Коментари - Кристалина Георгиева: 5 пъти по-често стават бедствия | Днес.dir.bg

Кристалина Георгиева: 5 пъти по-често стават бедствия

С пет пъти са се увеличили честотата и интензивността на природните бедствия по света. Това каза европейският комисар Кристалина Георгиева, която откри център за обучение при извънредни ситуации във Военна академия „Г. С. Раковски” в София.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: 5 пъти по-често стават бедствия | Днес.dir.bg

Коментари

Кой ти казва, че са изкоренени? Където има човек има и опити за корупция. Важното е, че там НЕ се допускат или се отстраняват на часа и са СПОРАДИЧНИ, защото има силно действие на върховенството на закона и политиците не смеят, ЗНАЯТ,че ще бъдат опандизени и пратени на гилотината. Първо се запознай с тази практика в скандинавските страни и тогава говори. И после виж лайната, в които седиш в България.

Има ли по- голямо бедствие от ГЕРБ?

Знаеш ,че Обама е завършил не само Колумбийския университет в Ню Йорк но и Харварт ! На теб обръщам специално внимание защото много се смях ... СНЕЕ нали не мислиш ,че съм ходил в разни центрове на "отворено общество " за да уча ? И на мен очите са ми сини а кожата твърда бяла и няма как да ме разпознаят , че съм от малцинството . Завършил съм Тенически университет преди повече от 30 години , последните 6-7 дипломи са на база най-нови технологии . Ако работиш на възлова позиция това е не само задължително но и от много голяма полза . Обърни внимание ,че пиша родителите ми бяха служещи хора ( служещи се водят хората работещи в БНА или МВР) . Колко пари е платеното за хубава специалност в наш университет толкова и на вън в чужбина .

Не може да си завършил ТУ преди 30 години, защото тогава този ВУЗ се казваше ВМЕИ:) Служещите пък бяха не само от БНА и МВР, но явно покрай твоите родители ти знаеш само за тях;) Хммм, това отговаря на някои въпроси;) Накрая, покрай повторените 6-7 дипломи на базата на най-нови технологии ми се иска да попитам дали си ги взел използвайки най-нови технологии или са за използване на най-нови технологии. И кой аджеба дава дипломи за такива неща?!?! Надявам се, че си ги закачил все пак в кабинета си, защото нали си на възлова позиция;) Ех, Алеко, криво ли те четоха или криво те разбраха?

Възможно ли е стрина Кристалка да е толку тъпа. Пет пъти са се увеличили събитията, отчитани като природни бедствия напоследък. Благодарение на изфирясали екоидиоти като нея. Кой обръщаше внимание на тропическите бури преди няколко години? Никой. Сега писъците започват два месеца предварително. Ама хубаво е да има хлеб за комисарката, щото ако не е в Брюксел ще крепи топките на Тиквата.

Това са пари на данъкоплатците. За това в съвременните високо демократични държави ползването им се извършва под строгия контрол на данъкоплатците и корупцията с тях е изключена. В криминално - мафиотска България тези пари половината ще потънат в джоба на политическия елит. Това няма да бъде инвестиция, а пълна злоупотреба с парите на данъкоплатците известна на запад като КОРУПЦИЯ. Другарката Кристалина Г. тези неща не знае.

Откакто Световната банка се превъплати в Еврокомисар и започна да харчи европейските пари и бедствията, естествено, ще се увеличат. Кристалина забрави да каже, че Световната банка като инструмент на САЩ и неговия неолиберализъм докара световната икономическа и финансова криза. Сега ,когато САЩ останаха голишарчета без пари и без икономика, пратиха Кристалина да усвоява за бедствия парите на Европа. Защо няма български журналист да направи едно разследване как харчи Световната банка парите на Еворап за бедствие ? Понеже шефът на Кристална- Барозу не е вече 14 години способен да направи един отчет на бюджета на ЕК как са си харчели парите.

само вземат излишни заплати благодарение на това че имаме право на комисар в EC, ние да му мислим...........

Виждала е тя... от плазмата в хотела.

Дянков щял да бъде от първите, които ще се обучават в този център. Извънземните се ориентират към хора, от които могат да вземат нещо. Какво да вземат от този гном? Акъл или красота? А тази госпожа-европейка, достатъчно се е учила в България, че и екипа й да се обучава за наша сметка. Да каже какво е направила за България, от чието име вече година и половина продължава да печели?

Сега има друг текст: "Град(Б)им България! Без теб делим с един по-малко." С всяко следващо поколение стават все по-ненаситни и "откровени".

В БЪЛГАРИЯ НЕ 5,НЕ 55 ИЛИ 555 ПЪТИ,А ПО ПРИНЦИП СИ Е БЕДСТВИЕ,СИ Е В БЕДСТВИЕ! ЗАРАД ЩО ИЗБЯГАХА 2 МЛН. НАВЪН,МА,НОМЕНКЛАТУРО ЕДРА? А ТИ ЗА КАКВО ИЗБЯГА..ОТ КОЕ БЕСТВИЕ ОТИДЕ ДА ЛАПАШ ДЕБЕЛИЯ ЗАПАДЕН $,А?? АКЪЛ ДАВА,НАЛИ И ТЯ ДА ИЗТРОПА НЕЩО ТРЯБВА-ЗА ДА НЕ Е КАПО!! ТИЧАШ ЛИ С МАРКУЧА И С ОДЕЯЛОТО,А-ДА ПСАСЯВАШ?!ТИЧА ЯКО,ИЗПРЕБИВАЛА СЕ АМА..ПОТ НЯМА!! ГЛЕЙ КАКВО ЧУДО..ПОТНА ВОДА НЕ Е ПИЛА! ХАХАХА

Тая леля, вуйна, стринка или цуца к'ва беше?

Виждаме я откъм силната и страна: тя горещо се моли Богу, бедствията да намалеят на 4 пъти повече...Спете спокойно деца...

ТОЙ САМИЯТ Е БЕДСТВИЕ

Моята реакция за среща с НЛО: Ще вдигна пръста за стоп и дим да ме няма от тази комунясъла и корумпясъла държава.

Какво значи национални средства? Та това са нашите пари от данъци, такси и т.н. И тази банкерка гледа да ни метне, ако може! И тя е като другите от ГЕРБ! Лика прилика! Колко ли е платила за поста си....

Ами да . С национални средства ще обучават Симеон Дянков и екипа му за срещи с НЛО. Виж ни турили още някакъв данък.

Както обявиха от закритите вече SETI корабите пътуват насам...

Ти изобщо знаеш ли какво значи думата SETI? Да, закрили са ЕДНА от организациите, но не и СЕТИ.

Аз съм съгласен да подържаме такива специалисти, ако им се плаща на свършена работа ! т.е. за всеки контакт с НЛО :)

По-голямо бедствие от порасналите комсомолци не е имало!

е на това му се казва-Сичката Мара втасала, сал едни специалисти за срещи с извъ нземни й останали! Нали оправиха здравеопазването, обучението, нали откриха десетки нови работни места, нали привлякоха стотици магнати да инвестират у нас и да откриват нова работни места и още ред подобни "бляскави постижения" на правителството, та се захванаха и с оправянето на "оня" свят..Срамота, резил, излагарщина и безхаберие!

Дано не се случва , но да не стане пак като в до болка познатато ни заглвавие "Зимата пак ни изненада". Добре е ,че има специалисти за контакт с НЛО , но дотам ли сме стигнали да сме подготвени за всичко , че и за Първи контакт сме готови вече.

баси тъпизмите:))

Животът ни е дар от Бога, от раждането до смъртта живеем в радост и в тревога с омразата и с любовта. С лъжи за истина се борим, избираме добро и зло, за съвест, дълг и чест говорим в човешкото си потекло. Сами живота правим сложен с безумни планове безкрай и свят създадохме безбожен, а чакаме за ад и рай. За бъдещето си нехаем, за миналото не скърбим, а в настоящето си траем, към гибел дружно в крак вървим. И не е нужно Бог отгоре да праща жупел, огън, дим, нашир - Содом, надлъж - Гомор е, светът сами ще изгорим. Човек ще си проклина дните, останал сам като Адам. Прати ни, Боже, в пещерите, дано акъл ни дойде там!

Има логика.

Много хубаво си го написал! Поздрав!

Този център з НЛО да не е на 4-ти километър

Най-големите протести са пред Европейската централна банка и Световна централна банка и срещу хората управлявали финансиите от там .

Не знам циганин ли си, ама хич не си прост! Най-голямото бедствие за човечеството са алчните банкери, твърдо вярващи в трансфера на милиарди за ОНЯ СВЯТ!

Там земната валута не се котира. Разменна монета там е светлината и любовта.

Ого за сетен път казвам такъв съм какъвто съм се родил ! Другото всичо е много учене и много труд . Донякъде ми е помогнала ми е книгата на Алеко (по пепоръка на татко ми) бях малък когато е прочетох , на първият прочит се засрамих от това което четох, вторият прочит се вгледах в себе си , третият прочит се вгледах и в другите . Не без знаечние е средата , не съм отраснал в махала или гето не разбирам и дума цигански език а родителите ми бяха служещи хора , контрола беше на нужното ниво . Но най-много съм щастлив ,че децата ми ме изпреварват . Завършиха висшето с отличие продължават и второ , засега се реализират много успешно защото се трудят много . И аз не спирам да уча , за да съм в крак с времето . Последните ми 6-7 диполми са от западни учебни центрове .

Ами продължавайте да изсичате дърветата по цялата планета! Накрая ще се задушим от собствените си газове и миризми.

ако има нещо проблем с общуването с извънземните от БАН ще им превеждат

и света. С пет пъти са се увеличили честотата и интензивността на природните бедствия по света откакто Кристалина Георгиева e комисар за международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи.

Има природни бедствия такива ,че човек не може да се бори и не може да намали броя на жертвите . За какво става дума за приватизирани укрития или за затворени укрития . Национално бедствие не само у нас сега е безработицата , хората изпадат в колапс по-страшен от природен катаклизъм . Насочете усилията в тази посока и като човек на такъв отговорен пост направете предложение да си ревизирате заплатите защото все е криза ! От тези заплати които взимате , могат да се изхранят доста хора защото има държави в които всеки ден милиони деца и възрастни хора умират от глад .

На същото мнение съм. Много точен коментар.Patchai-,,Gitan,, . Това е син на Николо- вокал на групата Gipsy kings.

Ееее, друго си е да се насереш подготвен..:)

Коментари - Кристалина Георгиева: 5 пъти по-често стават бедствия | Днес.dir.bg

Кристалина Георгиева: 5 пъти по-често стават бедствия

С пет пъти са се увеличили честотата и интензивността на природните бедствия по света. Това каза европейският комисар Кристалина Георгиева, която откри център за обучение при извънредни ситуации във Военна академия „Г. С. Раковски” в София.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: 5 пъти по-често стават бедствия | Днес.dir.bg

Коментари

Кой ти казва, че са изкоренени? Където има човек има и опити за корупция. Важното е, че там НЕ се допускат или се отстраняват на часа и са СПОРАДИЧНИ, защото има силно действие на върховенството на закона и политиците не смеят, ЗНАЯТ,че ще бъдат опандизени и пратени на гилотината. Първо се запознай с тази практика в скандинавските страни и тогава говори. И после виж лайната, в които седиш в България.

Има ли по- голямо бедствие от ГЕРБ?

Знаеш ,че Обама е завършил не само Колумбийския университет в Ню Йорк но и Харварт ! На теб обръщам специално внимание защото много се смях ... СНЕЕ нали не мислиш ,че съм ходил в разни центрове на "отворено общество " за да уча ? И на мен очите са ми сини а кожата твърда бяла и няма как да ме разпознаят , че съм от малцинството . Завършил съм Тенически университет преди повече от 30 години , последните 6-7 дипломи са на база най-нови технологии . Ако работиш на възлова позиция това е не само задължително но и от много голяма полза . Обърни внимание ,че пиша родителите ми бяха служещи хора ( служещи се водят хората работещи в БНА или МВР) . Колко пари е платеното за хубава специалност в наш университет толкова и на вън в чужбина .

Не може да си завършил ТУ преди 30 години, защото тогава този ВУЗ се казваше ВМЕИ:) Служещите пък бяха не само от БНА и МВР, но явно покрай твоите родители ти знаеш само за тях;) Хммм, това отговаря на някои въпроси;) Накрая, покрай повторените 6-7 дипломи на базата на най-нови технологии ми се иска да попитам дали си ги взел използвайки най-нови технологии или са за използване на най-нови технологии. И кой аджеба дава дипломи за такива неща?!?! Надявам се, че си ги закачил все пак в кабинета си, защото нали си на възлова позиция;) Ех, Алеко, криво ли те четоха или криво те разбраха?

Възможно ли е стрина Кристалка да е толку тъпа. Пет пъти са се увеличили събитията, отчитани като природни бедствия напоследък. Благодарение на изфирясали екоидиоти като нея. Кой обръщаше внимание на тропическите бури преди няколко години? Никой. Сега писъците започват два месеца предварително. Ама хубаво е да има хлеб за комисарката, щото ако не е в Брюксел ще крепи топките на Тиквата.

Това са пари на данъкоплатците. За това в съвременните високо демократични държави ползването им се извършва под строгия контрол на данъкоплатците и корупцията с тях е изключена. В криминално - мафиотска България тези пари половината ще потънат в джоба на политическия елит. Това няма да бъде инвестиция, а пълна злоупотреба с парите на данъкоплатците известна на запад като КОРУПЦИЯ. Другарката Кристалина Г. тези неща не знае.

Откакто Световната банка се превъплати в Еврокомисар и започна да харчи европейските пари и бедствията, естествено, ще се увеличат. Кристалина забрави да каже, че Световната банка като инструмент на САЩ и неговия неолиберализъм докара световната икономическа и финансова криза. Сега ,когато САЩ останаха голишарчета без пари и без икономика, пратиха Кристалина да усвоява за бедствия парите на Европа. Защо няма български журналист да направи едно разследване как харчи Световната банка парите на Еворап за бедствие ? Понеже шефът на Кристална- Барозу не е вече 14 години способен да направи един отчет на бюджета на ЕК как са си харчели парите.

само вземат излишни заплати благодарение на това че имаме право на комисар в EC, ние да му мислим...........

Виждала е тя... от плазмата в хотела.

Дянков щял да бъде от първите, които ще се обучават в този център. Извънземните се ориентират към хора, от които могат да вземат нещо. Какво да вземат от този гном? Акъл или красота? А тази госпожа-европейка, достатъчно се е учила в България, че и екипа й да се обучава за наша сметка. Да каже какво е направила за България, от чието име вече година и половина продължава да печели?

Сега има друг текст: "Град(Б)им България! Без теб делим с един по-малко." С всяко следващо поколение стават все по-ненаситни и "откровени".

В БЪЛГАРИЯ НЕ 5,НЕ 55 ИЛИ 555 ПЪТИ,А ПО ПРИНЦИП СИ Е БЕДСТВИЕ,СИ Е В БЕДСТВИЕ! ЗАРАД ЩО ИЗБЯГАХА 2 МЛН. НАВЪН,МА,НОМЕНКЛАТУРО ЕДРА? А ТИ ЗА КАКВО ИЗБЯГА..ОТ КОЕ БЕСТВИЕ ОТИДЕ ДА ЛАПАШ ДЕБЕЛИЯ ЗАПАДЕН $,А?? АКЪЛ ДАВА,НАЛИ И ТЯ ДА ИЗТРОПА НЕЩО ТРЯБВА-ЗА ДА НЕ Е КАПО!! ТИЧАШ ЛИ С МАРКУЧА И С ОДЕЯЛОТО,А-ДА ПСАСЯВАШ?!ТИЧА ЯКО,ИЗПРЕБИВАЛА СЕ АМА..ПОТ НЯМА!! ГЛЕЙ КАКВО ЧУДО..ПОТНА ВОДА НЕ Е ПИЛА! ХАХАХА

Тая леля, вуйна, стринка или цуца к'ва беше?

Виждаме я откъм силната и страна: тя горещо се моли Богу, бедствията да намалеят на 4 пъти повече...Спете спокойно деца...

ТОЙ САМИЯТ Е БЕДСТВИЕ

Моята реакция за среща с НЛО: Ще вдигна пръста за стоп и дим да ме няма от тази комунясъла и корумпясъла държава.

Какво значи национални средства? Та това са нашите пари от данъци, такси и т.н. И тази банкерка гледа да ни метне, ако може! И тя е като другите от ГЕРБ! Лика прилика! Колко ли е платила за поста си....

Ами да . С национални средства ще обучават Симеон Дянков и екипа му за срещи с НЛО. Виж ни турили още някакъв данък.

Както обявиха от закритите вече SETI корабите пътуват насам...

Ти изобщо знаеш ли какво значи думата SETI? Да, закрили са ЕДНА от организациите, но не и СЕТИ.

Аз съм съгласен да подържаме такива специалисти, ако им се плаща на свършена работа ! т.е. за всеки контакт с НЛО :)

По-голямо бедствие от порасналите комсомолци не е имало!

е на това му се казва-Сичката Мара втасала, сал едни специалисти за срещи с извъ нземни й останали! Нали оправиха здравеопазването, обучението, нали откриха десетки нови работни места, нали привлякоха стотици магнати да инвестират у нас и да откриват нова работни места и още ред подобни "бляскави постижения" на правителството, та се захванаха и с оправянето на "оня" свят..Срамота, резил, излагарщина и безхаберие!

Дано не се случва , но да не стане пак като в до болка познатато ни заглвавие "Зимата пак ни изненада". Добре е ,че има специалисти за контакт с НЛО , но дотам ли сме стигнали да сме подготвени за всичко , че и за Първи контакт сме готови вече.

баси тъпизмите:))

Животът ни е дар от Бога, от раждането до смъртта живеем в радост и в тревога с омразата и с любовта. С лъжи за истина се борим, избираме добро и зло, за съвест, дълг и чест говорим в човешкото си потекло. Сами живота правим сложен с безумни планове безкрай и свят създадохме безбожен, а чакаме за ад и рай. За бъдещето си нехаем, за миналото не скърбим, а в настоящето си траем, към гибел дружно в крак вървим. И не е нужно Бог отгоре да праща жупел, огън, дим, нашир - Содом, надлъж - Гомор е, светът сами ще изгорим. Човек ще си проклина дните, останал сам като Адам. Прати ни, Боже, в пещерите, дано акъл ни дойде там!

Има логика.

Много хубаво си го написал! Поздрав!

Този център з НЛО да не е на 4-ти километър

Най-големите протести са пред Европейската централна банка и Световна централна банка и срещу хората управлявали финансиите от там .

Не знам циганин ли си, ама хич не си прост! Най-голямото бедствие за човечеството са алчните банкери, твърдо вярващи в трансфера на милиарди за ОНЯ СВЯТ!

Там земната валута не се котира. Разменна монета там е светлината и любовта.

Ого за сетен път казвам такъв съм какъвто съм се родил ! Другото всичо е много учене и много труд . Донякъде ми е помогнала ми е книгата на Алеко (по пепоръка на татко ми) бях малък когато е прочетох , на първият прочит се засрамих от това което четох, вторият прочит се вгледах в себе си , третият прочит се вгледах и в другите . Не без знаечние е средата , не съм отраснал в махала или гето не разбирам и дума цигански език а родителите ми бяха служещи хора , контрола беше на нужното ниво . Но най-много съм щастлив ,че децата ми ме изпреварват . Завършиха висшето с отличие продължават и второ , засега се реализират много успешно защото се трудят много . И аз не спирам да уча , за да съм в крак с времето . Последните ми 6-7 диполми са от западни учебни центрове .

Ами продължавайте да изсичате дърветата по цялата планета! Накрая ще се задушим от собствените си газове и миризми.

ако има нещо проблем с общуването с извънземните от БАН ще им превеждат

и света. С пет пъти са се увеличили честотата и интензивността на природните бедствия по света откакто Кристалина Георгиева e комисар за международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи.

Има природни бедствия такива ,че човек не може да се бори и не може да намали броя на жертвите . За какво става дума за приватизирани укрития или за затворени укрития . Национално бедствие не само у нас сега е безработицата , хората изпадат в колапс по-страшен от природен катаклизъм . Насочете усилията в тази посока и като човек на такъв отговорен пост направете предложение да си ревизирате заплатите защото все е криза ! От тези заплати които взимате , могат да се изхранят доста хора защото има държави в които всеки ден милиони деца и възрастни хора умират от глад .

На същото мнение съм. Много точен коментар.Patchai-,,Gitan,, . Това е син на Николо- вокал на групата Gipsy kings.

Ееее, друго си е да се насереш подготвен..:)