Коментари - Операцията на ранения при гонка с мигранти полицай е успешна. Задържаха нови 13 души в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ги задържате? За да ги настаните в центрове и да им плащаме и на тях издръжката ли?

Защо прибираме всякаква паплач от Близкия Изток и Украйна? За домашни любимци?

Ръководството на милицията дължи на данъкоплатците отговори за поредния сакатлък с милиционер по време на служба: 1. Обучението ли е кофти? 2. Толкова ли си могат? 3. Матряла ли е скапан (с дефектен чип по рождение)? 4. Вътрешните инструкции са калави? 5. Законът е калпав? 6 - всичко от горното.

Ясно е че някой ги пуска целенасочено ... целта е користна

Нещо не е наред, да не се носили стълба на бежанците?

Какво още трябва да се случи за да се обяви извънредно положение и да се изпрати армията на границата ? 24/7 патрули постове по цялата граница с Турция. .Стрелба на месо, ако не спрат след един предупредителен изстрел във въздуха ! Възстановаване на загражденията където са нарушени и миниране на участатъците. На 10 километра от граничните пунктове по всички основни пътища полицеиски проверки и спиране на всички превозни средства които са с над 4+1 места. Ерводепутатите ни са пратени там да защитават българските интереси, така че да почват да кръкнат пари от ЕС или им пращаме направо със влакове всичката паплач да си ги интегрират и култивират !

Защо ги задържате като не можете да ги върнете нито в Турция,нито в родните им места? Радев,защо пълниш БГ с орки от третия свят?

Спрете да ги задържате! Да минават и заминават!

А преди да въоръжавате Украйна и да издържате украински бежанци, първо да се опитате да си охранявате границата. Нали за това вземате заплати.

ЗАтвори си социалистическият плювалник. Ако още живееш в 1980, твоя работа, но сме 2022 г. Светът е много по-различен, но за соц носталгици като теб свикнали да пърдят на дивана няма място. С кое сме били по-добре бе другарю? Ай спри водката за да изтрезнееш. Като толкова плюваш американците защо изпозлваш техни технологии. Ползвай си пишеща мащина, карай Москве или Лада, не ползвай компютър, смартфон и ще си щастлив. А забравих такива като теб са само фасадни фенове на гнусният умрял режим. Сигурно дървиш бастуна на видеата на Киро Брейка!

а ве кво се чудите , препишете гръцките zакони zа трафик на хора и само гледайте кво става , там za такова деяние дават само ефективни присъди и то от 5 години нагоре ! петичката (5) обаче е редкост , одрусват ги по десетица и кусур !

Да се минира границата

да се пуснат да вардят!

Само президента може да помогне ! Президентска република , партии не ни трябват !

" вече 30 години е погром, няма индустрия, няма селско стопанство, няма армия, няма държава " Жалката ни държавица по времето на Бай Тошо повече ли ти харесваше?

Защо прибираме всякаква паплач от Близкия Изток и Русия? За домашни любимци?

Жалката държавица при бай Тошо беше 6-та икономика в Европа и 28-ма в света.

Още един умно-красив идиот.

Това е резултат от действията на някои наши евро депотати, като Йончева и Кънев. Постоянно плюеха държавата, че имало корупция, като че ли в другите държави в Европа няма. Но, там, техните депотати защитават родината си! Въпреки това, след като някои държави не ни искат в Шенген, предлагам, слд като хванем мигранти, да ги експулсираме директно към Швеция, Австрия и Нидерландия...

Да ги пращаме директно към Швеция, Австрия и Нидерландия! Нали не ни искат в Шенген. Да се оправят. Много е лесно да приказваш, когато не си външна граница. Да дойдат тук на място, за да видят с очите си, че за да спят спокойно, затова загиват наши полицаи!

Какви мигранти бе хора българи. Това са диверсанти нарушили Държавната ни граница. Стрелба.

Какви мигранти бе хора българи. Това са диверсанти нарушили Държавната ни граница. Стрелба.

Днес го слушам министъра и се чудя, ако сложат лента за да спрат колата означавало 11 трупа. Ами това е война днес 11 трупа утре 11 трупа вдругиден ще заобикалят България, те го обърнали на молба и ги чакат да спрат на някое каоанче за по цигара за да ги хванат.

А нещо за фалитите на държавата по негово време?

Защо ги гонят и задържат, като те и без това искат да ходят на Запад? А така като ги хващат, трябва да останат в България и ние да ги храним. Европа нито браво ще ни каже, нито пари и помощ дава.

И аз това никак не разбирам Така си ги задържаме у нас. Трябва да се засили войската по границата. Със стрелба и поражение. После сами ще ги е страх след няколко смъртни случая. Така направиха поляците на белоруската граница. А ако някой се промъкне, да му помогнат и да го закарат на другия край на България и да го пуснат там да напуска. на път за Германия. И е редно задържаните да бъдат настанени в хотели поне 4 звезди. Все пак ние сме богата държава със презадоволено население. С бедност, ама това не се брои.

Ей, скапана ни е държавата. Поне половината гранична полиция участва в трафика на мигранти. А командирования полицай или военен се натиска и той да се включи за някой лев. Лакомията е човешка черта, а нашите униформени са се овълчили. Армията на границата и камерите да се обърнат към Турция и проблема се решава. Какъв Шенген искаме с тази рехава граница. Смешни сме, не жалки.

Ама, не тоя президент...

Ти знаеш ли кой е изобретателя на компютъра бре?!?

Аз ли съм тъп български гражданин ?Или нашите пазители на българщината-политици и полицай са по големи поклонници на тъпите европейци???

И като ги задържахте,какво?

Айде у Швеция всички мигранти

Всички ревът та се късат,Но никои абсолютно никои не каза че тези огради полицаи и какво личи не са само разходи без покритие. Нали се преминава през определените места на зелената ограда се слага ЛАЗЕР за отърваване на болни от африканска чума диви прасета и краи на проблема стотици пъти по евтино и ефективно. Но нали всички са висшисти и имат възвишени чуства за правата на човека а в същото време ревът като украинска вдовица.Не им вярваите на запасняците с множество полово влечение.