17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ммм даммммммммм Ф-15 некадърно копие на руския МиГ-25, защото след като лудите говедари го виждат на живо на през 1967г въздушния парад в Демодиево бясно почват да създават самолет който може да му се противопостви на МиГ-25 . И преди да кажат още нещо тъпите неграмотни козаци да ги светна, вижте как изглежда Ф-15 и МиГ-25! Ясно е ,че кравите почти на 100% са го копирали! Като се почне от двата двигатели, мине се през въздухосборниците и се стигне до хоризонталното двойо оперение! Нормално та лудите говеда копираха руския Як-141 в тяхното некадърно копие летящ дефектоносец Ф-15.Така че квичащите козяцки педали да мрат в кофите кат мърши , и да не серат като бъкел не разбират! Ето една лека статистика за изпопадалите краварски щайги за последните години! Статистиката е в пъти по лоша отколкото е при руснаците! А преди една седмица паднаха и още два супер пупер СТЕЛТ кенефа Ф-22 и Ф-35, и един транспорт и един хеликоптер! Fiscal Year Total Fatal Class A Mishaps Total Deaths 2013 10 23 2014 9 15 2015 9 27 2016 9 35 2017 9 33 2018 12 35 Totals 58 168

Въздушния парад на 9 юли 1967 г. в Домодедово, за да сме точни..

И още една дребна корекцийка - F-35 "Lightning-II" е самолетът, който в средата на '90-те г. е значително заимстван от разработките на Яковлевското ОКБ .. при това не толкова от Як-141, а неговия значително по-усъвършенстван и нереализиран поради разпадането на СССР по-нататъшен перспективен проект Як-201, който е цялостно закупен от американците през 1996-та г. за обща пакетна стойност, варираща според различните източници м/у 20 и 100 млн. $

Русоробите ликуват..... ДВИбАвГЗа мръсни, долни, подли, злобни путлерасти. За 6 месеца в руската кочина са паднали поне 20 летящи кошника, ама за тях мълчите като бити пДераЗи! Амеби про3ти.

Няма нормален човек, който би се радвал на загубата на човешки живот.. а иначе безвъзвратните загуби от аварийност на с-ти във ВВС на РФ (несъотнесени към бойна дейност) за последните 4 г. по типове с-ти статистически са както следва: Су-57 - 1, МиГ-31 - 4, МиГ-29 - 2, Як-130 - 2, L-39 -1, Су-25 -3, Ту-22М3 - 1, Су-34 - 2, Су-27 - 2 и Ан-26 - 1.

Добър американец е мъртвият американец!

не виждам писания за руските пияни пилоти и за руските летящи кочини??! О, пардон, това бил американски самолет на великите САЩ!

Жалко че пилота не е успял да катапултира и да се спаси,статистиката за летателните инциденти при воената авиация за последните 30 години е умопомрачителна повечето авиационни инциденти със летален изход са в невоеновреме.

От четворката F-15C участвали вчера сутринта в учението над северно море, още един самолет (борд 91-0316) освен катастрофиралия 86-0176, е извършил аварийно кацане в авиобазата Лейкънхийт. Причината е пукнатина, появила се в скъклото на пилотската кабина.

Иначе като цяло аварийността на F-15 като тип боен самолет не е висока - от м. октомври 1975 г. досега безвъзвратните загуби (в т.ч. в резултат на бойни действия) са 181 машини от общо експлоатирани до момента 1,198, вкл. лицензното пр.-во

Аз пък реших, че просто му е прилошало и е слязъл да се поразведри.

абе нещо много често започнаха да падат без бой, нещо гнило има...

изстребители и хиликоптери редовно си падат и в мирно време . едните са доведени до ръба на предела на физиката, другите са чуствителни на време и капризни за управление

Летящи гробове са Ф-15 , 16 ! Но нали имаме Политически Тулупи и ще купим Ретро Ф , по цена на нов СУ - 35 ! ОСТАВКА на Борисов Барселоно - Банкянски ! Оставка на ПРАВИТЕЛСТВОТО !

Не е точно така! Ф 15 са наистина много добър самолет, но него САЩ го дават само на най-сигурните си съюзници. А Г16, който ние ще купим не е на цената на нов Су35 а няколко пъти по-скъп. Оставка на правителството няма да има. С тази "покупка", то си гарантира оставането на власт и по-конкретно гарантира си защита от големия брадър. Сложих "покупка" в кавички, сащото все още самолети не сме видели и я видим, я не.

F15 е уникален самолет доказал се през годините. Проблемът е, че вече не е нов и се експлоатират самолети на по над 20+ години, коти е трябвало да бъдат заменени с нови много отдавна...

Как квичи руската свиня, но и за нея има Коледа

гледаъ ти да не квикнеш като ф-15

Тъпанари като тебе колкото си щеш.

С какво го свалихте? Това оръжие трябва да се забрани!

На баба ти с фърчилото са го свалили.

Това е трети военен самолет, който САЩ губят от месец насам.

Един даже успяха да ударят в стена.

В един пътнически самолет има 1 милион части. Вярно, в този Ф15 сигурно са много по-малко, но все пак винаги може нещо да се издъни. При соца и у нас редовно падаха самолети да речем Миг-21. Например и Миг-29 имахме паднал, мисля учебно-боен беше, за двама пилоти. Нормално е. Имаш самолети - опадат ти, нямаш самолети - не ти падат. На нас не ни падат, уточнявам за дебили. Защо не ни падат бе дебили?

Абе Дирници, що не пишете КОЛКО хора е убил и колко домове е разрушил този в северна Африка, преди да се тръшкате че бил умрял. Или ТАМ не са хора?

хахаха още не мога да спра да се смея на тези от дира , лайкенхи се казвала американската база, само дето се казва лейкънхийт (lakenheath)

Английския освен да се учи, трябва и да се научи. Хахахахаахахах.

Няма значение руски или американски, техника е всичко се случва. Днеска едните злобеят утре другите... Дано бай Дончо спечели и си удържи на думата, максимално да изтегли американските войници от различни точки на света. Та малко и Европа да се усети да инвестира във военна мощ. В момента ЕС е меко казано със доста съмнителна военна мощ

И защо да го правят? Пак ли мислят да тръгнат към Русия? Или са позабравили?

Русия е най-малкият проблем на западна Европа, но тея орди от Турция и от Африка, които нахлуват може да се окажат много по-сериозен проблем от колкото западняците си мислят. А военно мощ не е необходима да нападаш някого! По скоро е превенция, да респектира разни получовеци....

Принципно Тръмп като говори за този поне 1 процент от БВП дето Германия си го спестява става дъма за над 30 милиарда евро годишно. Всяка година реално САЩ охранява Германия и цялото НАТО, в т.ч. нас, ние спестяваме и на края американците ни показват, че не са по-глупави от нас. Ние плащаме двойно за самолети, Германците вече няма да се правят на ударени. Освен ако Меркел не помоли Путин да я пази. Щото то нещо от Германското величие май много не е останало политически и военно. Сега кой ще и гарантира светло бъдеще на германската икономика да видим. Не , че със спестените пари Германия не си купува Борисов и герб де. Ама да ги видя сега. Немския танк струва 20 милиона евро, друго си е американски танк на готово да те пази. Хахахахахаха. Китайски танк се ппродава за 2 милиона евро. Това е идея - Китай да ги поеме. Хахахахаахахахахаха.

И от кого я охранява?

Време е кравбарите да се приберат в къщи! Империята на злото угасна!

Абе това да не би да е някой от нашите платени предварително F-15? Пилотът се е загледал да види къде е барселонската мацка на наш Боко, която била по бански до басейна си, в очакване на любимия данъкоплатец Боко и.....Инак - вечна му памет на загиналия.

FFF

F-15 или F-16 викаш все тая. Предложи кой самолет трябваше да купим, ама такъв който никога не е падал, а се е ползвал.

За съжаление няма такъв самолет. Всички са падали и падат по една или друга причина. На времето Миг-19 беше кошмар за пилотите и много отказа от тази професия, а и много пренесе в отвъдното, мир на праха им. Например напускането му (катапултиране) под 500 метра височина над терена е било сигурна смърт. В СССР така и не бил приет на въоръжение. В България е имало 116 Миг-19 от всички модификации, загубени 30 самолета и 16 пилота.

мда

до 145 Нещо послъгвате: "...В СССР така и не бил приет на въоръжение. ...". От незнание, простотия, от злоба. Или от всичко заедно. Останалото не коментирам, щото и неговата "истинност" е съмнителна... Иначе, ето какво казват общодостъпните източници: "...МиГ-19 (изделие СМ-9, по кодификации НАТО: Farmer — «Фермер») — советский одноместный реактивный истребитель второго[3] поколения, разработанный ОКБ Микояна и Гуревича в начале 1950-х годов. Первый советский серийный сверхзвуковой истребитель, широко применялся в системе ПВО СССР и поставлялся за рубеж. ...". Взето е от тук: https ://ru.wikipedia.org /wiki/ %D0%9C%D0%B8%D0%93-19

До мга: Не послъгвам. Това е самата истина. Така и няма документ с който официално да го въведат на въоръжение. И руснаците не го крият. Не виждам какво общо имат тук "простотията" и "злобата"??!???!? А вие малко се задълбочете, не гледайте само Wiki. Препоръчвам монографията за Миг-19 на списание "Авиация и Время" или "Squadron signal" in Action No.143.

Американците правят учения покрай бреговете на Европа, франсетата тестват ядрените си ракети, като ги стоварват близо до бреговете на САЩ ... Човек би си помислил, че напрежението между САЩ и Европа започва да нараства сериозно :D

Руските ракети мисля са до 14 000 км. Говорим за тези с наземно базиране. Е как се тества такова чудо. Ако искаш да видиш цялата възможна траектория? Даже Русия не е толкова голяма, но все пак силозите с наземно базирани ракети на различните и краища покриват света. Франция и САЩ и Китай и Англия няма как да тестват по друг начин. Къде да пушкат. То и Антарктида се засели. Хахахахахаха.

Признавам си, хич не ми пука и въобще не ми е жал за тоя! Да беше стоял при жена си и децата си, ако има! Един агресивен американец по-малко! Светът само печели!

Родените да пасат крави не могат да летят.

Идиоте, къде е Гагарин?

Остана в историята, за разлика от тоя, който си отиде като куче без история!

Снощи го видях. Каза, че отива да опъва майка ти.

Гагарин е управлявал експериментален самолет. F-15 не е експериментален от 45 години ...

Гагарин и Серегин са загинали с най-обикновен МиГ-15 УТИ. Няма нищо експериментално.

Ефките идват най-рано през 2027 г . ГЕРБ хубаво е

късо съединение в двигателя е причината

Бушони нямат ли?

Ми то с Ф16 същата работа, само дето има един двигател вместо два...

Той е бил лично повреден от Путин. В последните няколко месеца Путин е решил да си припомни работата в КГБ на младини. Въоръжен с чук и отверна "забележете не става въпрос за чук и сърп" се впуска в изпълнението на диверсионни задачи. Една от тях е да развие бурмите на американския F15.

Кой прави учение за отразяване на удара с напдаение над страна която с нищо не провокира?И на финала на всичко отгоре даже има и загинал пилот.А какво остана ако наистина се срещнат две ескадрили????

Жалко за пилота. Иначе темата прилича на завоя на канала, където се е събрала русофилската пяна.

де да пишеше подобни коментари като падне МиГ

17 мига /от пролетта/

abe jal mi za tebe ,che nyamash mozuk v glavata .edno i sushto plyampane rusofilite ta rusofilite kaji neshto po-razlichno ,ili smo zaucheni frazi znaesh,banalen si .

Ама добре че си ти, да оближеш на Боеко алката...

мина 00.00 часа - край на комента, модератора спи, коменти фрии нема

Сега ще го върнат на вторични и ще намажат

Странно НИКОЙ не пише и не го е еня за писледиците от кървавите войни разпалени от краварите по света. Колко стотици хиляди избити, осиротяли, осакатени НЕВИННИ хора. Или те не са ХОРА, тях не ги боли, не са гладни, нямат ток и вода? А за някакъв си пилот който е СЯЛ смърт сега тъгувате. Вървете по дяволите изроди лицемери.

би трябвало да знаеш - за американската демокрация и английското величие - или добро, или нищо да уважаваме покойниците

Това за което не ни е еня, са изкуфелите русофили.

твоята цел в живота каква е - нон стоп плабтено в дир? кажи мнение, обоснови или е смо за+/- на сайта ?

НАТО и ЕС са дълго изстрадания успех за страната ни и благодаря на Бог , че са факт!

Чудя се дали поредният удавен НАТОвски пилот би се съгласил.

Нашите пилоти с какъв кураж ще летят на тия щайги,не знам !

Няма да летят. Много е просто. Ф16 не може да лети

особенно ако нямаме такъв

Русофилските шушумиги отдавна за забравили отдавна са забравили род и родина...Почетете история ама не от учебниците, а от старите книги!

Също и краварските подлоги...

Това ли успя да измислиш под новина за поредния паднал америслямски самолет? Да не би руснаците пак да са го хакнали, та насочваш към тях?

къ твоя и към коментарите под твоя и под некролозите на родителите си ще сте толкова активно ориентирани за коментар вашето стана - кажи га. га. Пу, хаха. пу, пу. хаха

Интересно ми е колко време си прекарал в ...Националната Библиотека...уньо маринкин, та ми даваш акъл за старите книги.?

ами бая -за разлика от тебе

Само да Ви покажа,че новините в българските медии идват с ден закъснение.-Сигурно е участвал в учението на НАТО което е проведено на ръба на въздушната граница.На порядъка от 120 ,до 150 км от територията на Ленинградски военен окръг.

Идеално, перфектна новина. Един говедар по-малко. Чакаме още !

Няма да чзкане дълго

Англичаните ползват Тайфуни. Французите Рафал. Германия Еурофайтер. Англичате за учебни цели и Грипени, че се водят най-евтините за поддръжка. Но не знам дали още някой от тях ползва Ф-ки.

А НИЕ БЪЛГАРИТЕ щото може да прецакаме дяволите :((Плащаме едни Ф-ки,които никога няма да видим.

То пък ако ги видиш, голямата радост. Не виждаш ли какво става и с остарелите вече Ф-15, и с "перлата на американските ВВС" Ф-35 с повече паднали самолети, отколкото бойни мисии.

В момента - Израел (25), Южна Корея (59), Катар (36), Саудитска Арабия (70), Сингапур (40), САЩ (219).

Информацията е от Wikipedia, като става въпрос само за последната модификация F-15E Strike Eagle. Радват ме тези, които слагат минуси на публично известни леснопроверими факти :)

Викаш,самолети за падане-бол !

Бъди сигурен, че всеки военен пилот мечтае да полети на този самолет.

Е щом ти го казваш, няма как да не е вярно за всеки военен пилот, хахахаха!

Ти на двайсетина години ли си ...или си прост? Я сега ни разкажи подробно...

Краварска барака..нормално! Въпреки че това не трябва да е нормално! Кравите уж копираха руските катапултиращи кресла които са най-добрите в света, но както изглежда пак некадърно са копирали както стана с Ф-35 с това жалко краварско копие на руския Як-141.

Неуважаема руска подлого, знеш ли кой измисли АК 47? Знеш ли, че МиГ 29 е копиран от Ф 15?

Хахаххаа- нито АК 47 има нещо общо с Шмайзер, нито Ф 15 с МиГ 29. Истината е една- американските хвърчила стават само и единствено за паради!

AK ли е паднал в морето, или Ф-15?

Хитлер нарежда да бъде създадена пушка с възможностите на СВТ-40... а ако говориш за Калашншков той работи под ръководството на Токарьов, същия този от който Шмайсер копира СТГ-то-)

Кажи гъзоблизнико жалък! Ближеш ли още или се наяде вече? Та кой викаш путьо е "измизлил" ак47 Ти таково хващал ли си някога в ръцете си или си диванен експерт? Копиран от ф15? Само щото е с 2 двигателя ли? За теб самолетите са еднаки когато приличат един на друг ли? Портокал и ябулка е едно и също понеже все е кръгло. Елеменарен организъм!

До всички платен или заблудени руски подлоги: четете повече по тези въпроси и не само руските източници!

да почива в мир този герой....милата му майчица как ли ще осъмне

Да му мислят тезши, дето са го пратили там!

За майка му наистина мъка, ама чак пък герой... Просто един от тези, дето са убедени, че Америка има ексклузивни права върху целия свят.

Веднага в графата причина за смъртта-к вируса. Манипулациата трябва да продължи

Бог с роднините на пилота, а на него чисто и безоблачно небe там горе!!! R.I.P.

Искам да призова тролещите Майора, Щерев и компания - никога не се подигравайте на катастрофирали самолети и пилотите им под каквато и да е форма. Ако все пак не можете да се стърпите, бройте до десет. Спомнете си, че от април насам това е пета катастрофа на прехвалената от вас щатска авиационна техника - един ф22, три ф35 и сега ф15. И помнете - във въздуха няма как да поправиш грешката, ако тя е непоправима. Пилотите на заслужамат точно вие да се изживявате на велики на техен гръб. Дано сте ме разбрали.

Добър съвет! Въпросът е дали могат да асимилират това към което ги призоваваш. Ако човек е тъп, то е за цял живот. временно тъп няма!

Абсолютно, прав си, само не ми е ясно какво прави в Европа американския пилот с американски самолет, да си лети в америката.

точно пък Майора, Щерев и компания, те със себе си не са наясно, ти искаш адекватно поведение. и до сто да броят все тая - простакът е простак. баш пък тях да не харесваш :_) ми то остава и колектора да не харесваш:) и сега сериозно, на какъвто и самолет да си пилот - си герой. иска се немалко за да си пилот. и още повече за да летиш.

Го отнесе короната

Жалко за човека. И той близки има. Тия самолети по принцип са доста издръжливи, но никой не е застрахован. Твърде вероятно вече и ресурса им да е на края, съчетано с немарлива поддръжка и ... резултатът е на лице!

Близки,,,, колко да са му близки -и те хамериканци.

F15C е действително от най-старите в линията, обаче за немарливата поддръжка дълбокосе лъжеш. Такава на запад няма - търси я при тези дето се оставят самолетите да гният на открито по летищата.