Коментари - Расте напрежението на Корейския полуостров | Днес.dir.bg

Расте напрежението на Корейския полуостров

Напрежението на Корейския полуостров расте с всеки изминал ден. Не е изключено Пхенян да извърши нов ядрен тест още този уикенд, обявиха американски експерти.

Обратно в новината

Коментари - Расте напрежението на Корейския полуостров | Днес.dir.bg

Коментари

Иска ми се краварите да ги нападнат и тогава ще видът кон боб ядели.

И защо расте???Елементарен отговор - американците пак се намесиха със заплахи и интриги..Немогат някои да приемат че има страни и хора които НЕ желаят друг да им казва как да живеят...

ДЕ КЪСМЕТ ДЕ - И ДО ВЕЛИКДЕН!!!!

Само мога да се кефя на Тръмп ако нападне Северна Корея, защото ония са луди и ще му очистят педалската армия!

До колкото си спомням,Северна Корея, не е нападала никого до сега! За разлика от "великата демокрация'' САЩ,които почти всяка година,налагат демокрация със оръжие,някъде по света!!!

СИГУРНО МНОГО ХУМАННО ВИ ИЗГЛЕЖДА ЕКЗЕКУЦИЯ С ОРЪДИЕ:СЕГА РАЗМЕРА ПРОСТО ЩЕ Е МАЛКО ПО-ГОЛЯМ:):):)

мдааа

Индия и Пакистан последни бяха признати за ядрени държави, никой не ги бомбардираше! Ядрени държави са Израел,Франция, Британия, САЩ, Китай и Русия. Най-просто решение е и Северна Корея да бъде призната за ядрена държава, за разлика от другите няма имперски и колониални амбиции, освен освобождаване на Южна Корея която в момента е под американска окупация.

нещастните профанизирани комунисти: БВП (брутен вътрешен продукт) на "окупираната от американците" Южна Корея за 1 404 милиарда долара /11-то място в света, на 12-то място е Русия с 1 267, а САЩ са 1-ви с 18 561/

та какво общо има БВП на държавите с приготовленията за война? Ама мноооого сте тъпи бре!!!

Кимчо без проблем може да извади 20 милиона армия. Корейците се готвят за война със САЩ вече 60 години. Напълно военизирана държава, народ свикнал на лишения, който мрази американците, заради кланетата по време на войната. За какпак разполагат с ядрено оръжие и стратегически ракети. САЩ няма с кого да направят коалиция в региона! Япония е окупирана държава в която народа мрази неистово американците, именно заради геноцида през войната. Южна Корея никога няма да тръгне срещу сънародниците си от севера! Тъй, че САЩ не смеят да нападнат КНДР, защото прекрасно знаят, че Кимчо ще им нарита задниците яко, а при един конфликт ще загубят напълно позиции в региона.

гуем анал-лизатор се извъди, бе!

Много е точен човека, това е реалната ситуация в Далечния изток! Всички народи, вкл. японците са патили от американската агресия и мразят янките и в червата. Китай, а също Русия никога няма да допуснат американците в Северна Корея. Те ще поддържат комунистическия режим, за да има баланс на силите в региона. Това им е много удобно. САЩ също никога не ще предприемат реални военни действия срещу КНДР, знаят прекрасно, че ще хапнат дървото. Дрънкане на оръжия и идиотска пропаганда, с това се изразява всичко, както впрочем е от десетилетия!

Нека бъдем реалисти! Никой няма шанс срещу САЩ и коалиция. Подчертавам - коалиция, защото САЩ в нито една война не се бият сами. Няма шанс и Северна Корея. Никакъв. Ако не бъде подкрепена от Русия и Китай, даже тогава пак не е сигурно. Разгледх снимките и останах с много добро впечатление. Явно държавата се развива много добре, както беше и по времето на Тодор Велики! При нас снимаха циганските махали, и казваха, че така живеят българите.

американците ще ги пометат само с един нальот на самолетите от Карл Винсън....

Вярно е, и никой не може да ги спре! И нищо не може да ги спре. Идват с цяла армада от кораби, не е само самолетоносача.

Как ли би се отразило на американчо ядрена бомба върху LA или Сакраменто от някоя корейска подводница ?

КЪДЕ ВИКАШ ЩЯЛА ДА СЕ ПРИБЕРЕ ТАЗИ ПОДВОДНИЦА;)

хаха жидовете ще си намерят майстора този път защото има и по луди от тях:)

Там е работата, че жидовете ще стоят отстрани и ще потриват ръце, ще отпускат заеми и ще въртят далаверите, а глупаците ще мрат по бойните полета и в държавите!

американският президент не пожела да коментира, с каква задача е изпратен самолетоносачът Карл Винсън в района. Американският президент Доналд Тръмп не потвърди, но и не отрече планиран удар срещу Северна Корея.

Голям кефф ..ако се пробват краваритеоще в начало ще пробва ядрени ракети ще стане страшно.

ИНТЕРСЕН ВЕЛИКДЕН ни очаква. ЗАПОМНЯЩ СЕ.

Краварските гюбрета еваха мамата на десетки държави по света- щеш Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Сърбия и още и още... Сега искат да еват мамата и на Северна Корея. Да, ама- не. Северна Корея има армия и оръжия. И точно затова се развиваше толкова силно и се инвестираше във военната сфера, защото корейците знаеха, че момонтът, когато краварите ще решат да сложат ръка върху Северна Корея е неизбежен. Ето- часът настъпи. Виетнам ще се стори на краварите като място за отдих и почивка в сравнение с това, което ги чака в Северна Корея. Нещастна пасмина, това да не ви е Либия, бе , боклуци? А? Гол ще го барате в Корея! Мамицата ви мръсна краварска!

Успокой малко топката Васо. Не са само краварите. Всички наоколо са против Северна Корея. ДОРИ И КИТАЙ! Аз съм в Китай (който уж е комунистически, нали?) и виждам как обикновените китайци говорят против Северна Корея и техния дебел вожд. И още нещо- остави настрана "западната лъжлива пропаганда", тук в Китай има много избягали севернокорейци! Защо според теб? Или ще кажеш че "някой им е платил"? Не Васо, това са хора, избягали от един наистина жесток режим там. Не съм на страната на САЩ, но да те информирам, относно Северна Корея- ВСИЧКИ са против нея. Вкл. и Китай, и Русия! И избягалите севернокорейци също! А те никак не са малко. Преди 60 години Китай помогна на Северна Корея и сега съжалява. Този път ако стане война, бъди сигурен че НИКОЙ няма да застане на страната на Ким! Света няма да е разединен както срещу Сирия, не, този път ще е обединен!

Дори и така да е.Китай, Русия и САЩ са против Северна Корея , защото военната мощ на корейците им осигурява независимост от тези, които искат да я превърнат в колония! Никой не може да ги пипне с пръст! Уж- велики сили и големи и мощни държави, а някакъв мъник като северна Корея им се зъби, а е готов дори и да хапе. Кофти е така, не мислиш ли?

КНР не може да е против КНДР по най-простата причина - САЩ са империалистическа държава, китайците помнят добре как са ги избивали във войните за опиум за народа.Китай е еднопартийна комунистическа държава . Властта се упражнява от Китайската комунистическа партия и Държавния съвет. Основните органи на Партията са Политбюро , Секретариатът, Централният военен комитет и Централната Комисия за морална инспекция. Важна роля в управлението имат партийните организации. Например след кризата 2008 г. компартията забранява отнемането от банките на жилището на длъжника/когато е единствено, разбира се/ В РБ частните-съдии изпълнители са присвоили 20 млрд.лв. за десет години. Съгласно народната воля, КНР строи днес 24 атомни енергоблока с обща мощност 25,4 милиона киловата

Тръмп са ги предупреди да спрат опитите или ще бъдат атакувани по сирийски тертип. Ясно е че вече международните споразумения не се спазват и всеки прави каквото си иска.

С ядрените опити, Корея ВЕДИ поевече на САЩ отколоото на Русия... Япония нападна САЩ през 1941 г, така че САЩ и Русия най- добре да ОБЕЗОРЪЖАТ корейците. Ако трябва да ги бомбардират и да унищожат заводите им за атомни бомби... Иначе и тия ще тръгнат да нападат... СЪщото е с арабите.

не вярвайте на всичко което казват по новините, само слухове са че Китай били струпали войска по севернокорейската граница. повечето неща не са верни, всичко е с политическа и икономическа цел, първата причина е, че САЩ искат да изнудат Китай с икономически цели, а втората причина е, че скоро ще има избори в Южна Корея и има 2 кандидати, единия е със САЩ, а другия против САЩ, и те сега се опитват да изплашат хората за да могат да гласуват за марионетката на САЩ, та така стоят нещата ...

аз съм гарга и долетях от русuя , а виж и тyк ме плашат със самолетоносач при това аман от вас брееее гааа гаааа гаааа

човека е прав ... при 20 000 ракети не знам колко могат да бъдат прихванати ... а и японя е на 500 км ... по добре е със санкции , иначе става страшно ...

шанса на ким пред щатите е малко по малък от колкото на македония пред турция, да речем! и макетата са върло люти, ама това далеч не е достатъчно!

ТАКА Е ЗА ШАНСА,НО ТОВА ПРАВИ ЛИ ГИ ЛОШИ С НЕЩО?

а ми то, глупостта е всеобхватен порок!

сигурен ли си :) видяхме ги в Виетнам Щатите ... те винаги са били един балон .... С.Кореа има 9 000 000 армия така че доста биха могли да изцедят Щатите ... а след това Китай или Русия само да ги духнат и са до там ГОлемите Великите ФАЩ :) хахаха

Някой има ли идея,какво ще се случи,ако там стане пълномащабна война? Четете,какво казват военни експерти,а не политически угодни статии. Столицата на Южна Корея е до границата със Северна Корея.Населението на Сеул е над 10 милиона.Такава касапница ще настане при провокация,че ще е ужас.Отделно ударната група на САЩ трябва да се приближи на 400 километра поне,за да е възможно да се нанасят удари с авиацията.Обаче ракетите на С.Корея могат да нанесат удар по тези кораби от над 1000 километра.А за ядрено оръжие в ръцете на раздразнени и притиснати корейци пък да не говорим изобщо.Китай отделно е прехвърлил до границата със С.Корея над 150 хилядна армия вече.Руският ракетен крайцер "Варяг",който се счита за убиец на самолетоносачи със свръхзвуковите си противокорабни ракети е акостирал на приятелско посещение - забележете в Южна Корея. Така че,недейте да си мислите,че това е холивудска продукция,в която САЩ ще се отърват с хепи енд.

ТАЗИ РУСКА ПРОПАГАНДА СЪВСЕМ БЕЗ МОЗЪК ТЕ Е ОСТАВИЛА.ОСВЕН ГЕОГРАВСКАТА СВОДКА ВСИЧКО ОСТАНАЛО ДЕТ РЪСИШ СА ГЛУПОСТИ.

Шило

Нима не е така? Сеул е на 50-60 км. от границата. С население от 10 млн. Ако нещо стане, наистина край с полуострова.

Шило

Остави пристрастията. Русия в такъв конфрикт няма да се намеси. Китай имат влияние върху Ким и неслучайто Тръмп търсеше китаеца по тоя въпрос. Ама наистина ако се отприщи войната, никой не знае какво ще стане.

Ти си гледай геограВията,а написаното от мен е цитирано от военни експерти,които не са от изток.

човече, войските на ким могат да надмаршируват кой и да е противник! но само в тази област са ненадминати! иначе зил 130 е иновация за тях! и танк т 34!

населението на Сеул е над 20 милиона ;)

Троловете да се подготвят добре по темата! Понеже Северна Корея е концлагер по вашите думи, ще очаквам с нетърпение действията на местното население при евентуален удар на САЩ. Интересно ще ми бъде да видя дали ще посрещнат говедата като освободители или ще ги запукат по такъв начин, че морето ще им се види тясно.

Днес в този "концлагер"са открили пореден комплекс от небостъргачи и магазини. Ама това нямакак да го прочетем в слугинажа.

да речем че щатите ударят северна корея. ти мислиш ли че кореиците ще видят американец а ? всички удари ша са отгоре. кореиците само ша залягат и са чудят каде ша удари другата бомба. ако питаш мен аз бих предпочел щатите да ехпериментират на кореиска територия една мощна ядренна бомба точно кадето кореиците се канят да правят ядрен опит и тогава пак ша говорим.

Ти да не си учил български език до втори клас само?

НароденСъд 2

Тебе като те гледам, много щедро хвърляш ядрентите бомби по света бе? То бива бива прости хора ама това в България вече на нищо не прилича! А че тая земя се върти в нея посока, и ти след 5 часа ще си на мястото на Кореите, дали някога ще ти дойде на акъла!?

Поровете се в интернет и ще намерите достатъчно информация, че икономическото положение на Северна Корея постепенно се подобрява, макар и бавно, че започват постепенно реформи, и пр. Ядреното оръжие им е необходимо за защита, защото няма абсолютно на кого другиго да разчитат - за разлика от Южна Корея.

Пхенян да свърши с южната корея и да обедини полуотрова!!!

Е ОТ ТАКИВА ПРИКАЗКИ МОЖЕ ДА ОСЪМНЕМ БЕЗ ПХЕНЯН;)

Елементарно. Понеже Русия подкрепя с половин уста Северна Корея, а китайците - изобщо не им се разправя с тях... Дойде времето краварите да спретнат нова война и най-накрая Корейте да се обединят. На макдоналдсите ще им е трета война, в която са прави (броя Първа и Втора световни)

От къдя, на къдя ще се разпореждат тези хамбургери със света? И за кое по-точно са прави? Кой създаде хитлер? Въобще целта е да се елиминират всички и да останат само хора от породата на Джаред Къшнър или не? Превърнаха всички в роби гадове...

Mekong Delta

В момента буквално ги пускат да "оправят" Северна Корея, защото имали боджет за оръжия, който пак трябва някак да оправдаят... Тръмпчо рИве през 15 минути пред НАТО, пред ЕС: "Вдигайте си бюджетите за въоражаване.... И така ще докажете, че сте ни верни съдружници, а в свта ще цари ред и мир!"

Еврейска му работа...вижте го Джаред как доволно се снима в белия дом до другите дебили с празни погледи редом до самодоволния дебелак Тръмп. Честно казано толкова много ми напомнят на глупава американска комедия, че само Чарли Шийн липсва. Това е една истинска пародия на държава, политика и лидерство на един цял народ.

Абе, вожде, а от къде тогава ще минава новият път на коприната? Смяташ ли, че Китай ще изоставят проекта си заради САЩ.

С един луд,обикновенно света се оправя,двама обаче са много.

Всъщност лудите са много повече - това е ужасното!

Интересно защо местните шизофренични идиоти, които се радват на кретена ким и неговия концлагер, не отиват да живеят там?! Хем толкова много им харесва, хем не им стиска да заминат, че може случайно да се осерат от кеф :)

Шило

Реално почти нищо не знаем за Северна Корея. Не казвам, че са процъфтяваща демокрация. Но не това е най-важното. Ким нищо не може да направи на Япония или щатите, ама може сериозно да "увреди" полуострова

Господине, първо дайте определение како е това "демокрация". Изглежда смятате, че това което евреите от САЩ определут за демокрация е правилото. Не, това са удобни на САЩ режими. Именно в Северна Корея е демокрацията., ако народа някъде може да е суверен.

Шило

Без да претендирам, че съм запознат с отношенията им в кой знае какви детайли, си мисля, че Китай са единствените, които могат да спрат Ким.

Ако САЩ им подарят Тайван,може и да се навият!

По стечение на обстоятелствата в момента руски ракетоносци и съпътстващи съдове са на визита в едно от пристанищата на Южна Корея. Шоу мена Дони, се похвали с подводници. Но смята ли, че Северна Корея и Русия не следят подводниците на САЩ. На Ким му е през оная работа какво насочват САЩ към Корея. Готов е за адекватен отговор на агресията. Не той е изпратил бойни кораби в акваторията на САЩ, а обратното и то без мандат от ООН.

Много са нахални реднеците...

Китайците ще ги оправят!

АМЕРИКА НЯМА ДА ИЗТРЕЛЯ НИТО ЕДНА РАКНТА ВКЪМ С КОРЕЯ !ТОВА Е САМО ПИАР ЗА ИСИЕ С КИТАЙ !ХАМЕРИТЕ ГИ Е СТАХ А И ГУБАТ МИЛИАРДИ + Ю КОРЕЯ И ЯПОНИЯ - БДЕ МНЕНИЯ НЯМА !!!

И НА РАБОТА ПОЧНАХТЕ ПИЯНИ ДА ХОДИТЕ ЕИЙЙ:):):)

Това което се появи като новина е,че САЩ възнамеряват да наложат на Северна Корея търговска блокада,подобна на кубинската-Както знаем тази блокада създаде много проблеми на Куба ,но те не се пречупиха.Но пък не се стигана до въоръжени стълкновения!А с корейците това е възможно!Сега може за видим дали севернокорейската армия е толкова силна ,че да може да се опре на американците и дали Ким е толкова курназ както се представя.Но пък може да видим и как потъват американски военни кораби ,улучени от корейски ракети!?За по-нататък фантазията не ми стига!?Понякога животът поднася неща ,които ги няма даже във фантазиите!?

За разлика от Куба, С.Корея е разположена на полуостров, а не на остров. С най-големият и търговски партньор и съюзник има немалка сухопътна граница, която ще осигури безпрепятствена комуникация, в случай на морска блокада. Това прави един нов кубински сценарий, абсолютно лишен от смисъл.

Успокоява ме само мисълта че Тръмп е богат и има какво да губи а има и внуци. Няма да натисне ядреното копче. Защото Ким ще потопи корабите им, еднозначно и безопелационно. А са стрелнали а са потънали. Там няма празно и не подлежи на коментар. Но, ако Тръмп подивее..трябва незабавно да излезем от НАТО и да обявим неутралитет преди да е станала верижна реакция. Патакламата от там ще се туркулне до тук за броени часове. Дано нашите политици проимат поне този път топки и запазят България, защото при такъв тип конфликт няма победители. Всички го духаме безапелационно, но, този път завинаги.

Какво означава " ваш човек"? Това , че обещаваше сътрудничество с Русия, борба срещу ИДИЛ и Ал Кайда....? Ти нима искаш ескалация на световното напрежение? Ако е така вече е" ваш човек".

През комонизъма ,виетнамците по общеджитията всички шивачи! Живо куче не остана да броди безстопанствено ...и жив американец из виетнам. Те и онеа от севера така. Ядат трева,и огромни булеварди без едно куче да броди по тях и с ядрени бомби ще се замерят.

ходил ли си някога? Ама, че неграмотен народ! Срамота!!!

Тръмп дойде на власт, носейки послание за мир, а е на път да подпали света. Жалко, човека не е това за което се се представяше, а един неуравновесен човек.,

вече са олабвали напрежението на американци в Корейската война...не вярвам сащ да се пробват пак.

евентуалното развитие на конфликта там е -сащ удрят с томахавки,а севкорея отвръща с ядрени бомби. Половин китай и русия с радиоактивна мъгла , а за джапанките Фукушима ,като бледен спомен. Сащ далеко ,веселба там и пируване за победата.

Ти да не си мислиш, че ще ударят самолетоносача с ядрено оръжие? Много отдавна са се прицелил съвсем другаде. Пък нека си мятат томахавки - с едно слабо охранявано сирийско летище не успяха да се справят, камо ли тук.

Американците като видят корейските Миг21 ще легнат от смях.

То в случая даже няма нужда да вадят самолети корейците.

Струва ми се, че ФАЩ дърпат дявола за опашката... Северна Корея ще празнуват 105-тата годишнина от "създаването си". Поинтересувайте се - това им е официалното летоброене. На диктаторчето Ким не му мигна окото да хвърли на гладни кучета собствения си ВУЙЧО! Разстреля генерал, заспал на заседание... Една атомна бомбичка ли няма да пусне, ако не е на кеф...

Как можеш да вярваш на тези врели-некипели, разпространявани от доказано лъжливите медии! Използвай си ума!

Все пак Корея не е нито Ирак Сирия Либия тя е ядрена държава ще станат големи поразии.

то и ссср беше ядрена сила!

С п о ко всички ще си дойде на място.

Китай е струпала по границите си с Северна Корея вече над 200 хиляди войника,които са готови да се превърнат в китайска доброволческа армия както през 1950 и да се влеят в редиците на армиите на Северна Корея за общ отпор срещу милитаризъмъ!

ТЕ ЩЕ ДУХАТ ЯДРЕНИЯ ОБЛАК ДА НЕ ХОДИ В КИТАЙ.:):):)

никой няма нужда от сев корея, но процесът там е толкова необратим, колкото и в уахабитска арабия. видехте ли се докъде стигнахте? :-))) вярвам, че не. има много път да извървите, докато станете цивилизация, "хомо сапиенса... :-)))

Русия и Китай няма да оставят никой, още по-малко САЩ да си разиграва коня в задния им двор ! В противен случай Северна Корея отдавна нямаше да има.

в такива ситуации, дори заклети атеисти казват:"Бог да ни пази!!!" :-)))

valentor

перушина има за всички. заравяйте се

не ви разбрах, госпожо. искате да ви оваляме в перушина и катран? няма проблеми. перушината от либерастите ви, катранът от медиите ви... :-)))

Говорителят на външното министерство в Пекин все пак подчерта: Трябва да бъде много ясно. Китай винаги се е противопоставял на използването на едностранни санкции в международните отношения. Това казва всичко. С две думи ..САЩ да внимава да не настъпи котака по опашката. Както са пратили самолетоносача, така да си го разходят ида го прибират.

Северна Корея още си е на картата въпреки усилията на сащ да я унищожат! Виетнам също!

не искат да унищожат корея, а да отсранят психото ким. Корея ще стане една държава както стана с Германия

Както стана с Виетнам-севера и юга се обединиха под знамето на пролетариата!

Като свалиха Т. Живков, станахме ли като която и да е западна държава?

През корейската война славната китайска армия при битката за водохранилището Чаджинха ,разбива седма пехотна дивизия на САЩ.

Ако САЩ удари Сев.Кория - това ще е краят на "мира" с Китай и Русия. Тръмп ще постъпи тъпо!

паисий, само ти ли не разбра, че ударът по руската база в сирия тръмп и китайчето го гледаха заедно ? и че самолетонаосача тръгна към корея преди китайчето да си тръгне за китай? това какво ли означава?

Паисий

а бе май разбирам повече от теб.

Мека китко, като ти даваха лишчето в НПО, не ти ли казаха, че въпросната база в Сирия не е руска? :)))) Не научи ли също, че Китай, на практика в ултимативна форма се е изказал за МИРНО урегулиране на въпросите с КНДР? Че не можеш да вникнеш в истинския смисъл на нещата и блъфирането на Тръмп е повече от ясно, прекалено е сложно, за зомбирано простестърско мозъче.

Китай дислоцира около 150 000 войници по границата на Китай със Северна Корея... Но надали за да напада Корея! Който е изучавал китайска история знае какво е значението на Корейския полуостров и как реагира Китай в подобни случаи.

valentor

означава , че очакват от другата страна да е морската пехота =USMK

тръмп е обещал на китаеца че ще поръча един милиард шапки за следващата предизборна кампания, а путя скоро ще го изрита руският народ

...пък и онзи налъм ще цъфне... красота :)))))))))))))))

русия ще инсталира S 300 и S 400 за да пази братският диктаторски режим от говедарите

ТЕЗИ ДЕТО ПРОПУСНАХА 60 РАКЕТИ ОТ МИНАЛИЯ ВЕК ЛИ?ХАХАХАХА

този път се надявам да спрат поне 2 ракети, това ще е рекорд...

Паисий

59 изстреляни Тамахавки, уцелени 15 самолета и 5 хангара. Къде са паднали останалите до 59. Според руснаците само 23 са стигнали летището.

Коментари - Расте напрежението на Корейския полуостров | Днес.dir.bg

Расте напрежението на Корейския полуостров

Напрежението на Корейския полуостров расте с всеки изминал ден. Не е изключено Пхенян да извърши нов ядрен тест още този уикенд, обявиха американски експерти.

Обратно в новината

Коментари - Расте напрежението на Корейския полуостров | Днес.dir.bg

Коментари

Иска ми се краварите да ги нападнат и тогава ще видът кон боб ядели.

И защо расте???Елементарен отговор - американците пак се намесиха със заплахи и интриги..Немогат някои да приемат че има страни и хора които НЕ желаят друг да им казва как да живеят...

ДЕ КЪСМЕТ ДЕ - И ДО ВЕЛИКДЕН!!!!

Само мога да се кефя на Тръмп ако нападне Северна Корея, защото ония са луди и ще му очистят педалската армия!

До колкото си спомням,Северна Корея, не е нападала никого до сега! За разлика от "великата демокрация'' САЩ,които почти всяка година,налагат демокрация със оръжие,някъде по света!!!

СИГУРНО МНОГО ХУМАННО ВИ ИЗГЛЕЖДА ЕКЗЕКУЦИЯ С ОРЪДИЕ:СЕГА РАЗМЕРА ПРОСТО ЩЕ Е МАЛКО ПО-ГОЛЯМ:):):)

мдааа

Индия и Пакистан последни бяха признати за ядрени държави, никой не ги бомбардираше! Ядрени държави са Израел,Франция, Британия, САЩ, Китай и Русия. Най-просто решение е и Северна Корея да бъде призната за ядрена държава, за разлика от другите няма имперски и колониални амбиции, освен освобождаване на Южна Корея която в момента е под американска окупация.

нещастните профанизирани комунисти: БВП (брутен вътрешен продукт) на "окупираната от американците" Южна Корея за 1 404 милиарда долара /11-то място в света, на 12-то място е Русия с 1 267, а САЩ са 1-ви с 18 561/

та какво общо има БВП на държавите с приготовленията за война? Ама мноооого сте тъпи бре!!!

Кимчо без проблем може да извади 20 милиона армия. Корейците се готвят за война със САЩ вече 60 години. Напълно военизирана държава, народ свикнал на лишения, който мрази американците, заради кланетата по време на войната. За какпак разполагат с ядрено оръжие и стратегически ракети. САЩ няма с кого да направят коалиция в региона! Япония е окупирана държава в която народа мрази неистово американците, именно заради геноцида през войната. Южна Корея никога няма да тръгне срещу сънародниците си от севера! Тъй, че САЩ не смеят да нападнат КНДР, защото прекрасно знаят, че Кимчо ще им нарита задниците яко, а при един конфликт ще загубят напълно позиции в региона.

гуем анал-лизатор се извъди, бе!

Много е точен човека, това е реалната ситуация в Далечния изток! Всички народи, вкл. японците са патили от американската агресия и мразят янките и в червата. Китай, а също Русия никога няма да допуснат американците в Северна Корея. Те ще поддържат комунистическия режим, за да има баланс на силите в региона. Това им е много удобно. САЩ също никога не ще предприемат реални военни действия срещу КНДР, знаят прекрасно, че ще хапнат дървото. Дрънкане на оръжия и идиотска пропаганда, с това се изразява всичко, както впрочем е от десетилетия!

Нека бъдем реалисти! Никой няма шанс срещу САЩ и коалиция. Подчертавам - коалиция, защото САЩ в нито една война не се бият сами. Няма шанс и Северна Корея. Никакъв. Ако не бъде подкрепена от Русия и Китай, даже тогава пак не е сигурно. Разгледх снимките и останах с много добро впечатление. Явно държавата се развива много добре, както беше и по времето на Тодор Велики! При нас снимаха циганските махали, и казваха, че така живеят българите.

американците ще ги пометат само с един нальот на самолетите от Карл Винсън....

Вярно е, и никой не може да ги спре! И нищо не може да ги спре. Идват с цяла армада от кораби, не е само самолетоносача.

Как ли би се отразило на американчо ядрена бомба върху LA или Сакраменто от някоя корейска подводница ?

КЪДЕ ВИКАШ ЩЯЛА ДА СЕ ПРИБЕРЕ ТАЗИ ПОДВОДНИЦА;)

хаха жидовете ще си намерят майстора този път защото има и по луди от тях:)

Там е работата, че жидовете ще стоят отстрани и ще потриват ръце, ще отпускат заеми и ще въртят далаверите, а глупаците ще мрат по бойните полета и в държавите!

американският президент не пожела да коментира, с каква задача е изпратен самолетоносачът Карл Винсън в района. Американският президент Доналд Тръмп не потвърди, но и не отрече планиран удар срещу Северна Корея.

Голям кефф ..ако се пробват краваритеоще в начало ще пробва ядрени ракети ще стане страшно.

ИНТЕРСЕН ВЕЛИКДЕН ни очаква. ЗАПОМНЯЩ СЕ.

Краварските гюбрета еваха мамата на десетки държави по света- щеш Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Сърбия и още и още... Сега искат да еват мамата и на Северна Корея. Да, ама- не. Северна Корея има армия и оръжия. И точно затова се развиваше толкова силно и се инвестираше във военната сфера, защото корейците знаеха, че момонтът, когато краварите ще решат да сложат ръка върху Северна Корея е неизбежен. Ето- часът настъпи. Виетнам ще се стори на краварите като място за отдих и почивка в сравнение с това, което ги чака в Северна Корея. Нещастна пасмина, това да не ви е Либия, бе , боклуци? А? Гол ще го барате в Корея! Мамицата ви мръсна краварска!

Успокой малко топката Васо. Не са само краварите. Всички наоколо са против Северна Корея. ДОРИ И КИТАЙ! Аз съм в Китай (който уж е комунистически, нали?) и виждам как обикновените китайци говорят против Северна Корея и техния дебел вожд. И още нещо- остави настрана "западната лъжлива пропаганда", тук в Китай има много избягали севернокорейци! Защо според теб? Или ще кажеш че "някой им е платил"? Не Васо, това са хора, избягали от един наистина жесток режим там. Не съм на страната на САЩ, но да те информирам, относно Северна Корея- ВСИЧКИ са против нея. Вкл. и Китай, и Русия! И избягалите севернокорейци също! А те никак не са малко. Преди 60 години Китай помогна на Северна Корея и сега съжалява. Този път ако стане война, бъди сигурен че НИКОЙ няма да застане на страната на Ким! Света няма да е разединен както срещу Сирия, не, този път ще е обединен!

Дори и така да е.Китай, Русия и САЩ са против Северна Корея , защото военната мощ на корейците им осигурява независимост от тези, които искат да я превърнат в колония! Никой не може да ги пипне с пръст! Уж- велики сили и големи и мощни държави, а някакъв мъник като северна Корея им се зъби, а е готов дори и да хапе. Кофти е така, не мислиш ли?

КНР не може да е против КНДР по най-простата причина - САЩ са империалистическа държава, китайците помнят добре как са ги избивали във войните за опиум за народа.Китай е еднопартийна комунистическа държава . Властта се упражнява от Китайската комунистическа партия и Държавния съвет. Основните органи на Партията са Политбюро , Секретариатът, Централният военен комитет и Централната Комисия за морална инспекция. Важна роля в управлението имат партийните организации. Например след кризата 2008 г. компартията забранява отнемането от банките на жилището на длъжника/когато е единствено, разбира се/ В РБ частните-съдии изпълнители са присвоили 20 млрд.лв. за десет години. Съгласно народната воля, КНР строи днес 24 атомни енергоблока с обща мощност 25,4 милиона киловата

Тръмп са ги предупреди да спрат опитите или ще бъдат атакувани по сирийски тертип. Ясно е че вече международните споразумения не се спазват и всеки прави каквото си иска.

С ядрените опити, Корея ВЕДИ поевече на САЩ отколоото на Русия... Япония нападна САЩ през 1941 г, така че САЩ и Русия най- добре да ОБЕЗОРЪЖАТ корейците. Ако трябва да ги бомбардират и да унищожат заводите им за атомни бомби... Иначе и тия ще тръгнат да нападат... СЪщото е с арабите.

не вярвайте на всичко което казват по новините, само слухове са че Китай били струпали войска по севернокорейската граница. повечето неща не са верни, всичко е с политическа и икономическа цел, първата причина е, че САЩ искат да изнудат Китай с икономически цели, а втората причина е, че скоро ще има избори в Южна Корея и има 2 кандидати, единия е със САЩ, а другия против САЩ, и те сега се опитват да изплашат хората за да могат да гласуват за марионетката на САЩ, та така стоят нещата ...

аз съм гарга и долетях от русuя , а виж и тyк ме плашат със самолетоносач при това аман от вас брееее гааа гаааа гаааа

човека е прав ... при 20 000 ракети не знам колко могат да бъдат прихванати ... а и японя е на 500 км ... по добре е със санкции , иначе става страшно ...

шанса на ким пред щатите е малко по малък от колкото на македония пред турция, да речем! и макетата са върло люти, ама това далеч не е достатъчно!

ТАКА Е ЗА ШАНСА,НО ТОВА ПРАВИ ЛИ ГИ ЛОШИ С НЕЩО?

а ми то, глупостта е всеобхватен порок!

сигурен ли си :) видяхме ги в Виетнам Щатите ... те винаги са били един балон .... С.Кореа има 9 000 000 армия така че доста биха могли да изцедят Щатите ... а след това Китай или Русия само да ги духнат и са до там ГОлемите Великите ФАЩ :) хахаха

Някой има ли идея,какво ще се случи,ако там стане пълномащабна война? Четете,какво казват военни експерти,а не политически угодни статии. Столицата на Южна Корея е до границата със Северна Корея.Населението на Сеул е над 10 милиона.Такава касапница ще настане при провокация,че ще е ужас.Отделно ударната група на САЩ трябва да се приближи на 400 километра поне,за да е възможно да се нанасят удари с авиацията.Обаче ракетите на С.Корея могат да нанесат удар по тези кораби от над 1000 километра.А за ядрено оръжие в ръцете на раздразнени и притиснати корейци пък да не говорим изобщо.Китай отделно е прехвърлил до границата със С.Корея над 150 хилядна армия вече.Руският ракетен крайцер "Варяг",който се счита за убиец на самолетоносачи със свръхзвуковите си противокорабни ракети е акостирал на приятелско посещение - забележете в Южна Корея. Така че,недейте да си мислите,че това е холивудска продукция,в която САЩ ще се отърват с хепи енд.

ТАЗИ РУСКА ПРОПАГАНДА СЪВСЕМ БЕЗ МОЗЪК ТЕ Е ОСТАВИЛА.ОСВЕН ГЕОГРАВСКАТА СВОДКА ВСИЧКО ОСТАНАЛО ДЕТ РЪСИШ СА ГЛУПОСТИ.

Шило

Нима не е така? Сеул е на 50-60 км. от границата. С население от 10 млн. Ако нещо стане, наистина край с полуострова.

Шило

Остави пристрастията. Русия в такъв конфрикт няма да се намеси. Китай имат влияние върху Ким и неслучайто Тръмп търсеше китаеца по тоя въпрос. Ама наистина ако се отприщи войната, никой не знае какво ще стане.

Ти си гледай геограВията,а написаното от мен е цитирано от военни експерти,които не са от изток.

човече, войските на ким могат да надмаршируват кой и да е противник! но само в тази област са ненадминати! иначе зил 130 е иновация за тях! и танк т 34!

населението на Сеул е над 20 милиона ;)

Троловете да се подготвят добре по темата! Понеже Северна Корея е концлагер по вашите думи, ще очаквам с нетърпение действията на местното население при евентуален удар на САЩ. Интересно ще ми бъде да видя дали ще посрещнат говедата като освободители или ще ги запукат по такъв начин, че морето ще им се види тясно.

Днес в този "концлагер"са открили пореден комплекс от небостъргачи и магазини. Ама това нямакак да го прочетем в слугинажа.

да речем че щатите ударят северна корея. ти мислиш ли че кореиците ще видят американец а ? всички удари ша са отгоре. кореиците само ша залягат и са чудят каде ша удари другата бомба. ако питаш мен аз бих предпочел щатите да ехпериментират на кореиска територия една мощна ядренна бомба точно кадето кореиците се канят да правят ядрен опит и тогава пак ша говорим.

Ти да не си учил български език до втори клас само?

НароденСъд 2

Тебе като те гледам, много щедро хвърляш ядрентите бомби по света бе? То бива бива прости хора ама това в България вече на нищо не прилича! А че тая земя се върти в нея посока, и ти след 5 часа ще си на мястото на Кореите, дали някога ще ти дойде на акъла!?

Поровете се в интернет и ще намерите достатъчно информация, че икономическото положение на Северна Корея постепенно се подобрява, макар и бавно, че започват постепенно реформи, и пр. Ядреното оръжие им е необходимо за защита, защото няма абсолютно на кого другиго да разчитат - за разлика от Южна Корея.

Пхенян да свърши с южната корея и да обедини полуотрова!!!

Е ОТ ТАКИВА ПРИКАЗКИ МОЖЕ ДА ОСЪМНЕМ БЕЗ ПХЕНЯН;)

Елементарно. Понеже Русия подкрепя с половин уста Северна Корея, а китайците - изобщо не им се разправя с тях... Дойде времето краварите да спретнат нова война и най-накрая Корейте да се обединят. На макдоналдсите ще им е трета война, в която са прави (броя Първа и Втора световни)

От къдя, на къдя ще се разпореждат тези хамбургери със света? И за кое по-точно са прави? Кой създаде хитлер? Въобще целта е да се елиминират всички и да останат само хора от породата на Джаред Къшнър или не? Превърнаха всички в роби гадове...

Mekong Delta

В момента буквално ги пускат да "оправят" Северна Корея, защото имали боджет за оръжия, който пак трябва някак да оправдаят... Тръмпчо рИве през 15 минути пред НАТО, пред ЕС: "Вдигайте си бюджетите за въоражаване.... И така ще докажете, че сте ни верни съдружници, а в свта ще цари ред и мир!"

Еврейска му работа...вижте го Джаред как доволно се снима в белия дом до другите дебили с празни погледи редом до самодоволния дебелак Тръмп. Честно казано толкова много ми напомнят на глупава американска комедия, че само Чарли Шийн липсва. Това е една истинска пародия на държава, политика и лидерство на един цял народ.

Абе, вожде, а от къде тогава ще минава новият път на коприната? Смяташ ли, че Китай ще изоставят проекта си заради САЩ.

С един луд,обикновенно света се оправя,двама обаче са много.

Всъщност лудите са много повече - това е ужасното!

Интересно защо местните шизофренични идиоти, които се радват на кретена ким и неговия концлагер, не отиват да живеят там?! Хем толкова много им харесва, хем не им стиска да заминат, че може случайно да се осерат от кеф :)

Шило

Реално почти нищо не знаем за Северна Корея. Не казвам, че са процъфтяваща демокрация. Но не това е най-важното. Ким нищо не може да направи на Япония или щатите, ама може сериозно да "увреди" полуострова

Господине, първо дайте определение како е това "демокрация". Изглежда смятате, че това което евреите от САЩ определут за демокрация е правилото. Не, това са удобни на САЩ режими. Именно в Северна Корея е демокрацията., ако народа някъде може да е суверен.

Шило

Без да претендирам, че съм запознат с отношенията им в кой знае какви детайли, си мисля, че Китай са единствените, които могат да спрат Ким.

Ако САЩ им подарят Тайван,може и да се навият!

По стечение на обстоятелствата в момента руски ракетоносци и съпътстващи съдове са на визита в едно от пристанищата на Южна Корея. Шоу мена Дони, се похвали с подводници. Но смята ли, че Северна Корея и Русия не следят подводниците на САЩ. На Ким му е през оная работа какво насочват САЩ към Корея. Готов е за адекватен отговор на агресията. Не той е изпратил бойни кораби в акваторията на САЩ, а обратното и то без мандат от ООН.

Много са нахални реднеците...

Китайците ще ги оправят!

АМЕРИКА НЯМА ДА ИЗТРЕЛЯ НИТО ЕДНА РАКНТА ВКЪМ С КОРЕЯ !ТОВА Е САМО ПИАР ЗА ИСИЕ С КИТАЙ !ХАМЕРИТЕ ГИ Е СТАХ А И ГУБАТ МИЛИАРДИ + Ю КОРЕЯ И ЯПОНИЯ - БДЕ МНЕНИЯ НЯМА !!!

И НА РАБОТА ПОЧНАХТЕ ПИЯНИ ДА ХОДИТЕ ЕИЙЙ:):):)

Това което се появи като новина е,че САЩ възнамеряват да наложат на Северна Корея търговска блокада,подобна на кубинската-Както знаем тази блокада създаде много проблеми на Куба ,но те не се пречупиха.Но пък не се стигана до въоръжени стълкновения!А с корейците това е възможно!Сега може за видим дали севернокорейската армия е толкова силна ,че да може да се опре на американците и дали Ким е толкова курназ както се представя.Но пък може да видим и как потъват американски военни кораби ,улучени от корейски ракети!?За по-нататък фантазията не ми стига!?Понякога животът поднася неща ,които ги няма даже във фантазиите!?

За разлика от Куба, С.Корея е разположена на полуостров, а не на остров. С най-големият и търговски партньор и съюзник има немалка сухопътна граница, която ще осигури безпрепятствена комуникация, в случай на морска блокада. Това прави един нов кубински сценарий, абсолютно лишен от смисъл.

Успокоява ме само мисълта че Тръмп е богат и има какво да губи а има и внуци. Няма да натисне ядреното копче. Защото Ким ще потопи корабите им, еднозначно и безопелационно. А са стрелнали а са потънали. Там няма празно и не подлежи на коментар. Но, ако Тръмп подивее..трябва незабавно да излезем от НАТО и да обявим неутралитет преди да е станала верижна реакция. Патакламата от там ще се туркулне до тук за броени часове. Дано нашите политици проимат поне този път топки и запазят България, защото при такъв тип конфликт няма победители. Всички го духаме безапелационно, но, този път завинаги.

Какво означава " ваш човек"? Това , че обещаваше сътрудничество с Русия, борба срещу ИДИЛ и Ал Кайда....? Ти нима искаш ескалация на световното напрежение? Ако е така вече е" ваш човек".

През комонизъма ,виетнамците по общеджитията всички шивачи! Живо куче не остана да броди безстопанствено ...и жив американец из виетнам. Те и онеа от севера така. Ядат трева,и огромни булеварди без едно куче да броди по тях и с ядрени бомби ще се замерят.

ходил ли си някога? Ама, че неграмотен народ! Срамота!!!

Тръмп дойде на власт, носейки послание за мир, а е на път да подпали света. Жалко, човека не е това за което се се представяше, а един неуравновесен човек.,

вече са олабвали напрежението на американци в Корейската война...не вярвам сащ да се пробват пак.

евентуалното развитие на конфликта там е -сащ удрят с томахавки,а севкорея отвръща с ядрени бомби. Половин китай и русия с радиоактивна мъгла , а за джапанките Фукушима ,като бледен спомен. Сащ далеко ,веселба там и пируване за победата.

Ти да не си мислиш, че ще ударят самолетоносача с ядрено оръжие? Много отдавна са се прицелил съвсем другаде. Пък нека си мятат томахавки - с едно слабо охранявано сирийско летище не успяха да се справят, камо ли тук.

Американците като видят корейските Миг21 ще легнат от смях.

То в случая даже няма нужда да вадят самолети корейците.

Струва ми се, че ФАЩ дърпат дявола за опашката... Северна Корея ще празнуват 105-тата годишнина от "създаването си". Поинтересувайте се - това им е официалното летоброене. На диктаторчето Ким не му мигна окото да хвърли на гладни кучета собствения си ВУЙЧО! Разстреля генерал, заспал на заседание... Една атомна бомбичка ли няма да пусне, ако не е на кеф...

Как можеш да вярваш на тези врели-некипели, разпространявани от доказано лъжливите медии! Използвай си ума!

Все пак Корея не е нито Ирак Сирия Либия тя е ядрена държава ще станат големи поразии.

то и ссср беше ядрена сила!

С п о ко всички ще си дойде на място.

Китай е струпала по границите си с Северна Корея вече над 200 хиляди войника,които са готови да се превърнат в китайска доброволческа армия както през 1950 и да се влеят в редиците на армиите на Северна Корея за общ отпор срещу милитаризъмъ!

ТЕ ЩЕ ДУХАТ ЯДРЕНИЯ ОБЛАК ДА НЕ ХОДИ В КИТАЙ.:):):)

никой няма нужда от сев корея, но процесът там е толкова необратим, колкото и в уахабитска арабия. видехте ли се докъде стигнахте? :-))) вярвам, че не. има много път да извървите, докато станете цивилизация, "хомо сапиенса... :-)))

Русия и Китай няма да оставят никой, още по-малко САЩ да си разиграва коня в задния им двор ! В противен случай Северна Корея отдавна нямаше да има.

в такива ситуации, дори заклети атеисти казват:"Бог да ни пази!!!" :-)))

valentor

перушина има за всички. заравяйте се

не ви разбрах, госпожо. искате да ви оваляме в перушина и катран? няма проблеми. перушината от либерастите ви, катранът от медиите ви... :-)))

Говорителят на външното министерство в Пекин все пак подчерта: Трябва да бъде много ясно. Китай винаги се е противопоставял на използването на едностранни санкции в международните отношения. Това казва всичко. С две думи ..САЩ да внимава да не настъпи котака по опашката. Както са пратили самолетоносача, така да си го разходят ида го прибират.

Северна Корея още си е на картата въпреки усилията на сащ да я унищожат! Виетнам също!

не искат да унищожат корея, а да отсранят психото ким. Корея ще стане една държава както стана с Германия

Както стана с Виетнам-севера и юга се обединиха под знамето на пролетариата!

Като свалиха Т. Живков, станахме ли като която и да е западна държава?

През корейската война славната китайска армия при битката за водохранилището Чаджинха ,разбива седма пехотна дивизия на САЩ.

Ако САЩ удари Сев.Кория - това ще е краят на "мира" с Китай и Русия. Тръмп ще постъпи тъпо!

паисий, само ти ли не разбра, че ударът по руската база в сирия тръмп и китайчето го гледаха заедно ? и че самолетонаосача тръгна към корея преди китайчето да си тръгне за китай? това какво ли означава?

Паисий

а бе май разбирам повече от теб.

Мека китко, като ти даваха лишчето в НПО, не ти ли казаха, че въпросната база в Сирия не е руска? :)))) Не научи ли също, че Китай, на практика в ултимативна форма се е изказал за МИРНО урегулиране на въпросите с КНДР? Че не можеш да вникнеш в истинския смисъл на нещата и блъфирането на Тръмп е повече от ясно, прекалено е сложно, за зомбирано простестърско мозъче.

Китай дислоцира около 150 000 войници по границата на Китай със Северна Корея... Но надали за да напада Корея! Който е изучавал китайска история знае какво е значението на Корейския полуостров и как реагира Китай в подобни случаи.

valentor

означава , че очакват от другата страна да е морската пехота =USMK

тръмп е обещал на китаеца че ще поръча един милиард шапки за следващата предизборна кампания, а путя скоро ще го изрита руският народ

...пък и онзи налъм ще цъфне... красота :)))))))))))))))

русия ще инсталира S 300 и S 400 за да пази братският диктаторски режим от говедарите

ТЕЗИ ДЕТО ПРОПУСНАХА 60 РАКЕТИ ОТ МИНАЛИЯ ВЕК ЛИ?ХАХАХАХА

този път се надявам да спрат поне 2 ракети, това ще е рекорд...

Паисий

59 изстреляни Тамахавки, уцелени 15 самолета и 5 хангара. Къде са паднали останалите до 59. Според руснаците само 23 са стигнали летището.