17-11-2017 20-11-2018

Коментари

51 годишен с малолетния си син! Това няма как да е от братята, защото тогава щеше да е прадядо на детето!

Само се поти! Не ви ли беше достатъчно с оня лумпен с Поршето бе? Пиян, че и с дете? Веднага конфискация на МПС-то докато не го е потрошил, и най-високата парична санкция ! Стига сте си играли на ред и законност, дебелаци!

Нищо ново, полицията спи дълбоко и защитава някои специални! Навсякъде се знаят ,кой как кара, кой пиян, кой с дете на предната седалка, кой с висока скорост, кой краде ……само ,че тези всичките са наши хора и не им се прави забележка! Полицията вместо да помага ,отчита дейност и спира напълно редовни шофьори, защото и тях познават!

Тези говеда по пътищата се увеличиха….проблемите също. Забелязвам ,че последния е придружен до болницата за кръвна проба,а вчерашния с луксозната кола…никого не оправдавам ,но за тези наши хора чадъра е специален, като колите! Този на село бедничък ще отнесе бързо наказанието, надявам се да не се качва никога в кола дори като пътник,а другите …те са персони, а не обикновени хора!

От многото забелязване не си забелязал, че за вчерашния има статия от вчера, че е придружен за кръвна проба. Колко и какво точно е дал, това е друг въпрос.