Николай Нанков напуска и парламента

Няма официални мотиви за оставката, но вероятно той ще бъде отново зам.-министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинявам се за обидите, но този си е за освидетелстване, явно и затова беше министър да не подлежи на съдебна отговорност.

Плъха напуска кораба.

Мишоците напускат потъващия кора ГРОБ.

Тези пионки не са отговорни за катастрофата, те са просто бушони, които се заменят, убиеца е ТРЕЙС, там няма ли да видим осъдени или просто министъра се сменя, далаверата продължава да върви и да сее смърт.

Уволниха го, като министър, пък сега ще го канят за зам.министър?!? Що за оростотия?

Основната вина е на Борисов! Той не цени и не пази хората, а те са най-важни!

Тепкащ и заекващ човечец! Психично неуравновесен! Нищо свързано не изрече докато заемаше министерски пост! Оставете го ! Той не е виновен! Поредния ром, на когото прехвърлят фирма с огромни задължения! СЪЖАЛЯВАМ ГО!

Наглост! А няма ли да бъде подведен под отговорност за умишлено бездействие? 20 загинали досега...

Бос на Трейс ли ще стане или на ГБС, Джи Пи и останалите едновременно - хахаха

този плазмодии това чучело ли е експерт...лигав и мрънкаш ..марш в камбрия

Йееееее!!! (това е звучно Българско възклицание от щастие) Сега остават още около 240 мишока да напуснат и щастието ще е пълно :)

Че тои каква вина има нищо нее виновен.Те му пречат вижте пътищата направени и заплюти е това нее ли саботаж в ловеч

Елате в квартал дикисан и погледнете ако смятате първата улица за добре асвалтирана на тия които отговарят за това се засрамете това е безсрамие

Казано накратко ГОЛЯМ ЦИРК. Само не знам до кога ще ги търпим да ни правят на луди.

Казано му е че при следваща издънка ще го направят само директор.

Демек министърката нищо не разбира и този експерт ще и върши работата. Скамейката с кадри доста окъся и не могат да предложат читав човек. И нямат алтернатива. Ужас.

И как точно е тая поета отговорност със заемането на зам. министърския пост. Гербелски гьонсуратлък. Не го знам коджа голям и грандиозен специалист е , но като пейзаж ми мяза на спукан кондом. Кво им трябва на гелбаджии да се разкарат най-сетне.

Може и свестен да ебил човека, но като му се разбира трудно скорострелното говорене...

Ама защо зам.-министър? При нас президентската стая се освободи. Ще бъде съсед на Наполеон.

Нанков нямал лична вина...Ама разбира се. Ремонтът на пътя за Своге започна през 2011 г. в последните дни на Плевнелиев като министър. После стана Лиляна Павлова, после Нанков. Въведен е в експлоатация с Акт 16 през 2016 г. Дотук 3-ма министри са отговаряли за него и никой нищо нередно не е видял, барабар с всичките им заместници и експерти от различни нива и служби. Като стана трагедията, изведнъж се оказа, че това не било добре, онова не било добре, обаче виновни няма. Е, добре - кой е виновен тогава? Сега невинния Нанков ще го нагласят на някоя блага държавна служба или ще отиде в частния сектор при някой приближен до властта да раздава акъл и да кешира връзките си.

на друг също така добре заплатен пост. Имаше един такъв израз - по Живково време.

Фюри

Всички да се махат,изроди българоубийци.

Хайде всички да напуснат. Особено противен е Горанов. Пък и другите не са цветя за мирисане.

И отива в зам министър гьон аурата.

Някой бушон на г-н Борисов да се е върнал във държавната администрация???След всяко уволнение отива в частният бизнес и то в този бизнес дето е печелил поръчките.Само Роско удари джак пода с девойката от времето по БТВ Деска май се казваше,е стига му на момчето и една Деска за сравнението с магаре.Нали така каза Бойко-и магаре да бяхме сложили щеше да е президент

Брях, тоа географ се оказа незаменим в МРРБ!

Пародия.

къв експерт, по скоро съсел

Уволнен министър ще става зам.-министър, защото бил много добър експерт. Такива рокади могат да се случат само сред калинките от дългата герберска скамейка...

поредната жертва на кумунизъма

Голяма мъка е да се сринеш от министър на на зам. министър. Ако това е истина, няма по-голям срам на този които му предложи, този който се съгласи и тези, които го гласуват. Падението ще е голямо, ако това е истина.

Нагъл простак, по-нагъл простак, гербаджия.

както е казал народа - Краставите магарета и през девет баира се подушват.

Хареса му да лапа парички и сега него устройва една Депутатска заплата , лакомията увлича мошениците ! Толкова го хвалят Управляващите , значи не дават друг да се вмъкне в системата за присвояване на пари от това много важно Министерство!

То малко като недоразумението с титлите и позичиите на Симеон. Га и... въобще недоразуменията в политиката ще ли да спрат най-сетне?!

Хахаха, хареса ми!++++

защо 10 дни преди да подаде оставка като министър реши да закрие "НИИ по строителни материали"

А ще ни уведомите ли къде отива като московски за ''наказание'' на нова отговорна и добре платена длъжност за да не си понежи стандарта??

Падение може да се търси само при достойни хора.....защото за герберонутренските министри е важна авантата и тя никога няма да е по малка от предишната

Какво му е на 32???? Нима не е вярно написаното??? Кое точно е извън темата или спам като написаното го виждаме всеки ден,

1. Не е решил, а са му наредили, а може би са му платили, или ... братовчед му има частна фирма за сертифициране на строителни материали... или баджанак му иска да вземе евтино 8-те декара земя в София... 2. Не са 10 дни преди, а 2 дни след оставката. Само че решението е вписано със стара дата. 3. Въпросът е "Кой натиска толкова да се закрие ЕДНА ОТ МАЛКОТО фирми, КОНТРОЛИРАЩИ качеството на строителни материали?"

декарите са два пъти повече.

"Умишлено бездействие" /според мен/ може да има ,когато разбираш проблема и не си мръдваш з...... да го оправиш. А когато не разбираш... това си е некомпетентност. А нашите полютици са толкова некомпетентни за постовете си ,че един в повече... :-((( Жалко си е за хората! А че един "изгорял бушон" се поставя в ново гнездо... Пак няма да свърши работа,ама "ДЕН ДА МИНЕ- САМУН ДА ЗАГИНЕ!"

Е, сега като се върне в МРРБ, ще може да закрие и двете държавни фирми, сертифициращи строителните продукти - НИИСМ ЕООД и НИСИ ЕООД. То, министерството, е много загрижено да се контролира качеството на влаганите материали! Още по-загрижен е министърът, как да премахне дългогодишните експерти в тази област и да осигури клиенти за новопоявили се частни фирмички. Как да не се зарадваш каква компетентност и експертиза демонстрират в това министерство?

НИИСМ ЕООД почти го закри вече

По т.2 сте 100 % прав.