ДБГ напуска Реформаторския блок

ДБГ напуска Реформаторския блок, реши Националния съвет на партията.

Обратно в новината

Коментари - ДБГ напуска Реформаторския блок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

все още съм на мнение, което е извлечено от чисто физическите закони, че не можеш да напуснеш нещо, което не съществува реално. но ако си говорим за фантазии, мога да кажа, че току-що напуснах галактиката...

Седим на една скамейка в училищния двор,защото кварталната кръчма отдавна месните мутри закриха къде с бой къде с рекат и клатим побелели глави: Каква е мислихме,каква стана? Зарязвахме работа,деца и скандала с палувинката заради промяната,която дойде след лъжите за предаване на средствата за производства в ръцете на работническата класа с надежда за достоен труд и свобода.Вярата на смачканите и уморени от чакане родители за реабилитация. Успяхме!Няма забрана да говориш,ама кой те слуша поговорката,,Кучетата лаят кервана върви по начертания път"Избори даже спечелихме!Резултат поляна и закони които изгониха деца,измряха родители,пенсия за бог да прости,а министър председател мутрата която пращаше вратлетата да питат:Не е лошо да сложите нашия стикер,че тия хулигани чюпят и крадат. В тези 28-год. можели някой да каже кой кум кой сват,кой на булката брат?Кунева и Борисов десни,левите собственици на предприятията,земеделците без земя,а Иванчо гладен и уж свободен гледа телевизия на парламентарно представени собственици и пише коментари ама,,Дума дупка не прави"А бе щом нашия президент Стоянов нарече Борисов новия Стамболов на България какво да спорим и говорим.

Националния съвет на ДБГ състоящ се от 4 човека и общо членуващи в партията 20 души! Палячовци!

България ще продължава да бъде тъжна гледка, дотогава, докато такива като този женски индивид, в случая др. Пръмова, се подвизават в българската политика! Защо ли? Защото вместо да бъде съдена за антибългарската политика в Брюксел, на тази женска коза и бе дадена власт?! И сега отново иска власт? Няма насита у кривата! Така е, защото след играта на Кривата с Козлодуй, отново влезна във властта...Това е България, скъпи ми съграждани, верни данъкоплатци, защото това са обективните обстоятелства!

.. на чичо Митко - бори корупцията! (вече)

Изхода е един.Забрана на всички били във властта ,през последните 50 години,да се кандидатират и бъдат избирани.Всички имат вина за дереджето на което сме!Нима не може от всеки окръг да се изберат да речем по 2 ма достойни представители ,които не са били никога във "октопода"?А и трябват ли ни повече от 60 депутати???

vasil

Почти всички европейски държави със съизмеримо с нашето население - между 5 и 10 млн. имат по 200-270 депутати в парламента.Такива с по 2-3 млн. - по около 100 ,сто и нещо.

При повече избиратели от нас- над 8 милиона, унгарците нямат и 200 депутата.....

Соросоидите лъщят като великденски яйца на погребение. Синята отрова загуби силата си. Както и да се боядисват, винаги ще бъдат распознавани като чумата която оглозга БЪЛГАРИЯ.

Распознаваем е само неправишния ти правопис

Излизат от тази коалиция, за да се опитат да влезат в новосъздадената (забравих как се казва), защото им се струва, че ще бъде по избираема.

реформаторският блок няма да влезе в следващият парламент без дбг! не че с тях влезнаха в настоящият де! ама и зелените няма да влязат в следващият парламент въпреки че ще са с дбг!

Е. Бе те. Се в тлъстите джендърски тр.ът ки.

В едно такси или в две, ще се качат с багажа си?

Кои са в този ПБ? Ако някой знае, да ми каже. Сериозно!

Този Реформаторски блок - РБ

ПБ е "последен балък".

Дайте им една минута реклама ! Пълни смешници !

Тази шайка беше замислена като трамплин на скумрията Пръмова към еврогейска кариера.След като изпълни функцията скоропостижно ритна камбаната.Ако този иска да повтори случката ще му напомня хубавата нашенска приказка - мъжко дупе веднъж се такова.Освен ако е педал.

Къде ръгнахте бе? Вие получихте ли разрешение от мадам пръмова? Какво своеволие, много се разпасахте! Поне табелката(ДСБ) да бяхте сменили. Я веднага обратно по работните места(леглата)! За наказание две седмици обслужвате, по пълна програма клиентите, без процент!

"Нашата визия, на ДБГ, е свързана с приемане на ценностите на ЕС." Ценностите се изграждат, а не се приемат. Всъщност, вие, политиците, ги заменяте, подменяте, продавате... Майчиното си мляко продадохте!

дет мяза на онуй нещо - ДБГ - Десет Броя Гласуващи (за тях). До вчера папахте с Боко и Цвъки, сега опозиция. Късно е. Ялова крадлива десница - няма друга. У нас има един вид десница с много прояви и форми, но всички са ялови, крадливи, лъжливи, американски мекерета.

Това да не е някакъв нов реалити формат, с място на действие в някоя психиатрична клиника?

не,това е серuя от столичани в по вече сезон 2018

Кой са тия ДБГ бе? То толкова люспи се навъдиха, че вече не се знае кой шут какъв го играе. Та моля, поне веднъж в статията изписвайте цялото име на люспата.

Интересно как може да напуснеш нещо, което не съществува?

Дъра-бъра,пет чадъра. Цености,приоритети,структури...какви ли са им структурите-на ДБГ,новата формация на "Дай,Българио"-ДСБ-гном Атанасов..СДС на Лукарский,пълно със скандали..Москов,топ-реформаторът,сам ли го зарязвате? Пълни клоуни.Видя се как пристанаха на Геройко,жадни за Власт!Забравиха за принципи и цености.За пари и лапачка. Толкова роене,толкова вождове,а къде са ви избирателите-индианци? И толкова удобно за бившите ченгета и комунисти от ГЕРББББ. ГЕРБ не е дясно и никога няма да бъде. А тези люспи...Иван Костов ги изсипа от торбата на пазара.След като си напазарува за 400г.напред.

Какво значение има утайките как се оттичат в шахтата

България е умалено копие на Русия. Путин и Борисов са начело на идентични партии. Корупционния модел е същия, а има прилика и в опозицията. В парламентите и на двете страни са само комунисти. Временно България е в ЕС , за да защитава интересите на Русия.

Каква поредна дясна драма. Не щат ли реформи? То пък едни реформи!? Нали има банани вече? Хайде, време е да се местят в новия бардак..

кукувичета на кукувицата Пръмова напускат гнездото си и ще ходят да снасят във други гнезда.Вече от друго гнездо ще се чува познатото "Ку-ку","ку-ку".Дали няма да се присламчат към"Изстряскала България",пардон "Демократична България",ще видим.И какво от това.Пременил се Илия,погледнал се пак в тия.

Кой ви плаща залите за пресконференции , смотаняци?

Чомодан, възгал, Мъгадан!

Чемодан, вокзаль, Магадан! Пенсионерите пишат правилно, защото са получили по-добро образование, неграмотник!

И ГЕРБ, и БСП, и т.н. патриоти, шайките на Болен Варадеров и на Хидромелиоратора са ЗАВИСИМИ ПАРТИИ!!! Зависими от нелегитимни и дори престъпни и враждебни до безразлични реално към съдбата на България лица и кръгове. На България и трябват независими и истински патриотични лидери и партии, които да извлекат държавата ни от тази яма, в която гореспоменатите я вкараха, разграбвайки я!

партия в българия е независима освен бирената,макар че и тя е зависима от бирата

Няма такава! Аз нали точно това казвам!

герберското тиквунче,или теб поне ще те запомнят с дрънченето на кухата ти кратуна след удар с тиган

мляскането ти,като плюскаше,преди време...

кенефното читателче се яви на фронта да защитава другото си кенефно аверче,има ли писания с химически моливчета по стените на кенефа бе.или нямаш време да четеш щото оня манго те варди със сиренясалия

dp се срами да си влезне с никчето и анонимно си плюска с тор браузера,що така бе кенефния плъх

ДеБилиГолеми.

трима напускат партия от петима