Коментари - САЩ доставят смъртоносни оръжия на Украйна | Днес.dir.bg

САЩ доставят смъртоносни оръжия на Украйна

Държавният департамент на САЩ потвърди вчера, че е издал разрешително за търговски доставки на смъртоносни оръжия за Украйна.

Обратно в новината

Коментари - САЩ доставят смъртоносни оръжия на Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Никой не може да избива хора с руско самосъзнание и кръв , безнаказано ! Това никога не е било и няма да бъде !

за сметка на това не са смъртоносни, хахахахахахахаха

Има и несмъртоносни.

На САЩ им трябва да гори навсякъде, тогава те благоденстват, забогатяват и да влияят. Да продаваш оръжие в Европа това е като да бомбардираш Югославия тъй като това е пак намеса в Европа с военни летални средства да се трепят там помежду си народа. Било хуманитарна намеса в помощ на нацистите, с което ще опропастят всякаква надежда на успокоение и мир. Точно това, което им трябва. Нестабилността в Европа ще бъде безконечна.

Търсят къде да предизвикат втора Сирия, че трябва да си пласират смъртта.

Тези оръжия ще попаднат в руски ръце накрая :) Шерифите пак ще го отчетат за грешка !

Тези оръжия може да предизвикат мор във редиците на руските ,,отпускари,, !

Но преди това, гробището в Ростов ще стане още по-голямо. Безброй кръстчета, без имена или жетони.

Шило

Хихихихи, редовното оправдание на укрите- че са яли бой от руската армия. да, ама не! Да си го признаят накраят- пердашат ги техните си сънародници, които искаха да бесят и т.н.

Тука Путин е за бой! Газ до Полската граница и това е! Какво се лигави с тея?! Украйна не е държава...това ви го казвам честно и откровено. Който знае украйницте, който е работил с техни фирми, знае какво имам в предвид! Това е една територия в която една част от хората ще бъдат с всеки с който им плати...те собствени ценности нямат...те само могат да бъдат използвани...за друго не стават. В момента една част от тях са се продали и се използват от САЩ и ЕС...тука националните интереси на тази територия няма никакво отношение. Това не е сувернна държава, защото самите хора който живеят там не могът и нямат предпоставките да бъдат суверенни. Там винаги е било една каша от която всеки може да се възползва както му е удобно. Руснаците поне, за разлика от другите, имат сметка там да е тихо и кротко.

Прав си, тука Путин е за бой! Ама кво да прави човека, след като е Президент на скапана държава! Сун Дзи казва, за да воюваш се искат паре, а както е известно "В России денег нет и не будет"! Виж краварите имат паре, даже руските олигарси заедно с Путин си държат милиардите в Краварските Банки! Фактически навсякъде краварите воюват с Путински пари! Умен народ са краварите!

русия нямали пари -буахахахахахаххахихихихиххи затова ритат както си поискат и където сипоискат краварите с техните допотопни оръжия.Наритаха ги в Крим, Покрайна ,Взеха си Арктика ,бл.изток а ония сащисани кравари дето уж имали папри се оказаха че имали само фантазии и допотопна техника която става само за снимки на стари филми.

или си доналд куп -ръждясяло корито с памперси от въздуха.Гледай да не ги умориш руснаците от смях.И да кажеш в коит точно краварски банки руснаците си държали парите щото такива се оказа че няма.Ако ги имаше краварите наистин биха ги запорирали а не да налагат санкици по телревизията имедиите и да морят руснаците от смях.

sonibvc@gmail.com

Знаеш ли къв е парадокса на мушмоли като тебе? Че знаят да кажат "В России денег нет и не будет"!" на омразният руски език, ама съм готов на да се обзаложа на добра сума пари че ако те накарам да го кажеш това на английски - езика на господарите ти - няма да можеш или ще бъде погрешно. Замисли се върху това.

Плътският човек винаги е искал да налага волята си чрез сила и измама. Но плътският човек не може да угоди на светият Бог. Трябва да стане духовен след покаяние от греха чрез кръщение в Христовото име със Светият Дух и освещение с могъщата подкрепа на Божият Син. Без изграждане на духовна връзка с Бог не можем да бъдем променени от Него така че да въстанови изгубеният след първородният грях Божи образ в човека.

Докторите са те изпуснали днеска...

Видяхте ли бе русороби?! Американците са толкова напред в материала, че могат да правят и смъртоносни оръжия и несмъртоносни оръжия.

знаете ли кое е най-странното че обама сложи вето на продажбата на оръжия за украйна но го плюехте а сега - нищо ?! много ниска топка тролчета сте

Май ще ядосат Мечока... и може Талибаните в Афганистан ще получат статус на Освободители... - какво по подходящо време за ВОЙНА в Украйна по време на Президентските избори в Русия...

мечтай си. Арабите са злопаметни.

Ами толкова мангизи наляха там а резултата е плачевен че освен да доставят открито друго не им остава, ама приказките ще бъдата ''Русия е виновна'' и дебелогъзестите еврогейците ще му ръкопляскат:(((((защото и те играха и играят там по американската воля

Резултата е по плачевен за Русия която вече е във открита война със САЩ,Европа и почти целият свят!А руснаците са най ненавижданата нация вече и в Украйна и Сирия!

Гледах едно изказване на украински икономист ,който казва така..."На Украйна сега ще и са нужни 20 години да достигне стандарта ,който беше при Янукович "....До каква "Европа" ги докараха украинците....През 2013г средната заплата там беше по-висока от тук -550 долара при 450 у нас ,при много по-ниски цени на храни ,електричество ,бензин ,газ ,безплатно здравеопазване и тн..за разлика от тук....Сега средната заплата там е 250 долара при повишени цени на всички комунални услуги и горива и всичко останало !? По украинските медии ги лъжат хората ,че това било заради " войната която водела Русия срещу тях и всичко щяло да се оправи след това " ....при стотици закрити и закриващи се заводи и масова безработица !?

'баси лъжите и глупостите, които си написал. Поне ти вярваш ли си? Или само твориш щуротии срещу заплащане от дребни рубли?

Шило

Вървиш и виж "процъфтяваща" украйна. От 3 млн, украинците в Русия са вече 6 млн. Говоря за тези, дето работят и не неработещите. С други думи, предпочитат "фалирала" Русия, пред "демократизирана" Украйна.

Ами обори го с факти де? Що само плюеш! Толкова ли си можеш?

Шило

Надявам се, че ще си отговориш и на въпроса, защо в "свободна" Украйна се забраняват радиостанции, телевизии, защо няколко журналиста, които са се осмелили да пишат нещо различно дадоха фира и т.н.

Никак не са лъжи, по времето на Янукович тия имаха як купон. Сега обаче са в дълбока криза, признават че стандарта им е паднал, живеели 3 пъти по-зле, хората не могат да си платят парното. Доста банки изгърмяха. Приватбанк я национализираха, за да я спасят. Всеки ден в Киев има протести за какво ли не. Вече живеят по-зле от хората в България.

Мдаам...а Путкин си го мести. Нали бе Путкин ?

Кофти нещо е демокрацията. има информация за всичко. Сигурно украинците ще се сдобият с някой друг модерен ПТУР. И други подобни дреболии. Друго си е обаче авторитаризма. При него стават чудеса. 'Мирни миньори' изведнъж се оказват въоръжени с най-модерно руско оръжие. Което ей така, представяш ли си, само отскача от руските складове в ръцете на 'миньорите'. И други чудеса стават. Изведнъж няколко хиляди (или десетки хиляди) отпускари от руската армия им хрумва едновременно и самоинициативно да отскочат до съседна държава, разбира се с личното си оръжие. Което уж най-строго се съхранява в оръжейните на поделенията. Приискало им се да пострелят на чужда територия. Ей така, за забавление. И най-интересното е, че като се върнат, никой не им дири сметка, че са изнесли оръжие и боеприпаси от поделението. Нали са наши момчета, за какво да се правим на дребнави. Дори и Пути ги защитава.

Шило

Кофти е, наистина! Щото освен форумните "истини", които мотаете, се чу и изявлението и на шефа на ОССЕ и на шефа на Генералния щаб на украинската армия, а то е, че руски войски няма.

Ще повдигат Жизнения стандарт.

нищо лично просто бизнес така че спрете да се дърляте и помислете за наближаващите праздници

Каква работа имат руснаците там, танк неподвижен?

Кой ще плаща след това оръжието ,ако руснаците влезнат в Киев ?? Ето това е въпросът господа бандити от Вашингтон !

Те бяха влезнали, Янукович си беше агент. Украинците плащаха.

Плащаха щото можеха! Сега при Порошенко какво могат? Изгубиха си държавата като нас!

Каква работа имат руснаците там, танк неподвижен?

Руснаците са съседи, с руско малцинство на украинска територия. По същественият въпрос е-чии го дирят там американците, от другия край на Земното кълбо!

САЩ често обичат да помагат на тези, които искат да сеят смърт

Например, ако някой ти влезе в държавата.

или когато на САЩ някой му пречи, да граби ресурси.

гнусен е езика на руските тролове!А Украйна е всъщност камъчето което преобърна каруцата на оня с големия рейтинг и малкото акъл!

Може би - водни пистолети? Алооооо?

Предложението ми е: Да не продават смъртоносни оръжия. Да продават несмъртоносни оръжия.

Така е, шахтите бяха бъкани с оръжия, колко му е на въглекопачите да ги изкопат!

loyola

СУпер, схемата е желЕзна ! Янките пак продават оръжие на индианците, та да се избиват сами, като междувременно снасят злато :-)

Кой снася златото? 1. янките 2. оръжията 3. индианците Ми учете го тоя български бе!

Янките пак продават оръжие, като междувременно снасят злато.

Златото на Украйна, резерва им и златото на скифите, въобще всичко ценно на Украйна го изнесоха евреите в САЩ още в началото на март 2014 след победата на преврата. То едва ли ще се върне в Украйна. Обраха ги тихо, без никой да се усети. Сега ще ги натоварят с разни измислени лихви и лихви. И на края ще им кажат сори. Сега битката е да им вземат земята, чернозема искат.

Какво говориш? Както стана в България след 9.IХ. 1944 ли?

Чернозема, който руснаците отровиха с Чернобил ли? Или този, който завладяха със зелени човечета и заплаха за ядрена атака в Крим? Или може би този в Източна Украйна?

Не знам защо "скифите" ми звучи на руски. Да не би да имаш предвид "скитското злато"? Оправи си правописа, макар че е трудно за хора учили в СССР.

Aмериканците ревът срещу Тръмп че бил русофил а не искат да признаят че всъщност най големия русофил е Барак, именно по негово време набухаха 5 милиарда $ в украйна и върнаха Крим на Русия .

В същото това време Путин "набуха" 15 милиарда и окупира Крим, подпалвайки след това и Донбасс чрез Петата колона. Ама само три милиарда май успяха да преведат към Янукович. После далаверата се разсъхна.

не може да окупираш нещо което си е твое; Kрим никога не е бил част от украина , искаше им се на хамерите да го откраднат ама не става хахаха

На територията на двете републики имаше много военна техника, която просто си смени притежателя. В България във всеки областен град, има складирано много оръжие.

Сите шахти са бъкани с оръжия, колко му е на въглекопачите да ги изкопат танковете!

Русия е само територия, а Киев е първопричината тези северни несретници да обособят територия която наричат не знам защо ''държава''. Правилно американците застават зад ориджинъла Киев и загърбват ментето Москва. Все пак Киевска Рус се е пръкнала първа.

да така е , а украйна пък е измислица на болшевиките и подлежи на декомунизация (тоест разпад) всички награбени(от престъпния режим) земи трябва да бъдат върнати на предишния собственик нали така ?

То пъ Русия не е същата измислица! Мухахахахахахаха!

''Смъртоносни оръжия''! Я кажете кое оръжие не е смъртоносно, че се давя поливн час от смях на това идиотско словосъчетание?:)))!

"Какалашника", оръжието на живота!

ВБА

Развързаха ръцете на руснаците и те да доставят оръжие на новите републики. Ако, някой си мисли, че руснаците, ще останат пасивни жестоко се лъжат, но лошото в случая е, че рано или късно, ще има война, а американците си продължават с имперските си амбиции, но с чужди ръце вадят кестените от огъня, което въобще не трябва да ни учудва сега и в бъдеще...

Те пъ досега им бяха вързати! Кой вярва, че шахтьорите копат танковете и ГРАДовете от шахтите! Русия не праща ли смъртонокни оръжия по цял свят? Американците да не ядат доматите с колците?

Сега Северна Корея ще изпробва нови междуконтинентални ракети по руски чертежи.

Империалистическия Владивосток е прекрасна и най-близка цел, само на 120 км. от границата! Мухахахахахахаха!

Глупости! Ще изпробват... Те си имат на склад готови, като от време на време правят уж пробни изстрелвания. КНДР няма възможности да произвежда ядрени оръжия и МБР. Само пълен неграмотник може да допусне, че такава малка и изолирана страна може, без чужда помощ, да разработва и тества подобни високотехнологични оръжия! Нищо чудно там да има руски бази на МБР, прикрити като севернокорейски! Аз не бих се учудил. Россиянското коварство е пословично.

Бе то и Южна Корея е 170 пъти по-малка от Русия, ама по БВП и на 11-то място в света, а Русия на 15-то!

Единственото ми утешение е, че и щатите ще изчезнат в хода на голямата война, която усърдно подготвят... А колко ще са изненадано учудени, когато над Фашингтон засияят хиляди ослепителни слънца !

А дали руснаците ще са изненадано учудени, когато над Русия засияят хиляди ослепителни слънца ! Дали ще има време да се учудят? Мухахахахахаха!

отдавна доставят и не само оръжия ами и инструктори , може би и това е една от причините за бързата загуба на укрите , дет се вика колкото по бързо намалява населението толкова по добре за господаря

Всички знаем че Украйна в момента е нелигитимна държава. Президент избран нелигитимно, насрочил избори за парламент, нелгитимни. Всякакви доставки и договори със сегашните управляващи са против международните закони.

У ВАШИЯ ОФИС МОЖЕ СРЕЩУ НЯКОЯ КОПЕЙКА "ВСИЧКИ" ДА ЗНАЕТЕ......,НО ОСТАНАЛИЯ СВЯТ ДРУГО ЗНАЕ;)

Муньо, в кома ти е мозъкът, който нямаш ! В интелектуална кома сте вие, в мазето на краварското посолство, и от която никога няма да излезете !

Може ли да се обоснове ш, защо Украйна е легитимна, а двете републики, не?

Ми то всички знаем че и Русия в момента е нелигитимна държава. Президентът Елцин сам се назначи за президент, разстреля с танкове Парламента, разгони правителството! Изборите там са пълен фарс, Конституцията е суспендирана! Няма нито един международен закон, който да действа срещу Украйна, за разлика от Русия! Русия плюв суратя на гарантите на Украйна САЩ и Англия, които трябваше да защитават териториалната цялостност на Украйна със всички средства! Ето, че започват да си изпълняват задълженията по международните договори!

да избягаш от покрайна не е сепаратизъм , това е евакуация

Черното няма да стане бяло.

Затвориха дюкяна му в Сирия и сега световният демократизатор търси нови бизнес възможности. След канибалите, мющериите са, разбира се, поредната банда фашисти.

ХАХА,ТО ВАТНЯЦИТЕ СИ НОСЕХА КАЛАШНИЦИТЕ В ИДИЛ;)

Каквото и да доставят на укрите, нищо не може да промени хода на нещата. С това фашистко ръководство, което действа не само под диктовката на САЩ, но и под натиска на ултрадесните вътрешни формирования, крайният резултат е ясен - пълен разпад на измислената държава в рамките на няколко години.

в една търговска сделка има 2 страни. Американците продават, но защото украинците купуват. Ако едната страна няма желание и другата не може. Но не мога да разбера защо "Смъртоносни" ?! По добре би било да им продават плюшени мечета

сега вече ще настъпи мир в Донбас...

а оръжията на Русия не са смъртоносни. абе журналя..... :)))

Нали се сещаш, че не ги доставят в Мексико и които да мразят САЩ...

Очакваше се Русия продава на всички които недолюбват САЩ Сега като продаде и на Турция чашата преля

Ами то това беше една от целите ..... да почнат да им продават оръжие. Сега леко, утре ще им отпуснем заем да си купят тежко....и така. ВПК на САЩ требе да работи, иначе тоя президент защо е избран - да служи на народа, демек на ВПК де.

Тръмп ваш а?

Дир,тоз Put Sin in още ли работи при вас не е ли излязал в пенсия :))) ???Вълка като остареел ставал за смях и гаргара на кучетата ха ха !

Този май ви бърка с боксова ръкавица по интимните отвори хахахаха!

Извинявам се за въпроса, но има ли несмъртоносни оръжия?

Украйна е независима и суверенна държава, поради което може да внася каквото си оръжие поиска и от който си поиска. Въпрос на договорености и нищо друго. Въпросът е, обаче, на какво основание РФ внася контрабандно в Украйна оръжия, муниции, горива и др., които предоставя на терористични формирования, действащи против правителството на Украйна? Защото ще станат вече четири години, откакто терористите-сепаратисти водят бойни действия с всички възможни видове леки и тежки оръжия, танкове, артилерия, РСЗО и всичко останало към тях. И всичкото това оръжие и боеприпасите за него са внесени на територията на Украйна от РФ, абсолютно незаконно!

Шило

Внася ли или миньорите го купуват от украинските военни? Гледай шоу, сега ще разучават и американските системи.

Уважаеми г-н Shilo, прекрасно знаете, че в моят коментар няма НИТО ЕДНО слабо място и всичко е точно така, както съм го написал. Абсурдната легенда, как шахтьорите купували оръжие от ВСУ - леко и тежко стрелково, артилерия, танкове, РСЗО, ПЗРК, както и съответните муниции, е россиянска пропаганда, съшите най-грубо с бели конци. Не може да водиш четири години война, с оръжие, закупено от твоят противник(враг)! Много Ви моля, не подценявайте чак толкова интелекта на Вашите опоненти. Бихте моглри, в интерес на Вас самият, дори да допуснете, че са поне на Вашето ниво! :)

Шило

А, и още нещо: да Украйна е поредната "независима" държава, щото и от нея нищо не зависи. А по въпроса за сумеринитета, мисля, че няма какво да говорим за това, колко суверенна държава са.

Щото съвсем никой украинец не искаше да свали Янукович, също както тук много хора изгаряха от желание шефа на мафията да стане шеф на ДАНС.

Защото преди 4 години в У/на се извърши държавен въоръжен преврат с пари на САЩ.

Много си заблуден бе Put Sin In или Sin In Put...многооо...

А Северна Корея и Иран не са ли суверенни държави ? Защо САЩ да имат право да притежават ядрено оръжие и балистични ракети, а другите държави не ?

като прочетеш Договора за неразпространение на ядреното оръжие - документ на ООН.

Шило

Въпрос на време е, украинците да го продадат.

Нищо ново под небето създай конфликт продай оръжие .Нищо лично просто бизнес за щатите това е нещо нормално.от ВСВ до сега тази схема работи на пълни обороти.

Ще НАСТАНЕ НЕОПИСУЕМ ВОЙ ОТ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ И СОРОСОИДНИ АМЕРИКАНСКИ "ДЕМОКРАТИ, ЧЕ РУСИЯ НЕ СПАЗВАТ МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ. ДОКОЛКОТО ЗНАМ, РУСИЯ, ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ СА ТОРОНТО. ОБАЧЕ, ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ 'НЕУДОБНО' СИ ЗАТВАРЯТ 0ЧИТЕ.

При различни стандарти на оръжията, патроните също са различни и несъвместими. На укрите, които са със 100% руски оръжия и патрони сега им предстои хаос и объркации с едновременното използване на двата стандарта.

Санкции за сащ

Коментари - САЩ доставят смъртоносни оръжия на Украйна | Днес.dir.bg

САЩ доставят смъртоносни оръжия на Украйна

Държавният департамент на САЩ потвърди вчера, че е издал разрешително за търговски доставки на смъртоносни оръжия за Украйна.

Обратно в новината

Коментари - САЩ доставят смъртоносни оръжия на Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Никой не може да избива хора с руско самосъзнание и кръв , безнаказано ! Това никога не е било и няма да бъде !

за сметка на това не са смъртоносни, хахахахахахахаха

Има и несмъртоносни.

На САЩ им трябва да гори навсякъде, тогава те благоденстват, забогатяват и да влияят. Да продаваш оръжие в Европа това е като да бомбардираш Югославия тъй като това е пак намеса в Европа с военни летални средства да се трепят там помежду си народа. Било хуманитарна намеса в помощ на нацистите, с което ще опропастят всякаква надежда на успокоение и мир. Точно това, което им трябва. Нестабилността в Европа ще бъде безконечна.

Търсят къде да предизвикат втора Сирия, че трябва да си пласират смъртта.

Тези оръжия ще попаднат в руски ръце накрая :) Шерифите пак ще го отчетат за грешка !

Тези оръжия може да предизвикат мор във редиците на руските ,,отпускари,, !

Но преди това, гробището в Ростов ще стане още по-голямо. Безброй кръстчета, без имена или жетони.

Шило

Хихихихи, редовното оправдание на укрите- че са яли бой от руската армия. да, ама не! Да си го признаят накраят- пердашат ги техните си сънародници, които искаха да бесят и т.н.

Тука Путин е за бой! Газ до Полската граница и това е! Какво се лигави с тея?! Украйна не е държава...това ви го казвам честно и откровено. Който знае украйницте, който е работил с техни фирми, знае какво имам в предвид! Това е една територия в която една част от хората ще бъдат с всеки с който им плати...те собствени ценности нямат...те само могат да бъдат използвани...за друго не стават. В момента една част от тях са се продали и се използват от САЩ и ЕС...тука националните интереси на тази територия няма никакво отношение. Това не е сувернна държава, защото самите хора който живеят там не могът и нямат предпоставките да бъдат суверенни. Там винаги е било една каша от която всеки може да се възползва както му е удобно. Руснаците поне, за разлика от другите, имат сметка там да е тихо и кротко.

Прав си, тука Путин е за бой! Ама кво да прави човека, след като е Президент на скапана държава! Сун Дзи казва, за да воюваш се искат паре, а както е известно "В России денег нет и не будет"! Виж краварите имат паре, даже руските олигарси заедно с Путин си държат милиардите в Краварските Банки! Фактически навсякъде краварите воюват с Путински пари! Умен народ са краварите!

русия нямали пари -буахахахахахаххахихихихиххи затова ритат както си поискат и където сипоискат краварите с техните допотопни оръжия.Наритаха ги в Крим, Покрайна ,Взеха си Арктика ,бл.изток а ония сащисани кравари дето уж имали папри се оказаха че имали само фантазии и допотопна техника която става само за снимки на стари филми.

или си доналд куп -ръждясяло корито с памперси от въздуха.Гледай да не ги умориш руснаците от смях.И да кажеш в коит точно краварски банки руснаците си държали парите щото такива се оказа че няма.Ако ги имаше краварите наистин биха ги запорирали а не да налагат санкици по телревизията имедиите и да морят руснаците от смях.

sonibvc@gmail.com

Знаеш ли къв е парадокса на мушмоли като тебе? Че знаят да кажат "В России денег нет и не будет"!" на омразният руски език, ама съм готов на да се обзаложа на добра сума пари че ако те накарам да го кажеш това на английски - езика на господарите ти - няма да можеш или ще бъде погрешно. Замисли се върху това.

Плътският човек винаги е искал да налага волята си чрез сила и измама. Но плътският човек не може да угоди на светият Бог. Трябва да стане духовен след покаяние от греха чрез кръщение в Христовото име със Светият Дух и освещение с могъщата подкрепа на Божият Син. Без изграждане на духовна връзка с Бог не можем да бъдем променени от Него така че да въстанови изгубеният след първородният грях Божи образ в човека.

Докторите са те изпуснали днеска...

Видяхте ли бе русороби?! Американците са толкова напред в материала, че могат да правят и смъртоносни оръжия и несмъртоносни оръжия.

знаете ли кое е най-странното че обама сложи вето на продажбата на оръжия за украйна но го плюехте а сега - нищо ?! много ниска топка тролчета сте

Май ще ядосат Мечока... и може Талибаните в Афганистан ще получат статус на Освободители... - какво по подходящо време за ВОЙНА в Украйна по време на Президентските избори в Русия...

мечтай си. Арабите са злопаметни.

Ами толкова мангизи наляха там а резултата е плачевен че освен да доставят открито друго не им остава, ама приказките ще бъдата ''Русия е виновна'' и дебелогъзестите еврогейците ще му ръкопляскат:(((((защото и те играха и играят там по американската воля

Резултата е по плачевен за Русия която вече е във открита война със САЩ,Европа и почти целият свят!А руснаците са най ненавижданата нация вече и в Украйна и Сирия!

Гледах едно изказване на украински икономист ,който казва така..."На Украйна сега ще и са нужни 20 години да достигне стандарта ,който беше при Янукович "....До каква "Европа" ги докараха украинците....През 2013г средната заплата там беше по-висока от тук -550 долара при 450 у нас ,при много по-ниски цени на храни ,електричество ,бензин ,газ ,безплатно здравеопазване и тн..за разлика от тук....Сега средната заплата там е 250 долара при повишени цени на всички комунални услуги и горива и всичко останало !? По украинските медии ги лъжат хората ,че това било заради " войната която водела Русия срещу тях и всичко щяло да се оправи след това " ....при стотици закрити и закриващи се заводи и масова безработица !?

'баси лъжите и глупостите, които си написал. Поне ти вярваш ли си? Или само твориш щуротии срещу заплащане от дребни рубли?

Шило

Вървиш и виж "процъфтяваща" украйна. От 3 млн, украинците в Русия са вече 6 млн. Говоря за тези, дето работят и не неработещите. С други думи, предпочитат "фалирала" Русия, пред "демократизирана" Украйна.

Ами обори го с факти де? Що само плюеш! Толкова ли си можеш?

Шило

Надявам се, че ще си отговориш и на въпроса, защо в "свободна" Украйна се забраняват радиостанции, телевизии, защо няколко журналиста, които са се осмелили да пишат нещо различно дадоха фира и т.н.

Никак не са лъжи, по времето на Янукович тия имаха як купон. Сега обаче са в дълбока криза, признават че стандарта им е паднал, живеели 3 пъти по-зле, хората не могат да си платят парното. Доста банки изгърмяха. Приватбанк я национализираха, за да я спасят. Всеки ден в Киев има протести за какво ли не. Вече живеят по-зле от хората в България.

Мдаам...а Путкин си го мести. Нали бе Путкин ?

Кофти нещо е демокрацията. има информация за всичко. Сигурно украинците ще се сдобият с някой друг модерен ПТУР. И други подобни дреболии. Друго си е обаче авторитаризма. При него стават чудеса. 'Мирни миньори' изведнъж се оказват въоръжени с най-модерно руско оръжие. Което ей така, представяш ли си, само отскача от руските складове в ръцете на 'миньорите'. И други чудеса стават. Изведнъж няколко хиляди (или десетки хиляди) отпускари от руската армия им хрумва едновременно и самоинициативно да отскочат до съседна държава, разбира се с личното си оръжие. Което уж най-строго се съхранява в оръжейните на поделенията. Приискало им се да пострелят на чужда територия. Ей така, за забавление. И най-интересното е, че като се върнат, никой не им дири сметка, че са изнесли оръжие и боеприпаси от поделението. Нали са наши момчета, за какво да се правим на дребнави. Дори и Пути ги защитава.

Шило

Кофти е, наистина! Щото освен форумните "истини", които мотаете, се чу и изявлението и на шефа на ОССЕ и на шефа на Генералния щаб на украинската армия, а то е, че руски войски няма.

Ще повдигат Жизнения стандарт.

нищо лично просто бизнес така че спрете да се дърляте и помислете за наближаващите праздници

Каква работа имат руснаците там, танк неподвижен?

Кой ще плаща след това оръжието ,ако руснаците влезнат в Киев ?? Ето това е въпросът господа бандити от Вашингтон !

Те бяха влезнали, Янукович си беше агент. Украинците плащаха.

Плащаха щото можеха! Сега при Порошенко какво могат? Изгубиха си държавата като нас!

Каква работа имат руснаците там, танк неподвижен?

Руснаците са съседи, с руско малцинство на украинска територия. По същественият въпрос е-чии го дирят там американците, от другия край на Земното кълбо!

САЩ често обичат да помагат на тези, които искат да сеят смърт

Например, ако някой ти влезе в държавата.

или когато на САЩ някой му пречи, да граби ресурси.

гнусен е езика на руските тролове!А Украйна е всъщност камъчето което преобърна каруцата на оня с големия рейтинг и малкото акъл!

Може би - водни пистолети? Алооооо?

Предложението ми е: Да не продават смъртоносни оръжия. Да продават несмъртоносни оръжия.

Така е, шахтите бяха бъкани с оръжия, колко му е на въглекопачите да ги изкопат!

loyola

СУпер, схемата е желЕзна ! Янките пак продават оръжие на индианците, та да се избиват сами, като междувременно снасят злато :-)

Кой снася златото? 1. янките 2. оръжията 3. индианците Ми учете го тоя български бе!

Янките пак продават оръжие, като междувременно снасят злато.

Златото на Украйна, резерва им и златото на скифите, въобще всичко ценно на Украйна го изнесоха евреите в САЩ още в началото на март 2014 след победата на преврата. То едва ли ще се върне в Украйна. Обраха ги тихо, без никой да се усети. Сега ще ги натоварят с разни измислени лихви и лихви. И на края ще им кажат сори. Сега битката е да им вземат земята, чернозема искат.

Какво говориш? Както стана в България след 9.IХ. 1944 ли?

Чернозема, който руснаците отровиха с Чернобил ли? Или този, който завладяха със зелени човечета и заплаха за ядрена атака в Крим? Или може би този в Източна Украйна?

Не знам защо "скифите" ми звучи на руски. Да не би да имаш предвид "скитското злато"? Оправи си правописа, макар че е трудно за хора учили в СССР.

Aмериканците ревът срещу Тръмп че бил русофил а не искат да признаят че всъщност най големия русофил е Барак, именно по негово време набухаха 5 милиарда $ в украйна и върнаха Крим на Русия .

В същото това време Путин "набуха" 15 милиарда и окупира Крим, подпалвайки след това и Донбасс чрез Петата колона. Ама само три милиарда май успяха да преведат към Янукович. После далаверата се разсъхна.

не може да окупираш нещо което си е твое; Kрим никога не е бил част от украина , искаше им се на хамерите да го откраднат ама не става хахаха

На територията на двете републики имаше много военна техника, която просто си смени притежателя. В България във всеки областен град, има складирано много оръжие.

Сите шахти са бъкани с оръжия, колко му е на въглекопачите да ги изкопат танковете!

Русия е само територия, а Киев е първопричината тези северни несретници да обособят територия която наричат не знам защо ''държава''. Правилно американците застават зад ориджинъла Киев и загърбват ментето Москва. Все пак Киевска Рус се е пръкнала първа.

да така е , а украйна пък е измислица на болшевиките и подлежи на декомунизация (тоест разпад) всички награбени(от престъпния режим) земи трябва да бъдат върнати на предишния собственик нали така ?

То пъ Русия не е същата измислица! Мухахахахахахаха!

''Смъртоносни оръжия''! Я кажете кое оръжие не е смъртоносно, че се давя поливн час от смях на това идиотско словосъчетание?:)))!

"Какалашника", оръжието на живота!

ВБА

Развързаха ръцете на руснаците и те да доставят оръжие на новите републики. Ако, някой си мисли, че руснаците, ще останат пасивни жестоко се лъжат, но лошото в случая е, че рано или късно, ще има война, а американците си продължават с имперските си амбиции, но с чужди ръце вадят кестените от огъня, което въобще не трябва да ни учудва сега и в бъдеще...

Те пъ досега им бяха вързати! Кой вярва, че шахтьорите копат танковете и ГРАДовете от шахтите! Русия не праща ли смъртонокни оръжия по цял свят? Американците да не ядат доматите с колците?

Сега Северна Корея ще изпробва нови междуконтинентални ракети по руски чертежи.

Империалистическия Владивосток е прекрасна и най-близка цел, само на 120 км. от границата! Мухахахахахахаха!

Глупости! Ще изпробват... Те си имат на склад готови, като от време на време правят уж пробни изстрелвания. КНДР няма възможности да произвежда ядрени оръжия и МБР. Само пълен неграмотник може да допусне, че такава малка и изолирана страна може, без чужда помощ, да разработва и тества подобни високотехнологични оръжия! Нищо чудно там да има руски бази на МБР, прикрити като севернокорейски! Аз не бих се учудил. Россиянското коварство е пословично.

Бе то и Южна Корея е 170 пъти по-малка от Русия, ама по БВП и на 11-то място в света, а Русия на 15-то!

Единственото ми утешение е, че и щатите ще изчезнат в хода на голямата война, която усърдно подготвят... А колко ще са изненадано учудени, когато над Фашингтон засияят хиляди ослепителни слънца !

А дали руснаците ще са изненадано учудени, когато над Русия засияят хиляди ослепителни слънца ! Дали ще има време да се учудят? Мухахахахахаха!

отдавна доставят и не само оръжия ами и инструктори , може би и това е една от причините за бързата загуба на укрите , дет се вика колкото по бързо намалява населението толкова по добре за господаря

Всички знаем че Украйна в момента е нелигитимна държава. Президент избран нелигитимно, насрочил избори за парламент, нелгитимни. Всякакви доставки и договори със сегашните управляващи са против международните закони.

У ВАШИЯ ОФИС МОЖЕ СРЕЩУ НЯКОЯ КОПЕЙКА "ВСИЧКИ" ДА ЗНАЕТЕ......,НО ОСТАНАЛИЯ СВЯТ ДРУГО ЗНАЕ;)

Муньо, в кома ти е мозъкът, който нямаш ! В интелектуална кома сте вие, в мазето на краварското посолство, и от която никога няма да излезете !

Може ли да се обоснове ш, защо Украйна е легитимна, а двете републики, не?

Ми то всички знаем че и Русия в момента е нелигитимна държава. Президентът Елцин сам се назначи за президент, разстреля с танкове Парламента, разгони правителството! Изборите там са пълен фарс, Конституцията е суспендирана! Няма нито един международен закон, който да действа срещу Украйна, за разлика от Русия! Русия плюв суратя на гарантите на Украйна САЩ и Англия, които трябваше да защитават териториалната цялостност на Украйна със всички средства! Ето, че започват да си изпълняват задълженията по международните договори!

да избягаш от покрайна не е сепаратизъм , това е евакуация

Черното няма да стане бяло.

Затвориха дюкяна му в Сирия и сега световният демократизатор търси нови бизнес възможности. След канибалите, мющериите са, разбира се, поредната банда фашисти.

ХАХА,ТО ВАТНЯЦИТЕ СИ НОСЕХА КАЛАШНИЦИТЕ В ИДИЛ;)

Каквото и да доставят на укрите, нищо не може да промени хода на нещата. С това фашистко ръководство, което действа не само под диктовката на САЩ, но и под натиска на ултрадесните вътрешни формирования, крайният резултат е ясен - пълен разпад на измислената държава в рамките на няколко години.

в една търговска сделка има 2 страни. Американците продават, но защото украинците купуват. Ако едната страна няма желание и другата не може. Но не мога да разбера защо "Смъртоносни" ?! По добре би било да им продават плюшени мечета

сега вече ще настъпи мир в Донбас...

а оръжията на Русия не са смъртоносни. абе журналя..... :)))

Нали се сещаш, че не ги доставят в Мексико и които да мразят САЩ...

Очакваше се Русия продава на всички които недолюбват САЩ Сега като продаде и на Турция чашата преля

Ами то това беше една от целите ..... да почнат да им продават оръжие. Сега леко, утре ще им отпуснем заем да си купят тежко....и така. ВПК на САЩ требе да работи, иначе тоя президент защо е избран - да служи на народа, демек на ВПК де.

Тръмп ваш а?

Дир,тоз Put Sin in още ли работи при вас не е ли излязал в пенсия :))) ???Вълка като остареел ставал за смях и гаргара на кучетата ха ха !

Този май ви бърка с боксова ръкавица по интимните отвори хахахаха!

Извинявам се за въпроса, но има ли несмъртоносни оръжия?

Украйна е независима и суверенна държава, поради което може да внася каквото си оръжие поиска и от който си поиска. Въпрос на договорености и нищо друго. Въпросът е, обаче, на какво основание РФ внася контрабандно в Украйна оръжия, муниции, горива и др., които предоставя на терористични формирования, действащи против правителството на Украйна? Защото ще станат вече четири години, откакто терористите-сепаратисти водят бойни действия с всички възможни видове леки и тежки оръжия, танкове, артилерия, РСЗО и всичко останало към тях. И всичкото това оръжие и боеприпасите за него са внесени на територията на Украйна от РФ, абсолютно незаконно!

Шило

Внася ли или миньорите го купуват от украинските военни? Гледай шоу, сега ще разучават и американските системи.

Уважаеми г-н Shilo, прекрасно знаете, че в моят коментар няма НИТО ЕДНО слабо място и всичко е точно така, както съм го написал. Абсурдната легенда, как шахтьорите купували оръжие от ВСУ - леко и тежко стрелково, артилерия, танкове, РСЗО, ПЗРК, както и съответните муниции, е россиянска пропаганда, съшите най-грубо с бели конци. Не може да водиш четири години война, с оръжие, закупено от твоят противник(враг)! Много Ви моля, не подценявайте чак толкова интелекта на Вашите опоненти. Бихте моглри, в интерес на Вас самият, дори да допуснете, че са поне на Вашето ниво! :)

Шило

А, и още нещо: да Украйна е поредната "независима" държава, щото и от нея нищо не зависи. А по въпроса за сумеринитета, мисля, че няма какво да говорим за това, колко суверенна държава са.

Щото съвсем никой украинец не искаше да свали Янукович, също както тук много хора изгаряха от желание шефа на мафията да стане шеф на ДАНС.

Защото преди 4 години в У/на се извърши държавен въоръжен преврат с пари на САЩ.

Много си заблуден бе Put Sin In или Sin In Put...многооо...

А Северна Корея и Иран не са ли суверенни държави ? Защо САЩ да имат право да притежават ядрено оръжие и балистични ракети, а другите държави не ?

като прочетеш Договора за неразпространение на ядреното оръжие - документ на ООН.

Шило

Въпрос на време е, украинците да го продадат.

Нищо ново под небето създай конфликт продай оръжие .Нищо лично просто бизнес за щатите това е нещо нормално.от ВСВ до сега тази схема работи на пълни обороти.

Ще НАСТАНЕ НЕОПИСУЕМ ВОЙ ОТ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ И СОРОСОИДНИ АМЕРИКАНСКИ "ДЕМОКРАТИ, ЧЕ РУСИЯ НЕ СПАЗВАТ МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ. ДОКОЛКОТО ЗНАМ, РУСИЯ, ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ СА ТОРОНТО. ОБАЧЕ, ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ 'НЕУДОБНО' СИ ЗАТВАРЯТ 0ЧИТЕ.

При различни стандарти на оръжията, патроните също са различни и несъвместими. На укрите, които са със 100% руски оръжия и патрони сега им предстои хаос и объркации с едновременното използване на двата стандарта.

Санкции за сащ