Обсъждат интензивно да се получава сертификат и срещу тест за антитела

Той обаче ще важи само за България, каза директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Ива Христова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...Докато при нас една малка част официално е в системата и доста по-голяма част са преболедували без да са официално регистрирани", допълни тя. Ами няма да са в системата, я. Като ни заставяха да си боледуваме вкъщи, без да ни прегледат и ЕВЕНТУАЛНО, ако имаме въпроси, да позвъним на JP-то си, няма как да ни има в системата.

Дирника не ми позволява да пиша!? Дискриминация!!

„Професор Христова каза още, че мутацията, наречена "Делта плюс", е по-лесна за предаване, но ваксините пазят срещу този вариант на вируса!“ Точно толкова, колкото ланшна противогрипна ваксина пази срещу нов щам на грипа! Това ѝ го е казал директно Нострадамус! вЕрвайте ѝ!

Застреляйте се шибаняци..да пукнете от атаките на краварските пръскачки дано , дано се разложите до костите си смрадливи и копелетата ви до 9то коляното да умрат от отровите краварите

ОК!

не, не трябва да се издава сертификат за антитела. защото наличието на антитела не предпазва от заразяване, предаване и разболяване. не трябва държавата да се поддава на натиска на няколко кресливи антиваксисти заплашващи със протести или бойкоти. тарикатите с анителата да бяха си направили пцр тест и да се бяха изолирали до получаването на отрицателен такъв. щаха да имат сертификат за "изкарал", валиден 6 месеца, точно на време да се ваксинират след това. ако изобщо бъде разрешен сертификат за антитела той трябва да е валиден само за много кратък срок. например като за пцр. и в никакъв случай не трябва държавата да плаща за изследванията за антитела.

Да умреш от краварските оръжия които пръскат в момента

обясняваш неща, то ти вика педерас и ти пожелава смърт - ярък пример за български ковидиот антиваксист. и с екстра - кемтрълър. прайслес!

„бабу“, не коментирай и не давай акъл за неща, които са ти много тъмни! (голяма каша е в главата ти) Не се и опитвай да пренапишеш медицината! - Ако сам не можеш да разбираш написаното и да мислиш, никой не може да ти помогне! Сърди се на баща си! п.п. само за теб персонално: пише се PCR и се чете: Пи Си Ар

о неее...най после някой да ми обясни какво се писиар и как се пишат "английските" букви. за медицината, вирусологията, имунологията тези неща са толкова далече от моето ограничено познание, че коментарния ковидиот за мен е като нобелов лауреат за мир, медицина, химия и икономика едновременно.

всичко ще се обезмисли. И сульо и пульо ще си го изкатрат! Пак неадекватни,панически,предизборни щуротии на нищоправеца!

Да се отчете и фактът, че личните лекари имат право да дават направление за PCR от декември 2020. Преди това всеки, който е бил със симптоми и е искал да направи тест трябваше да си го плати - айде да помислите колко хора са имали готовност да плащат по 100 лв за тестче!?!?

Идеята е добра, защото наистина има и много преболедували ковид, които по една или друга причина са извън официалната статистика, но имат антитела.

Ако прочетете пък статията с проф. Христова - директорът на Националния център по заразни и паразитни болести - казва, че Делта плюс не е засечен досега в България. Седнете и се разберете какво ще се лъже. Обидно е да не могат да те излъжат.

И малко не е точно за ефективността на "ваксините срещу Делта. Немците са на малко по-различно мнение и оправдават нарастването на заразените при напълно ваксинирането с Делта.

Най-добре е да се дава срещу честна дума. Няма да се лъжем сега. Той без това така се и проверява. От хора които хабер нямат какво проверяват.

Не съм съгласен, че такъв човек е съвестен, защото на път за разходката в парка ще се качи в асансьора, а това е едно от местата с най-голям риск за заразяване. Защото много хора се направиха на ербапи и не си направиха ПСР, заобиколиха правилата и сега реват за Сертификати. Как така него ще го карантинират за 2 седмици. Той и да си е боледувал вкъщи, домочадието му се е размотавало навън и са сеели зараза. Щом можеш да се правиш на хитър, ще можеш и да си понесеш последствията - ще си стоиш вкъщи сега.

Да се обявиш за болен, да те вкарат в болница и да те изкарат с краката напред, това ли препоръчвате?

Не, естествено. Никой не съм чул да са го вкарали на сила в болница. Стоиш си насила вкъщи. Освен в това аз като боледувах по болниците приемаха с предимство тествани. Просто си боледуваш вкъщи, дори и леко и наистина не излизаш навън. Не е болка за умиране, преживява се. А сега всички ще си стоим насила вкъщи тъй като гледам.

Вие сте идиот!

Нелепо е да се приписва безотговорност на хората, които са преболедували ковида без да се регистрират официално в РЗИ. Ние, като разбрахме, че сме болни, се самокарантинирахме и спряхме децата от тренировки. Нито сме точили болнични, нито сме ходили да се развяваме и да заразяваме. Тялото си е мое, болестта си е моя, лечението аз си го плащам, защо трябва да се регистрирам, след като съм взела всички мерки да не заразявам другите? С какво се променя картинката, ако бяхме официално регистрирани? Тестовете ли щяха да ми плащат? Лечение ли щяха да ми осигурят? Асистент ли щяха да ми изпратят, за да ми купи лекарствата и да пазарува най-необходимото, докато сме затворени вкъщи? Отчитат ни като някакви добитъци някъде по някакви европейски програми и точат помощи на наш гръб, и очакват ние сами да си плащаме, за да участваме в официалната статистика. От друга страна не са малко ваксинираните, които също се разболяват и също го пренасят. Те като се разхождат свободно, не е ли безотговорно от медицинска гледна точка? Затова ще е много добре ако се въведе някакъв ОБЕКТИВЕН критерий за защита - наличието на антитела. Все пак вирусът бива възпиран от антитела, не от зелен сертификат.

Кои точно антитела и как ще ги излседваш? И кой ще плати?

Аууу, сетиха се. Много ясно ч е хората карат нелегално болестта. Не за да ходят тайно по чалготеки и кръчмите, а зa да не им праснат глоба от до 10 000 лева ако случайно по спешно се наложи да излязат някъде, дори и до собствения си гараж. Или да се разходят в парка - какво като са болни, ако не срещат никого? Хората не са толкова недобросъвестни, колкото искате да ги изкарате. Моята собствена статистика от познатите (те са хиляди) е че нелегално боледувалите към легално боледувалите са 4 към 1.

Какво значи нелегално боледувал? - по времето когато аз го боледувах официалните препоръки бяха да не хукваме към личния лекар веднага когато усетим симптомите, а да се свържем по телефон. Идеята беше да не разнасяме заразата и е логично. Е, аз така направих, получих съвети и тъй като не се усложних просто изкарах 14 дни вкъщи. Имам болничен за ОВИ, но нямам положителен PCR. Сега излиза, че съм нелегален.

Други вируси, я идете в някоя лаборатория и кажете че сте отпаднал и в иболи гърлото, още преди теста лелката ще ви каже - вирусчето е, само опитайте , всичко се пише вече на вируса, други неща няма !

Заболели, скрили за да не са под карантина и да си щъкат по чалготеките. Заразявали и други, а сега реват за сертификат. Га ядохте кифтетата и мятахте салфетки не ривахте а сега ...

От кога за една хрема се ходи на лекар, само и само да те регистрират. А тези, които не са разбрали кога са го карали, в кой момент точно е трябвало да отидат на лекар?

това е ясно

В Австрия има. Важат 3 месеца. Нека вземем добрия пример!

От медицинска гледна точка това е тотална простотия. Днеска има, утре нЕма. Ако се напука със бакла, зелен боб и тн и в един ден теста ще даде различни резултати. Като е толкова зор дайте им - с валидност 3 дни, само мир да е.....

Добре, ето близък случай: Дете с хрема, естествено не се тества, дори не е предложено от лекар. -- Майката след 3 дена и тя с хрема и леко главоболие за 4-5 дена. Дори не е стигнала до лекар, защото си гледа детето. -- Още 2-3 дена: Бащата държи 4 дена висока температура и едва тогава лекар се сеща да пусне тест. Положителен. Другите са под карантина и не могат да си направят вече тест. Пък и вече почти нямат симптоми, може и отрицателни да излязат. Майката и детето остават извън системата. Защо бащата да има сертификат, майката и детето не?!

Карантината е първата фашистка мярка на която се крепи политическото използване на вируса.

САМО ЗА НАЧАЛО ВИЖТЕ НАКЪДЕ И КЪМ КАКВО ВЪРВИМ АКО ИГНОРИРАМЕ СЛУЧВАЩОТО СЕ СЕГА -------------------------------------------------------------------------------- (ВИДЕО БГ) Ваксините чипират, но какво от това се питат някои хора?! Ето, вижте си го 1:1 в този документален филм за електронния концлагер към който ви набутват чрез нано гел-чип технологията във ваксините уж против ковид. https://bit.ly/WorldAfterVaxxChipization . (ВИДЕО БГ) Ерата на обезлюдяването … Как изглежда това в нашето ежедневие? Войни, (природни?) бедствия, глад и суша, епидемии и болести. Истинската история зад ХИВ / СПИН и испанския грип. Забележка: (Грешка в превода в 02:44 - не 'изследователска', не 'проучване', а да се чете 'рестартираща', 'рестартиране'.) https://bit.ly/FallKabal14 . (ВИДЕО БГ) Ерата на обезлюдяването … За нашите отровени храни, вода и продукти за грижи, за ГМО и семейното планиране. https://bit.ly/FallKabal15 . (ВИДЕО БГ) Ерата на обезлюдяването ... Истината зад Кемтрейлс и Електросмога. https://bit.ly/FallKabal16 . (ВИДЕО БГ) СКРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ОТ САМОЛЕТИ, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! http://bit.ly/Danger-Chemtrails . (ВИДЕО БГ) Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. https://bit.ly/PandemicOfLie . (ВИДЕО БГ) Документален филм за дигиталния белег на звяра и тоталния контрол чрез ваксините, за тъмните страни на 5G и безжичните технологии, третата ДНК спирала и др. https://bit.ly/DigitalSignOfBeastAnd5G . (ВИДЕО БГ) Има два пътя – дигитален концентрационен лагер, в който ОВЧЕството няма да има право не само на собствени мисли, но дори и на собствени емоции или свят, в който психопатите не само ги няма, но няма и опция да имат власт. https://bit.ly/TwoRoadsForHumanity . .---------------------------------------------------------------- Детайлно обвинение в геноцид и дискриминация за всички участници в ковид измамата на века. Вижте и си научете правата 1:1 https://bit.ly/OBVINENIE-v-GENOCID . Ето ги основните и спомагателните фактори за зараза, смърт, мор в болниците и високи статистики от тотално отречени дори от СЗО и CDC, тотално лъжливи, и неправилно използвани ПСР и антигенни тестове за доказване на вируси ала бала SarsCov2/3/5/100. . САМО ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ ОТ КОЙТО ЩЕ НАУЧИШ БАШ ИСТИНАТА. https://bit.ly/MASKITE-PADAT (Факторите за разболяване са в точки от 1 до 10) . и тук . https://bit.ly/svoboda-bg (на този материал, невалидните заради цензура линкове са обновени и добавени в коментарите под основния текст) . Един клип за ПРЕЦАКАНАТА пропаганда на ваксинация по БТВ с участието на много известния вакси-проститут(Фънки) с пресТитутки(П.Дикова) и ПРЕДПЛАТЕНИ събеседнички А.Сърчаджиева и Д.Бакърджиева, които си нямат на идея, че ще ги изтипосам така, че да им се прииска да не са се раждали. https://bit.ly/BTVpropagandaOff . Ето какво още искам да ви покажа по темата, то си говори само по себе си за всичко което някога ви е трябвало с точните аргументи, документи и сравнения. . . (ВИДЕО БГ) Pfizer бяха хванати по бели гащи със скрита камера. Всички да видят и чуят добре това инфо, но преди, а не след бодене с бъркоча, защото тогава ще е късно. https://www.veoh.com/watch/v142149559MCxbs8BJ . (ВИДЕО БГ СУБ) Вижте 1:1 какво се случва в кръвта на приелите експерименталната течност с прякор ваксина за ковид и ще схванете, че това е отрова с нано технология за тотално поробване и ефтаназия. ИСТИНСКИ ДОКТОРИ, ВРУСОЛОЗИ, ПАТОЛОЗИ и ПРОФЕСОРИ ПО БИОЛОГИЯ, ще ви го кажат, покажат, и докажат. https://bit.ly/VaccineInsideBlood . Извънредно важно предупреждение до всички на който им е мил живота! (ВИДЕО БГ) Ваксерите, а и всички останали чисти, чуйте от изрелец-журналист, какво става в Израел наистина, но се крие от всички медий. А, знайте, че това същото става и по-света, и у нас! https://bit.ly/Alarma-ot-Israel . (ВИДЕО БГ) Стю Питърс и Д-р Джейн Руби отговарят на въпроса защо някои хора имат ужасни странични ефекти, а други нямат никакви. Чуйте и схванете тази важна ПОДВЕЖДАЩАТА част от измамата с фЪксините и безопасността им. https://bit.ly/VaxxPlaceboCase . (ВИДЕО БГ СУБ) Ваксини ли? - вижте ги в цялата им ГМО-ТОКСИЧНА "прелест" показани от топ експерти с истински научни и лабораторни доказателства. https://bit.ly/VaxxBadNews . (ВИДЕО БГ СУБ) Д-р Янг направи задълбочено изследване на Ваксини и потвърди бомбата за наличие на силно токсични и тромбоцитни съставки, като нано графенов оксид, жива нано технология, метални нано частици и нано алуминий, нано литии, паразити, микро червей. Това не е майтап, не е и опит за сплашване, последното е приоритет на медиите ни, това е реалност заради която набодените ще страдат, или падат като круши, и сега, и тепърва. https://bit.ly/CovidVaxxineInside . иРНК (mRNA) фЪксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) Прочетете внимателно и текста под видеото, ще ви даде истински антиПлан'демични жокери! https://bit.ly/VaxxUnderMicroscope . (ВИДЕО БГ): СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ОТ ФЪКСИНИТЕ СА ОТДАВАН ИЗСЛЕДВАНИ И ЯСНИ НА ВАКСИНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ, ВИЖТЕ САМИ. https://bit.ly/WellStudiedVaxxSideEffects . (ВИДЕО БГ) Аутопсии доказващи на 100%, че ковид убиеца са ваксините и всички който ги налагат и прилагат! https://bit.ly/VaccineKiller . (ВИДЕО АНГ) Истината за експерименталките лъсна! Сигнал към правителството на САЩ от медицинска сестра, която показва със скрита камера разкрития за масова смърт и застрашаващи живота странични ефекти след фъксиниране. https://bit.ly/VaxxDeceptionOnTop . Ваксините за Ковид - модерната отрова. Вижте им съставките т.е. отровите. https://bit.ly/CovidVaxxinIsModernPoison . (ВИДЕО БГ) Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! (С БГ ПРЕВОД) https://bit.ly/DoctorsAntiVaxxInfo . Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/PandemicOfLie . Ваксините за КОВИД-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са поразителни https://bit.ly/MoreVaccinatedMoreDeath

Запишете се за безплатни хапчета, явно имате нужда.

Не съм си боледувала сама! Очевидно съм го изкарала под някаква лека форма. Тествах се за антитела ей така - профилактично. Оказа се, че имам

Много сме такива, не си само ти. В Австрия се признава за 3 месеца. Тук от МЗ послъгват в нечия полза...

Не съм антиваксър,но не съм и овца.Искам да знам ,какво има в тази течност.Ако трябва да се подписвам за съгласие ,че производителите не носят отговорност за последствията,как да се доверя.Щом и боцнатите са разпространители и пак се разболяват ,с каква цел тогава ,трябва да я приема?Щом съм с над необходимите антитела ,защо да нямам зелен сертификат?И като се има предвид ,че не съм боледувала от поне 5 години ,нито от грип,нито настинка.Въпросу които написах и в БНТ 1,но бяха изтрити и никой не отговори.

Един клип за ПРЕЦАКАНАТА пропаганда на ваксинация по БТВ с участието на много известния вакси-проститут(Фънки) с пресТитутки(П.Дикова) и ПРЕДПЛАТЕНИ събеседнички А.Сърчаджиева и Д.Бакърджиева, които си нямат на идея, че ще ги изтипосам така, че да им се прииска да не са се раждали. https://bit.ly/BTVpropagandaOff . Ето какво още искам да ви покажа по темата, то си говори само по себе си за всичко което някога ви е трябвало с точните аргументи, документи и сравнения. . . (ВИДЕО БГ) Pfizer бяха хванати по бели гащи със скрита камера. Всички да видят и чуят добре това инфо, но преди, а не след бодене с бъркоча, защото тогава ще е късно. https://www.veoh.com/watch/v142149559MCxbs8BJ . (ВИДЕО БГ СУБ) Вижте 1:1 какво се случва в кръвта на приелите експерименталната течност с прякор ваксина за ковид и ще схванете, че това е отрова с нано технология за тотално поробване и ефтаназия. ИСТИНСКИ ДОКТОРИ, ВРУСОЛОЗИ, ПАТОЛОЗИ и ПРОФЕСОРИ ПО БИОЛОГИЯ, ще ви го кажат, покажат, и докажат. https://bit.ly/VaccineInsideBlood . Извънредно важно предупреждение до всички на който им е мил живота! (ВИДЕО БГ) Ваксерите, а и всички останали чисти, чуйте от изрелец-журналист, какво става в Израел наистина, но се крие от всички медий. А, знайте, че това същото става и по-света, и у нас! https://bit.ly/Alarma-ot-Israel . (ВИДЕО БГ) Стю Питърс и Д-р Джейн Руби отговарят на въпроса защо някои хора имат ужасни странични ефекти, а други нямат никакви. Чуйте и схванете тази важна ПОДВЕЖДАЩАТА част от измамата с фЪксините и безопасността им. https://bit.ly/VaxxPlaceboCase . (ВИДЕО БГ СУБ) Ваксини ли? - вижте ги в цялата им ГМО-ТОКСИЧНА "прелест" показани от топ експерти с истински научни и лабораторни доказателства. https://bit.ly/VaxxBadNews . (ВИДЕО БГ СУБ) Д-р Янг направи задълбочено изследване на Ваксини и потвърди бомбата за наличие на силно токсични и тромбоцитни съставки, като нано графенов оксид, жива нано технология, метални нано частици и нано алуминий, нано литии, паразити, микро червей. Това не е майтап, не е и опит за сплашване, последното е приоритет на медиите ни, това е реалност заради която набодените ще страдат, или падат като круши, и сега, и тепърва. https://bit.ly/CovidVaxxineInside . иРНК (mRNA) фЪксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) Прочетете внимателно и текста под видеото, ще ви даде истински антиПлан'демични жокери! https://bit.ly/VaxxUnderMicroscope . (ВИДЕО БГ): СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ОТ ФЪКСИНИТЕ СА ОТДАВАН ИЗСЛЕДВАНИ И ЯСНИ НА ВАКСИНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ, ВИЖТЕ САМИ. https://bit.ly/WellStudiedVaxxSideEffects . (ВИДЕО БГ) Аутопсии доказващи на 100%, че ковид убиеца са ваксините и всички който ги налагат и прилагат! https://bit.ly/VaccineKiller . (ВИДЕО АНГ) Истината за експерименталките лъсна! Сигнал към правителството на САЩ от медицинска сестра, която показва със скрита камера разкрития за масова смърт и застрашаващи живота странични ефекти след фъксиниране. https://bit.ly/VaxxDeceptionOnTop . Ваксините за Ковид - модерната отрова. Вижте им съставките т.е. отровите. https://bit.ly/CovidVaxxinIsModernPoison . (ВИДЕО БГ) Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! (С БГ ПРЕВОД) https://bit.ly/DoctorsAntiVaxxInfo . Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/PandemicOfLie . Ваксините за КОВИД-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са поразителни https://bit.ly/MoreVaccinatedMoreDeath . САМО ЗА НАЧАЛО ВИЖТЕ НАКЪДЕ И КЪМ КАКВО ВЪРВИМ АКО ИГНОРИРАМЕ СЛУЧВАЩОТО СЕ СЕГА -------------------------------------------------------------------------------- (ВИДЕО БГ) Ваксините чипират, но какво от това се питат някои хора?! Ето, вижте си го 1:1 в този документален филм за електронния концлагер към който ви набутват чрез нано гел-чип технологията във ваксините уж против ковид. https://bit.ly/WorldAfterVaxxChipization . (ВИДЕО БГ) Ерата на обезлюдяването … Как изглежда това в нашето ежедневие? Войни, (природни?) бедствия, глад и суша, епидемии и болести. Истинската история зад ХИВ / СПИН и испанския грип. Забележка: (Грешка в превода в 02:44 - не 'изследователска', не 'проучване', а да се чете 'рестартираща', 'рестартиране'.) https://bit.ly/FallKabal14 . (ВИДЕО БГ) Ерата на обезлюдяването … За нашите отровени храни, вода и продукти за грижи, за ГМО и семейното планиране. https://bit.ly/FallKabal15 . (ВИДЕО БГ) Ерата на обезлюдяването ... Истината зад Кемтрейлс и Електросмога. https://bit.ly/FallKabal16 . (ВИДЕО БГ) СКРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ОТ САМОЛЕТИ, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! http://bit.ly/Danger-Chemtrails . (ВИДЕО БГ) Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. https://bit.ly/PandemicOfLie . (ВИДЕО БГ) Документален филм за дигиталния белег на звяра и тоталния контрол чрез ваксините, за тъмните страни на 5G и безжичните технологии, третата ДНК спирала и др. https://bit.ly/DigitalSignOfBeastAnd5G . (ВИДЕО БГ) Има два пътя – дигитален концентрационен лагер, в който ОВЧЕството няма да има право не само на собствени мисли, но дори и на собствени емоции или свят, в който психопатите не само ги няма, но няма и опция да имат власт. https://bit.ly/TwoRoadsForHumanity

Защо признават антигенни тестове само след 1.12..2020? А тези от преди това не? Толкова много хора има с доказан Ковид чрез антигенен тест от октомври и ноември и другите месеци преди 1 декември.

Най-после проява на разум! Поздравления за проф. Ива Христова! Разбира се, че ситуацията в България е специфична! Висока нерегистрирана заболеваемост означава и висок процент нанерегистрирани хора с имунитет. Хората с естествен имунитет не бива да се игнорират само за това, че не са се регистрирали и точно пред тях да има препятствия за водене на нормален живот. Точно техния имунитет е по-продължителен и поне толкова добър колкото и на ваксинираните. Ваксинирането не трябва да е самоцел. А сляпото следване на опита на западните страни не помага и не е оправдание.

Баси, колко конспиратори има тука в коментарите. Аз не мога да разбера, хем все се стремим и гледаме за пример запада, хем когато правят те нещо, ние се дърпаме.

Май не знаеш значението на тази дума!

ИВАНЧО, МАРИЙКА И МУХОМОРКАТА -Иванчо, днес ще си играем на “Българското правителство и народът”. Вземи сега и изяж тая мухоморка! ЕС каза, че тя е много полезна срещу Ковид… -Няма да я изям, Марийке! Ти да не ме вземаш за глупак? Мухоморката е отровна. -Как тъй няма да я изядеш, бе Иванчо? Вече 20% от народа яде от нея, някои ядоха по две, а генерал Швейк изяде цели три. Ти си антигъбар, Иванчо! Ти си конспиратор! Ако не я изядеш, няма да играя повече с теб…

Обсъждат интензивно да се получава сертификат и срещу тест за антитела ----- ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА ТОЗИ ФАЛШИВ МЕДИЙНО-ИНФОРМАЦИОНЕНЕ ГРИП - ПРОБУТВАНЕ НА ВСЕКИ НА ..."СЕРТИФИКАТА" - НОВАТА СВЕТОВНА ЛИЧНА КАРТА, ИЗЦЯЛО ПОД ПРЯКО УПРАВЛЕНИЕ И КОНТРОЛ НА Е-НТЕЛЕКТА НА КВАНТОВИЯТ СУПЕР-КОМПЮТЪР ! СЛЕДВАЩА СТЪПКА СЛЕД ПОГОЛОВНОТО НАЛАГАНЕ НА "ПЕЧАТА НА ЧЕЛОТО" НА ПОНЕ 70% ОТ ХОРАТА ЩЕ БЪДЕ - ПРЕМАХВАНЕ НА ХАРТИЕНИТЕ ПАРИ , КОЕТО ПРЕМАХВАНЕ ФАКТИЧЕСКИ Е В ДЪНОТО НА ЦЯЛАТА ТАЗИ ТЕРОРИСТИЧНА ОПЕРАЦИЯ ! А С ПРЕМАХВАНЕТО НА ХАРТИЕНИТЕ ПАРИ ИДВА .... ЕЛЕКТРОННО-БАНКОВИЯТ КОНЦЛАГЕР И ТОГАВА ВЕЧЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ЛИКВИДАЦИЯТА НА "НЕУДОБНИТЕ" И "НЕПОСЛУШНИТЕ"! ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ, ОВЦЕ! АМИН !

Каква амеба трябва да си за да кажеш подобно нещо, а? ФАШИСТКА АМЕБА!

Приемайте го веднага! Иначе идва тоягата! Фашисти мръснни!

Всячески се опитват да пробутат сертификата. Веднъж преглътне ли раята новия пропуск - натам е лесно. Ако не стане насила ще го раздават свободно на всеки който желае за няколко месеца. Добре дошли в неолиберталният технологичен фашизъм.

Хората са виновни, че здравеопазването е разсипано? Всъщност така е, те си избираха и търпяха рушителите вече 30 години.

Здравеопазването ли ти е виновно, ако лепнеш вируса, една седмица ядеш лук с мед и чесън, щото са ти казали че ако се прегледаш или тестваш ще те затворят и накрая като стане ясно че си зле се метнеш на междуградския автобус с кашлицата и температурата си да ходиш да те спасяват и олепаш още 20 невинни човека

Глупостите край нямат ейййй....

Брат всичко ,което си написал е жесток реалитет и повечето сляпи човекоподобни не разбират за какъв ужас става въпрос.Седят си в комфортната зона ,защото ако задълбаят в темата ще им се развали спокойствието на сънуващи слепци.Те си мислят ,че ще отърват кожата като си вземат един сертификат срещу заплащане или като се набичат наистина и проблемите ще изчезнат и живота ще си тече по старо му.Няма да стане милички,защото плана на Гангстерите дяволски изчадия е съвсем друг за простосмъртните.Няма достатъчно ресурси,няма кой да работи ,защото Китайците ви влачеха досега на гърба си ,но и те искат да заграбят по голяма територия ,понеже и военна мощ и технологии имат .Света отново ще бъде поделен ,но няма място за всички по плана на болния мозък на Швабата.Той самия като тотален безбожник и Антихрист ,знае че имате чувства и знае ,че ще ви боли ,но на тях не им пука за вас ,защото те си въобразяват ,че са равни с Боговете и могат да слагат смъртни присъди на хората .Ужасяващи антихристи искам да ви кажа ,че тази планета е на всички хора и вие нямате право да се разпореждате.Казвам ви го аз ,един човек ,вярващ в Исус и в законите на Вселената.Амин!

Ваксинираните,бъдете заедно с останалите,защото са ви го забъркали - ваксиниране до гроб на всеки 6 месеца,дори в Англия искат на 3 месеца да ваксинират и реваксинират навеки... Стягайте се за война!

Харесва ли ви новото нормално? Новото ни нормално е планирано още преди време от неправителствени организации като Световния икономически форум със седалище Женева, Швейцария начело с Klaus Schwab, които са известни с думите "Welcome To 2030: I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has Never Been Better". Или преведено от английски - "Добре дошли в 2030: Не притежавам нищо, нямам поверителност/тайни и животът никога не е бил по-добър": https://www.forbes.com/sites/worldeconomicforum/2016/11/10/shopping-i-cant-really-remember-what-that-is-or-how-differently-well-live-in-2030/?sh=7d22aaf01735 . https://www.youtube.com/watch?v=aztvWxRKqDQ "The Great Reset. You'll Own Nothing and Be Happy. World Economic Forum Commercial. Davos Group. WEF" . Този процес на промяна течеше доста бавно досега, но откакто се появи Covid, нещата се ускориха със светлинна скорост, както несъмнено сте забелязали. Някой дори би казал, че Covid беше най-удобната причина този план да се приведе в действие в още по-кратки срокове. А какъв е планът може да се види от всички в книгата "The Great Reset" (Великото Зануляване) от същия този Klaus Schwab, основатeлят и президент на Световния икономически форум. Тези хора се считат за толкова дръзки и недосегаеми, че дори не крият какво дистопично бъдеще ни готвят. . Теориите на конспирацияте, относно случващото се в момента, вече се превръщат в реалност пред очите ни. Ако някой си мисли, че е случайност всичко, което се случва, от появата на Covid-19 и отнемането на права и свободи на несъгласните с плана, до икономическата и енергийна криза, се лъжете. Светът бива деконструиран умишлено (Великото Зануляване) и реконструиран по изцяло нов "зелен" модел. Чувате ли честичко тази дума напоследък? Зелена икономика, зелена енергия, зелена сделка, зелено бъдеще...... зелен сертефикат? . Зеленият сертефикат е всъщност въвеждането на тази нова "зелена" система за обикновения гражданин. Тази система ще се базира на въглеродните емисии на всеки един човек и склонноста му да следва "зеленото бъдеще". Например, ще ти отнемат точки, ако притежаваш собствен автомобил и не ползваш обществения транспорт. За момента зеленият сертефикат служи само като удостоверение за ваксинация, но ще бъде разширен да включва в себе си още повече подробности от начина ни на живот и няма да е нищо по-различно от анти-хуманната социална кредитна система в Китай осъществена чрез QR кодове, в която на непослушните и неудобните на новото "зелено" бъдеще и "новото нормално" ще им бъдат отнемани социални кредитни точки. При определен брой отнети точки, почват да ти ограничават правата и свободите, както правят в Китай. . Може всичко това да ви звучи като научна фантастика, но е самата реалност и дали ще се осъществи точно 2030 година, както са планирали от Световния икономически форум или някоя година по-рано или късно, няма особено значение за тях. Важното за тях е, че нещата засега вървят в тази посока и вече без съмнение го виждаме в ежедневието си. Все пак се радвам да видя, че у нас не са много хората съгласни да им бъдат давани привидни свободи и сигурност (отнети от същите, които сега им ги връщат!) в замяна на приемане на троянския кон наречен "зелен сертификат", при който хората са сведени просто до едни QR кодове с определено количество въглеродни емисии. В една такава система, в която намаляването на въглеродните емисии е цел издигната в култ, намаляването на населението и спирането/забавянето на икономическия растеж са най-бързият начин за постигането на тази цел. Усещате ли вече накъде духа вятърът? Ако не, скоро ще усетите.

Мен ко ми дреме че нещата от тоя списък те карат да се напикаваш посреднощ? Няма да тръгна да ходя да протестирам от твое име за да ти направя хубавото докато ти си висиш вкъщи и само копи пействаш същият до болка опроверган булшит. Нито си някакъв пророк на който ще му се издигне паметник, щото тия неща ги четеш от конспираторските форуми. Булшитъри като теб под път и над път, и все едно и също приказвате с години и нищо не познавате. Нито един от вас е специален с нещо щото само се криете и не можете да поемете отговорност за нещата които приказвате.

Мерси, ама нямам нужда от компютърни вируси.

ПЛАН НА ГЛОБАЛИСТИТЕ ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯ С УНИЩОЖАВАЩИ ИМУННАТА СИСТЕМА ОТРОВИ !!!

О Боже! Капслока ти е залепнал!

Най-после нещо умно сред поредицата от бесмислени мерки. Всичко, което пази от вируса трябва да бъде признато. Антителата са напълно валидна защита от вируса. Тези, които ги нямат естествено - да се ваксинират. Хората, които ги имат - имат избор кога и дали да се ваксинират. Антителата не са лоша защита и не виждам защо са омаловажени. Антителата след преболедуване са много по-близо до истината, отколкото рнк ваксини фазери и модеми.

България се превърна в Китай. Не само заради ковидиотите но и политически

Ами че на кой му пука дали важи само за България, след като движение извън България не може да има ако сме в червена зона? Някой да иска да важи и извън България? Което между другото. Може и да стане, защото Швеция и Австрия признават антитела за сертификат. Швеция само за специфична работа, например със стари хора или онкоболни.

Само тежки олигофрени вярват, че страшен вирус дебне навън и политиците ще ги спасяват, че и безплатно.

Не забравяй че всички известни големи личности първо са ги наричали идиоти. После им правят паметници и ги цитират.

Това угаждане на антиваксърите е само с политическа цел и нищо друго. Вървят подир задника им за да ги накарат да гласуват следващият път. Умно!

Самия сертификат е чисто политически инструмент за натиск за ваксиниране засега, а след това ще видим защо.

Натиск? Остави ковид и ваксините настрана за момент и реализирай че умират по над 100 БЪЛГАРИ на ден. С тая ниска раждаемост и застаряващо население, с по над 36500 умрели на година, главно от които ходят редовно на работа, България може никога да не се възвърне. Туризмът ще падне също, ако продължаваме да имаме толкова ковид умрели. Имаме нужда от този натиск и нищо по-малко от двойна доза ваксинирани. Разкажи ми сега как не ти дреме за нещата за които говоря и колко съм прост.

През какви неща трябва да минем за да угодим на антиваксърите с меки чувства.

Ще видим САЩ без визи през крив макарон ако шикалкавим с такъв булшит.

На 99% от българите им пука за визите и за САЩ. Между другото съм бил там без виза и с виза. Много по-неприятно е без виза. Имаш много по-малко права.

Не те пуснаха в гей клуб сигурно.

В Африка, куцо, кьораво и сакато чака от клонът да падне ваксина на аванта щото капят като еднодневки, обаче в България сме "система говорит нет".

Ще изумим света с още едно нововъведение, и без това вече ни се смеят покрай тоя ковид, който други държави вече забравят.

И кои са тези, които забравят? Живея в страна в Европа без сертификати, почти напълно ваксинирана. И треперят като виждат какво става в други страни. Носят маски на закрито стриктно. Измежду другите дивотии. Много добре разбират че ако има още една вълна могат да им наложат брюкселски QR, защото те го поставят. Между другото го имат за работещи със стари хора. И е точно ако нямат антитела - тест на 48 часа. Вакснат, прекарал и невакснат.

Айде давайте, ще си пълним още повече гушките с тестовете за антитела.

Антителата да са постоянни, най малко за две три седмици. 15 лева на две седмици са нещо приемливо. И ако дадат на работодателя да избира какъв сертификат да се приема ще е именно този.

Предлагам зелен сертификат за ковид да се дава и при лека хрема, при дрисък и при гонорея. ..... Абе я направо го давайте на всеки, който го иска. После защо нямало ваксинация....

Данямапослеама Побързо

Аз не съм ваксиниран И никога няма да бъда

Печелиш!

Това е най-разумното нещо, което може да се направи. Разумен е.

Не ми дреме дали си ваксиниран или не. Не разпространявай вируса!

ако ти се работи, работи, ако не ти се работи, пиши го Коледа, изненадваш ме че питаш дали ти се работи

Димитровден ден мина! Да заколим пресато, да го изядем, да видим кой ще спечели изборите, правителство, кой жив, кой умрял и ще си проличи!

Работен ден ли е?