17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е едно престъпление на Татовия Гавазин и ако съдебната система в Абсурдистан не е такава помия, той трябва да лежи в затвора.

това е добре, сега министерския съвет пряко ще поема отговорността...щи ви накарат да мрете като кучета от вируса...политиците не ги е грижа за вас

Аз идвам и водя АДА след себе си.

И брифингите щели да се заменят със шоуто на Слави...

Най-после! Това недоразумение и инсрумент в ръцете на Тиквата беше политическа структура на ГЕРБ. Самият факт, че се разпуска от мутрата говори точно това. Но кой ще им търси сметка за хилядите починали българи? Може ли лекар да говори за чували за трупове и хладилни камиони и след това да го правят министър? Кажете, къде е ставало другаде? Както са пълни болниците, така трябва да се напълни централния софийски. Всички имат диплома от Института за подлоги.

Националният оперативен щаб е разформирован, считано от днес. Щабът беше създаден със заповед на министър-председателя Б.Б.-Толупа в началото на пандемията през февруари 2020 година. Мутрата Бандит започна бандитски действия вече в опозиция на всички фронтове. За да не се яви в парламента Мутрата излезе в отпуск ?!! Националният оперативен щаб (НОЩ) беше създаден от Пунта Мара за пунта мара на Негово Величество Народа в "борбата с вируса". Мутафчийски стана най-голямата звезда в държавата. Как ли не го нарекоха, от Майтапчийски до Умравчийски. НОЩ вече е в историята, не е ясно новото народно събрание ще възстанови ли работата му. Да, обществото ни е жертва на здравен геноцид, на крива и подла политика, зад която стоят користните цели и на докторския, и на властовия елит. Има ли бяла мафия в България? Някой води ли статистика на убитите от лекарски грешки и докторска небрежност? Има ли пациенти паднали жертва на лекарски рекет? Болестите като бизнес, a страданието - като машина за доене на пари от хората... Направи се така, че всички болници да са с COVID случаи, никъде другаде да не се лекуват други заболявания, да нямаме достъп до лечение, хората да си умират по къщите. И още по-лошо: точно, защото не са с COVID !! Лекарски грешки ?!! Цената на живота в лева и евро от българските медици, които плюха в лицето на Хипократ и медицината !! ТИЯ ОТ НОЩ СА ТОЧНО ТАКИВА !!!

Ейй тиквата затова не можа вчера да си депозира оставката лично, писал е заповед за разпускане на НОЩ. Уж беше работа, работа, работа а сега като видя дебелия край ще си смени и лозунга: отпуска, болничен, отпуска, болничен.

Да видим новите метли какво ще изметат или само прах ще вдигнат.

Знаеш ли по колко са получавали изродите на месец за да плашат хората? Обиновените хора работят цяла година е една тяхна месечна заплата.

Да те питам гей ти като ръсиш злоба и фекали защо не си станал лекар

Аз не питам възпитано, а ти обиждаш. Нямаш агрументи . Пак те питам колко получават изродите- проф. Ангелов? Те са на държавна служба. Между другото има съд за обиди.

Незабавна забрана да напускат страната.

Тия изроди получават заплата без работа. Къде го има това? Само в ГРОБ.

Ботур Ракиджиев, Локумчев, Кенефчийски!

Нощ вече не съществува,,,, значи и тяхните заповеди вече са аут. Вече никой неможе да а ни глоби за неносене на маска. Сега ако забранят да се споменава думата ковид от медиите и панаирът ще свърши за нула време

Горките хорица, които са се ваксинирали досега.

Нощ ТРЯБВАше да отмени всичките си забрани, Преди да се разформирова! Все още забраните не са отменени! Кой да им довърши работата?

Да ги махат тези боклуци, че никаква работа не свършиха. Защо сме в челните места по смъртност?

Станаха милионери за един ден като Стамболов. Е, после Путин го разфасова

По смъртност да, Но не от КОВИД-19, А от всички останали Болести! Има забрани за плановите операции!

Има пик на смъртността от не Ковидните заболявания в България!

Благодаря на лекарите от НОЩ за изключително професионалната и всеотдайна. работа!

Този орган НОЩ е незаконен. Каква точно работа са свършили?

Направи членовете на НОЩ милионери.Това не е малко !

И нито един документ за съществуването му също!?

Браво, а сега прокуратурата да се заеме с оня дето ни плашеше, че ще мрем яко и чувалите няма да стигат.

Въпросът е ... Кога ще бъдат осъдени?

Щаба ще бъдат осъдени тогава Огняне когато ти от гей станеш хетеросексуален

Стига са ни стрескали повече, а и стига са взимали по 10 000,00 лв. заплати за тази дейност. Достатъчно са им основните заплати като шефове на болници, лекари, и консултанти, та и от щаба да взимат. Той Баце не взима толкова, дето е толкова високо у държавата.

А кога ще бъде съден ? Затова, че лъгаха и убиваха невинни хора с некадърността си ? С това че бяха съучастници в кражбана на 7 млрд. лева от бюджета за пандемията, от които и една линейка не можаха да купят ? Затова, че вкараха само една ваксина в България - най-лошата и най-герберастката, която сега я забраниха в Европа ? Затова, че пуснаха стотици хиляди болни гастербайтери да ни заратя безнаказано ? Затова, че фалираха хиляди бизнеси заради неадекватните мерки ? Затова, че за година и половина не можаха да създадат адекватни Ковид отделения, да осигурят легла и персонал и лекарства ,с които да лекуват нашите майки и бащи ? Затова, че покорно целуваха задника на една проста, нагла и крадлива мутра, която за едни кюлчета и пачки пожертва живота на десетки хиляди Българи, нуждаещи се от помощ ? КОГА ще има съд за тези боклуци ?

Селяк смени си бельото че вониш на екарисаж

_stankow

А извънредното положение ? Кога ?

Good riddance, както казват западняците.

Иде ДЕН! Мършляци недни, политически изтривалки... НОЩниците са за затвора! Нека да са за пример на всички загърбили професионализма си, за да правят политически свирки...

Пенчо що не лапаш малебито да се успокоиш

И той- лекето рече, че щом не са го избрали като най умен, опитен и подходящ, нека сега да изпукат от ковида без да им НОЩ да ги напътства, няма до края на м. май да има 70% ваксинирани- това може да го обещае само пълен идиот, и изобщо всичко да рухне, щото той не бил оценен.Ба си и боклука!

Това е Борисов , ако някой още не е разбрал !!! Би изровил и асфалта ако можеше , ама няма как , пък Вие му се надявайте пак да се върнел - ако го допуснете пак да се докопа до властта сте свършени - Този е ЛУД за връзване и го спасяваше единствено вашата наивност и простотия !!!

След три-четири месеца да не плачкаш после за него! А асфалта сам ще се изрони, като няма кой да го поддържа и да направи нов! Ако смяташ тия новите за по-добри - то тогава ти си луд за връзване.

Сега вече ще може да ги съдим за всяване на паника, цялата трупа - Мутафчийски, Кантарджиев, Кунчев, К.Ангелов, Б. Борисов. СЪД И ЗАТВОР.

ГЕРБ умря. Щаба умря. Лошото е това, че само куклите умряха, не и кукловодите от ДПС. Мафията никога не умира ! Ще заплашат, подчинят или подкупят с тлъсти суми всички други партии и пак ще безчинстват и крадат с милиарди, а народа кучета го яли.

Плашилото Кунчев кога ще махнем!

Пада ли извънредната епидемична обстановка от 1 май, когато изтича. Иначе тези си бият дузпата както бакалин, който затваря в 17:00 бакалницата и да го ду.а опашката отвън, нали е комунизъм и на другия ден пак ще е на работа, няма да загуби клиентела.

Schilo

Едно нещо се премахва, когато е глешка, изживяло времето си, или несправило се....Защо все пак, Тиквата разформирова щаба?

Защото няма нужда да страхува повече хората след като е пътник.

Плаши, на български е плаши.

щото е на принципа или аз или никой, ако ще и потоп след мен.

Плевнелиев като си тръгна с него си тръгнаха и всичките му съветници. Радев си дойде с негови хора. Така е и с НОЩ.

....Бре разформираха щаба а учиндолската чалгомутра се разболя от ковид ...ми сега кво прайм....

Ами кметицата на София ... ще се връща ли пак учителка по руски ?

връща към Нормалност, а не към Новата Нормалност!

€4 млд еврака в офшорки.

Една добра новина в сивото настояще!

Свинята е пътник. Сменте Каскета за да има кой да търси отговорност от Боклуците

И Цацата.

Епаа селендур ти стана пиар на Мая трипера

Много жалко. Всичко вече тръгна с главата надолу. Що ви трябваше бе хора, тая чалга в политиката. Нима не знаете, чи всички протестъри са финансирали кампаниите си я с парите на Божков, Маджо и още и още мутри-олигарси. ПОВЕЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА МИСЛИТЕ пред тия урни!!!!!!

България е на последно място в Европа по доходи, здравеопазване, свобода на медии, раждаемост, сигурност, правосъдие и щастие. Втори сме в света по смъртност от Ковид и първи по намаляване на населението. И ти викаш, че сега тръгваме надолу...

Готин, промяна се прави само за добро, не за ЛОШО, т.е. заради самата промяна. Файтонджиите и дубайските/белградски креатури НЯМАТ потенциал да управляват, а само хъс за крадене. И те го знаят. Трябва им само 1-1,5 година да захлебят след дълъг пост и да се чупят заради нар. недоволство. Това им е играта. Ако си зле, пак ще си бъдеш зле. Това е грешката на мрънкалниците. Промяната е в теб, не я чакай отвън. Няма да дойде.

Явно започваш да усещаш болката отзад.

Колхозници, каква работа от вкъщи, скоро ще разберете кон боб яде ли - реален продукт - храна, енергетика, дрехи, транспорт и т.н. от вкъщи не се изработва! С фалшивите ви бюрократичти и виртуални професии е свършено!!

Колхозник си ти- когато започнеш да получаваш 10К плюс нетна месечна заплата, тогава ще имаш правото да се отваряш на хората, които работят хоум офис и са висш мениджмънт, смешно човече...

Много Висш мениджмънт, много управляващи нещо станахте в малка България. А кой ще копа??? А Ботев не е писал дистанционно "Смешен плач". И още по-малко дистанционно е слязъл от Радецки с четата си да освобождава Българя, господин Висш Менажер !!! Имайте малко уважение и респект от хората, които "управлявате, за да бачкат". И изпуснете въздуха от балона.

И точно ЕНЕРГЕТИКА се прави предимно със сайбър секюрити- разбра ли, неуко енергетиче- защото трпбва да защитиш критичната стратегическа инфраструктура, в която всичко е 99 процента ИТ, от кибератаки...

Метни си компа, телефона през джама и отивай да работиш, какво правиш по фалшивите, виртуални форуми? Дори, когато с.ереш по форумите е благодарение на хора зад компютри.

Няма вече НОЩ. Ще има ПЕЩ. Парламентарен епидемичен щаб. Началник - Слави Трифонов Зам.началник-Тошко Африкански Членове: Новия главен здравен инспектор-доц. Мангърски. Проф.Чорбанов-оцелял от КОВИД 19. Пулмолога д-р Симидчиев, дано да приеме. д-р Мими Виткова-бивш здравен министър. Има още позиции Търсят се кандидати. Да ни е честит новия ПЕЩ.

След разпускането трябва обесване! Преди това бой, секс и сръбска музика!

Най-после, боклуци мръсни

Пускайте Ивермектин свободно по аптеките, без рецепта и не ви трябва щаб.

Кой ще им бърше говнята? Ще ходят да ближат безплатно в Банкя. Аз ако съм на Вожда ИМ. След голяма нужда няма да ползвам хартия. Ще ме педепцат до излъскване

Абе Бойко, кво става с Ф-16 Минавката, кога ще долетят дотук ?

Абе Бойко, кво става с Ф-16 Минавката, кога ще долетят дотук ?

З А Т В О Р Е НО ! Националният Оперативен Щаб за борба с COVID 19 пандемията Е РАЗПУСНАТ ! БОЙКО ОТИВА НА ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА ДЪРЖАВАТА ЩЕ РАБОТИ ОТ 15 СЕПТЕМВРИ когато му свърши на Бойко отпуската (сега - бира, кебапчета и ферари с цвят червн)

Бойко е в отпуска от 1 година братче. Сега вече е в пенсия.

Който сее Тикви жъне бури, келепира и протекцията от удобните медии свърши, цирка също. Да дойдат специалистите. Днес не мога да позная хъшлаците от Нова Тв, нарекоха Борисов, бивш охранител и пожарникар, уау,колко са бързи. Пожарникарите са достойни люде, Борисов не е такъв, той е учил, но никога не е бил пожарникар, гавазин да, отдава му се. Чувам, че искал на президентски избори да ходи. Това ще е последния пирон. В пандиза там му е мястото. Най вероятно обаче удобно ще избяга. Няма да е в Дубай, там е заето мястото!

Нов щаб ще има. С Чорбанов, Мангъров, Азис и шефа на централни гробища.

Що пък Азис ? Да не е станал анален хирург ...

Ще пее на опелото! За друго не става!

Сами си го направихте. Какво толкова лошо беше при Бойко.??? Всички тия "протестъри" са финансирани от мутри-я Божков, я Маджо и още и още. Трябваше повече да помислите преди да гласувате. Всичко вече върви стремглово с главата надолу!!!

България е на последно място в Европа по доходи, здравеопазване, свобода на медии, раждаемост, сигурност, правосъдие и щастие. Втори сме в света по смъртност от Ковид и първи по намаляване на населението. И ти викаш, че сега тръгваме надолу...

Аз искам картофи! Идете да копаете, мързели такива!Иска та искам! Баба ви все е искала. Как не ви е срам от всички, които са превили гръб, преквалифицират се, намират начин!Едно 15 годишно е по-отговорно от вас!

Омразни тулупи - довиждане, довиждане, довиждане. . . .

PEYTSCH

Мечти, мечти, мечти...Наесен и особенно през зимата те чака денонощно главоболие...А новите мутри се уредиха. Виж ухилените им физиомутри от Хаджигенчо до Мая...Повърня.

.....киро,кироо и оня с мед. сестра дето била светило в медицината, сега да обяснят на чалгарите,.... чалгамутрата болен ли е или се е наакал от страх и се крие като пор в дупката си.......