Москва: Съветската армия спаси българските евреи

Външното министерство на Русия излезе с изявление срещу оскверняването на Паметника на съветската армия в София и посочи, че Москва е спасила балгарските евреи.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Съветската армия спаси българските евреи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След такова изказване, всяка мурзилка чувства роднински връзки с Хамлет. Половин час - никакъв коментар...

Само малоумните осквернява паметниците.

Да, то и азбуката те са измислили, и евреите спасили и държавата ни към светлото бъдеще поведоха. Убийци на истинската история, които накараха половината българи да им се вържат на цинизма!

Нахалството на съветските малоумници е безгранично

Мурзилките -> crickets

Имаше такава съветска реклама: Нашите часовници - най-бързи в света!

бяхме изпаднали в отчаяние,че бг народ никога няма да проумее къде са корените на проклятието му ...

Ама разбира се, те и света създадоха

Мен външната политика на Русия не ме интересува, по скоро ме интересува говорителката на външното руско министерство

От там тръгна и идеята на комунизма, която върна със 100 години назад половината свят. След това 50 години ни мачкаха и третираха като съветска република, а сега отново си врат носа където не им е работата и ЛЪЖАТ най-нагло като приписват заслугите на Борис III като свои. Мръсна, долна и лъжлива сган от алкохолици е остатъка от руската нация. Качествените и стойности хора по земите на бившия СССР бяха избити от червените боклуци на Ленин, затова сега само смотаняци живеят там. То не може да се очаква от утайката да се пръкне нещо добро - утайка като се събере с утайка ражда пак утайка. КПСС, СССР, КГБ, НКВД са все БЛЯДКИ.

а бе май надписа казва една истина,и затова се вижда активацията на сороските подлоги,нали оня дрътия е евреин

Ша са съдим, ни сте вий.

Москва ("мръсна вода") е измислила гръцката азбука и после и кирилицата, дори е изпратила хан Аспарух да засели Балканите, освободила ни е от византийско, турско и германско робство, колониализъм, фашизъм и дори ни е пуснала руска TV да ни образова, и отваря "бирзьозки" да ни храни с пелмени

Това е едно безобразно нагло твърдение за неграмотни малоумници! Съветските войски са навлезли на територията на България през септември 1944 година. А по време на цялата война (1939 - 1944 -това са пет години!) нито един български евреин не е бил депортиран в концлагер и заслугата на това е изцяло на българския народ и цар Борис III! Тази дама или не знае историята, или я чете както дявол - евангелието!

jingiby

Навремето имаше виц: "Съветските болни са най-здравите на света"...

русофилството е тежка неизличима болест. Също като шизофренията.

Затова ще влизат турски граничари у българско да наритват ей такова тъпанари, дет се мислят за много хитри и много умни.

Тя съветската армия е спасила египтяните, индиацните, марсианците и дори америкацните. Само себе си не може освободи от тъпанарщина и малоумие

Бреееее ... тук е яко налазиха соросоидните ла*на.

Колко евреи е избил Сталин? Тия да ги разправят на малоумните.

и ето докъде ни докараха най-големите умници на вселената ! 500хиляди избити,3 милиона роби в чужди държави ,в русия същото ,че и по-зле .антисемитизма е лошо,но семитизма безкрайно повече .

Царят и правителството са проявили смелост, самостоятелност и такт, пред Хитлер, докато по това време, работническо-селската армия е бягала през глава от германците

Това само в Израел не го знаеха :) Съветската армия. да бе да :)

Този път Русия надмина себе си по малоумие!

Това не е първата проява на Русия да прекроява историята по най-вандалски начин. Съветската армия нахлува в България и я ОКУПИРА! Няма страна в света, която да има паметник на ОКУПАНТА СИ. Този "паметник" няма място в България, както и други подобни възхваляващи по робски окупиралата я чужда военна сила. Това е същото като да издигнем паметник и да се прекланяме на султан Мурад I и Османската Армия, покорили България 1396г.

Помните ли вица "съветските болни са най-здравите в света"

Добре че не са македонците тоя път!!!

Понеже в Русия са много изостанали, те работят само с лъжи и то толкова открито. Ега си тъпата гъска. Азбуката беше създадена от Ленин. Сега и такава глупост Нали е говорител на Лавров под диктата на Вовата Панамчето може всичко. Да може и да е права, защо" Все харошие в всем мире создано из ЛЕНИНА." Това е грамотността и културата МУЖИШКА !!!!!!!!!!

след като се замислих - измислих смислено обяснение. това което тя може би иска да каже че ако германия беше победила във втората световна воина - хитлер щеше да ни принуди рано или късно да му предадем и нашите евреи. за незнаещите - българските евреи са ги интернирали в трудови лагери в по селата - не са си седяли вкъщи. в тези трудови лагери условията са били човешки и се е налагало да работят полска работа. абе как да ви каша успя захарова да намери под вола теле и да си припише заслугите. те азбуката казват че е измислена за тях едни евреи няма да оправят.

Да! Но без Царят и правителството, а въпреки тях и с подкрепата на Светата Българска Православна Църква.

Еййй, чудом се чудя как сме се оправяли 1000 и кусур години преди "съвеЦката армия";) И все си мисля, че заслугата за спасяването на българските евреи си е изцяло българска все пак...

да си хванат Курнелия и да се обяват за ллъжците на Планетата. Всички знаем, че г-н Пешев - депутат е главният спасител на евреите, също и цар Борис и нашият Синод. Къде тук Съветския съюз, къде тук и Т.Живков ха-ха.

а сега ,кой ще ни освободи от тях ? или ще ги превърне в човсъщества,заедно с братчедите им ?

Твойто външно министерство може да бъде само наведено, както и ти си наведен! Какво направиха твойте външни министри на турците дет сритаха българина на границата? Нищо, едно голямо нищо, защото и да искате НЕможете да им направите нещо. Смешна и жалка история, но квиченето е голямо!хахаха

Като гледам, още не коледа, а лудите вече пуснати по домовете :)

Е-е-е-е не, няма начин!!! Простотията и нахалството на мръсната пяна около Кремъл, която води народа си към интелектуално и физическо недохранване няма равна на себе си по цинизъм. Планетата Земя ще стане по-хубаво място, когато тия самозабравилите се изчезнат и мисля, че няма да чакаме много.

.. и като причина за такъв паметник да напишем: "от благодарност, че ни освободи от визатийско робство".

След Путя тъпото според който Кирилицата е пристигнала в Русия направо от Древна Македония, Тая кукла истърси още по-голяма тъпотия: Червената армия била спасила българските евреи, моля ти се Аз мислех, че са ни спасили само от фашизма и от капитализма А то какво се оказа

Добре че тоя път не казаха че македонците са ги спасили!!! И да направят паметник в Москва на този, който не изпрати едномилионната българска армия с най-добро въоръжение за времето си на източния фронт!!! Сега картината можеше да изглежда по мнооогооо по-различен начин!!!

айде тая се е поизфърлила тоя път,а я некой от соросите да каже нещо за надписа на моча,че май избягвате да коментирате надписа

съветскат армия е донесла кирилицата в България

аиде за да няма повече крамоли - да го демонтират този паметник - и в музея на комунистическото изкуство, или пък ако го искат да им го пратят в москва. един такъв паметник не може да седи в центъра на софия когато половината от населението е против него. същото и с братската могила.

Много добре казано:) Обзалагам се, че ще се намерят много промити мозъци и в Русия, и за жалост и тук, които искрено вярват в това...

Сталин е избил в пъти много повече от своите поданици отколкото Хитлер - избил и руснаци, руски войници и офицери, българи - изселил ги е във Сибир и по пътя умирали от глад и евреи - та евреите винаги с били на мушката на руснаците.

я кажи нещо за надписа,маани я тая,тя си е коза,а и за българите в любимата ти укрия,защо порошенко ги гази

наследниците на Тома Измирлиев заслужено си живеят най-зле в "Ивропата" и не заслужават явно нещо добро

Да бе пич, знам, че в Алабама бият негрите. Смотаняк!

Наша Маша заболела, захотела молоко не попала под корова, а попала под бика.