17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бившите военни идват в повече на тази агенция! Не им пука, ден за ден гледат, пенсията си върви (вземат на тавана), кютат си и си предават от пенсионер на пенсионер "опита" как да се мотаят нещата. Ако трябва нещо да се свърши се аутсорсва на фирма, ако някой поиска да свърши нещо бива смачкан да не внася шум в системата. АМАН ОТ ПЕНСИОНЕРИ ШЯПЛАРИ, големи специалисти се извъдиха и военни и милиционери!

Около 60 годишни, произход армията, образование - по онова време аналогово Това ще да са най-подходящите точно за тая агенция. Резултата още 10 години и още 2 млрд. пари на вятъра.

Екс министри на ГЕРБ и баш натегачи на антигербсбирщината.

Аман от зелени чорапи, изпълзели на припек за държавни служби! Тия бяха и си останаха най тъпата социална прослойка!

хаоса къде е обхванал държавата,все е било но като тия невежи за други не се сещам!

шапкари и утвърдени експерти .... вие шегувате ли се

Тия смотаняци ако ги пуснеш на от борсата ще умрат от глад!

Е те са умрели, и сега обратно да превътят някоя комисионна.

Този крадлив Гнусляр, на снимка да го видиш - да го заплюеш!!

Затова електронното ни управление е на този никакъв хал - шапкари, нищоправци и тунеядци. Но най важното - КОМИСИОНЕРИ!!!

Валери Борисов!!! Експерт??? Майко мила!!! Този мошеник има една единствена цел да отклонява пари към "нашите хора" по един или друг начин. Например, чрез силово пробутване на определени софтуери на определени администрации като нескопосано направения Евентис на неговия човек Николай Арсов от Инвизимо ...

Кога ДА "Електронно управление" ще пусне системата за електронно гласуване? Тя трябнаше да е готова на 31.12.2018 г. Досега НИЩО. Парите ги няма. 1, 5 милиона лева, от които 90% от социална програма на ЕС и 10% от държавния бюджет.

с такива като тези-НИКОГА