ДБГ напуска Реформаторския блок

ДБГ напуска Реформаторския блок, реши Националния съвет на партията.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трима напускат партия от петима

ДеБилиГолеми.

герберското тиквунче,или теб поне ще те запомнят с дрънченето на кухата ти кратуна след удар с тиган

И ГЕРБ, и БСП, и т.н. патриоти, шайките на Болен Варадеров и на Хидромелиоратора са ЗАВИСИМИ ПАРТИИ!!! Зависими от нелегитимни и дори престъпни и враждебни до безразлични реално към съдбата на България лица и кръгове. На България и трябват независими и истински патриотични лидери и партии, които да извлекат държавата ни от тази яма, в която гореспоменатите я вкараха, разграбвайки я!

Чомодан, възгал, Мъгадан!

Кой ви плаща залите за пресконференции , смотаняци?

партия в българия е независима освен бирената,макар че и тя е зависима от бирата

кукувичета на кукувицата Пръмова напускат гнездото си и ще ходят да снасят във други гнезда.Вече от друго гнездо ще се чува познатото "Ку-ку","ку-ку".Дали няма да се присламчат към"Изстряскала България",пардон "Демократична България",ще видим.И какво от това.Пременил се Илия,погледнал се пак в тия.

мляскането ти,като плюскаше,преди време...

Няма такава! Аз нали точно това казвам!

Каква поредна дясна драма. Не щат ли реформи? То пък едни реформи!? Нали има банани вече? Хайде, време е да се местят в новия бардак..

Чемодан, вокзаль, Магадан! Пенсионерите пишат правилно, защото са получили по-добро образование, неграмотник!

няма и да има, не може да просъществува, просто...

кенефното читателче се яви на фронта да защитава другото си кенефно аверче,има ли писания с химически моливчета по стените на кенефа бе.или нямаш време да четеш щото оня манго те варди със сиренясалия

България е умалено копие на Русия. Путин и Борисов са начело на идентични партии. Корупционния модел е същия, а има прилика и в опозицията. В парламентите и на двете страни са само комунисти. Временно България е в ЕС , за да защитава интересите на Русия.

Дъра-бъра,пет чадъра. Цености,приоритети,структури...какви ли са им структурите-на ДБГ,новата формация на "Дай,Българио"-ДСБ-гном Атанасов..СДС на Лукарский,пълно със скандали..Москов,топ-реформаторът,сам ли го зарязвате? Пълни клоуни.Видя се как пристанаха на Геройко,жадни за Власт!Забравиха за принципи и цености.За пари и лапачка. Толкова роене,толкова вождове,а къде са ви избирателите-индианци? И толкова удобно за бившите ченгета и комунисти от ГЕРББББ. ГЕРБ не е дясно и никога няма да бъде. А тези люспи...Иван Костов ги изсипа от торбата на пазара.След като си напазарува за 400г.напред.

dp се срами да си влезне с никчето и анонимно си плюска с тор браузера,що така бе кенефния плъх

Интересно как може да напуснеш нещо, което не съществува?

Кой са тия ДБГ бе? То толкова люспи се навъдиха, че вече не се знае кой шут какъв го играе. Та моля, поне веднъж в статията изписвайте цялото име на люспата.

Това да не е някакъв нов реалити формат, с място на действие в някоя психиатрична клиника?

дет мяза на онуй нещо - ДБГ - Десет Броя Гласуващи (за тях). До вчера папахте с Боко и Цвъки, сега опозиция. Късно е. Ялова крадлива десница - няма друга. У нас има един вид десница с много прояви и форми, но всички са ялови, крадливи, лъжливи, американски мекерета.

"Нашата визия, на ДБГ, е свързана с приемане на ценностите на ЕС." Ценностите се изграждат, а не се приемат. Всъщност, вие, политиците, ги заменяте, подменяте, продавате... Майчиното си мляко продадохте!

Къде ръгнахте бе? Вие получихте ли разрешение от мадам пръмова? Какво своеволие, много се разпасахте! Поне табелката(ДСБ) да бяхте сменили. Я веднага обратно по работните места(леглата)! За наказание две седмици обслужвате, по пълна програма клиентите, без процент!

Тази шайка беше замислена като трамплин на скумрията Пръмова към еврогейска кариера.След като изпълни функцията скоропостижно ритна камбаната.Ако този иска да повтори случката ще му напомня хубавата нашенска приказка - мъжко дупе веднъж се такова.Освен ако е педал.

Дайте им една минута реклама ! Пълни смешници !

Какво значение има утайките как се оттичат в шахтата

Кои са в този ПБ? Ако някой знае, да ми каже. Сериозно!

Този Реформаторски блок - РБ

В едно такси или в две, ще се качат с багажа си?

ПБ е "последен балък".

Е. Бе те. Се в тлъстите джендърски тр.ът ки.

не,това е серuя от столичани в по вече сезон 2018

реформаторският блок няма да влезе в следващият парламент без дбг! не че с тях влезнаха в настоящият де! ама и зелените няма да влязат в следващият парламент въпреки че ще са с дбг!

Излизат от тази коалиция, за да се опитат да влезат в новосъздадената (забравих как се казва), защото им се струва, че ще бъде по избираема.

Соросоидите лъщят като великденски яйца на погребение. Синята отрова загуби силата си. Както и да се боядисват, винаги ще бъдат распознавани като чумата която оглозга БЪЛГАРИЯ.

Изхода е един.Забрана на всички били във властта ,през последните 50 години,да се кандидатират и бъдат избирани.Всички имат вина за дереджето на което сме!Нима не може от всеки окръг да се изберат да речем по 2 ма достойни представители ,които не са били никога във "октопода"?А и трябват ли ни повече от 60 депутати???

.. на чичо Митко - бори корупцията! (вече)

Распознаваем е само неправишния ти правопис

България ще продължава да бъде тъжна гледка, дотогава, докато такива като този женски индивид, в случая др. Пръмова, се подвизават в българската политика! Защо ли? Защото вместо да бъде съдена за антибългарската политика в Брюксел, на тази женска коза и бе дадена власт?! И сега отново иска власт? Няма насита у кривата! Така е, защото след играта на Кривата с Козлодуй, отново влезна във властта...Това е България, скъпи ми съграждани, верни данъкоплатци, защото това са обективните обстоятелства!

vasil

Почти всички европейски държави със съизмеримо с нашето население - между 5 и 10 млн. имат по 200-270 депутати в парламента.Такива с по 2-3 млн. - по около 100 ,сто и нещо.

При повече избиратели от нас- над 8 милиона, унгарците нямат и 200 депутата.....

Националния съвет на ДБГ състоящ се от 4 човека и общо членуващи в партията 20 души! Палячовци!

Седим на една скамейка в училищния двор,защото кварталната кръчма отдавна месните мутри закриха къде с бой къде с рекат и клатим побелели глави: Каква е мислихме,каква стана? Зарязвахме работа,деца и скандала с палувинката заради промяната,която дойде след лъжите за предаване на средствата за производства в ръцете на работническата класа с надежда за достоен труд и свобода.Вярата на смачканите и уморени от чакане родители за реабилитация. Успяхме!Няма забрана да говориш,ама кой те слуша поговорката,,Кучетата лаят кервана върви по начертания път"Избори даже спечелихме!Резултат поляна и закони които изгониха деца,измряха родители,пенсия за бог да прости,а министър председател мутрата която пращаше вратлетата да питат:Не е лошо да сложите нашия стикер,че тия хулигани чюпят и крадат. В тези 28-год. можели някой да каже кой кум кой сват,кой на булката брат?Кунева и Борисов десни,левите собственици на предприятията,земеделците без земя,а Иванчо гладен и уж свободен гледа телевизия на парламентарно представени собственици и пише коментари ама,,Дума дупка не прави"А бе щом нашия президент Стоянов нарече Борисов новия Стамболов на България какво да спорим и говорим.

все още съм на мнение, което е извлечено от чисто физическите закони, че не можеш да напуснеш нещо, което не съществува реално. но ако си говорим за фантазии, мога да кажа, че току-що напуснах галактиката...