кафета и да прави оборот на бензиностанцията която е на жената на шефа, или просто да си драпа нещата както правят другите му колеги, той измислил някакъв нов вид връзка с отвъдното... мале, мале, доде я докарахме! я го пратете в оня китайски лагер за интернет зависими... след такива новини можеш само да се кръстиш и да взимаш еднопосочен самолетен билет до където и да е!

to da e samo toi,neta e lubimoto mqsto za policaite,svalki,pre pomo6t,lajat mamqt,a posle revat 4e gi hvanali :)))))

Какво да се коментира.. жалка история ! Дребна селска завист и номера от селските вечеринки са му спретнали на момчето. Чудно ми е само кое е незаконното с ЛИЧЕН лаптоп и ОБЩЕСТВЕНА мрежа която не е на МВР ? И как са разбрали че точно той влиза и в кои сайтове - следили са колегата си със СРС-та ли ;)) 100% тези измислени обвинения ще отпаднат в съда , стига да не са го наплашили момчето. За мен лично е 10 пъти по-неморално поведение половината началници стари дебелогъзи комунисти да ходят на работа некъпани и миришещи на пот, цигари и ташаци. ЦВЕТАНОВ - НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ КВИ НЕ СЕ ПРАВИ ! КОЛКОТО МОЖЕ ПО-СКОРО УВОЛНЯВАЙ СТАРИТЕ БКП ПАРТИЙНИ КАДРИ С 3000 ЛЕВА ЗАПЛАТА И ОСТАВИ МЛАДИТЕ ХОРА ДА СЕ РАЗВИВАТ ! И без това мотивацията им е нулева и почти всички ходят за лично удоволствие на работа, а след работа отиват на втората си работа - за заплата далеч по-висока от 570 лева ! Така е , всеки се спасява както може..

Тоя е ебаси и факира-няма интернет ама влиза в сайтове

Много е виновен. Страшно е виновен. И може би е най-виновен за това че може да работи с компютър. Нещо не чак толкова често срещано сред дебелосерковците от висшите етажи на МВР. Този симпатяга е направо заплаха за националната сигурност. Да се запознава с някакви си там мацки! Не го е срам! Вместо кротко да си пие пиенет с мутрите и да им шиба курвите, той седнал че се научил да рабооти на компютър. Пълен балък. Я виж, бившият вътрешен министър Румен пшетков си пиеше пиенето с Братя Галеви, ходеше на рандеву с Маджо и сега депутат стана. Така се става депутат и министър, а не като влизаш с личния си компютър в Интернет. Има и още една гледна точка. Как така е била организирана мрежата че който както си иска да има достъп навън? Кой ч е приемал тази мрежа? И как така е даден свободен достъп на всеки да прави в нея каквото си иска? Сигурно е много лошо по време на дежурство да се ровичкаш из Интернет. Но да не би да пиеш по време на дежурство е по-добре? Или да играеш карти? Или да спиш? Да, ама тези неще са приоритет на шефовете, голяма част от които гледат на компютъра като индианец пишеща машина. Някои от тях ги е страх да пипнат компютър, мислят че ще ги ухапе. От казаното до тук следват поне 2 неща. Първо, натоварването в полицията не е чак толкова голямо, колкото реват. И има доста повече хора отколкото са необходими, поне в някои служби. Следователно са необходими съкращения, поне в тези служби. Второ, дисциплината е на никакво ниво. Мотивацията също. И служителите са се разпищолили. Защото не им пука. И шефовете не си вършат работата за която им се плаща. Начело с най-големите. Има за какво да им набива чемберите ЦЦ в МВР. И ровичкането в Интернет е най-малката беля - даже от образователна гледна точка е по-скоро полезно отколкото вредно. Във всички случаи по-полезно от пушенето и пиенето на минерална вода. Защото исканията за по-високи заплати са разбираеми. Но само при оптимизиране на състава. И без игри на джобен тенис

Пълна порнография е държавата. Какво толкова е направил този полицай, ако не си е свършил работата ок нека го наказват, в същото време дипломатки и зам министри пълно с курветии. Абе я бегайте и оставете човека на мира.

А като не са имали интернет, той как е влизал в тези сайтове?! И защо не вземат да осигурят на всички полицаи служебни компютри и интернет със съответните настройки и да ги задължат да учат английски, примерно, а после това да проверяват, не дали гледал порно... Малко е извратено де, да зареже проститутките и да зяпа картинки, ама знае ли човек, може да е било за обмяна на опит...

Оставете човека на мира !! Голяма работа / престъпление / станало !!! Хората България изнесоха и продадоха, те се загрижили за един полицай с личен лаптоп !!фовете му завиждат - само това е причината !! Подкрепям полицая !! Свобода !!!!!

оставете човека бе, аман и кво от туй?

Нещо по-оригинално от комплексар не можа ли да измислиш? Нямам нищо против помаците, стига да не са с шалвари и забрадки, все пак навън е 21 век, хората скоро ще стъпят на Марс.

Според мен ченгето са го погнали на лична основа - или е забил за гадже непълнолетната щерка на шефа или му е опнал жената! Уронване на престижа - аре бегай! Катаджиите с палките-хранилки не уронват ли престижа (ако въобще полицията има някакъв такъв към момента)?! Или кварталните, дето пишат с толкова правописни грешки, че преди 20-на години зорлем щяха да ги вземат за комбайнери в някое ТКЗС! А на повдигнатия въпрос за дипломатката - ми много убава бееее, квото е показала - все става!!!

Че то е пълно с полицаи в чатовете:)

ХЕМ НЯМАЛО ИНТЕРНЕТ, А ТОЙ СЪРФИРАЛ. КАК ЛИ Е СТАНАЛО? :)))))

Още преди години се бях разочаровал от системите на работа в силовите министерства. В МВР и в МО трябва всичко да се знае от по-горе стоящите. Ако младежа от Доспат иска да отиде през почивните си дни до София, то той ще трябва да иска разрешение от началника си. Да не казвам ако реши да отиде с приятели на разходка до Гърция или Турция какви рапорти и разрешения ще трябва да пише и да иска. Ако цивилните му приятели знаят как той ще трябва да ги спомене поименно, как, кога, по каква причина, с кой, за колко време ще ходи в съседната нам държава никога няма да искат дори да си говорят с него, но това са порядките в МВР. А и трябва да се знае нещо друго: В МВР не им трябват образовани, знаещи и можещи хора. Презумцията на всички тези безумни ограничения е да си останат с все така промити мозъци и да слушат само това, което им се казва от голямата шапка. Послушание е нужно там, а не широки контакти и информираност. Ако случайно попадне читав човек в системата, то тя го смила и осакатява за винаги. Полицай не е професия в нашата страна, а диагноза. Ще накажат момчето за това, че в Доспат не успява да си намери жената на сърцето си и единствения за това начин е чрез интернет. Полицаите в България нямат право на достъп до най-съвременната информационна мрежа в света, трябва да крият професията си и в пълна тайна да влизат в интернет ако решат да комуникират с някой, защото това е уронващо авторитета на МВР и е наказуемо. А това пък, полицай да гледа порно.... малееее, той е недостоен да се нарече полицай и веднага трябва да му бъде наложено най-тежкото наказание, дори трябва да бъде съден и изпратен на заточение. Смешна работа е цялото МВР.

Ей, малоумници! Какво ги бърка докато няма какво да прави на дежурство дали чете книга, или си браузи!? И с какво право ще го гледат какво именно си браузи от личния комп. Сигурно е някой дето не им се вписва във финансовите схеми и се чудят как да му скроят капата.

Малко се е поразтоварил от ежедневието.Какво от това,нали за това ги правят тези сайтове.

На всички новости ,като лаптопа например в МВР гледат с подозрение.Когато джиесемите навлизаха в живота на хората мои познати от полицията казваха,че е имало време когато им е било забранено да притежават мобилни телефони. Полицейск шефове трябва да си сменят манталитета на партизански командири и да си отворят очита за новостите.

амно дипломатическия имунитет засяга и гологъзенето на дипломатите... туй не е шега работа, требе си имунитет, а полицая... навремето имаше вицове за полицаите... как да му обясниш на тоз шеф, че сърфирането е важен фактор са цоиалния живот... Виж, ако проблемът е в това, че на диска е обработвал служебна информация и по този начин е открадната от лаптопа му- сериозна работа

ха ха ха цирк ! :)

ПО СЪЩАТА ЛОГИКА ТРЯБВА РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВСИЧКИ ДЪРЖ.ЧИНОВНИЦИ....ЧЕ КАТО ВЛИЗАМ ВЪВ САЙТОВЕ...ОТ 8.00 ДО 17.00 Е ПЪЛНО!

Абе в каква държава живеем, бе хора????Наказват полицай за сърфиране в нета...я вижте съседната тема: СКАНДАЛНА ДИПЛОМАТКА СТАНА КОНСУЛ В ЧИКАГО. Значи не се мери с едно мерило, а? Неговото деяние представлявало уронване на престижа на МВР, а това на дипломатката- по гол гъз пред чужденците? Та да ни видят всички какво представляваме...

Е как няма да го накажат полицая.В полицията нямат компютри,а той си позволил да има лаптоп и да го носи в службата за да дразни колегите си.А дали сърфира или не,това са подробности.

do Duspat Kakvo protiv pomacite imate i az sam pomakinq i sam sigurna 4e sam ne6o pove4e ot vas.Vie mai ste prosto edin kompleksar

А консулката с голия задник,кво ще я праиме?

Еми като влиза човека в ГЕПИ МЕ ще го гепят накрая.

не ми стана ясно как са установили това ЗЛОДЕЯНИЕ ,вършено от личния комп. Що не ги съди полицая за нахлуване с взлом в лична собственост. Или човека е предоставил личния си комп на нуждите на полицията?абе времена и нрави. С това което не съм съгласна е, че се забравят или претупват служебните задължения за сметка на нета, вестника и тн.

С полицая в сайта на гепиме са чатили репортери от весник Монитор на Ирена Кръстеа и Нова телевизия, които решили след това да напишат статия. На следващия ден след чата са му звъняли да му искат интервю, обяснявайки му да не отрича, защото го имат видеозапис.

Това е една типична и характерна новина за агенцийка Фокус и за техния агент на ДС - Поручика Завадски.... Думи нямам просто с какви новини се занимават хората....

.....както и че се уронва престижа на професията полицай. То пък и един престиж....

не - вършил си работата/ не си вършил работата- а влизал в интернет

Значи за полицаи не може, а за консулки в Чикаго може? Това ли ви е равнопоставеността?

Айде,да речеш,че е в работно време...не е ли същото, обаче, ако пие кафе в някой клуб и се задява с мацки или дреме на сянка в колата?Защото много такива има,но те не уронват престижа на полицейската професия,така ли излиза?Че и комисия?!Леле,този селски манталитет..кой знае с какво съвсем различно нещо човекът не е угоден на началството!!!Срамот за това началство!

По същата логика могат да накажат всеки говорил с приятелката си по личният си GSM. Те и без това GSM-ите са си цели лаптопи вече...

Прилича ми повече на лично отмъщение. Има много по - тежки случаи на неморално поведение от страна на полицаи, за което всички си затварят очите.

Кви са тия глупости бе! Що пък да не сърфира! И то от личния си лаптоп! Егати какъв проблем се образувал - РПУ-то в Смолян явно е пълно иначе с професионалисти, та тоя сега им крив! Ужас!

ли сте бе?Как ше се влюбвате паоинтернет?Ей съвсем изперка тоя народ,бре!Я, глей що мадами има по улицата!Барльоци!

Най-доброто в мойта професия е, че е свързана с ремонт на компютри и естеството на работа изисква доста време за тестове и изчакване без човешка намеса, което ми позволява да се шляя в интернет пространството колкото си време искам.

Дали не става въпрос за лична злоба, едва ли е носил личния си лаптоп по време на работа, за да сърфира в нета

Абе как тъй ше има лаптоп и няма да го натопим. Е па завидехме му и го наклпахме прд началството. И ние искаме лаптопи ама нема. Като нема за нас и за него да нема. Е тва е истината, ама си трайте де.

те нямали нет ......тази милиция май там живее още по Тошово време.....а колкото до личния лаптоп на човека -може да прави с него каквото и където си иска та даже и да имаха пак може да си ползва и служебния ...баси тъпия началник си имат тея

Значи са го следили. Как иначе ще установят, че от личния си лаптоп с личния си нет си е ходил по готините Доспатски каки. аз не намирам нищо нередно освен това, че е в работно време, но все пак и аз сега пиша ...този коментар в работно време ;).

айде сега не й бил дебел, дебел е и още как, ти да не си 220, а?

Te 85% ot chengetata po princip cql del si barat tashacite, taka 4e ne vijdam za6to 6te go nakazvat za malko porno

и аз съм против това да се забавлява по време на работа, ама как го е правил като нямат интернет в полицейското?

Ами младия човек ще си хване шапката и ще си иде. Аз поне така бих направил. И нека да работят с полуграмотни хора, за да не уронват престижа на професията. Простотията няма граници! Задръстен народ!

Ай сиктир, бе малоумници! Оправих цялата държава, та се хванахте със завалията? Какво ви пречи - нито играе футбол в работно време, нито прави петчасови обяди...

затова наказва човека... Баси, не стига че в тъпото им районно нямат компютри и интернет, ами и дисциплинарно ще го наказват... Уронвал престижа... айде стига бе!