17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички ревът та се късат,Но никои абсолютно никои не каза че тези огради полицаи и какво личи не са само разходи без покритие. Нали се преминава през определените места на зелената ограда се слага ЛАЗЕР за отърваване на болни от африканска чума диви прасета и краи на проблема стотици пъти по евтино и ефективно. Но нали всички са висшисти и имат възвишени чуства за правата на човека а в същото време ревът като украинска вдовица.Не им вярваите на запасняците с множество полово влечение.

Айде у Швеция всички мигранти

И като ги задържахте,какво?

Аз ли съм тъп български гражданин ?Или нашите пазители на българщината-политици и полицай са по големи поклонници на тъпите европейци???

Ей, скапана ни е държавата. Поне половината гранична полиция участва в трафика на мигранти. А командирования полицай или военен се натиска и той да се включи за някой лев. Лакомията е човешка черта, а нашите униформени са се овълчили. Армията на границата и камерите да се обърнат към Турция и проблема се решава. Какъв Шенген искаме с тази рехава граница. Смешни сме, не жалки.

Защо ги гонят и задържат, като те и без това искат да ходят на Запад? А така като ги хващат, трябва да останат в България и ние да ги храним. Европа нито браво ще ни каже, нито пари и помощ дава.

И аз това никак не разбирам Така си ги задържаме у нас. Трябва да се засили войската по границата. Със стрелба и поражение. После сами ще ги е страх след няколко смъртни случая. Така направиха поляците на белоруската граница. А ако някой се промъкне, да му помогнат и да го закарат на другия край на България и да го пуснат там да напуска. на път за Германия. И е редно задържаните да бъдат настанени в хотели поне 4 звезди. Все пак ние сме богата държава със презадоволено население. С бедност, ама това не се брои.

Днес го слушам министъра и се чудя, ако сложат лента за да спрат колата означавало 11 трупа. Ами това е война днес 11 трупа утре 11 трупа вдругиден ще заобикалят България, те го обърнали на молба и ги чакат да спрат на някое каоанче за по цигара за да ги хванат.

Какви мигранти бе хора българи. Това са диверсанти нарушили Държавната ни граница. Стрелба.

Какви мигранти бе хора българи. Това са диверсанти нарушили Държавната ни граница. Стрелба.

Да ги пращаме директно към Швеция, Австрия и Нидерландия! Нали не ни искат в Шенген. Да се оправят. Много е лесно да приказваш, когато не си външна граница. Да дойдат тук на място, за да видят с очите си, че за да спят спокойно, затова загиват наши полицаи!

Това е резултат от действията на някои наши евро депотати, като Йончева и Кънев. Постоянно плюеха държавата, че имало корупция, като че ли в другите държави в Европа няма. Но, там, техните депотати защитават родината си! Въпреки това, след като някои държави не ни искат в Шенген, предлагам, слд като хванем мигранти, да ги експулсираме директно към Швеция, Австрия и Нидерландия...

Защо прибираме всякаква паплач от Близкия Изток и Русия? За домашни любимци?

" вече 30 години е погром, няма индустрия, няма селско стопанство, няма армия, няма държава " Жалката ни държавица по времето на Бай Тошо повече ли ти харесваше?

Жалката държавица при бай Тошо беше 6-та икономика в Европа и 28-ма в света.

А нещо за фалитите на държавата по негово време?

Само президента може да помогне ! Президентска република , партии не ни трябват !

Ама, не тоя президент...

Да се минира границата

да се пуснат да вардят!

а ве кво се чудите , препишете гръцките zакони zа трафик на хора и само гледайте кво става , там za такова деяние дават само ефективни присъди и то от 5 години нагоре ! петичката (5) обаче е редкост , одрусват ги по десетица и кусур !

А преди да въоръжавате Украйна и да издържате украински бежанци, първо да се опитате да си охранявате границата. Нали за това вземате заплати.

Спрете да ги задържате! Да минават и заминават!

Защо ги задържате като не можете да ги върнете нито в Турция,нито в родните им места? Радев,защо пълниш БГ с орки от третия свят?

Какво още трябва да се случи за да се обяви извънредно положение и да се изпрати армията на границата ? 24/7 патрули постове по цялата граница с Турция. .Стрелба на месо, ако не спрат след един предупредителен изстрел във въздуха ! Възстановаване на загражденията където са нарушени и миниране на участатъците. На 10 километра от граничните пунктове по всички основни пътища полицеиски проверки и спиране на всички превозни средства които са с над 4+1 места. Ерводепутатите ни са пратени там да защитават българските интереси, така че да почват да кръкнат пари от ЕС или им пращаме направо със влакове всичката паплач да си ги интегрират и култивират !

Нещо не е наред, да не се носили стълба на бежанците?

Ясно е че някой ги пуска целенасочено ... целта е користна

Ръководството на милицията дължи на данъкоплатците отговори за поредния сакатлък с милиционер по време на служба: 1. Обучението ли е кофти? 2. Толкова ли си могат? 3. Матряла ли е скапан (с дефектен чип по рождение)? 4. Вътрешните инструкции са калави? 5. Законът е калпав? 6 - всичко от горното.

Защо прибираме всякаква паплач от Близкия Изток и Украйна? За домашни любимци?

Защо ги задържате? За да ги настаните в центрове и да им плащаме и на тях издръжката ли?