17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние откраднахме $ милиони дори от полицейски участък, НО трябваше да изкъртим и влачим през целият град БРОНИРАНА КАСА с 2 крайслер 300. Явно такива фокуси стават не-само по филмите?! Сега "фармацефтичният склад" на неназован известен български политик да обесни как се плащат сделки за лекарства В БРОЙ за стотици хиляди левове? Или това не е НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА В ОСОБЕННО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ? Иначе няма обяснение защо стоят в брой, там, такива суми? Или....е за "лекарство" с изключително висока чистота от 70% ?

То и така що е стане да ги пуснат пак. Тези пари са за болното им дете за операция не са крадени.

Думите криминални регистрации казват всичко. Докато престьпниците се регистрират, а не отиват, кьдето им е мястото, ще е така с престьпността.

Да ги регистрират още веднъж и да ги пуснат.

"Над 300 000 лева са били откраднати от склад на фармацевтична компания в Плевен късно снощи" . Абе, защо си мисля, че мястото на толкова пари е в банката, а не в склад? Или, може би, треша...?

Това склад за "илачи" ли е или "склад за пари"? На "складовете за пари" не им ли казваха банки?

'' Става въпрос за взломна кражба, а не за грабеж, като точната ....''''Някой щели ми обясни каква е разликата като мангизите ги няма и се чудя какво правят те в склад ?????Поредното май замитане на дадена комисионна.....

dimankaf

Хем познати на полицията, хем на свобода.

Ами аз съм последният фен на полицията;), но тя освен криминални регистрации - "множество", друго не може да направи. После е прокуратурата - да им повдигне обвинения и да им образува досъдебни производства, които на база събрани доказателства да станат съдебни! Само че, това, което имаме като прокуратура предпочита да се споразумява с отпадъка...

Бълха ги ухапала тези печалбари на гърба на болните и бедните.

"И двамата са познати на полицията с множество криминални регистрации." Докато сами ги РЕГИСТРИРАТЕ, така ще е! Няма нужда от коментар.