НСО отказва информация за охранявани лица

Службата се позовава на Закона за защита на класифицираната информация

Обратно в новината

Коментари - НСО отказва информация за охранявани лица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами негов си е, купил си го е.....НЕ Е на НСО !!

Охраняваните със сигурност са богати хора. Ако се чувстват застрашени по някаква причина, да си наемат бодигардове и да им плащат от джоба. Защо обществото трябва да плаща за прищевките на такива като Доган да речем.

И Доган и Пеевски имат друга охрана извън НСО, за която си плащат !!!

Ами защо не откажат тази на НСО щом си имат лична?Отговорът е,че тази на НСО е безплатна!

Ако някой знае 1 разлика между SS и НСО нека я сподели с плебеите

Единственият начин тази организация да соре да харчи нашите пари за охрана на ези лица е да излезем пред НС и категорично да заявим че не сме съгласни искараните ни с много бачкане пари да се използват по този начин. Нищо друго няма да ги спре. Пазят се от народната лубов. и то здраво

На каква база Ахмед Доган е с охрана от НСО? Пазят му чатните ВЕЦ ли? Наистина има нужда от един Пиночет в тази държава.

Ние всички плащаме, за да може ГЕРБ да Охранват Прасето на ДПС... .. За да може ГЕРБ и ДПС да ядат Заедно Суджик.! Ние всички това го знаем. А други Гласуват, това да Продължи.

В кой закон е дефинирано това понятие "почетен лидер на партия"? И по кой закон на това лице с доста неясно формулирана позиция му се полага охрана за сметка на българските данъкоплатци?

излиза, че разлика между УБО и НСО няма... но навремето УБО охраняваше малко но брой хора. а сега не се знае НСО кого охранява. държавна тайна, начи...

В западна Европа политиците ходят на работа с велосипеди а у нас охранявани от НСО+частни гавази, като това неприятно за гледане същество Пеевски.

Широк обществен интерес предизвика системното управление на служебен автомобил на НСО от Борисов. Никой журналист не прояви смелостта да попита дали има нарушение на законите и разпоредбите на България.

Какво става днес ,бързо забравиха че е още жив Диктатора Борисов , нито буква нито намек за него днес , това е истинско Чудо ! А Кой как се уреди и НСО го пази с нашите парички ! Както е казал един с нашите парички , по нашите главички ! Да живее все още България !

Лимузини без гражданска, Шумахери зад волана , манталитет на дискотечни охрани и облечени като площадни мутри. Кой плаща тия масрафи? Въпрос - риторичен

Нали Боко каза, че Доган го бил поръчал? Ако не помните, каза го от трибуната на НС като хвърли първата оставка. Та, защо човек, политически лидер, обвинен публично от премиера, че му бил поръчал убийството, ползва охрана от НСО?

А вие какви безсмислени мутри сте. Да ви няма ще е най-добре за българските граждани и чуждестранните шофьори по пътищата.

Доган се появи да гласува с последния модел на Мерцедес С клас, във вариант Майбах. Вътре е като да си в хол с кожени тапети....