Пиян шофьор помете група младежи на спирка в Братислава, петима загинаха (видео)

Още петима са тежко ранени и са настанени в болница, като лекарите се борят за живота им

Обратно в новината

Коментари - Пиян шофьор помете група младежи на спирка в Братислава, петима загинаха (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Производителите на автомобили трябва да инвестират в инженерни решения при които задължително се записва кой е шофьорът и да се определи дали количеството алкохол е над допустимото количество. Защо при самолеите има черни кутии, а при автомобилите, които убиват многократно повече да няма записи и регистрация на шофьорът, скоростта и т.н.?

Та като не достигат катастрофите тук, вече внасяне за да наложим може би нещо. Явно искат да поправят глобите да са същите като в Германия. Без разбира се да поправят и заплатите. Дай да видим как е замесена полицията на окловръстното.

събраха милион и половина евро за танк за украйна, да видим колко ще съберат сега за засегнатите семейства или нищо? за Украйна да има!

В единия случай спасяват цяла Украна, за другия случай е вече късно. Ще върнат ли младежите ? Сравнението ти е идиотско ....

комунисти дето избиват младото поколение!

Това са демократи

Странно и изкривено е нашето съвремие, изпълнено е със странни хора, които навсякъде, във всичко, съзират или комунистите или капиталистите... Болно време, болни хора с болни съзнания

проблема е, че ги бъркат

Скоро и в БГ.

Че 90 процента са пияници

сега вижте как ще го осъдят там там няма споразумения.

чети целата статия мухъл пише до 12 години да те еба и тъпака прост

за убийство на петима само толкова?

Е как, то си пише! Максимум 12 години!

100 години ще му дадат. Няма как. На плебеите мечтата им е да бесят. Откъде това кръвожадие? Иначе вероятно ще му дадат 10-12 години. Колко повече да е?

60 годишният е задържан и може да получи от 7 до 12 години лишаване от свобода, за 5 убити и още тилкова осакатени! Ами аз мога да ви пикам на законите и на ценностите!

Та, кой казваше, че такова нещо само у нас можело да се случи?

По данни от преди 30 години в най напредналата икономика ситуацията е следната - по един убийство на всеки 22 секунди по едно изнасилване на всеки 12 секунди въоражен грабеж на 6 секунди, Кво ще правите ако трябва да ги публикувате всичките , не броим терористични атаки корупция и прочее , за някакви природни бедствия не иде реч на цяло .:)

Едно убийство на 22 секунди означава около милион и половина убийства годишно. За въоръжените грабежи да не смятаме колко са... Нещо ти е грешна информацията, може би с около порядък. А относно публикуването... в големите държави има регионални медии - вестници, телевизии, които да се занимават с това в конкретния град/област/щат. ДА не би да смяташ, че щом сме 6-7 милиона и имаме 10-ина канала национални телевизии, то и в Китай също имат 10-ина?

Инженерче

Зевзьо, Слаб (2)! Едно убийство на 22 секунди са си точно 23891 убийства годишно. Иначе ... ами, късмет! И разберете! Навсякъде има такива хора! Важното е превенция да има. Това ще намали честотата на подобни инцоденти! Сега тоя и очите да му избодат, все тая!

Инженерче

Упс ... Слаб(2) за мен :). Толкоз са за ако едно е на 22 минути :D. Така е, като смяташ на ум и изядеш секундите.

Ама няма нужда да ни информирате за всяка автомобилна катастрофа в света

Само Трета световна война може да отрезви човечеството....евентуално...

Айде и словаците същите дебили като нас.... какви са тия 7-12 години затвор за 5торно (мин) убийство и не знам още колко осакатени млади хора???? Правен не знам, но морален абсурд! Колко съсипани живота са това и каква травма за цялото общество! Шофьорът 60 годишен, срамота!

Какъв затвор, бе. Въжето на шията и шут на стола. Там, на място.

Българин ли е шофьорът?

Не, от сиуксите е.

Грешиш, син на Великата мечка, мохикан с мокасини е.