Коментари - Показаха видеозаписа от инцидента между Кирил Терзиев и Светлана Гущерова | Днес.dir.bg

Показаха видеозаписа от инцидента между Кирил Терзиев и Светлана Гущерова

Бившият борец е обвинен в закана за убийство и с наложена мярка "подписка"

Обратно в новината

Коментари - Показаха видеозаписа от инцидента между Кирил Терзиев и Светлана Гущерова | Днес.dir.bg

Коментари

Жалка картинка. "Хайлайф", отпадъците на България.

Нокй няма право да заплашва и бие жена! Няма никакво значение коя е и каква е! Няма значение дали е дърпане или шамар! Недопустима е каквато и да е физическа агресия! Това просто не е мъжко поведение без значение от случая и обстоятелствата! Може да му дължат пари, може да го е обидила, но той да й посяга няма право! Един истински мъж е мъжът с достойноство! А мъжът с достойнство, който заслужава да бъде наричан мъж никога не напада физически жена! Дори и тази жена да е силиконова плеймейтка и ако ще да е най-голямата и долна утрепка.

Марийо, никоя жена няма право да се държи нагло и невъзпитано, да обижда и обвинява, невинен мъж, а пък ако ще и жената да е в цикъл и да са и се покачили хормоните. Всяко нещо си има граници. До някакви граници да - няма право, след някакви граници, да - има пълно право и дори е длъжен пред себе си и обществото да я завърне на земята!

На мутрите явно вече им се казва невинни мъже и имат пълното право и дори са длъжни пред себе си и обществото...да му вредят. Всъщност освен името нищо ново.

Още от самото начало нещо в разказа ѝ не ми се връзваше никак.. Жена съм и влизам в положение, обаче.. Представих се как ме нападат, нанасят ми някаква травма, освен това децата ми са наблизо и гледат какво се случва. И докато чакам полиция и линейка, чудеща се на болката и личния си стрес ли да дам предимство, или да си утешавам стресираните деца, ще се занимавам със социалните мрежи?! Явно някои са супермени, че да го направят. За обикновените хора като нас е невъзможно. Това мога да го напиша чак, след като всичко е свършило и сме добре. А и тези детайли се казват в полицията, не може да хвърляш обвинения ей така, в публичното пространство, като тече и разследване. Друг е въпросът как на хора с очевидни проблеми се подаряват огромни суми, да имали да си поддържат високия стандарт, че да им завиждат какви звезди са. Защо и как борецът и застраховател им е давал, вместо да ги прати, него на терапия, а нея наистина на работа, не знам.. Ще се простират според чергата, както правят нормалните хора. Това с майчинството и осигуровките проформа не е ли нарушение и не следва ли санкция? И какъв е този мъж, който ще реве, че жена му ще го зареже, ако няма почивки? Това единствената жена на света ли е? Аз да съм мъж, при такива "заплахи" ще ѝ събера веднага багажа и да ходи да заплашва така друг, ако има желаещи. Голяма жена е, в България никой не спира жените да работят, изкарват, купуват и т.н. каквото искат. И като няма един работен ден, какви детегледачки търси и с какво е заета тази жена, че не може да си гледа сама децата? Защо правиш ЧЕТИРИ деца тогава? Въобще... необмислени действия, от които сега, ако се разровят всички власти, май тя ще загуби повече.

защо, защо... много въпроси - един отговор - това е част от т.н. новобогаташи, които са заченати и закърмени с мисълта, че парите са всьо и вся! Тази жена, освен да ражда, нещо друго смислено дали може да прави... Те си живечт в един техен си свят, което не е лошо, но в досег с нормалните хора би трябвало да се държат нормално, ама не би!

Оня клал момиче и съдът го пуска, камо ли да се занимават с тоя за един шамар.

напълно очаквано развитие. Сутеньорите играят заедно с полицаи и съдии.

на кредити и заеми дето не връщат, това е по-скоро диагноза, отколкото нещо друго. Големият въпрос е като това е станало пред децата й, примерът, който преди това им дава с просенето на пари за демонстрация на охолен живот не ги ли е травмирало повече, отколкото когато някой си ги иска.

Затвор за Терзиев, нашето общество не е толерантно към насилниците! Не вярвам на нито една дума на Терзиев, Майбахът е диагноза, финансови спорове се разрешават в съда, не по улиците!

и чрез съда в минал живот... Едва ли му се е получило...

Криминиалния контингент много често използва демонстративното следене за да осъществява психически тормоз над жертвата си. Крайно време е демонстративното следене да влезне в НПК и да бъде определено като вид престъпление към личността. Не искам да коментирам конфликта, който имат Гущерови и Терзиев. Не е нормално да се разрешават проблеми по този начин, но когато държавността липсва идва ред на "законите на джунглата", за съжаление.....

Само въпросната дама ли е бита заради дългове?! Наистина медиите прекаляват.

една маймуна оскубала друга маймуна, тя пък в отговор я наплюла. Примати в дрехи :)

на местопрестъплението е открито голямо количество разлят силикон

и оронена шпакловка

Държавата на дебилите..Какво работи тоя цървул ? Щото от тоя тъп спорт борбътъ се почели, колкото печели хигиенист

Няма как, взели са пари от лош борец. Или връщаш или яко бой и накрая храна за рибките.

А ,той малкия гущер беден,сигурно търси пари назаем.

Извикала линейка...добре, че не са пратили хеликоптера! Кой сега ще плаща разходите за тази линейка да се разкарва напразно, като е можело да отиде в помощ на някого, който се е нуждаел наистина от спешна и неотложна помощ?

Абе тая врата не е ли с дистанционно ? Ега си тузара дето няма пари да си монтира автоматична гаражна врата-

Старият Гущер крал крал навремето и накрая какъв син каква снаха мали мали....

или само от разправията за цената?

Това е илита на България! Аз винаги съм се възхищавал от тях!

На борчето са му изпушили нервите да си чака борча от комарджията и е решил да го сплаши чрез жена му. Така де, длъжника се убива само психически.

Личи си че ГЕРБ поеха държавното кормило !

Всекидневно ни занимават с "утайката" в Родината ни. Вместо важните за населението теми ни натрапват битието на индивиди с интелект на примати, който са напълно безполезни за обществото.

Управител на голяма верига магазини за хранителни стоки и други: "Според вида на стоките между 30-50% остава непродадена, бракуваме и изхвърляме. Най много изхвърляме плодове и зеленчуци, особено тези вносните, те гният с тонове. Това е заради високите цени на вносители и производители. Ние, също си слагаме печалба и си взимаме нашето. Резултата обаче е катастрофален, но не само за нас, защото на производители и вносители наполовина им намалихме заявките за зареждане. Те реват, ама нямаме избор. След като потреблението се е сринало средно с 40%, това означава, че много по малко пари влизат и в хазната, в държавата. Кой печели тогава от този ценови скок, не ми е ясно. Принудени сме да съкращаваме персонал, а повечето са теглили някакви кредити и така ще превърнем живота на много хора в Ад. Мой познат известен финансист каза, че политиците умишлено задържат инфлацията, за да не тръгнат нещата към дефлация, защото тогава щял да експлодира имотния балон с такава сила, че икономика и държава ще се сринат и паднат. Това им бил големият страх, но неизбежното щяло да се случи, защото не можело вечно да се поддържа инфлация, след която винаги идвало дефлация, тоест удължават агонията, това правят. И май тази агония е за целият ЕС."

коментарът явно не е за под тази статия но е интересен

Тези непрекъснати простотии навсякъде - на пътя, в заведения и обществени или частни места в страната са съвсем естествен резултат от управлението на мутрите през последните 35 (плюс 45) години! Забелязвате ли как, след като мафията тотално превзе държавата, вече във всеки конфликт почти няма добри сред никоя от страните! Това бе целта на мафията - да оцапа и деградира всички, за да внуши: “всички СМЕ такива”, тоест виновни няма!

държавата кочина на боклуците

Тая кифла си е отворила прозореца и на всичкото отгоре си е показала главата през прозореца на колата... за да може да врещи в лицето на Терзиев - здрав мъжага с карфиолени уши! Има посягане, но чак пък да и избие зъбите... И каква е предисторията между тия двамцата?! Това да не е някакъв "любовен" триъгълник?!?

100% тАпоАгАлен ще да е

в Булгаристан пехливанин да си или ханъма , иначе кучета те яли .....

Само да попитам защо Гущерката си отваря прозореца и като истинска простакеса се разправя с този насилник. Не е ли нормалното, ако си с децата си и то 3бр. да се заключиш в колата и да търсиш помощ.

А шишо къде е отишъл да отваря врати? Хич не се види. Явно е тежкотоварен и му отнема доста време да се придвижи.

а Пинокио , Тиквун и Шиши и свинете в партийния дом продължават да ни ограбват .... бойкотирайте мафиотската “държава “

Не ни занимавайте с боклуците на България! Някакви посредствени хора, които с нищо не заслужават вниманието на обществото - нивото им кота 0! Този цирк от вчера се върти по сайтове и телевизии. Но когато някое дете спечели медал от световна олимпиада, постигнат с много труд и усилия, я се спомене някъде, я не...

все едно не знаем, как плюете по всеки български спортист тука. Аре моля ти се

Ами тия с които ни занимават от години и за които ще гласуваш след няколко дни са същите боклуци и даже доста по-големи на кота минус. И децата медалисти са пак техни които те са уредили за медалите. Образованието трябва да е на такова ниво че децата които се изпращат на международни съревнования да се избират на случаен принцип. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Будалата е дал назаем 320 000 лева на мънинкия ГУЩЕР и двамата с ГОНЗОВИЦА ги потрошиха по казината. За съжаление българските борци открай време са били много прости и тъпи парчета и шаране. Ся ки пие една студена вода

Тоя борец голям бизнесмен и той...щом може 320к назаем да дава....занимавал се бил със застраховане, охрана...като през 90-те години

от чужбина затвориха кранчето за кинтите , сега родния хайлайф ще почнат да се ядат един друг ....

Що ни занимават с неща с които трябва да се заемат някои Държавни интитуции...???

каква ромско-борческа драма, драги зрители

Интересното е, че от предоставения запис си вижда, че тя е тази, която го предизвика. През цялото време му се тръшка разпалено , лесно се познава по езика на тялото - така жестикулират хора, които нападат вербално и отправят заплахи. Накрая дори му размахва пръст - тук нямам съмнения, че нещо му се заканва. Въпреки, че е скрито, увеличете си достатъчно и ако имате подходяща програма пуснете кадър по кадър - той посяга да я хване, почти успява, тя навежда глава и...следват два нейни удара по неговата ръка. На кой да вярвам?

Картинката е ясна - и двете страни трябва да просят, а не да са елит, детайлите нямат никакво значение.

А мъжа и като че ли е някаква дупка в пространството. Преди 3 месеца изял 1 шамар, и затова сега се скатал уж че отишъл да отваря вратата на гаража. По думите и тя за всичко се разправя сама и даже се разправя и за мъжа си, като се предполага че 1 от тия 4 жалби в полицията я е пуснала за това че мъжа и е изял 1 шамар и са му взели телефона. Хипотетично ми е чудно, а как иска да се разправя бореца с нея и мъжа и като не му връщат парите? Все пак е борец медалист, а не медалист балетист или поет. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Защо тези нисши същества имат толкова пари? Да си се бият - това са те - най-долната част от обществото, но защо са най-отгоре??? И не ви прави впечатление. Подмазвате им се. Повтаряте глупостите и лъжите им. Това ви прави да не казвам какво. И без това няма значение, какво говоря. В България, винаги тези ще са елитът.

...защото няма Държавници. Всичкото политика е измет. Факт.

МВР от десетилетия е свързано с мафията , но откакто се появи Кире и Фекалната сглобка и опуления им пор-шефа на МВР , официално мутри, олигарси и държавни шефчета не се пипат от полицията !!!!! Такова нагло прикриване на престъпност не е имало и по мутренските времена ! Гответе се за революция и по турско робство не е било така !

Този борец откъде има пари за Майбах? Я данъчните да се самосезират и да го проверят за доходи .

Ммм, Дааа ... тук виждам един миндил с напомпани джуки, напращяли боцки, татус на кафевия ауспух и подпухнал от кекс полов орган. И сегиз тъз чалгопитечка ни обяснява, че била непорочната Мадона с големите боцки, дето водела порядъчен живот на монахиня и ... изведнъж някакъв борчага искал да повреди входа на дълбокото гърло ... ой милинката, чуден миндил ... Да, да, да, точно така и един мармот завиваше шоколад в целофан, Дааа ...

Защо сте го замъглили? За да не се види, че само посяга, но не успява да направи нищо, за това ли? Нито я скубе, нито ѝ удря главата във вратата, нищо такова не се случва. Къде са счупените зъби? Къде остана онова "наврял се до половината в купето и я бил пред децата"? Изобщо, какви са тези тъпотии, с които ни занимавате от два дни? И защо целенасочено се показва само версията на едната страна, това платен репортаж ли е, че не виждам обозначителен знак?! "Ще го убия, ще го наръгам, ще го намушкам" - това проверено ли е за достоверност, че се разпространява с такава лекота? Ами ако се окаже невярно? Ако се окаже, че е цирк на една окаяна женица, отчаяно търсеща пари и внимание? Какво правим тогава с телевизията, пускаща тези битовизми?

на Живко Коцев за доказателствен матрял бе будали и балами электорални

Спор между двама буклуци държи в напрежение татковината!

Аз така го интерпретирам , мачото си иска кинтите, започва размяна на реплики, първичните страсти и епитетите ескалират, Светлето подава издялкана главица през прозореца да го заплюе в лицето, тестостеронът на мачото удря мораво червената скала, задейства се рефлекс от сумати години тренировки по борба - посяга да я гепи зад врата, ама понеже са му къси ръчичките успявя да я гепи само за кичарата, тя се дърпа инстинктивно , той я изпуска, щото екстеншъне не издъра на законите на физиката и от инерцията Главата на светлето отскача и захапва с кастанетите джама на возилото. После к...ските драми ги знаем - избити зъби, закани за убийсство, преследва ме..мачовските номера също ги знаем ..к...ва мързелива неблагодарна , лъжлива пача...Отивам за още пуканки. Тоя пич иначе да не се плащ, щом оня с макетното ножче от Стара Загора го пуснха щото нямало доказателства ...то тва същото нейната дума рещу неговите - може да се ползва становището на старозагорския съд като прецедент и по тва дело:))))

Евалла за подробния анализ! Безскрупулно безгрешна дисекция на ВИП-прослойката в България, на съдебната система и на какво ли още не! +1000

Какво може да се очаква от човек с толкова простовата физиономия като въпросния Терзиев?

Очевидно професията "плеймейтка" е рискова. Трябва да се пенсионират по-рано и да им намалят осигурителната тежест.

Абе тия Гущерови защо не са били близки с интелектуалци, а с разни мутри?

Всъщност нищо не се вижда.По-скоро Гущерова изкочи от прозореца и го е наплюла ,а той вбързината си замахвайки да се предпазо я е пернал по главата

Не се вижда защото е замъглено.

В първия момент помислих че извънземно си подава главата и си слага кожестата ръка напред

Коментари - Показаха видеозаписа от инцидента между Кирил Терзиев и Светлана Гущерова | Днес.dir.bg

Показаха видеозаписа от инцидента между Кирил Терзиев и Светлана Гущерова

Бившият борец е обвинен в закана за убийство и с наложена мярка "подписка"

Обратно в новината

Коментари - Показаха видеозаписа от инцидента между Кирил Терзиев и Светлана Гущерова | Днес.dir.bg

Коментари

Жалка картинка. "Хайлайф", отпадъците на България.

Нокй няма право да заплашва и бие жена! Няма никакво значение коя е и каква е! Няма значение дали е дърпане или шамар! Недопустима е каквато и да е физическа агресия! Това просто не е мъжко поведение без значение от случая и обстоятелствата! Може да му дължат пари, може да го е обидила, но той да й посяга няма право! Един истински мъж е мъжът с достойноство! А мъжът с достойнство, който заслужава да бъде наричан мъж никога не напада физически жена! Дори и тази жена да е силиконова плеймейтка и ако ще да е най-голямата и долна утрепка.

Марийо, никоя жена няма право да се държи нагло и невъзпитано, да обижда и обвинява, невинен мъж, а пък ако ще и жената да е в цикъл и да са и се покачили хормоните. Всяко нещо си има граници. До някакви граници да - няма право, след някакви граници, да - има пълно право и дори е длъжен пред себе си и обществото да я завърне на земята!

На мутрите явно вече им се казва невинни мъже и имат пълното право и дори са длъжни пред себе си и обществото...да му вредят. Всъщност освен името нищо ново.

Още от самото начало нещо в разказа ѝ не ми се връзваше никак.. Жена съм и влизам в положение, обаче.. Представих се как ме нападат, нанасят ми някаква травма, освен това децата ми са наблизо и гледат какво се случва. И докато чакам полиция и линейка, чудеща се на болката и личния си стрес ли да дам предимство, или да си утешавам стресираните деца, ще се занимавам със социалните мрежи?! Явно някои са супермени, че да го направят. За обикновените хора като нас е невъзможно. Това мога да го напиша чак, след като всичко е свършило и сме добре. А и тези детайли се казват в полицията, не може да хвърляш обвинения ей така, в публичното пространство, като тече и разследване. Друг е въпросът как на хора с очевидни проблеми се подаряват огромни суми, да имали да си поддържат високия стандарт, че да им завиждат какви звезди са. Защо и как борецът и застраховател им е давал, вместо да ги прати, него на терапия, а нея наистина на работа, не знам.. Ще се простират според чергата, както правят нормалните хора. Това с майчинството и осигуровките проформа не е ли нарушение и не следва ли санкция? И какъв е този мъж, който ще реве, че жена му ще го зареже, ако няма почивки? Това единствената жена на света ли е? Аз да съм мъж, при такива "заплахи" ще ѝ събера веднага багажа и да ходи да заплашва така друг, ако има желаещи. Голяма жена е, в България никой не спира жените да работят, изкарват, купуват и т.н. каквото искат. И като няма един работен ден, какви детегледачки търси и с какво е заета тази жена, че не може да си гледа сама децата? Защо правиш ЧЕТИРИ деца тогава? Въобще... необмислени действия, от които сега, ако се разровят всички власти, май тя ще загуби повече.

защо, защо... много въпроси - един отговор - това е част от т.н. новобогаташи, които са заченати и закърмени с мисълта, че парите са всьо и вся! Тази жена, освен да ражда, нещо друго смислено дали може да прави... Те си живечт в един техен си свят, което не е лошо, но в досег с нормалните хора би трябвало да се държат нормално, ама не би!

Оня клал момиче и съдът го пуска, камо ли да се занимават с тоя за един шамар.

напълно очаквано развитие. Сутеньорите играят заедно с полицаи и съдии.

на кредити и заеми дето не връщат, това е по-скоро диагноза, отколкото нещо друго. Големият въпрос е като това е станало пред децата й, примерът, който преди това им дава с просенето на пари за демонстрация на охолен живот не ги ли е травмирало повече, отколкото когато някой си ги иска.

Затвор за Терзиев, нашето общество не е толерантно към насилниците! Не вярвам на нито една дума на Терзиев, Майбахът е диагноза, финансови спорове се разрешават в съда, не по улиците!

и чрез съда в минал живот... Едва ли му се е получило...

Криминиалния контингент много често използва демонстративното следене за да осъществява психически тормоз над жертвата си. Крайно време е демонстративното следене да влезне в НПК и да бъде определено като вид престъпление към личността. Не искам да коментирам конфликта, който имат Гущерови и Терзиев. Не е нормално да се разрешават проблеми по този начин, но когато държавността липсва идва ред на "законите на джунглата", за съжаление.....

Само въпросната дама ли е бита заради дългове?! Наистина медиите прекаляват.

една маймуна оскубала друга маймуна, тя пък в отговор я наплюла. Примати в дрехи :)

на местопрестъплението е открито голямо количество разлят силикон

и оронена шпакловка

Държавата на дебилите..Какво работи тоя цървул ? Щото от тоя тъп спорт борбътъ се почели, колкото печели хигиенист

Няма как, взели са пари от лош борец. Или връщаш или яко бой и накрая храна за рибките.

А ,той малкия гущер беден,сигурно търси пари назаем.

Извикала линейка...добре, че не са пратили хеликоптера! Кой сега ще плаща разходите за тази линейка да се разкарва напразно, като е можело да отиде в помощ на някого, който се е нуждаел наистина от спешна и неотложна помощ?

Абе тая врата не е ли с дистанционно ? Ега си тузара дето няма пари да си монтира автоматична гаражна врата-

Старият Гущер крал крал навремето и накрая какъв син каква снаха мали мали....

или само от разправията за цената?

Това е илита на България! Аз винаги съм се възхищавал от тях!

На борчето са му изпушили нервите да си чака борча от комарджията и е решил да го сплаши чрез жена му. Така де, длъжника се убива само психически.

Личи си че ГЕРБ поеха държавното кормило !

Всекидневно ни занимават с "утайката" в Родината ни. Вместо важните за населението теми ни натрапват битието на индивиди с интелект на примати, който са напълно безполезни за обществото.

Управител на голяма верига магазини за хранителни стоки и други: "Според вида на стоките между 30-50% остава непродадена, бракуваме и изхвърляме. Най много изхвърляме плодове и зеленчуци, особено тези вносните, те гният с тонове. Това е заради високите цени на вносители и производители. Ние, също си слагаме печалба и си взимаме нашето. Резултата обаче е катастрофален, но не само за нас, защото на производители и вносители наполовина им намалихме заявките за зареждане. Те реват, ама нямаме избор. След като потреблението се е сринало средно с 40%, това означава, че много по малко пари влизат и в хазната, в държавата. Кой печели тогава от този ценови скок, не ми е ясно. Принудени сме да съкращаваме персонал, а повечето са теглили някакви кредити и така ще превърнем живота на много хора в Ад. Мой познат известен финансист каза, че политиците умишлено задържат инфлацията, за да не тръгнат нещата към дефлация, защото тогава щял да експлодира имотния балон с такава сила, че икономика и държава ще се сринат и паднат. Това им бил големият страх, но неизбежното щяло да се случи, защото не можело вечно да се поддържа инфлация, след която винаги идвало дефлация, тоест удължават агонията, това правят. И май тази агония е за целият ЕС."

коментарът явно не е за под тази статия но е интересен

Тези непрекъснати простотии навсякъде - на пътя, в заведения и обществени или частни места в страната са съвсем естествен резултат от управлението на мутрите през последните 35 (плюс 45) години! Забелязвате ли как, след като мафията тотално превзе държавата, вече във всеки конфликт почти няма добри сред никоя от страните! Това бе целта на мафията - да оцапа и деградира всички, за да внуши: “всички СМЕ такива”, тоест виновни няма!

държавата кочина на боклуците

Тая кифла си е отворила прозореца и на всичкото отгоре си е показала главата през прозореца на колата... за да може да врещи в лицето на Терзиев - здрав мъжага с карфиолени уши! Има посягане, но чак пък да и избие зъбите... И каква е предисторията между тия двамцата?! Това да не е някакъв "любовен" триъгълник?!?

100% тАпоАгАлен ще да е

в Булгаристан пехливанин да си или ханъма , иначе кучета те яли .....

Само да попитам защо Гущерката си отваря прозореца и като истинска простакеса се разправя с този насилник. Не е ли нормалното, ако си с децата си и то 3бр. да се заключиш в колата и да търсиш помощ.

А шишо къде е отишъл да отваря врати? Хич не се види. Явно е тежкотоварен и му отнема доста време да се придвижи.

а Пинокио , Тиквун и Шиши и свинете в партийния дом продължават да ни ограбват .... бойкотирайте мафиотската “държава “

Не ни занимавайте с боклуците на България! Някакви посредствени хора, които с нищо не заслужават вниманието на обществото - нивото им кота 0! Този цирк от вчера се върти по сайтове и телевизии. Но когато някое дете спечели медал от световна олимпиада, постигнат с много труд и усилия, я се спомене някъде, я не...

все едно не знаем, как плюете по всеки български спортист тука. Аре моля ти се

Ами тия с които ни занимават от години и за които ще гласуваш след няколко дни са същите боклуци и даже доста по-големи на кота минус. И децата медалисти са пак техни които те са уредили за медалите. Образованието трябва да е на такова ниво че децата които се изпращат на международни съревнования да се избират на случаен принцип. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Будалата е дал назаем 320 000 лева на мънинкия ГУЩЕР и двамата с ГОНЗОВИЦА ги потрошиха по казината. За съжаление българските борци открай време са били много прости и тъпи парчета и шаране. Ся ки пие една студена вода

Тоя борец голям бизнесмен и той...щом може 320к назаем да дава....занимавал се бил със застраховане, охрана...като през 90-те години

от чужбина затвориха кранчето за кинтите , сега родния хайлайф ще почнат да се ядат един друг ....

Що ни занимават с неща с които трябва да се заемат някои Държавни интитуции...???

каква ромско-борческа драма, драги зрители

Интересното е, че от предоставения запис си вижда, че тя е тази, която го предизвика. През цялото време му се тръшка разпалено , лесно се познава по езика на тялото - така жестикулират хора, които нападат вербално и отправят заплахи. Накрая дори му размахва пръст - тук нямам съмнения, че нещо му се заканва. Въпреки, че е скрито, увеличете си достатъчно и ако имате подходяща програма пуснете кадър по кадър - той посяга да я хване, почти успява, тя навежда глава и...следват два нейни удара по неговата ръка. На кой да вярвам?

Картинката е ясна - и двете страни трябва да просят, а не да са елит, детайлите нямат никакво значение.

А мъжа и като че ли е някаква дупка в пространството. Преди 3 месеца изял 1 шамар, и затова сега се скатал уж че отишъл да отваря вратата на гаража. По думите и тя за всичко се разправя сама и даже се разправя и за мъжа си, като се предполага че 1 от тия 4 жалби в полицията я е пуснала за това че мъжа и е изял 1 шамар и са му взели телефона. Хипотетично ми е чудно, а как иска да се разправя бореца с нея и мъжа и като не му връщат парите? Все пак е борец медалист, а не медалист балетист или поет. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Защо тези нисши същества имат толкова пари? Да си се бият - това са те - най-долната част от обществото, но защо са най-отгоре??? И не ви прави впечатление. Подмазвате им се. Повтаряте глупостите и лъжите им. Това ви прави да не казвам какво. И без това няма значение, какво говоря. В България, винаги тези ще са елитът.

...защото няма Държавници. Всичкото политика е измет. Факт.

МВР от десетилетия е свързано с мафията , но откакто се появи Кире и Фекалната сглобка и опуления им пор-шефа на МВР , официално мутри, олигарси и държавни шефчета не се пипат от полицията !!!!! Такова нагло прикриване на престъпност не е имало и по мутренските времена ! Гответе се за революция и по турско робство не е било така !

Този борец откъде има пари за Майбах? Я данъчните да се самосезират и да го проверят за доходи .

Ммм, Дааа ... тук виждам един миндил с напомпани джуки, напращяли боцки, татус на кафевия ауспух и подпухнал от кекс полов орган. И сегиз тъз чалгопитечка ни обяснява, че била непорочната Мадона с големите боцки, дето водела порядъчен живот на монахиня и ... изведнъж някакъв борчага искал да повреди входа на дълбокото гърло ... ой милинката, чуден миндил ... Да, да, да, точно така и един мармот завиваше шоколад в целофан, Дааа ...

Защо сте го замъглили? За да не се види, че само посяга, но не успява да направи нищо, за това ли? Нито я скубе, нито ѝ удря главата във вратата, нищо такова не се случва. Къде са счупените зъби? Къде остана онова "наврял се до половината в купето и я бил пред децата"? Изобщо, какви са тези тъпотии, с които ни занимавате от два дни? И защо целенасочено се показва само версията на едната страна, това платен репортаж ли е, че не виждам обозначителен знак?! "Ще го убия, ще го наръгам, ще го намушкам" - това проверено ли е за достоверност, че се разпространява с такава лекота? Ами ако се окаже невярно? Ако се окаже, че е цирк на една окаяна женица, отчаяно търсеща пари и внимание? Какво правим тогава с телевизията, пускаща тези битовизми?

на Живко Коцев за доказателствен матрял бе будали и балами электорални

Спор между двама буклуци държи в напрежение татковината!

Аз така го интерпретирам , мачото си иска кинтите, започва размяна на реплики, първичните страсти и епитетите ескалират, Светлето подава издялкана главица през прозореца да го заплюе в лицето, тестостеронът на мачото удря мораво червената скала, задейства се рефлекс от сумати години тренировки по борба - посяга да я гепи зад врата, ама понеже са му къси ръчичките успявя да я гепи само за кичарата, тя се дърпа инстинктивно , той я изпуска, щото екстеншъне не издъра на законите на физиката и от инерцията Главата на светлето отскача и захапва с кастанетите джама на возилото. После к...ските драми ги знаем - избити зъби, закани за убийсство, преследва ме..мачовските номера също ги знаем ..к...ва мързелива неблагодарна , лъжлива пача...Отивам за още пуканки. Тоя пич иначе да не се плащ, щом оня с макетното ножче от Стара Загора го пуснха щото нямало доказателства ...то тва същото нейната дума рещу неговите - може да се ползва становището на старозагорския съд като прецедент и по тва дело:))))

Евалла за подробния анализ! Безскрупулно безгрешна дисекция на ВИП-прослойката в България, на съдебната система и на какво ли още не! +1000

Какво може да се очаква от човек с толкова простовата физиономия като въпросния Терзиев?

Очевидно професията "плеймейтка" е рискова. Трябва да се пенсионират по-рано и да им намалят осигурителната тежест.

Абе тия Гущерови защо не са били близки с интелектуалци, а с разни мутри?

Всъщност нищо не се вижда.По-скоро Гущерова изкочи от прозореца и го е наплюла ,а той вбързината си замахвайки да се предпазо я е пернал по главата

Не се вижда защото е замъглено.

В първия момент помислих че извънземно си подава главата и си слага кожестата ръка напред