Коментари - Папа Франциск: Войната е движена от интересите на няколко "империи", не само от тези на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Папата го купиха

Писах миналата година,това у фейса,ми изтриха 3 профила,пропагандата на евроатлантическите неофашисти!

И действително ще победи една феодална империя която държи в здрава прегръдка всички от републиките си.До сега строй който е доказал че не е по добър от предходния не е имало като комунизма.Да видим дали ще има сега

Комунизма е най голямото зло на земята .пундьо отнема паспортите на всички граждани дане могат да пътуват в чужбина ето това е комунизъм ,връщане на СССР .ЧЕСТИТО!

Говори сладко Папата и се надява за примиряване. Иначе всички знаем кой в момента води империалистическа война.

Хмм гледам курвите на прокопа тренират за фалшифицираните избори.

Чифутският кенеф ФАЩ приключи.

Те империите не са много и е ясно какво има предвид шефа на католиците.

Усети ли се тоя смачканяк. А къде му беше ума като целуна знамето на буча?

Той путин не е християнин,какво ще прави да разговаря с папата.

Папата винаги е бил глупак и обича да целува крака и задници.

Lend Lease Соглашение с СССР о порядке погашения долгов по ленд-лизу было заключено лишь в 1972 году[56]. По этому соглашению СССР обязался до 2001 года заплатить 722 млн $, включая проценты. К июлю 1973 года были осуществлены три платежа на общую сумму 48 млн $, после чего выплаты были прекращены в связи со вводом американской стороной дискриминационных мер в торговле с СССР (Поправка Джексона — Вэника). В июне 1990 года в ходе переговоров президентов США и СССР стороны вернулись к обсуждению долга[~ 7]. Был установлен новый срок окончательного погашения задолженности — 2030 год, и сумма — 674 млн $[~ 8]

И какво ..? Спомена най - вече Русия.

След този фронтален удар от Светият Папа срещу всичко за което Запада лъжеше света, Очаквайте пълна промяна в поведението на САЩ ЕС и НАТОвските хиени! Още повече че армията а фашисткия режим в Киев реално е сразена! Горките гарвани на войната ПП ДБ и ГЕРБ! Как ли ще се гърчат след това...пред избори...с разрушените от тях Паметници.

Довечера зеленото ще реве пак: искам, искам, искам! Оставката на путиниста папа Франциск искам! :)))

И защо не назовава другите империи поименно? От какво го е страх на тази възраст?

от зомбита.... те са на всякъде около нас

Не му пука - не ги споменава, защото някои от замесените, но не споменати може да се почувстват оневинени. Това все пак е Папата.

Не че той не ги назовава. Не ги назовава ДИР. Или защото не искат, или денисчо го мързи да потърси повече. Пък и интервюто щяло да бъде излъчено по-късно

Чест му прави такова изказване. Наистина в тази война основен интерес имат и САЩ - с нея те се противопоставят на опитите на Русия да използва влиянието си сред развиващите се държави, да изгражда съюзи и организации (като БРИКС и Шанхайската Организация за Сътрудничество) и международни институции, които да конкурират такива, доминирани от САЩ; алтернатива на долара в международната търговия и въобще нова финансова система, без която влиянието на Федералния Резерв бавно, но сигурно ще намалява, както и способността на САЩ да поддържа доминантната си позиция в света. Както винаги - совите не са това, което са...

Абсолютно е прав папата, няма какво да ни правят на идиоти с пропаганда и филми за добрите и лошите.

По минусите на обективните коменти личи къде работния ден е в разгара си.

Ти прибери жена си от магистралата,стига за днес.

Очевидно е така, само с една забележка, Западна Европа, отдавна няма имперска мощ, а джендърска истерия и глупост. Незнам освен САЩ, дали няма предвид и Китай.

Какво казва Папата??? "Няколко империи", но не назовава имена. Защо така бе Папа Франциск, нали трябва да се каже и за едните и за другите? Явно главата на католическата църква се страхува да не последва съдбата на един свой предшественик Папа Йоан Павел Втори, да бъде гърмян или направо убит. Вероятно затова не назовава другите империи виновни за тази война!

Тук е ПО-КОНКРЕТЕН: Папа Франциск: ЛАЯТ на НАТО пред вратата на Русия може да е провокирал войната в Украйна 3 май 2022

Папата откри топлата вода!

Папата или лъже,или му плащат да клевети САЩ и Евросъюза. Нямам друго обяснение.

Нищо подобно, това всъщност е признание на Папата, че Русия воюва не толкова със самата Украйна,а с САЩ! Щом и Франциск го е прозрял, няма защо да търсим под вола теле!

Добра сатира, браво.

Те големите ще се разберат. Чудя се какво ще се случва с говедата които са големите разбирали и нямат грам БЪЛГАРЩИНА. ГОВЕДА.

Силно се съмнявам точно тези "големите", да се разберат.

За РУСКАТА империя разбрахме. А за другите ИМПЕРИИ да ГАДАЕМ ли?!

Ето, и папата го каза

Защо някой е длъжен да иска да живее в руския мир, само защото не бил съгласен краварите? Ето самия аз не съм фен на руската система и начин на живот, но мисля, че те са прави да реагират така, както го правят. Защото: те не налагт своя начин на живот и мислене на хората на другия край на света? Те нямат военни бази в Мексико, Никарагуа или Канада и не заплашват с нищо САЩ. Те не ходят да грабят благата на други народи - имат си техни. Те защитават техните си интереси. Аз гледам обективно на нещата. Кои сте вие да определяте как ще живеят в Иран, Венецуела, Русия или където и да било? Те казват ли на вас, вие как да живеете?

Всичко това което казваш е точно обратното.Куба,Авганистан,Индия,Южна Корея,,България,Сърбия,цяла Северна Африка и так дали.Много ви се иска на вас комунистическите руски подлоги да сте прави,но уви:Когато фактите говорят и подложите малчат.Паняф бляд?!.

Очаквам всеки момент Соломон Паси да се появи по телевизията и да обяви папата за рублояд!

мда, и плевнята и плевнята ....

Явно е много трудно нещата да се назовават с истинските им имена:)))))))) Да, Украйна страда от нацизъм, да - Русия е агресор и има имперски амбиции, да- САЩ са световен хегенмон и доказан агресор, да - Китай набира сила и вече е световен фактор, който ще се бори за мястото на САЩ, да - Европа е зависима от САЩ. Няма добри в тази история:))))) Няма готини нации и гадни нации:)))) Тези човешки черти на нациите са лудост - това са огромно образувания от хора, водени и манипулирани от политици:)))) Иначе всички сме ...хора:))) Явно и това е много трудно вече да се изкаже на глас:)))) Средновековие някакво:))))))

САЩ разбират демокрацията егоистично и еднстрано, ЕС тежко постояно остъпва от християнството и налага новата стара система на антихриста. Русия бие и унижава по-малкото си братче Украйна. Китай си заграбва цяло море с територия колкото половината от континента Австралия и се въоръжава с бързи темпове. Всички сме достойни за Божия съд, няма нито един невинен.

Щом и Ватиканът го разбра, престанете да промиване мозъците на хората.

Ами да ,Малкият В книгата на пророк Даниил от Библията символизира Папството,според откровението на Йоан 14 гл,двурогия звяр с агнешки Рогца е САЩ, който в Съюз с Първият звяр Ватиканът ще победят всички противници и ще наложат нов световен ред,това не значи че россия е благородната страна няма такива,всички земни системи.са покварени ,най вероятно Путин е ивзуитска отрепка,прочетете статията нa Светослав Терзиев американски агент ли е Путин

нещо поназнайваш! Двата звяра Папството ( от морето) и САЩ ( от сушата), заедно със Сатана копират Божието Триединство. Само че Архангел Михаил ( Небесното име на нашия Господ Исус Христос) ги изтребва на Армагедон!

ар Магедон / Македон?/ е малък оазис където египтяните изненадват юдеите и им прилагат блицкриг, това си е било края на тяхния свят в малък мащаб.

Не са едно у също, дълбоко се заблуждавате. Елате на някоя литургия от 18,00ч в катедралата Св Йосив в гр София, за да видите че не ядем хора. Това приканвам да направят всички съмняващи се в нас и разпространяващи неверни твърдения хора и да се убедеят лично че не сме толкова зли и страшни.

сте вие? Ако сте християни - обичаме ви! Ако сте Паписти - си го заври в гъза! Vikarius filii dei! 666!

Аз съм католик, а вие не сте християнин, по делата се познава.

Папата е на страната на украинските и западните фашисти и нацисти. Но то всъщност така си е от 1933-та.

След този фронтален удар от Светият Папа срещу всичко за което Запада лъжеше света, Очаквайте пълна промяна в поведението на САЩ ЕС и НАТОвските хиени! Още повече че армията а фашисткия режим в Киев реално е сразена! Горките гарвани на войната ПП ДБ и ГЕРБ! Как ли ще се гърчат след това...пред избори...с разрушените от тях Паметници.

с цялото си уважение към Папата но се изказа не подготвен. Като знае екак да иде при путин и да го убеди да се махне от Украйна

Много лай от берачите и склададжиите по Европата. Явно са в обедна почивка.

Хазарските помиярчета рипат като нефелни мастии. Явно папата е бръкнал в раната им.. по квиченето си личи. ХАХАХАХА

Папата казава, че основната вина е на Русия. Кво си се резквичал?

Папата е казал, че основната вина е на Русия. Не виждам, какво толкова му се радват руските подлоги?

Основната вина е на Украйна и САЩ. Украйна разви нацизъм, пълно е с клипове на нацисти, които имаха собстерни армии, митници и милиция.САЩ използва тази слабост на страната, за да предизвика неизбежна реакция от Русия. САЩ плащаха на нацистите, а нацистите избивах руснаци. В близкия кръг на проблема е ЕС. Германия отдавна докладва в Бундестага "фашизъм в Украйна". Има о на клип в Ютюб дори. Днес Германия е вече подлога на САЩ и отрича да има нацисти в Украйна. Където лъжата е основно средство, погромът е сиурен. Природен закон. САЩ са много зле финансово и като общество изобщо. Те са държава на практика във фалит, който прикриват с емиции на долаи и войни. Само 2021 са емитирали 40% от всички долари, емитирани някога в историята! Човек може да потръпне какво означава това за световнат аикономика и за световния мир, при положение че няма друа държава, която да е нарпавила толкова войни през последните два века. А иначе за тъпаците си има официална татралан постановка - те в това са най-големите борци за мир! Най-характерното за янките е, твърдят точно обратното на истината и чакат да им се вярва.

Май не правиш разлика между фашизъм и нацизъм? Поредният неграмотен руски трол, който повтаря като папагал жалката руска пропаганда.

Украйнците са нацисти, фашисти и сатанисти, защото пожелаха да станат част от ЕС, нали евтина руска подметке? Не искат да са част от Рускии мир.

Папата защо не иде до Украйна ТАМ КЪДЕТО СЕ ВОДИ ВОЙНАТА и да попита на място хората там къде искат да живеят: - В Евразйският союз - В Европейският съюз Много е лесно комунистическо куче като него да защитава сляпо и инстинктивно Москва! Всички знаем, че е бил от малък комунист! Нито той си го крие! Той Папа на Москва ли е или на ХОРАТА!

Папа на света, а не на краварите !

Папапа е на католиците! Вие руските тролове си имате КГБ отче! БУХАХАХАХАХА

Вие краварските тролове ще не си ходите у Кравария ? Чий ги дирите в Европа ?

Живял съм в "Кравария", а сега живея в Зап. Европа! Ти в рускии мир живял ли си, копейке! :) М! М!

Изживял съм времето на комунизма, сега е много по-зле. Сега сме същите роби като тогава.

Може да не може, защото е я в затвора, я в психиатрията, нали се сещаш?

Ни един форумен копейкаджия не ми отговори положително, че иска да живее в руския мир. Разбирам ви русофилчета. И вие знаете, че нищо добро няма в русия. Е защо тогава го пожелавате на украинците?

Ходи да живееш там дето всеки ден се стрелят по училищата. Ходи да живееш там, дето сутрин като пращаш детето си на училище , се молиш да се върне живо и здраво !

А България кво е бе? ХАХАХА. Специално се върнах от Гейропа понеже не мога да понасям вече джендърските смърдели. Тук слава богу все още сте малцинство.. Палячо... разпран.

Не знаят за твоя въпрос, но не са и путинисти,нито грантаджийчета

Да те светна едно нещо - България все още си е част от славянския мир, колкото и да им е мъчно на господарметата ти. Прочети само коментарите под този материал, дето се вика. Впрочем точно така ни възприемат и нашите нови "големи братя", затова направиха и невъзможното да ни отвъдят от територията. А на теб ако не ти харесват нещата каквито са, пътят за прекрасния Запад е отворен. Е, в САЩ няма как да отидеш, но до наркосите и мароканците в Холандия /сега Нидерландия/, винаги можеш да стигнеш:)))

Ходил ли си та знаеш?

се случва. Все повече известни личности и организации започнаха да обръщат палачинката! Бясната пропаганда започна да губи битката с истината! Това е сигурна индикация, че с Украйна се приключва тази година! Нашите боклуци да го имат в предвид и да правят политика,съобразена с интересите на България, а не на Америка!

Кои са интересите на България? Къде са ти децата? Желаят ли да са в русия? И украинците така - не желаят да са в русия.

американците не използваха умовете и ресурсите на всички останали чрез империалистическата си политика и намеса във всяка точка на света, децата ни щяха да се чувстват добре тука, както и тези от много други страни. Не бъркай причините със следствията! Моите между другото са си тук!

Самият папа иска ли да живее в държава, васал на москва? Е що тогава иска украинците да са поробени от москва?

Или пък освободени? Зависи от гледната точка.

Папата го каза много ясно, само двто нямаше куража да спомене другите империи, а само Руската споменава. То не че не ги знаем, но добре е да се казват нещата докрай.

Напълно достатъчно. Малко късно но ..

САЩ са много лоши. Пречат на добрата русия да напада, окупира и поробва държави. Ако не бяха САЩ, Евопа щеше да е сбор от руски губернийки и война нямаше да има. А някой народ надигне глава и изгони московския губернатор - денацификация.

Папата е крив, но ти си прав отвсякъде - като едно право дърво! Ама дърветата нямат мозък за съжаление!

Ами да другари аржентина е рай за нацистите след втората световна война. Стотици хиляди нацисти са се спасили бягайки в аржентина. Повечето използвайки фалшиви документи издадени именно от ватикана. От аржентински италиански и германски свещеници заемащи високи постове. Това е доказан факт. И докато за италианските ѝ германските свещеници все пак е разбираемо-спасяват свои хора. То за аржентинските свещеници всичко опира до пари. И това също е факт. Колкото и да не ви харесва.

От кога укролизачите феновете на Азов станахте анти-нацисти. Много интересно какво ще си помисли Бандера за вас? Шизофреници ли сте, кви сте?

Някакъв трол пише един след друг коментари против братска Русия и си го представям как се пени и поти,защото българите не се връзваме на тъпите му коментари и никой е му удобрява написаното...! Брато,хвани се свърши нещо полезно,усмихни се и пробвай да бъдеш нормален човек-истински и горд българин!

Не знам кой е трола ама ти лично не си българин. Ти си един от тия дето всеки божи ден пишеш хиляди коментари във възхвала на путин и русия.

Папата не може директно да каже за краварите, затова шикалкави.

Браво на папата има достатъчно смелост да каже истината време е просто смъртните да се надигнат и да вкарат в затвора разни военнолюбци и да възцари мир на земята

Да чуя довечера Бойко Василев и цялата друга сган как и дали ще обявят и коментират този Шокър от папата на 1,2 милиарда католици по света!