Коментари - Шофьор блъсна майка и дете на пешеходна пътека | dnes.dir.bg
назад

Шофьор блъсна майка и дете на пешеходна пътека

4-годишно момиченце и майка му пострадаха тежко, след като бяха блъснати от лек автомобил на пешеходна пътека на кръстовището на улица "Силистра" и бул. "Данаил Николаев" вчера, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор блъсна майка и дете на пешеходна пътека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до:таткото....Абе ни луд ли си, има ли значение дали е грамотен или не.Плюс това бащата е два пъти по грамитен от теб.Просто не е българин.А оя малоумник аз ще го намеря и ще го пребия.... гад мръсна

shte se molq za detenceto i za jena ti. DAno tozi put zakonut da proraboti za vsi4ki. Dali e policai,Staviiski ili o6te nqkoi,trqbva da ima nakazanie!!!!

До: До таткото, ако наистина е той! Виж какво, таткото е може би доста по-грамотен от теб. Знае перфектно няколко езика и това че Българския не му е майчин не значи че е неграмотен. Спести си съмненията за в бъдеще, т.к. ако не беше моят мейл до други нюз-ове нямаше и това да стане достояние на такива хейтърчета, които не пропускат да се изперчат колко са социални и да поставят под съмнение постовете на хора, които се чувстват длъжни да информират всички останали какво всъщност става.

Винаги спирам на пешеходни пътеки, но съвременните таратайки ги правят със затъмнени стъкла около 15% затъмнение, било по-добре за през деня. Когато в София вали и улицата е осветена в жълто, просто карам по прибори. Насрещните ме заслепяват и ако на пътя има човек в черно нищо чудно да го метна на капака. До някъде го оправдавам тоя нещастник, но ако се докаже, че е минал с висока скорост да се наредят близките му и аз ще мина през тях със същата скорост.

Kadeto jivya v mometa pe6ehodzite sa s absolyutno predimstvo.Samo kato poloji6 krak na pe6ehodnata pateka i kolite sa dlajni da sprat vednaga.Take,4e vinagi okolo presi4a6tite se zoni kolite namayavt, za da sa podgotveni za eventualno spirane. Tova tryabva da stane i v BG.

Дано се оправят жената и детето!

Пожелавам бързо оздравяване на жената и детето, а ако знаеш кой е, не го крий, няма смисъл!Направил е беля да си поеме отговорноста, какво като е полицай!Но се съмнявам,че при това нещастие бащата ще седне да пише по форумите и то неграмотно. На този ,който се лигави с човешкото нещастие нищо хубаво не му се пише!

az sum tatko na deteto;i znam koi go e napravil i tova moje da se suchi na vseki. Toi e policai, no ne iskam da mu navredq kato kaja koi e i niama da spomenavam ot koi raion e, a znam. Sigurno se chutva mnogo vinoven i se razplaka pred mene. Neka pone da se znae che e policai i MVR da ne krie tazi informaciq.(niama smisal da go krie). Sega sam vi moli da se moli za deshteri mi da e dobre!

Мен искаха да ме бият на пешеходна,защото съм отнел предимство на кола.Оня беше около 30-40 годишен(охрана на някъв с брониран джип,но не сот) аз съм на 22 казах му като си толкова смел идвай.Имаше камери и се отказа и да не го беше направил не ми пука може и да ме пребие като куче после д аму мисли обаче.

След твоя разказ спрях да чета надолу. Евала!!! Всеки ден докато се прибера до нас (с колата де), има поне по 10-ина 15 и повече за пребиване малоумници, които някой ТРЯБВА да ги накара да започнат да карат според правилата! За мое огромно съжаление не съм такъв човек и нямам нужните умения да се остържа в малоумниците, за да ги накарам да спрат и след това да има саморазправа... Освен това съм ЗА промяна в закона - за ударен човек на пешеходна пътека задължително взимане на книжката за минимум 2 години и придобиването й обратно чрез изпит. А в зависимост от степента на поражение върху пешеходеца - при смърт задължително затвор минимум 10 години и глоба не по-малко от 1000000, а при останалите случаи глоба до 1000000 лева (застраховката трябва да покрие глобата - съответно тоя трудно ще си намира застраховател после). И за да има равновесие, за ударен пешеходец извън местата за пресичане шофьорът да бъде оправдаван. Не може разни маскирани черни нинджи да ми преминават на неосветени участъци и само трептенето на фаровете на отсрещните автомобили да ми подсказва, че нещо може би преминава по платното, а пешеходният светофар/пътека, които в повечето случаи са осветени, са на не повече от 50 метра от мястото на неправилното пресичане. Като изтряскам някой с 40-50 км/ч, няма да го убия, но е твърде вероятно да се сдобие с инвалидна количка за цял живот...

С Вас и със семейството Ви сме, Pierre! Надяваме се дъщеричката Ви да оздравее бързо! Горе главата!

az sum tatko na deteto;i znam koi go e napravil i tova moje da se suchi na vseki. Toi e policai, no ne iskam da mu navredq kato kaja koi e i niama da spomenavam ot koi raion e, a znam. Sigurno se chutva mnogo vinoven i se razplaka pred mene. Neka pone da se znae che e policai i MVR da ne krie tazi informaciq.(niama smisal da go krie). Sega sam vi moli da se moli za deshteri mi da e dobre!

Шофьорът е полицай. Това е мой колега.

браво бе, линейката дошла 10 минути след инцидента, че те дофтурите пеша да бяха тръгнали, щяха да стигнат по-бързо! Че то там има 100 болници наоколо + самата Бавна помощ!

само преди три дни пред очите ми камион сгази момче ма зален светофар на Опълченска и Цар Симеон.Детето почина на място. След инцидента шофьорът /камион на Арматурен двор Люлин/се разхождаше напред-назад по тротоара и си обсъждаше нещо с другите двама от камиона /беше 45-50г./ Ако тоя изрод беше нормален човек щеше да е по-умрял от детето ,като види какво е напаравил. Тоя си беше съвсем спокоен... Ако аз съм родителя ще намеря начин да го ликвидирам тоя,пък после да става каквото сте...Да се види тогава няма ли да внимават другите кретени!

Ми като ходят като завеяни по улиците...бая луд народ се разхожда по тях!

Евала, така се прави като няма държава!!! Обаче кажи аз какво да направя като всеки ден ми идва да направя същото обаче не мога схтото съм жена и нямам физическите възможности за това, но 100% това е решението докато има такива малоумници, но пък те стават все повече . . ..

Първо - да пожелаем бързо възстановяване на двете дами ! Второ, трето, пето ..ен-то -- се състои в едно елементарно за идентифициране и неясно (засега) как за оправяне нещо у нас тотална липса на най-базови за едно нормално живеене условия (каквото и да сложим като изреждане, все нещо ще забравим) . Явно пак трябва да се молим сами на себе си за още търпение ; е ли възможно ?

за тебте моето момче, целият без вазелин!!

ДО ЖИВОТ В ЗАТВОРА!!! ВСИЧКИ ПЪТЕКИ В СТОЛИЦАТА ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В ЛЕГНАЛИ ПОЛИЦАИ!!! АМАН ОТ БЕХАБЕРИЕ! АКО НЕ СЕ НАПРАВЯТ ПЪТЕКИТЕ - ЗАТВОР ПО 10 ГОДИНИ ЗА УПРАВНИЦИТЕ!

Колко от пешеходните пътеки се опресняват навреме? Не стига, че ги боядисват ги с някаква разредена боя, издържат до месец-два, а след това 2-3 години седят на ужким - направо ги няма.

В цяла Света Троица светофарите са безмозъчно 'къси' за пешеходците. Начесто, но не стигат нормален човек да стигне до 2/3, ако тръгне веднага и не се потутква. Най-нат е на Сливница преди моста в посока Орион. Проблема е, че за това не се грижел КАТ. А кой, и кой е олигофрена който е решил така - не се знае. Не се знае и кой е писателят-фантаст, който е направил проекта за кръстовищата Сливница/Константин Величков и малко по-натам, срещу Кауфланд. Футуристични - в японски стил. За камикадзета.

НЕЗАБАВНО - ВСИЧКИ ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ ДА СЕ НАПРАВЯТ СЪС ЛЕГНАЛ ПОЛИЦАЙ. ASAP.

Според закона: На кръстовищата пешеходни пътеки са продълженията на тротоарите и банкетите върху платното за движение. - коментарът е излишен. Да сгазиш някой на пешеходна пътека е все едно да го сгазиш на тротоар. Да не намалиш на пешеходна пътека е все едно да профучиш с 50 км/ч през тротоар.

Отново тежък и нелеп инцидент в Булгаристан-Абсурдис До кога ще криете имената на престъпниците и убийците и ще пишете инициалите им?! Кажете ги, за да ги знаем! Пожелавам на пострадалите бързо възстановяване, а на укриващият се извършител бързо залавяне и тежка присъда!

Вчера беше ужасно. В най-натовареното време, когато хората се прибират от работа. Вече бе тръгнало да се мръква и може би за това шофьора не е видял жената и детето. Ние бяхме на 100 метра от инцидента и трите ленти бяха задръстени с коли. Доколкото можах да видя шофьора не е мутра, защото бе с едно старо тъмно синьо Рено. Той и още някакви мъже се караха и бяха на път да се сбият. Жената лежеше на 10 метра от колата, а детето по нататък. Виждаше се окървавена глава. Първата линейка дойде откъм Сточна гара около 10 минути след инцидента, а другата линейка след още 10 минути откъм моста Чавдар. Трябва да призная, че колите в трите ленти реагираха изключително - направо шапка им свалям - без никой да ги организира се сгъчкаха на диагонал към мантинелата и освободиха място да мине втората линейка. Около 400 м. задръстване от коли успяха да се изместят и да отворят път за по-малко от 2 минути! Ако ги беше организирал някой полицай сигурно и 1 час нямаше да е достатъчен. След това бързо отвориха за движение булеварда и видях, че имаше хора, които плачеха до Реното.

Това вече надминава и най-мрачните описания на БГ живота. Ако този полицейски няма да бъде уволнен и осъден ефективно - министерството трябва да се ЗАКРИЕ. Гнусна полицейска кочина.

Ей, алооооооо - говорим за пешеходна пътека! Там пешаходецът е просто Бог навсякъде в нормалните държави. Хората дори не се оглеждат като минават по пешаходна пътека или на зелен светофар. Какви глупости говориш.

Ето на такива идиоти трябва да се конфискуват колите и да им се вземат книжките завинаги!!!!!

Българите са най-тъпите и нагли шофьори !!!

като стана въпрос за полицаите вчера за малко да си извадя телефона и да снимам полицейска кола как кара във Варна като джигити без никаква сигнализация съжелявам за неуспеха си ,защото щях да го пратя в БТВ репортерите да се видят по телевизията

МОЙ СЪССЕД Е ПОЛИЦАЙ,НАПОСЛЕДЪК НЯКОЛКО ПЪТИ МЕ ВОЗИ ОТ КВАРТАЛА ДО ЦЕНТЪРА ТАКА КАРА ,ЧЕ ДА ТИ НАСТРЪХНЕ КОСАТА,КОГАТО МУ КАЗАХ ,ЧМЕ МОГАТ ДА ГО СПРАТ ТОЙ СЕ ИЗХИЛИ ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНО.,КОЙ КОЛЕГИТЕ ЛИ? НИЩО НЯМА ДА МИ НАПРАВЯТ.

не чете тези безмислени форуми: Олеле, Господи, хора, Мъка, призиви за линч и прочие глупости. Ако имате конкретно предложение, за конретно място за светофар, пешеходна пътека, легнал полицай или нещо друго пишете на съответната отговаряща за това институция, и изисквайте, и настоявайте дори и с помощта на медиите (тв, вестници) за резултат. Ако мислите че бат`ви Бойко или арменския поп ще прочетат сърцераздирателните ви форумни редове се лъжете. Опитайте и ще видите че ще постигенет повече. С пенявене по форумите не става. До Красимир - в циганската махала преди години имаше инцидент с блъснат пешеходец, след това малки народни вълнения, и като последствие - гърбици на пътя през 20-ина метра - факт е че там всички карат бавно - ако това ще овладее малоумието на вечно бързащите пичове, то така да е.

как може всеки ден да има подобни заглавия, възмутена съм

Някой не е ли снимал или поне номера на колата. Какво е това спотайване.

Докато не прегазят на пешеходната пътека ЦЦ-то - няма да се промени нищо в този клозет. Това е положението. Па вие - си ме гледайте по ТВ-то.

Евала, само така, бой до скъсване на тъпанарите, аз им чупа огледалата като не мога да мина по улицата от спрели копелдаци

Най разумно е пешеходната пътека, да бъде и легнал полицай, с една дума да е с 10 см. над нивото на асфалта. А може да е и между 2 легнали полицая, ама да не се прекалява все пак, само където има нужда, тоест много движение, и висока скорост.

Елементарно. Повдига се ЦЯЛАТА пешеходна пътеха върху препядствие тип легнал полицай. Това е практиката в цял свят.

Dokoga?!!

Зомби.

Хора, разберете 4е 4енгетата са наи-гадната зган в БГ. А държавата тоес власта постоянно ги подкрепя за да им пази лоясалите задници, те пазят само тях.Дано детето и жената се оправят и не им останат траини следи от този БУНАК. Тия тъпанари са наи голямото зло на България, дано изгният дано

Полицаите дават пример как трябва да се кара учете се хора

abe kak nqmat informacia policiata be...kakva e tazi prostotiq????????6of be......samoubivame se kato idioti tova Balarite be deeba

За полицаите и политиците правосъдие няма!

Съжалявам за пострадалите и се надявам да се оправят! Но г-да гневни на водача, независимо от това кой е той или дали е виновен или не, кажете какво направи държавата за безопасността на пешеходците или пък автомобилите? За съжаление сещам се единствено за една пасарелка /пешеходен мост/ в Младост с/у ХМС-то и за 3-4 ремонтирани подлези. Е както каза и друг - и зелено е общо за коли и пешеходци! Ами ГЕНИАЛНОТО поставяне на зебри на платно с 3 ленти!!! По голямо безумие може би няма! - пример: бул Васил Левски пред хотела на някой си китаец или японец - по скоро кретен. /на 200 местра преди въпросната пътека има ПОДЛЕЗ/ Така, че не ни остава нищо друго освен да се пазим САМИ, било то пешеходци или пък шофьори!

Колежка съм на съпругът и баща на пострадалите. Блъснати са от полицейска кола, която се е движела в автобусната лента, така че шофьорът е много добре известен на полицията.