Няма да приемаме чужди сили на НАТО, укрепваме източния фланг с български батальон

Нито един български войник няма да участва във въоръжен конфликт в Украйна или на друга територия, каза военният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това комунистическо недоразумение,заело длъжността на военен министър,защо не каже как точно нашият баталъон,ще защитава страната ни- като използва за жив щит децата ни,които са в редиците на българската армия,с прашки ли, или как по-точно. И децата знаят,че ние нямаме необходимото съвременно въоръжение. Бог да пази България!

Този е НАТОВЕЦ,колкото аз съм музикант. Щял да укрепва армията/......... С какво оръжие? Със старото ни от СССР?

Браво, най-сетне нормална позиция по въпроса. "войната" в Украина си е солова инициатива на САЩ, ние там работа нямаме, нито пък задължение от факта че сме набутани в НАТО.

ЦЯЛ батальон?

Възмутително е, че много хора твърдят, че НАТО-вски войски в Булгария като например американски и английски всъщност не били “чужди”. Ако поне малко хората познаваха хората от тези народи щяха да знаят че българите са им точно толкова близки колкото и украинците и сърбите и руснаците и много други. Разбира са, че ако не са български войски под българско командване са чужди и ще работят за интересите на техните си държави, които най-вероятно изобщо не съвпадат с интересите на българското общество. Най-малкото не им избираме ръководителите, така че не е демократично. На чуждите войски, ако утре им кажат, че ще се наложи войната да се води в България, а не в Украйна, те няма да усетят нищо. Каквото е да пускат бомби на територията на България, такова е и в Украйна, такова е и в Сърбия, такова е в Ирак, такова е в Русия. А за българите има разлика защото техните семейства, приятели, родители, деца, роднини, българско наследство, икономика ще са мишената. Затова са чужди.

Браво! Това са много добри новини, ако са верни. Най-добре българската армия да пази България, освен ако няма истинска и наложителна нужда от чужда помощ. Това е много логично според мен. Защо да приемаме чужди контингенти? Да си тренираме и модернизираме нашата си армия.

Българска армия няма, може да се сформира един батальон.

Янев, разбере се с просто Киро вече. Вчера ти заявяваш, че няма да има такива сили. Днес Киро в Брюксел даде интервю как ще има и други НАТО-вски сили във въпросния батальон. Кой от двама ви лъже?

Ромънците изтрепаха комунягите, за разлика от нас те не са имали русофилистици и са лоялен съюзник и партньор в НАТО и ЕС, затова дръпнаха напред, а ние се гърчим в комунистическата си русофилистична кочина, оглавявана от лумпени-руски агенти, шпиони, селски идиоти…

в ДЕБИЛИЗМА си!

Ти не знаеш Румъния как се пише на български, а считаш себе си за експерт по международни въпроси. Не мислиш ли, че има нужда малко да се образоваш първо? Поне до ниво 8-ми клас гледай да си бетон.

за предателството към съюзниците. НАТО, Америка и ЕС разбраха, че България не е лоялен съюзник и партньор, а е Задунайская Губерния на Русия, и неминуемо ще последват санкции за предателите, най малкото изгонване от НАТО и ЕС.

Чудесно,и най-накрая ще живем в мир и спокойствие! !! И парното ще бъде на макс, а прозорците отворени-сметките нищожни!!! Здравеопазване и Образование без пари! !! Формуляра за постъпване в училище ще пише майка и баща, а не като в ес:родител 1 и родител 2. америка и ес не са ми никой, за да обиждаш, че някой е предател, но Русия, Сърбия сме православни християни и нас , не трябва да предаваме, защото не сме много!!!

А-ха!... Изгонване, значи? Това ли е вашата мечта? Заради това явно непрекъснато се опитвате да дискредитирате България, като член на НАТО и ЕС? Тцъ! Не палучитЦя, таваричи! Вас ще прогоним там, откъдето сте изпълзяли!

Едва ли ще ви търпим пет века. Историята я понима ,за ваше съжаление. Така че, ще ни се получи всичко,ти зомбирания от ес и прочие дегенерати няма да унищожите България!!!

Това може ли да го напише поне малко здравомислещ човек? Според мен - не.

Bravoooo,navreme izgonihme debelosercite Borisov i Karakachanov

Как няма да приемаме, като те вече са в България....

"От ДБ се притесниха, че няма да викаме чужди натовски сили у нас. Атанас Славов от ДБ изказа скептицизъм в натовските способности на българския батальон, който бил оборудван с остаряла съветска техника. " От ДБ що не се притесняваха за мисиите ни в Афганистан и Ирак ? Значи там можем, а на родна земя не ?

Няма как тези сили хем да са натовски, хем да са чужди. Правилният израз е съюзнически. Значи, можем да разсъждаваме дали е възможно да отразим агресия с наши сили или ще се наложи да повикаме съюзнически.

И ако Турците изпратят 100,000 войска и окупират България това са наши хора по твоята дефиниция, така ли? Ти добре ли си? НАТО е просто един международен договор и партньорите в този договор имат съвсем различни цели и етническа принадлежност и разбира се, че всички войски които са в България, а не са български са чужди за българите.

Оставка на руското служебно правителство! Незабавно! Народът на България ясно е определил, че принадлежи на Европа, посредством ЕС и НАТО, а не към Российската недоимперия! Незабавна оставка и ясно заявена позиция, като съюзници в НАТО!

Така става, когато държавата ни се управлява от руски слуги в решителни моменти от историята ни. Те не гледат какво ще е най-добре за България, а как ще е най-сгодно на Матушката. Срам и позор!

Янев се изказва странно и неубедено за това, което казва. Някък не стои добре сега като военен министър, а той е военен...

Адмирации за позицията на военният ни министър!

Батальона се строява.аа. а американците вдигат врява заради Южен поток 2. Всичко е заради него. Въобще не им дреме за Украйна, важното е Русия да не продава газ.

Война мащабна няма да има. Ще разделят Украйна на зони на влияние. НАТО ще разквартирува сухопътни сили в ограничен размер из най-източните си колонии. Тя основно по въздух може да воюва и не се интересува от териториалната сигурност на сателитие си, освен ако нямат ресурсни и военни инереси в тях. Ние с други "братя" ставаме постоянни мишени на Русия и ко. и треперим за енергийната си зависимост, разбирай - мъждукаме на картата на света, докато се топим под вещото ръководство на политиците ни. Хау!

Не си индианец в БГ, а си Иванушка московитчето, пригожинско поварче, лакейче на Пут.

От вигвама на Винету съм, един бял вече ме прочете. Ти си второто зомби пак по американски проект. Ама не се напъвай да мислиш, ще си повредиш нещо, което е закържавяло отдавна. Хау!

Пак някакви еквилибристики, уж така, ама разни рамки, разни основни, разна домакински сили... На най-смешното е с газта, от САЩ шистов газ ли ще докарате, та имате ли идея колко кораби трябва да се построят за тази цел, щото няма да сме само ние.

Батальонът се строява за последен път, ....... но "този път е дълъг, търнист, като паветата пред Народното събрание" ..... и е съставен от 10% българи за цвят и 90% цветнокожи за основа. Хау!

Путин разбрал за това и наредил да се изтеглят руските войски.

Браво! За сега е добро решение. Въпреки, че защо ни е да сме в нато, напълно ненужно!!!

Познайте на какво ми мирише

Който иска чужди войски тук-да ги приема в апартамента, при жена си и дъщеря си.

Чужди войски, напр. рушлямски орди, не искаме. Съюзниците от НАТО са добре дошли.

СЕга остава да намерим цял батальон.

До кога Светът ще търпи лудото кремълско джудже! Унищожавай!

Дааа... един бяга с автомата друг след него с пълнителя..кан на филм брат..

на легендарния Доньо Донев не спират да изригват от фотокамерите. Ето, вижте ги на тази смимка.

Русофилистика Стефан Янев щял да отдели един батальон от оперетъчната ни армия да ни защитава, ако неговите господари ни нападнат.

Това е все едно Ямбол да каже ‘Ние не искаме нито един български войник, искаме сами да си справим’

Крим е руски, Украйна е руска, и аз съм руски, какъв да съм?

Айде марш в Русия. Там си стой.

Руския ботуш мирише най хубаво, свикнали сме и ни липсва

Империята на Злото трябва са се изчегърта от картата на света, защото е генератор на агресия и империализъм. Това са разбрали всички, но са действували солово, сега целия свят е срещу Империята и края и се вижда.

САШ, нали?

Русия се страхува много Украйна да не влезе в НАТО и тогава да поиска да си върне Крим и Донбас, затова плаши с нападение… Украйна е обкръжена и лудото кремълско джудже може да започне война. НАТО няма да се намеси, защото това е Световна Война, а кремълската путка не се страхува от санкции, най много да прекъсне газта и ЕС да умре от студ и икономиката да се срине. Такова огромно струпване на войски и военна техника е първо скед ВСВ. Империята на Злото може да е решила да си върне не само Украйна, но и Източна Европа, затова НАТО трупа войски в нея, нооо, управляващите комуняги у нас са се клели във верност към русия и затова шикалкавят и не искат да допуснат чужди военни у нас, за разлика от всички останали източноевропейски страни. Това е лакмуса, че ни управляват руски агенти и шпиони. По стар комунистически навик те шикалкавят и се снишават, но е ясно, че са двулични и се опитват да седят на няколко стола, и с Русия и ужким с НАТО, но заявяват, че не искат военна помощ, защото армията ни била гарант на националната ни сигурност, което е смехотворно, защото такава просто няма… сега им лъснаха червените мужишки задници на управляващите, но те трябва да знаят, че никой не обича двуличниците и предателите, и русия и ЕС и Америка ще ги отсвирят с погнуса.

Има ли някой който да обясни на министъра че сме член на НАТО

Кви чужди войски на НАТО ве идиоти Нали са наши съюзници ЕГАТИ Цирка

Незабавна оставка на руската подлога Янев ! От мънкането на Кирил Петков става все по-ясно, че това е поредно служебно правителство с премиер Стефан Янев.

Незабавна оставка на руската подлога Янев ! От мънйанети на Кирил Петков става все по-ясно, че това е поредно служебно правителство с премиер Стефан Янев.

Браво на правителството!Не ни трябват войници командвани от чужди генерали на наша територия.

Българското правителство трябваше да обясни на хората в България какво става.Чак 20 януари научаваме,че 20 декември Русия е поставила ултимативни искания спрямо САЩ и страните от алианса касаещи членството ни в НАТО,изтегляне на НАТО от страните приети след 1992 година,премахване на ракети със среден обсег от централна Европа ,спиране на разширяване на изток и други.Русия донякъде има право защото НАТО е до руските граници но факта,че получават отказ от САЩ не само ,че ще влязат в Украйна но и е възможно да стигнат до Молдова. САЩ знаят цялата картинка и затова са притеснени от сериозността на положението.От няколко дена Русия провежда учение на 400 км от Ирландия със спеиализирано оборудване за дълбоководни операции.Участват атомна подводница,20 военни кораба от балтийския флот,2 хиляди военнослужещи.Оттам минават основните оптични кабели Сащ/Англия/Ирландия и част от западна европа..Това е жесток удар който ще има тежки последствия за комуникациите Европа/САЩ стигащи до пълно прекъсване.Това си е обявяване на война от страна на Русия.Освен това един от съюзниците на Русия-Алжир прекъсна подаването на газ през Мароко за Испания.Когато погледнем общата картина ще видим че Русия извършва подготовка от доста време-става въпрос за години.Дори овладяването на газовите терминали в Либия от проруски настроени елементи придобива смисъл. Тъй че положението е сериозно дори и за нас и изобщо не е игра на нерви.

И САЩ и Русия всъщност искат още и още ВЛАСТ, а ние тук се караме на кого трябвало да сме съюзници. И едните и другите напълниха Черно море с бойни кораби. Учения щели да правят... Ще се учат да воюват - в 21ви век!!! Не, благодаря! След 80 години мир изглежда, че човечеството е изгубило всякаква представа, какво всъщност означава думата война. Спорим къде трябва да има войници сякъш играем на някоя компютърна игра. Що за лудост?

Русия има приличен излаз на Черно море, а и в сравнение с останалите присъстващи с корита в гщолчето ни, руските са доста малко на брой. Та по-леко с определенията кой какво иска

Предатели .

От тези съвети в МС и Нар.събрание се разбра,че се защити РФ. Да ние тепърва ще градим армия и само тя ще ни защитава и няма да участваме в бой с акции на НАТО. Чисто празно. Та ние нямаме армия и дефакто елиминираме НАТО !! Това си е чисто оказване от НАТО. Да живее КОМУНИЗМА и всички партии и правителството са си РУСОФИЛИ. Но Русия ще ни удари кюскията за назидание пак и чакаме руския ботуш пак да го видят младите. Ще стане като не знаем да целиваме попа по образ/НАТО/ ще го целиваме по газ / Русия/.

И какво излезе? За последните 120 години в нещастна България е имало само двама истински ПОЛИТИЦИ и ДЪРЖАВНИЦИ ! Стефан Стамболов и Иван Костов! Само вижте кои плюят по тях и си направете извода защо сме на това дередже!

Абе защо тоя баталион не го сформирате от привържениците на "ВЪЗРАЖДАНЕ" / те и без това са толкова/ , та съвсем да се харесате на господарите си от Масква! Плазмодий проруски!

браво!истински български храбри,и мъдри лъвове,наследници на бай Тошо от село Правец,Васил Левски, Ботев,Раковки,но и на бай Ганьо,хем вълкът сит,хем и агнето цяло!!Бравос храбри юнаци,със нас МАСКВА е в мир и бой!

Където и да го сложат Янев и чеп за зеле не става от него. Безхарактерен, безволеви, послушко и марионетка. Фигурант като Радев. И двамата са шутове на олигарсите! Всеки олигарх си има шут!

Когато очакванията са големи, разочарованията след това са още по-големи. Дано не съм прав ! Но у мен все повече назрява усещането, че това е поредното служебно правителство с премиер Стефан Янев.

С такива управници вече ме е срам да се наричам БЪЛГАРИН! Като почнеш от президента, през военния министър па и премиера абсолютни п........и! Никакво достойнство, никаква решимост никакво мъжество! Както се гърчат и мънкат стават за смях пред управляващите в такива незначителни държавички като Латвия, Литва, Естония, а да не говорим за Полша, Чехия, Румъния! Вяно е че са избрани с 14% от имащите право на глас, но ако се опитват да правят НЯКАКЪВ завой от приетия курс то гражданската война в Украйна ще им се стори като игра на дама!

Бившия служебен премиер покрива резила на Кирчо тъпото