Нинова изключи "Левицата" от плановете си за ляво обединение и нахока ПЕС

На събрание с кметове и общински съветници от БСП председателят на партията ги призова да не вдигат местните данъци и такси

Обратно в новината

Коментари - Нинова изключи "Левицата" от плановете си за ляво обединение и нахока ПЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е за консервативно проевропейско обединение.

Обичам тая лелка. Погреба комунистическите престъпници.

Алчността и мераците за власт и ненаситените и амбиции без покритие ще оставят дрОгарката Нинова като гробокопача на комунистическата партия БКП/БСП. Тази нагла приватизаторка, грабителка от народа изграденото имане от тъмно синя премина в кърваво червена несменяема мастия захапала кокала на властта. Жалка история, тъжен край на лявото, защото БСП никога не стана лява, социална партия.

Беше за затвора за злоупотреби с ментора си Р.Овч. Но съдбата си знае и определя ролята и делата на такива брутални типажи като тази.

Нинова унищожи БСП. Тази жена не е умна. БСП са по-нормални комунета, сравнени с комунетата от ДБ и ПП.

Тая поне си отигра на политика. Не печели, но пък играе с хъс. Щом има публика...

Едните са Калайджий другите са Кавалджий

Сичкити са руски кавали

"Лявото" всъщност се оказа(го докараха,да бъде) "Левашко"......!!!!!! БСП от години ,работи ,пледира за едрия капитал ! Само че,от "носталгиците"от БСП малко оста наха живи ...Новите "членове" искат -кариера, гаранция за себе си и фамилията..... Корнелия Нинова е поредния Станишев........

Лявото Обединение начело с БСП и партия на Президента Радев...ЗАЕДНО на избори и в Правителство или Лявото Обединение на БСП с подкрепата на Радев създава Правителство от експерти независими от Посолството!

България е определена да се управлява от ДПС. Точно в това се състои смисъла на промените, извършени в периода 1989-2001-ва. Цялата власт( икономичекса, политическа, съдебна, законодателна) се прехвърли от БКП към ДС. Това е договорено между Буш и Горбачов през 1988-ма в Малта. И радев много добре го знае това и за това служи.

Къде си ма курнелио

БСП е време да отстрелят тази крава от властта,защото съсипа тази партия.

Президент Путин, остановите войну , гибнут дети, старики , женщины , в чем их вина?

Когда ваши нацоисты убивали дети, старики, женщины, где вы тогда были? Только сейчас увидели, что плохо убивать дети, женщины и старили? Уже поздно. Путин решает проблем России, как может. Долгие годы пытался иначе, но украинцы оказались тупыми. Вот тене здтастье...

Следвайте примера на другарката Нинова! Пратете децата си да учат и работят в САЩ и Западна Европа !

Давай Корни, закривай я тая левица

Нинова направи Роев за президент и Йотова за вице президент. Радев вдигна юмрук срещу мафията и си създаде своя мафия със същите мафиоти.

Най-добре за тях е, сами да се махнат от педалсия ПЕС.

Нинова е по-лоша от ББ. Доведе Радев за президент, после го оплю! Участва в правителство с ПП и ДБ, сега ги полива обилно с плюнка! Номинира Григорова за кмет и още веднага започна да я критикува! За разлика от нея Борисов се чисти на момента от всеки, който го застрашава! Питам се, защо ББ и Корнелия, не излязат навън от парламента и да се разберат, като мъже!

Не бъркаш се Радев е доведен не от Нинова от Решетников Нинова просто е изпълнила заповедта. Самата Нинова си призна.

Глупости стари тролиш

БСП са си кремълска , пропутинска партия. 120 години в служба на чужда държава. Сега обаче израждане искат да ги изместят. В Европа не ядат доматите с колците всичко им е ясно

Както и да го увърташ корни червена си...подчинена на кремъл си!!!

Рот фронт! Но пасаран!

Нинова е урва на Боко ... тя го крепи толкова години ...

САЩ е ДИКТАТОР и отявлено АГРЕСИВЕН; ЕС е ИЗПЪЛНИТЕЛ на ДИКТАТОРА и отявлено ЛИЦЕМЕРЕН: ЕС препродава повече от една пета от вноса си на втечнен природен газ (LNG) от Русия в други части на света, съобщи Financial Times. Претоварването на руски втечнен природен газ е забранено в Обединеното кралство и Нидерландия, въпреки че данните показват, че разрешените доставки на руски втечнен природен газ "рутинно се прехвърлят" между танкери в Белгия, Франция и Испания, преди да бъдат изнесени към купувачи в други държави, посочва изданието. Според FT пристанищата в трите държави от ЕС продължават да получават значителни количества руски газ от арктическия завод за втечнен природен газ "Ямал". Основните акционери в съоръжението са вторият по големина руски производител на газ Новатек, Китайската национална петролна корпорация и френската енергийна компания TotalEnergies. В статията се посочва, че пристанищата Зеебрюге в Белгия и Монтоар дьо Бретан във Франция са получили най-големите доставки на руски втечнен природен газ от всички пристанища в ЕС през тази година. "Обикновено претоварването се извършва между руски танкери от "леден клас", които се използват за движение между полуостров Ямал и Северозападна Европа, и обикновени танкери за втечнен природен газ, които след това плават към други пристанища, освобождавайки корабите от "леден клас" за връщане на север", пише FT. По данни на изданието между януари и септември ЕС е внесъл 17,8 млрд. куб. м руски втечнен природен газ. Около 21% от това количество е било прехвърлено в танкери, пътуващи към други държави, включително Китай, Япония и Бангладеш, разкриват данни на Института за енергийна икономика и финансови анализи. Вносът на тръбопроводен газ от Русия е спрян най-вече на фона на ограниченията, свързани с конфликта в Украйна. Въпреки това държавите от ЕС продължиха да купуват рекордни количества втечнен природен газ от санкционираната страна през тази година, въпреки обещанието на блока да спре потреблението на руска енергия. Правителствата на ЕС се оказаха в затруднено положение и за държавите-членки ще бъде "трудно да се обявят срещу износа на руски втечнен природен газ, ако те самите го използват", каза Амунд Вик, бивш държавен секретар на Норвегия по въпросите на енергетиката и съветник в консултантската компания Eurasia Group. "Тази зима ще ги видим да ходят на пръсти около тази тема." Испания, Франция и Белгия бяха сред страните, които увеличиха покупките на руски втечнен природен газ, които досега не бяха санкционирани въпреки многократните призиви за затваряне на кранчето от страна на някои служители на ЕС.

Всеки момент огромно цунанами ще връхлети Япония. Майната им, те са неприятелска за Русия държава.

Аз съм работил партиец, а друго изключително! И сега тези че ми земат здравето да работя с мотиката!

Какво не ѝ харесва на Нинова една от партийките на Сорос? Да знае, че игнорирането на Сорос в евро-парламента не се посреща добре и трябва да очаква доста удари от там.

СГЛОБКАТА на посолствоТО иска в Конституцията на РБ ДА СЕ ЗАПИШЕ ЗАБРАНА за РЕФЕРЕНДУМИ за ЕС и НАТО. Това ЗНАК за КАКВО е?!?

Лявото Обединение начело с БСП и партия на Президента Радев...Зседно или Лявото Обединени С подкрепата на Радев. Да възможно е, както беше възможно президента да подкрепи Анти ГЕРБ проекта ПП преди няколко години.

те не се понасят.

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

В изчезваща България трябва да има САМО 2 партии - ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКА и АНТИЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКА.

както в твоята глава ли?

Права си е Другарката! Какви са тия ПЕСове да и посягат към паничката. Радевци,левици. Нагли хора ей! Лявото пространство и русофилите са единствено и само нейна собственост. No pasaran camarades!!! До пълната и окончателна победа на комунизма!

МНОГО ЛАКОМА ТАЯ БЕ......

XYЯ ми да яде

Че той не стига и за гарнитура.бе.

Озчезватеее

Euractiv: "Лидерът на БСП Корнелия Нинова наскоро заяви, че е против настояването на ПЕС за прилагане на Истанбулската конвенция за признаване на трети пол, който няма връзка с биологичния пол. „Не одобряваме ПЕС да обяви санкции срещу Русия за предоставянето на оръжие на Украйна“, добави Нинова, като същевременно изрази възхищението си от Фицо и неговия патриотичен завой. Българската социалистическа партия винаги е поддържала ясна проруска позиция, защото е пряк наследник на тоталитарната комунистическа партия, която управлява България след Втората световна война до разпада на съветския строй в Източна Европа през 1989 година. Лидерът на партията Корнелия Нинова обаче започна да променя левия прогресивен политически характер на партия в посока на националистическата риторика. „Ние сме против знамето, което развява Партията на европейските социалисти (ПЕС) през последните години за прилагане на Истанбулската конвенция, за признаване на трети пол извън мъж и жена, за социален пол. Ние не одобряваме това, че ПЕС се заявява за санкции срещу Русия, за предоставяне на оръжия на Украйна“, каза Нинова." БРАВО на Корнелия! ПОСЛЕДОВАТЕЛНА; УПОРИТА; СМЕЛА.

Започнаха с водата! 20% up! Ма кой ти обръща внимание на новина от петък следобед, измънкана едва -едва от мисирките? Важното е ПЕС, МЕС, и т. н.!