"Паяк" потроши луксозно возило за 100 хил. евро в центъра на Пловдив (снимки)

Половината от автомобила висяла от "паяка", а под нея минавали пешеходци, част от които майки с деца, обяснява адвокат, свидетел на случката в центъра на града

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече няма да е луксозно возило, а обикновен таралясник, ха ха. собственика да си го оправя, да не е паркирал на забранено място

Редно е да имат професионална застраховка за такива случаи. За майките с деца без коментар - как ще се навреш под паяк дори и да няма знаци. Тия с колите се връщат, а пешеходците не могат.....луда работа.

Абе като гледам нито колата е 100к евро, нито е потрошена, ама давай да се пише по наедро.

Значи няма извинение към шофьорите, които са влизали и излизали, няма извинение към пешеходците, които са били поставяни в рискови ситуации..има извинение единствено към неправилно стоварилият си колата. Явно не му стигат парите за платен паркинг? Или го мързи да повърви от паркинга до целта си? Айде моля

Обаче ме кефи, колко малоумщина има в България. Какво значение има колко струва един тон "немска" ламарина щом е нарушила законът. Кое е по-важно законът или преоценената ламарина. Айде сиктер, докато мерите нещата в "зелена хартия" ще сте винаги на този хал, БУЛХАРИ.

Да, свидетел съм как учителката от близката детска градина проведе военно обучение на децата от трета А група и ги накара да минат полосата под висящия от репатрака автомобил. Така се каляват малчуганите и няма хън-мън, щото който не мине под колата го чака катерене до Альоша или Младежкия хълм, майна.

И представяне на фактурата на фирмата на паяка (това е частна фирма, която работи по договор с общината).

Кола за 200 000 лева, за какво му е освен да сваля млади гаджета. В България такива коли колкото щеш, простотия до шия и избиване на комплекси. Народът се опростачи и няма как да се върне към нормалността. Сега ако този бай Ганьо с колата осъди общината, тези пари ще ги вземат от почтенните данъкоплатци.. Няма да се учудя ако бай Ганьо с джипа не си е платил и здравните осигуровки.

Счупена ли е? Който чупи, ще купи.

Сега да одрусат общината яко за вандализма. Водачът да си плати глобата за неправилно паркиране.

собствениците би трябвало да взривят общината! А преди това общинарите би трябвало да взривят возилото за неправилното паркиране! Няколко взрива и всичко щеше да си дойде на мястото...

Ето едно важно нещо да не си купуваме такива „возила“...

Нямаше пари за паркинг ли? Возило за 100 000 лв.а няма пари да си спре на платен паркинг страна работа!

Нямал е пари за СМС в Синя Зона! Пестял е за по-скъпо Ауди!

пише, че е за 200 000 лв. но кой да чете... отделно статията е много смешно написана

Абе какви 100,000 лв., за тая немска барака бе??

Само ладюхи за тебе копук

Защо АУДИ не прави камиони? Отговор: защото първо трябва да с научат да правят коли.

Онези нарушители и то 100% системни вие им се извинявяте. А отворкото определено съжалява, че е спрял там.

Колко тъп трябва да си за да си купиш кола за 100к, дори и да си милионер. Да трепериш дали няма да ти я откраднат, да я надерат, ударят или паяк да я разбие. И всичкото това само за да се кокорят хората и да ти завиждат. Аз бих бягал от това като от чума.

прост си на гъдулка..

Например защото го кефи, иска я и може да си я позволи. Не всеки е скъсан прошляк, който си маха катализатора на умрялата Астра, защото му е скъпо да го подмени, пък после ходи да минава преглед при негови хора, че няма да го пусне нормален пункт...

За да не им вдигат и трошат колите да спазват законите, а не да се правят на патрони и да спират,като албански тираджии и после оревават медиите, че им потрошили скъпото возило !

Под колата са преминали само седемте джуджета,а Снежанка е трябвало да я заобиколи.

От 20 години живея в Канада. Монреал. Там паяци няма. Там има стотина копелдаци с малки коли ,обикалят и слагат глоби под чистачките. На ден сигурно правят по сто фиша. виждал съм по десетина фиша на една кола .Чисто и просто като къпан полицай.

Тъпий, имаш ли представа колко е събираемостта от фишове в БГ??

Ами щото не е направено като хората. Я опитай в швабско да се скатаеш.

В "швабско" имат достатъчно паркинги спрямо капацитета на населените площи и разрешителните за строежи на блокчета и кооперациики. Тук всяка полянка е строителна площадка, ама като дойде време да си търсиш къде да спреш и то пред вас си, става голямата веселба. Цитират се едни закони, лепят се едни фишове, викат се едни паяци и т.н.

Затова, ако не пречи на движението - скоба. Ако пречи на движението, трябва да има особен случай в закона, да не се носи отговорност при повреда. В края на краищата преминаването на градския транспорт или автомобили със специален режим на движение (ако се наложи) са по-важни от рахата на самозабравила се мутра, която я мързи да върви 10 метра повече. Тъпо става когато не може да се прецени теглото на колата, а такива бронирани има не малко.

За това такава кола не се вдига! Не се научиха тея хора!

Нека паркиралия незаконно да си плати глобата, нека репатриращата фирма си плати щещите, които нейните служители са нанесли докато са отстранявали автомобила. Така ще е най-справедливо.

Те би трябвало да са застраховани срещу такива неща. Поне в нормалните държави са.

А ти смяташ ли че България, тоест Тъпанария е нормална държава?

Нищо му няма! Какво му е потрошено? Само е висяло - и на коча му висят, ама не се оплаква!

Тези паяци са незаконни и са средство за правене на пари. Вдигат се само автомобили които не са си платили, а тези които пречат не ги вдигат. Ако това не е безобразие кое е? Скобите и те не са законни. Защо не слагат фишове на чистачките? Хем по - евтино, хем по - безопасно.

"Половината от автомобила висяла от "паяка", а под нея минавали пешеходци,..." На всяка една снимка "под" половината е асфалта, който се простира на близо 2 метра от тротоара. Как по-точно са минавали"под нея" пешеходците?

Минавали са както под Плащеницата, защото Алдито струва над 100 000 евро.

Кое струва 100 000?!?

Намери ли се отговор на въпроса как така различни коли и джипове разхождащи Боку Тъпото бяха снимани с едни и същи номера?

Да господин ТЪП - има си обяснение и то е логично. Ти обаче нямаш капацитета да "го вденеш", защото си тъп и ти миришат краката.

Напишете сега под статията: "Платена статия" Някой се бори за обезщетение, а аз си мисля че няма нужда от репатриране. Минава човек с чукче и като види някой неправилно паркиран, чук тук и там и лепи стикер, праща снимка на застрахователя да не се плаща тази щета и да видите, колко бързо тези с това спиране ще ич§езнат. Хем по екологично хем по работещо :).

Да ви с€р@ на кирливия фиш, дето ми лепнаха, защото като наследник на имот, съм си спрял колата на тротоара, заедно с други коли, понеже паркингът пред блока е твърде малък! После само аз бях с фиш, може би заради чуждоградската регистрация...

Глупостите на Бахов оолу и Гуньо адвокатина.

Относно коментарите - как виждате ще премине сребристият автомобил, ако преминавайки, черната кола реши да падне! Въпрос е че той е нарушил забрана за спиране и преминаване (все пак не е на НСО и Десито не го ползва). Но. видимо е че репатрака няма сили да се справи с тежестта. Съвсем друг е въпроса, че застрахователите няма да дадат пари -там в договора има текст касаещ нрушаване забрани на ЗДП. И в доста договори на застрахователи е вписано НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЛУЧАЙ ПРИНУДИТЕЛНО ПРЕМАХВАНЕ /РЕПАТРИРАНЕ ЗА НАКАЗАТЕЛЕН ПАРКИНГ

Новината е от жълтите сайтове в Пловдив. Какви 100 000 евро, какви майки с деца, какъв адвокат. Пълни глупости.

Че какво и е на колата?! Поне пешеходците са минавали по-спокойно, без да трябва да заобикалят тарикатите, които с колите си искат да влязат в магазина, в офиса, въобще където си имат работа....

tonk11

Минавали вакаш ? А що не минаваха по паважа? Кой ги кара да се завират под колата? Сетих се - тренирали са " пълзешком напред"!

силно се стремят тук да угодят на собственика на возилото за да замажат нарушението и настроят хорта чак едни пари за това..

"Докато опитва..." или "докато се опитваше..." ? Къде сте го "учили" този "български"?

В Скопие.

там можеш да научиш само албански. българският са го позабравили.

Те първо искали здраво да го нахендрят, а после като оплескали работата............решили да се извинят ??? Апсолютно българска работа !!!

на това му се вика "от мухата - слон" минавили, вика, адвокатът, майки с деца под тази кола...цъ цъ цъ като гледам снимките, за да минеш под колата трябва да пълзиш...това е чалгата в журналистиката..

Да не очаквате извинение за наглостта си? Същият този е пречил на майките с деца, като е паркирал неправилно. Тъпото е, че смотания Бахов и Нова Тв дават гласност на наглец, който трябва да се покаже в съвсем друга светлина. Дир, само преповтарят. Но това е проблем на журналистиката, както Бай-Ганьо журналист казва, келепир има.

"Половината от автомобила висяла от "паяка", а под нея минавали пешеходци, част от които майки с деца, обяснява адвокат, свидетел на случката в центъра на града." Тоя по адвокатски си лъже. Как ще мине майка с дете, като отдолу има метър място? Може би има впредвид котките?

Одобрявам! Много по лесно и бързо става да се потроши отколкото да се вдига. Да внимават къде паркират!

Поне визуално проверявайте това, което сте пуснали за публикация! Къде видяхте "потрошен" автомобил? И отделно от това - дори да го потрошат му е малко... от такива нагляри, дето спират където си искат и не се съобразяват с никакви правила - няма място да се мине!

Какви глупости ги говори този пишман свидетел адвокат? Как ще мине някой отдолу като то няма място дори и да си джудже? После кой изобщо минава под вдигнат от паяк автомобил? Като чадър ли се ползва?

Що да са глупости ? На мен ми звучи напълно провоподобно. Само си спомни колко деца се опържиха живи качени на локомотиви за едното селфи Ти няма да са качиш на влака да праиш снимка ма те са качват Ти няма да са завреш под колата ама едно дяте се завира навсякъде Ся виж една майка мое се завре там под аудито да изкара дятету

Преди време в Бургас имаше тарикати с тежки возила, които си ги паркираха по тротоара на уличката към северния плаж, защото паяците не можеха да ги вдигат. Но преди няколко години общината ги изненада неприятно, като купи паяк с възможност да вдига и тях.

Какви извинения, ще осъди Община Пловдив . Жалко, че парите няма да дойдат от джоба на глупака който е вдигнал колата,а от общинският бюджет..

Schilo

И паяка има застраховка и колата. Така че, спокойно, нищо няма да вземат от Общината. А на тоя пъпеш да му е за урок.

Schilo

Мислиш ли, че някой го интересува, какъв си?

Тоя е нарушител...

Паяка е дал дефект. Служителя, който ти наричаш глупак, каква вина има?

Сега бай ти булгаристанеца въшлясал ще злорадства как на лошата мутра са му вдигнали колата , вместо да се замисли как държавата го рекетира , как му вдигат тока , водата , че даже и двайсет годишната кочина му вдигат , защото тези с аудитата държат бизнеса с платените паркинзи , прибират сумите от паяците и т.н...Той ганя е много беден , но за сметка на това още по-прост и завистлив....

Schilo

Че, какво общо имат тока и водата с поведението на някоя мутра или кифла, де си мислят, че могат да правят това, което на тях им харесва? И, каква е разликата между тоя и някой обикновен човечец, с "Опел" на 15 години да речем?

Тежка кола. Може да е бронирана. Не е на кой да е

Под автомобила минавали пешеходци, част от които майки с деца. Изглежда само адвокатите имат акъл да не правят така. Или просто гледат как да настроят общественото мнение в полза на клиента си.

Schilo

По-правилно е да беше казал адвокатина- "препълзяват. хора"

Schilo

Нищо и няма на колата. А и собственикът да е спрял там, където е разрешено.

Варнинскити турци ни спити ли бье?

Schilo

Ами ти бе, помак, не спиш ли?

Адвоката верно ли говори че майки с деца да минават под автомобила? Ще носи ли отговорност ако не е било точно така?

Schilo

Важното е драма да има, че да се чете.

Само в булгаристан има т.н. "паяк" ... Това са методи отпреди сто години , трябва паяците да бъдат забранени !!

Schilo

А сега, как е по света? Направо ги взривяват тези, които са спрели там, където не трябва?

Има старо българско поверие че минаването под черно Ауди е на късмет

Защо се хилите, идиоти ? Обезщетението ще бъде платено от всички вас, не от пияниците с паяка.

какво точно и има на колицата ?илиу сега се подклаждат апокалипсисите? особено с майки и колички...

Поне двете врати са огънати от въжетата.

Schilo

Спокойно, сигурно има каско. Нищо няма да ти вземат. А и да са поогънати- за 300 лева са готови, като нови. Ама не вярвам.

Паякът има гражданска. Плащаме си я без оглед на това дали е потрошил нещо, или не е.

И паяка има застраховка и колата. Ще плащат застрахователите.

"потрошиха" звучи като изтърван от дваметра по муцуна, или нещо такова, а то просто виси подпрян от еднатастрана