НФСБ поиска да се опразнят сараите в "Росенец" и да се събори сградата на Буджака

От РДНСК-Бургас е изпратено писмо с искане за предприемане на действия за забрана на достъп и ползване на имотите

Обратно в новината

Коментари - НФСБ поиска да се опразнят сараите в "Росенец" и да се събори сградата на Буджака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се национализират и да се предоставят на децата като се възобновят летните лагери!Ние хората трябва да градим, а не да събаряме!!!Трябва да има начин-може би да се предоставят на Министерството на образованието с тази цел!Нека правителетвото се огледа и да реши проблема, но не със събаряне!

Серем се в смрадливата уста на грозника Валери Симеонов.

Хаха! Уникални наглеци! Борите са срещу кура ми.

Е, сега вече ще падне Тиквата??!! По-скоро Тиквата да му го нафраска с 200 км/час на мустакатия гъз Валери! Тъпите патриоти смятат с Росенец да си изчистят имиджа на фалшиви патриоти -задават се избори ,а те излъгаха стотици хиляди ,че ще увеличат пенсиите! Жалко за Каракачанов ,защото той драпа 25 години да се домогне до министерски пост и ,сега ще трябва да се разделя с него!!!

А помните ли веселото митничарско село, какво стана.Някой беше ли осъден за недоказани доходи, за незаконно строителство, за затворени очи на държавни, общински, прокурорски и други служители. Почистиха ли мястото, върнаха ли му стария вид. Някой проверили го това.

Продължават да се напъват патриотарите че рябва да зомбират още останалия си електорат да не ги отсвири и той.. И кои са тези дето взеха да заместват и гешевия и да се разпореждат непроумявайки че СЪДА е последна инсанция за виновност или невинност....Ако продължавате с беззаконието си властващи колкото и да се перчите че ''сте за върховенството на закона'' не се чудете че ще ви се отвръща с такова..

Битката на НФСБ от 2014 г. срещу незаконното заграбване на парка Росенец и така наречените сараи на Доган се увенча с успех, хвалят се от партията на Валери Симеонов. Валери,и тези лъжи няма да ти помогнат на изборите.Добре ,че беше Христо Иванов,че да започне разплитането на този корупционен възел.

"Прокуратурата и РДНСК-Бургас си свършиха работата - на ход са кметовете на Бургас..." Кой-кой? Кметът на Бургас ли? Г-н Симеонов, я не ме разсмивайте. Или забравихте кой даде зелена светлина на строежите в "Росенец", кой внесе в Общинския съвет през 2012 предложение за одобряване на т.н. план за регулация и застрояване на 18 поземлени имота в парка, сред които са и двата, върху които сега е разположен "дворецът" на Доган., обявен тогава по документи за "водна спортна база". И под чий натиск и по чие предложение Общинския съвет през април 2020 гласува решение, с което собственикът на сараите стана и собственик на единствения общински път, водещ към залива? Да ви припомня, ако сте забравили - кметът Д. Николов. И какво очаквате сега от този човек?

Аз Валерката ще правя хотел в Росенец!! На Буджака ще права също!!

Варели не смееше да гъкне допреди 30 дни. Как се сети изведъж

Първо писмена покана за доброволно премахване на постройките за СОБСТВЕНА сметка и почистване на терените. След двуседмичен срок принудително събаряне от общината - както правят при мангали те в Стара Загора!

правят го щот са никои циганите! А тук дали ще го направят ??

Ама май трябва първо общината там да се почисти от всички настанени в нея след като казват че ''няма'' следа от разрешителни и планове и ги искат от собственика????Нещо май тези неща не са изникнали за ден два ама на никого не са направили впечатление както сградата в ловното Искър???????Хайде първо се оправете с тия които хрантутите а после и с другите ...

Ей, Варелийй, Такъв шамар ще ти изшибам на публично място, та да бъдеш добре запомнен, ако кажеш още една дума за Баджака ми!

А РДНСК-Бургас какво прави през последните 15 години? Защо досега нито не са ги съборили, а когато хората взеха сопите се напънаха за 2 седмици стигнаха до решения констатации и действия? Кога и тази измет ще иде на съд за своите действия, бездействия и корумпираност?

Тяхното ''решение'' няма никаква стойност а само манипулиране на общественото мнение защото за да се стигне до това трябва да се узакони от съдебно решение....Дали не го знаят:))))))или гледат как да забърсват всички по веригата???

А РДНСК-Бургас какво прави през последните 15 години? Защо досега нито не са ги съборили, а когато хората взеха сопите се напънаха за 2 седмици стигнаха до решения констатации и действия? Кога и тази измет ще иде на съд за своите действия, бездействия и корумпираност?

Опитай се да ги спреш, пълзяща гнидо, и да видиш аз как ще спра притока на кислород към трахеята ти!

Брех, че "страшен" мангал. Къде си би, вонящ турчеещ циганино?

Варери се е объркал нещо!!! Тръбеше, че патриотите излизат от власта ако ДПС ги подкрепя!!! Е ДПС и Пеевски подкрепят власта, а Валерката и Каракачанов си стоят в управлението!!! ТЕЗИ СА ПИШМАН ПАТРИОТИ и големи лъжци!

Тия малоумни ли са? Или имат нас за такива? Тяхната битка се увенчала с успех. Моля!!!!!????

Сградата на доганчо в Росенец също трябва да се събори също както незаконните цигански къщи ги събарят. Само това е справедливо и ще изпрати сигнал към всички, че законите трябва да се спазват.

Значи Росенец да се опразни, а другите да се разрушат. Те за глупаци ли ни имат. Симеонов е много отмъстителен и груб, недодялан човек Избран с едва 4 процента, и те не са сигурни ,защото се обединиха с Вмро и Атака.

Добре,че беше Валерката, защото още щяхте да търкате жълтите билетчета на Божков, както сега търкате жълтите павета, наивници продажни!!!! И най-гнусното е ,че ви купуват със собствените ви пари....!!!!

Стремеж да се задържат на повърхноста,но утайката винаги пада на дъното

НФСБ са пътници.Последни дни във властта.

НФСВ малко закъсняха с това си искане. Всички ги разбрахме що за партия са.

чак сега ли го разбрахте, а то си беше ясно от самото начало! Вие сте по зле даже и от "албански" реотан!

Защо в Росенец трябва са се опразни, а на другите места да ги разрушат? Нали всички са незаконни, даже Росенец най-много. Еднакъв аршин трябва.

Пак си приписаха чуждата заслуга ...

Ха ха. Толкова години не се сетиха, ама сега, когато Президентът ги подпука, решиха да яхнат вълната. Герберасти, сър. Ха ха ха.

На това му се вика евтин популизъм! До сега не се сетили, сега изведнъж им дошло на ум! Тия нещастници гледат как да се харесат и да се задържат на повърхността. И те като Борисов. Едно не са разбрали обаче. Не може да подкрепяш доказана мутра и да се задържиш без да потънеш. Няма такъв филм!

се сетихте бе валерковци, я бегом да го духате на аркадашите под вода, за да не вдигате прах!

не се занимава с факта, че в парламента имаме турска партия, ковяща български закони. Венец на турското разузнаване. Защо СДС допусна под натиска на САЩ и Турция регистрацията и, след като е етническа партия и конституцията я забранява ? Всичките ни български партии са гьотверенски и продажни. Трябва да се закрият след като допуснаха този позор . Турците са гласували по-рано за БЗНС и какво ? Мир ли нямаше ? Та ДПС да се пъчи че няма война благодарение на него ?

Генезиса на ДПС е, като проруска партия, създадена от агенти на ДС. Не случайно коалицията им беше с другарчетата им от БСП и други руски агенти, като бай Симо-Ментата, и юпитата, предвождани от шофьорчето Спас Русев.

Тоя иска да опразни сараите, че да се настани там !

патреотете на кой хуй ще кацнат.....на народния, както вика Бойко, той вече е улетел с 200 и си се върти у дупарата на патреотете!

Лайнари, цоцате от цицката на вожда, сега се правите на клоуни ! ОСТАВКА , мърши !

НФСБ шест години чакат Христо Иванов да акостира с лодката в залива, за да си припишат заслуга . В това НФСБ сигурно членуват трима души, като в СДС. Даже и в историята след години няма да бъдат споменати тези утайки.

Идиот! Защо си приписваш чужди заслуги, Далавери?!

" Демокрацията е смазочното масло на корупцията"/из филма Октопод/ И да събарят и да не събарят ще се появят нови демократи с нови имоти. На Плевналиев вилата е в резерват и какво от това ? За 30 г. попиляха Черноморието и балканите , народа и държавата. Чуеш ли думата демокрация - бягай и не се обръщай. Кенеф и парламентарна говорилня за заблуда на биомасата.

колега ! Всичките ни партии са буржоазни, вкл. и БСП. За това там има милионери и разбойници като Добрев, чийто баща и Първанов продадоха мандата през 1997 г. Тогава Виденов не подписа 75% - ликвидиране на икономиката, писмото на МВФ.Блокираха сметките на България, направиха кризата и докараха Костов който всичко подписа и започна разгрома на България.

НФСБ в следващия парламент на найси, ще го духат на ДПС!

Знаете ли колко законни са сараите имотите на Бургаския Бай Ганьо- Валери Симеонов!!!! Също има от какво да се страхува, този мръсен селянин!!!

Е не бе! Шубето е голем страх и стрес!

дейност, а патриотчета ?

бегом при любовницата си, ти и тя и за чеп за зеле не ставате, камо ли за патреоте!

да го лапате всичкина Пашата.....вие сте срам за българите, по големи турци сте и от турците!

Машалла!

Битката на НФСБ от 2014 г. срещу незаконното заграбване на парка Росенец и така наречените сараи на Доган се увенча с успех, хвалят се от партията на Валери Симеонов. НЯКОЙ ОТ НФСБ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ КАКВО ТОЧНО СА НАПРАВИЛИ ЗА ШЕСТ ГОДИНИ В ТАЗИ БОРБА? ЩОТО ПРОВЕРКАТА ЗА РОСЕНЕЦ ЗАПОЧНА ЕДВА СЛЕД КАТО ОНЗИ СОРОСОИД ХРИСТО ИВАНОВ АКОСТИРА ТАМ С ЛОДКА ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ?

патреотете чешеха мадурките на Баце, а сега ще ми се правят на такива кавито никога не са били - патреоте

Акцията на Росенец беше съвместна на Бойкикиев с ДПС. А самият Бойкикиев се издъни в ефир за връзките си с мутрите, Маджо и т.н.

Айде стига с тая опорка, че станахте смешни вече;) Нали знаеш за кого са думите на Байърли " семпъл човек с тъмно минало"? Писани са по повод едно СИК - аджийско минало и не е визиран Иванов;)

НФСБ да го духа на Доганя.....нещастници вие не сте българи, а измет!

Късно е либе за китка. НФСБ отича в канала. 3 години и половина дремаха, сега се правят на патриоти. Поне новините на турски да бяха спряли.

Президентът Радев да си подаде оставката!!!

В това което е изнесено от проверката е констатирано - "При проверката на изградените строежи и обекти на нос „Чукалята“ в парк „Росенец“ е установено, че за строежите „Двуетажна масивна сграда“, „Едноетажна постройка - бунгало“ - №1, „Едноетажна постройка - бунгало“ - №2, „Едноетажна постройка - бунгало“ - №3, „Триетажна масивна сграда“, „Оранжерия – 500м2“, „Двуетажна сграда“ на място не са представени строителни книжа и при проверката в община Бургас не е установено наличие на одобрени инвестиционни проекти и издадено разрешение за строеж." Това са точно сараите и принадлежащите им постройки. Опразва се сграда която е незавършено строителство до въвеждането и в експлоатация, ама когато има одобрени строителни книжа и не са извършени значителни отклонения при изграждането. В ЗУТ са описани. За какво въвеждане в действие говори Валерката, когато за там няма ОДОБРЕНИ строителни книжа ? От такива инжИнери като него сме на тоя хал. По нашето законодателство за сараите решението е едно. А ДА ГИ ВИДЯ СЕГА ВСИЧКИ ВКУПОМ КАК ЩЕ ДЕЙСТВАТ И ДАЛИ ИМ СТИСКА ? СЕГА ЩЕ СЕ ВИДИ КОЙ КОЙ Е В ТАЯ ДЪРЖАВИЦА !!!

jingiby

Чао, Валерка...

Та ще видим тогава, как ще му бутнеш сараите.Само приказки на вятъра.

"Да опразнят сараите и и да да се СЪБОРИ буджака"!!! Не трябва ли да се събарят САРАИТЕ и да се опразни буджака???

Пинизчии са въджишки патреоти, сър;) На сарая на оги доги не смеят да скочат, ама в басейна на "врага" сами ще се удавят;)

Каква битка тези лъжци гласуваха заедно с герберите и депесарите в полза на почетния доган ...сега пак говорят лъжи както преди изборите ... гнусни лъжливи популисти !