Коментари - Задържаха младеж за нападение над незрящи в Несебър | Днес.dir.bg

Задържаха младеж за нападение над незрящи в Несебър

Задържан е 21-годишен мъж, нападнал незрящи туристи на главната улица в Стария Несебър, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха младеж за нападение над незрящи в Несебър | Днес.dir.bg

Коментари

Ако някои са смятали ,че шведа е урод , то нашия, роден ,отгледан с толкова любов ,плод на неолибералното ,демократично общество го надмина в пъти

Всичко започва от върховете на държавата. При тази арогантност, липса на уважение към институциите и хората, наглост и безхаберие това ни чака. Побой над ,учители, над медици/ не че някои не си го заслужават /, над животни и над най -обикновени хора. Е да ни е честит новия морал и "демокрацията"

Нищо няма да му направят на л....то.Защо е само с инициали?Той е пълнолетен, защо го крият.

До дир-а, написали сте: " 21-годишен мъж, младеж..." Не е нито младеж, а още по-малко мъж! Това е един келеш и копелдак!

Да напомня само... НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ, както винаги става в нашата кочина... безмозъчното лайненце ще бъде пуснато още утре. Аз преди 10 години работих и живях в Несебър, това осквернено, осрано и вече бъкащо с мутри и убийци курортно място. Тогава някви мутри нахълтатаха в квартирата ни и без да казват дума ни ошамариха, дори и заплашиха с пистолет, вероятно подразнени от нещо... като дойде полицията, ни казаха да не се занимаваме с жалби и оплаквания, ако не искаме да ни убият и че самите те (ченгетата) са безсилни. Все още си е така... навсякъде в гноясалата ни общественост.

Тоя трябва да го съдят не само за хулиганство, но и по закона за движение по пътищата. Забелязахте ли как слиза от колата и тя тръгна сама - можеше освен да пребие инвалидите и да нагази още куп хора като тия с терактовете по тротоарите.

не видяхте ли, че в колата имаше друг човек, който спря колата?

А разправяха, че насилието, порнографията, безработицата и наркотиците при капа не били истина, а "комунистическа" "пропаганда", тъй като навремето, когато у нас беше толкова мирно, спокойно и сигурно, че днешните поколения даже нямат толкова въображение да си го представят, ни разправяха да си ценим държавата, щото на запад ти показват пет милиардера, не ти показват гетата си и викат соца е "затвор", капа е рай.

Този и той изглежда друсан. Като онзи, дето отрязал главата на "приятелката" си, след като я бил с метален стик и я душил. И като другия, дето го спрели за проверка, пък той се заключил в колата и се застрелял с пистолет. Последният вариант май трябва да го формулират като норма за такива.

Това ни е настоящето, слъчево и нежно, предвид бъдещето, което всички вкупом сътворихме и сътворяваме.Бъдете толерантни-звучи ми инфантилно.Като останат само цигани и като този уроди, може би ще сме раят на света.Махайте се колкото може по-бързо, спасявайте се.

Този да се беше уредил със Шведа? Двамата един дол дренки

....и колата е по умна от него ...тя може си се движи сама без малоумник на зад кормилото

Мъж та дрънка ! Еваларка мен, ти си истински мъж. Как иначе може изобщо да си помислиш да удариш жена, първо с колата, после с юмрук. Пожелавам ти следващия път - защото такъв ще има, да има един такъв като мен близо до случката за да ти избия всички зъбки още на момента :) Мама няма да те познае после

Прост и тъп селянин от Несебър, който удари придружителка на слепи хора не може да не получи остро осъдително отношение от обществото. Той не се различава от онзи на спирката, който нарита и удря възрастната жена или онзи в немското метро, който бутна момичето. Това е поведението на простака- патриот, който "мачка" "злите сили".

И къде в случая са патрулиращите пеш полицаи, които адекватно да се намесят и да въдворят ред?!?! Или са някъде по канцелариите и сенките, да обсъждат, как да изнудят правителството за ново увеличение на заплатите???

Питанката е къде въобще е полицията??? Оказва се, че доста народ е звънял за слечката. Но полицията се размърда чак когато показаха записа по телевизията. А - да - нямали униформи и сигурно са търсели склада, в който отлежават униформите и затова не са имали възможност да реагират...

Поради зачестилите хулигански прояви и изключително ниския интелектуален потенциал на извършителите, редно би било да се ремонтира НК и се въведат адектватни наказания от вида чупене на коленце, рязане на ръчичка и т.н. Естествен без право на помощи за инвалиди!

Достатъчно е съдилищата да изтрескат няколко ефективни наказания лишаване от свобода и тези наказания да бъдат потвърдени от върховния съд и всички много скоро ще мирясат. Въпрос на министър на правосъдието с авторитет пред колегите.

20 мъже гледат как някакъв хлапак бута слепци на пътя, слиза от колата и посяга на възрастна жена. Не само, че гледат безучастно като овце но дори не им хрумва на ум да запишат номера на бабаита и да викнат полиция. Срамота!

Този изрод с Мерцедеса да бъде вкаран в затвора поне за 10 годинки, където да се погрижат да остане доживотно сляп. Той и без друго няма нужда от очи. Може би, наистина има случаи, в които съдът трябва да се съобразява с мнението на пишещите във форумите. Това е прис8ъдата на народа, а не на измислените закони.

Този тъпунгер. Този олигофрен. Този неандерталси тъпак, даже не си изключи колата от скорост. Баща му дето му е купил тази кола от парите на тези туристи, да си вади изводите. Напълно се е провалил. А този селски малоумник трябва да чука камъни в кариярата поне два-три месеца.

Това животно в човешка кожа трябва да бъде осъден поне 1 месец да живее в пълна тъмнота,за да разбебе какво е и да го блъскат,без да може да се защити.

"...21 годишен мъж..." Не обиждайте мъжете, какъв мъж може да бъде този комплексар? Не, че и зяпащите случващото се "мъже" могат да бъдат наричани така... Защо криете името на този дришльо?

Биячът извърши двойно престъпление: веднъж, че бие хора незрящи и в неравностойно положение, което е супер долно и втори път бие туристи в курортен град, след началото на сезона.Има и трето, че си догонва колата, без шофьор.Добре, че не прегази някого колата му докато бие незрящи туристи. Тежко наказание, та да си помисли следващият път.

От тоя човек няма да стане, ясно е че рано или късно ще е в панделата. Ама там освен педераст повече няма да стане.

Би трябвало да го пуснат с белезници и вързани очи в 12 ч. посредата на кръстовището на орлов мост.

Боя от Бога-да го смелят в ареста!

За такива копелдаци единственото наказание е бавна и мъчителна смърт...

Агресивно дете селянин с провалено бъдеще. От тук го виждам с развитие в затвора или мъртъв в някаква канавка.

Местен селски несебърски бек, дето си мислят че всичко им е позволено. Чакат сезона да си избиват комплексите. Вкарайте го при бай Ставри и му сложете голяма глоба да се научи.

Несебърския лаф е: "Кой ти работи при живи родители". Там всички са така. Е не всички, но едно 90% така мислят.

Родителите са виновни, пари бол, купят хубава кола и детето за какво да мисли друго освен за простотии. Няма възпитание.

Добра реклама за настоящия туристическия сезон по българското черноморие, но винаги може да се очаква и нещо по-яко нали?

Миналата беше белязана от екшъна между митю очото и кравата

Да битови скандали на организираната престъпност

В тази реклама се включи и "патриота" Валери Симеонов.

Тази като е с бастун за каква се мисли? Защо не гледа къде ходи?!?! Леле леле, замина мерцедешшшчето... тц тц тц тати сигъ няма дъ купи ново

loyola

А защо при аналогична ситуация във Враца всички се нахвърлихте срещу пешеходците? И тиражихте лъжи, че бокса на бияча шофьор е на пострадалите пешеходци? Да не е щото пешеходците са поляци, т.е. да не се излагаме пред чужденците ?

Защото пешеходците са незрящи бе абдал !

Една проверка от НАП на келеша и семейството от къде са парите за мерцедеса ще има добър възпитателен ефект върху бъдещия икономист.

От нас, защото ходим и им пълним гушките на тези получовеци и накрая освен, че получаваш нелепо обсулжване и качество на това за което плащаш те и бият. Аз затова отдавна бойкотирам българския туризъм

А вие защо не изисквате касови бележки. В 9 от 10 случая извън София никой не чука на апарата, а по заведенията ти носят текуща бележка. Като ги накарам да ми дадат фискален бон чак тогава пускат апарата, аз търпеливо чакам той да тръгне и още по-търпеливо чакам продавачът да се сети как точно се работи на него. Като сте против укриването на данъци просто не позволявайте да ви азлизат с този номер

А ако имаше казарма този мишок - гордостта на мама и тати, до сега щеше да е сложен на място и щеше да знае че морето не е до колене. След една две сапунки или пък нещо по цветно такива галеници........... !!!!

Ама, разбира се! То е най лесно да набиеш сляпа жена. На бабаитите този се снишава като мишка.

ТОТАЛНОТО ОСКОТЯВАНЕ НА ЕДИН НАРОД!!!!!!! РОБСКИ ДУШИ!!! Чувстват се силни и велики , само тогава,когато малтретират безпомощни хора,деца и животни! А, когато трябва да се борят за свободата на Родината си, се КРИЯТ В МИШИ ДУПКИ!!!

Расте достойна смяна на Митьо Очите!

сега ще каже че е бил дрогиран и нищо не помни..... явно матряла яко джаска... :)

Поредният комплексиран деградант!!! Кой е баща му???

Баща му май е другият цървул, който отваря вратата на шофьора, възмутен че колата без надзор се удари в бордюра. Възмущение за поведението на "младежа" липсваше. Крушата не пада по далеч от дървото. Семейството му се занимавало с "дребен бизнес" по черноморието. Студент е в Икономическия във Варна. Ще има ли ответна реакция от ответната институция, или семестриалната такса е по-важна от имиджа на университета???

Заглавието би трябвало да бъде: "Арестуван е изрод...."

Типично поведение за несебърци, нагли, безкруполни, крадливи и невъзпитани. За тях тези, които не са местни, т.е. от Несебър са само средство за печалба, което задължително трябва да се окраде! Там една кола и вода от половин литър бутилката е 3 лв, яла съм там миш маш с чушки от буркан с оцет, шкембе, в което шкембето е само взетоот фризера и добавено, без да е приготвено както трябва, млякото също само сложено вътре, салата от марули, които не са добре измити и ти хруска пръстта в устата, в Стария град ти правят скандали за какво ли не. Когато намерих едно невзрачно магазинче в Стария град с цени наполовина от увеличените двойно и тройно, и им обясних че не може да са им такива цените на напитките и пр., отговорът беше че това бил магазин за местните и че щом били дошли в Несебър, значи можели да си ги позволят, и че в Слънчев бряг цените били още по-високи... Без коментар! Просто НЕ ХОДЕТЕ В НЕСЕБЪР!

Аз, която съм местна, не стъпвам там през сезона, освен ако не се налага по работа! Случка отпреди 2 години май - мъжът ми, който има отношение към туристическия бизнес, трябва да посрещне гости, слизащи от круизен кораб. Чакаме ги на едно "култово" кафене, поръчваме си кафе и сок, май... Носят ни сметката - 21 лева!;) Мъжът ми се усмихва и казва на ушенцето на келнера - искаш ли сега от тези, дето ще ги посрещна, ни един да не стъпи в кафенето ви? Следва веднага "ресто" на сметката и тя придоби нормален размер;)) Такива са там "любезните домакини" - ден година храни и с балтията от глезените...ако мине!

Несебър, драги зрители, е държава в държавата! Това , разбира се, отдавна е известно на "отговорните институции", но поради несекващия обилен паричен поток, те услужливо си траят! И този случай само потвърждава този факт - "събитието" е от събота, НО едва след излъчването му по разни медии и след като вече се "разчу", "отговорните институции" изимитираха дейност! Поровете се кой е келеша и кой е баща му...

В друйи медии са изтупосали снимка на цървула, който се прави на мъж пред инвалиди и жени, а тук само инициали. "21-годишният Тодор Маринов Николов е младият мъж, който удари брутално възрастна жена, докато помага на слепи хора да пресекат улица в Несебър. Тодор е студент в Икономическия университет във Варна, пише "Флагман".По непотвърдена информация Тодор често бил виждан в подобно агресивно състояние, напомнящо за човек, който не е на себе си. Все още не му е повдигнато обвинение." А, ето малко и от мирогледа на този комплексар: "Колко му трябва на човек за да бъде щастлив? Едно-две питиета, някоя приятелка, малко танци и довечера ако ни върже на казиното"

;-)

Лошото е, че държавата е рай за подобни екземпляри и си ги отглежда безнаказано, даже ги толерира. Вземете му книжката завинаги, дайте му две-три години ефективна присъда и да видим следващият дали ще скочи като животно да напада хора.

Тъкмо може и ефектът от белото да е отшумял

Повече от това няма накъде да пропада "младежа".

Всъщност може още малко. Да убие човек с действията си, но дано преди това някое невъзмутимо дърво на пътя ни избави от него.

На видеото ясно се вижда, че до него в колата седи мъж на около 50 и повече години, който най вероятно е баща му. Дори излиза от колата да види как е синковеца. Значи не го и спира да удари незрящи. При такъв родител какво очаквате да е 21 годишното леке.

Арестуван за 24 часа не е действие, а имитация на действие от страна на МВР. Утре ще има друг случай за коментиране, този ще е избледнял, а наглецът спокойно ще си избива комплексите по други улици на стария град.

Поредното комунистическо лайненце на 21 год с мерцедес, дето тати има 4 хотелчета и сме големата работа! Вчера пак един такъв разчлени гаджето си щото уж му била изневерила! Тоя пък гази слепи и бие жени! Ей тва е панелен бг-стан! Болшевишка клоака тотално съсипана от дс мафията на бившите комуняги и настощи рашистки мутри! Мини копие на раССия дето уж било в ЕС! Де Юре е в ЕС, а де Факто си е азиатска губерния на плешивеца от кремль!

Защо "комунистическо"? да те светна, такива тогава нямаше, а и дори някой да се пръкне, веднага му намираха мястото. Този е чисто демократично отгледан хубостник

...С евро-атлантически манталитет, отгледан и научен в демокрация!

Момчето от дълго време е трупало гнета си от факта, че няма ерекция и не може да води полов живот. Физическия му недъг води до натрупване на отрицателна енергия и остава дълбоки следи в менталното му състояние. Започва да изпитва постоянна омраза от сексуалната си немощ, която ескалира във физическа разправа към околните. Най-вече към тези, които нямат никакво отношение към сексуалната му импотентност.

Работата на журналиста е не да коментира клипчета, а да открие истината. Да отговори на въпросите: - Защо добитъка не е арестуван веднага, а чак след като пуснаха клипа по медиите? Какви са връзките му и има ли такива с политически партии?

ДОКАТО МАЙКАТА И БАЩАТА ПРОДАВАТ СЛАДОЛЕД И ЦАРЕВИЦА И ГОТВЯТ СУПИЧКИ НА ТУРИСТИТЕ, МАМИН КОЛЬО СЕ ПРАВИ НА СТРАШЕН БАБАИТ И ХОДИ ДА ПИЕ КОЛИЧКА С КАФЕНЦЕ В РАВДА !!

Това е потомък на бежанците от Одринска Тракия ! Дошли са тук по Българското Черноморие на готово и на всяко семейство са дали със закон от НС по 6 декара земя , която днес продават на Мутрите за милиони ! Аз и моето семейство и една педя не сме получили земя , нито от Царя , нито от Комунистите !

те за това и турците са ги изгонили от там защото са се държали като бандити и са тормозели останалите хора

Коментари - Задържаха младеж за нападение над незрящи в Несебър | Днес.dir.bg

Задържаха младеж за нападение над незрящи в Несебър

Задържан е 21-годишен мъж, нападнал незрящи туристи на главната улица в Стария Несебър, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха младеж за нападение над незрящи в Несебър | Днес.dir.bg

Коментари

Ако някои са смятали ,че шведа е урод , то нашия, роден ,отгледан с толкова любов ,плод на неолибералното ,демократично общество го надмина в пъти

Всичко започва от върховете на държавата. При тази арогантност, липса на уважение към институциите и хората, наглост и безхаберие това ни чака. Побой над ,учители, над медици/ не че някои не си го заслужават /, над животни и над най -обикновени хора. Е да ни е честит новия морал и "демокрацията"

Нищо няма да му направят на л....то.Защо е само с инициали?Той е пълнолетен, защо го крият.

До дир-а, написали сте: " 21-годишен мъж, младеж..." Не е нито младеж, а още по-малко мъж! Това е един келеш и копелдак!

Да напомня само... НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ, както винаги става в нашата кочина... безмозъчното лайненце ще бъде пуснато още утре. Аз преди 10 години работих и живях в Несебър, това осквернено, осрано и вече бъкащо с мутри и убийци курортно място. Тогава някви мутри нахълтатаха в квартирата ни и без да казват дума ни ошамариха, дори и заплашиха с пистолет, вероятно подразнени от нещо... като дойде полицията, ни казаха да не се занимаваме с жалби и оплаквания, ако не искаме да ни убият и че самите те (ченгетата) са безсилни. Все още си е така... навсякъде в гноясалата ни общественост.

Тоя трябва да го съдят не само за хулиганство, но и по закона за движение по пътищата. Забелязахте ли как слиза от колата и тя тръгна сама - можеше освен да пребие инвалидите и да нагази още куп хора като тия с терактовете по тротоарите.

не видяхте ли, че в колата имаше друг човек, който спря колата?

А разправяха, че насилието, порнографията, безработицата и наркотиците при капа не били истина, а "комунистическа" "пропаганда", тъй като навремето, когато у нас беше толкова мирно, спокойно и сигурно, че днешните поколения даже нямат толкова въображение да си го представят, ни разправяха да си ценим държавата, щото на запад ти показват пет милиардера, не ти показват гетата си и викат соца е "затвор", капа е рай.

Този и той изглежда друсан. Като онзи, дето отрязал главата на "приятелката" си, след като я бил с метален стик и я душил. И като другия, дето го спрели за проверка, пък той се заключил в колата и се застрелял с пистолет. Последният вариант май трябва да го формулират като норма за такива.

Това ни е настоящето, слъчево и нежно, предвид бъдещето, което всички вкупом сътворихме и сътворяваме.Бъдете толерантни-звучи ми инфантилно.Като останат само цигани и като този уроди, може би ще сме раят на света.Махайте се колкото може по-бързо, спасявайте се.

Този да се беше уредил със Шведа? Двамата един дол дренки

....и колата е по умна от него ...тя може си се движи сама без малоумник на зад кормилото

Мъж та дрънка ! Еваларка мен, ти си истински мъж. Как иначе може изобщо да си помислиш да удариш жена, първо с колата, после с юмрук. Пожелавам ти следващия път - защото такъв ще има, да има един такъв като мен близо до случката за да ти избия всички зъбки още на момента :) Мама няма да те познае после

Прост и тъп селянин от Несебър, който удари придружителка на слепи хора не може да не получи остро осъдително отношение от обществото. Той не се различава от онзи на спирката, който нарита и удря възрастната жена или онзи в немското метро, който бутна момичето. Това е поведението на простака- патриот, който "мачка" "злите сили".

И къде в случая са патрулиращите пеш полицаи, които адекватно да се намесят и да въдворят ред?!?! Или са някъде по канцелариите и сенките, да обсъждат, как да изнудят правителството за ново увеличение на заплатите???

Питанката е къде въобще е полицията??? Оказва се, че доста народ е звънял за слечката. Но полицията се размърда чак когато показаха записа по телевизията. А - да - нямали униформи и сигурно са търсели склада, в който отлежават униформите и затова не са имали възможност да реагират...

Поради зачестилите хулигански прояви и изключително ниския интелектуален потенциал на извършителите, редно би било да се ремонтира НК и се въведат адектватни наказания от вида чупене на коленце, рязане на ръчичка и т.н. Естествен без право на помощи за инвалиди!

Достатъчно е съдилищата да изтрескат няколко ефективни наказания лишаване от свобода и тези наказания да бъдат потвърдени от върховния съд и всички много скоро ще мирясат. Въпрос на министър на правосъдието с авторитет пред колегите.

20 мъже гледат как някакъв хлапак бута слепци на пътя, слиза от колата и посяга на възрастна жена. Не само, че гледат безучастно като овце но дори не им хрумва на ум да запишат номера на бабаита и да викнат полиция. Срамота!

Този изрод с Мерцедеса да бъде вкаран в затвора поне за 10 годинки, където да се погрижат да остане доживотно сляп. Той и без друго няма нужда от очи. Може би, наистина има случаи, в които съдът трябва да се съобразява с мнението на пишещите във форумите. Това е прис8ъдата на народа, а не на измислените закони.

Този тъпунгер. Този олигофрен. Този неандерталси тъпак, даже не си изключи колата от скорост. Баща му дето му е купил тази кола от парите на тези туристи, да си вади изводите. Напълно се е провалил. А този селски малоумник трябва да чука камъни в кариярата поне два-три месеца.

Това животно в човешка кожа трябва да бъде осъден поне 1 месец да живее в пълна тъмнота,за да разбебе какво е и да го блъскат,без да може да се защити.

"...21 годишен мъж..." Не обиждайте мъжете, какъв мъж може да бъде този комплексар? Не, че и зяпащите случващото се "мъже" могат да бъдат наричани така... Защо криете името на този дришльо?

Биячът извърши двойно престъпление: веднъж, че бие хора незрящи и в неравностойно положение, което е супер долно и втори път бие туристи в курортен град, след началото на сезона.Има и трето, че си догонва колата, без шофьор.Добре, че не прегази някого колата му докато бие незрящи туристи. Тежко наказание, та да си помисли следващият път.

От тоя човек няма да стане, ясно е че рано или късно ще е в панделата. Ама там освен педераст повече няма да стане.

Би трябвало да го пуснат с белезници и вързани очи в 12 ч. посредата на кръстовището на орлов мост.

Боя от Бога-да го смелят в ареста!

За такива копелдаци единственото наказание е бавна и мъчителна смърт...

Агресивно дете селянин с провалено бъдеще. От тук го виждам с развитие в затвора или мъртъв в някаква канавка.

Местен селски несебърски бек, дето си мислят че всичко им е позволено. Чакат сезона да си избиват комплексите. Вкарайте го при бай Ставри и му сложете голяма глоба да се научи.

Несебърския лаф е: "Кой ти работи при живи родители". Там всички са така. Е не всички, но едно 90% така мислят.

Родителите са виновни, пари бол, купят хубава кола и детето за какво да мисли друго освен за простотии. Няма възпитание.

Добра реклама за настоящия туристическия сезон по българското черноморие, но винаги може да се очаква и нещо по-яко нали?

Миналата беше белязана от екшъна между митю очото и кравата

Да битови скандали на организираната престъпност

В тази реклама се включи и "патриота" Валери Симеонов.

Тази като е с бастун за каква се мисли? Защо не гледа къде ходи?!?! Леле леле, замина мерцедешшшчето... тц тц тц тати сигъ няма дъ купи ново

loyola

А защо при аналогична ситуация във Враца всички се нахвърлихте срещу пешеходците? И тиражихте лъжи, че бокса на бияча шофьор е на пострадалите пешеходци? Да не е щото пешеходците са поляци, т.е. да не се излагаме пред чужденците ?

Защото пешеходците са незрящи бе абдал !

Една проверка от НАП на келеша и семейството от къде са парите за мерцедеса ще има добър възпитателен ефект върху бъдещия икономист.

От нас, защото ходим и им пълним гушките на тези получовеци и накрая освен, че получаваш нелепо обсулжване и качество на това за което плащаш те и бият. Аз затова отдавна бойкотирам българския туризъм

А вие защо не изисквате касови бележки. В 9 от 10 случая извън София никой не чука на апарата, а по заведенията ти носят текуща бележка. Като ги накарам да ми дадат фискален бон чак тогава пускат апарата, аз търпеливо чакам той да тръгне и още по-търпеливо чакам продавачът да се сети как точно се работи на него. Като сте против укриването на данъци просто не позволявайте да ви азлизат с този номер

А ако имаше казарма този мишок - гордостта на мама и тати, до сега щеше да е сложен на място и щеше да знае че морето не е до колене. След една две сапунки или пък нещо по цветно такива галеници........... !!!!

Ама, разбира се! То е най лесно да набиеш сляпа жена. На бабаитите този се снишава като мишка.

ТОТАЛНОТО ОСКОТЯВАНЕ НА ЕДИН НАРОД!!!!!!! РОБСКИ ДУШИ!!! Чувстват се силни и велики , само тогава,когато малтретират безпомощни хора,деца и животни! А, когато трябва да се борят за свободата на Родината си, се КРИЯТ В МИШИ ДУПКИ!!!

Расте достойна смяна на Митьо Очите!

сега ще каже че е бил дрогиран и нищо не помни..... явно матряла яко джаска... :)

Поредният комплексиран деградант!!! Кой е баща му???

Баща му май е другият цървул, който отваря вратата на шофьора, възмутен че колата без надзор се удари в бордюра. Възмущение за поведението на "младежа" липсваше. Крушата не пада по далеч от дървото. Семейството му се занимавало с "дребен бизнес" по черноморието. Студент е в Икономическия във Варна. Ще има ли ответна реакция от ответната институция, или семестриалната такса е по-важна от имиджа на университета???

Заглавието би трябвало да бъде: "Арестуван е изрод...."

Типично поведение за несебърци, нагли, безкруполни, крадливи и невъзпитани. За тях тези, които не са местни, т.е. от Несебър са само средство за печалба, което задължително трябва да се окраде! Там една кола и вода от половин литър бутилката е 3 лв, яла съм там миш маш с чушки от буркан с оцет, шкембе, в което шкембето е само взетоот фризера и добавено, без да е приготвено както трябва, млякото също само сложено вътре, салата от марули, които не са добре измити и ти хруска пръстта в устата, в Стария град ти правят скандали за какво ли не. Когато намерих едно невзрачно магазинче в Стария град с цени наполовина от увеличените двойно и тройно, и им обясних че не може да са им такива цените на напитките и пр., отговорът беше че това бил магазин за местните и че щом били дошли в Несебър, значи можели да си ги позволят, и че в Слънчев бряг цените били още по-високи... Без коментар! Просто НЕ ХОДЕТЕ В НЕСЕБЪР!

Аз, която съм местна, не стъпвам там през сезона, освен ако не се налага по работа! Случка отпреди 2 години май - мъжът ми, който има отношение към туристическия бизнес, трябва да посрещне гости, слизащи от круизен кораб. Чакаме ги на едно "култово" кафене, поръчваме си кафе и сок, май... Носят ни сметката - 21 лева!;) Мъжът ми се усмихва и казва на ушенцето на келнера - искаш ли сега от тези, дето ще ги посрещна, ни един да не стъпи в кафенето ви? Следва веднага "ресто" на сметката и тя придоби нормален размер;)) Такива са там "любезните домакини" - ден година храни и с балтията от глезените...ако мине!

Несебър, драги зрители, е държава в държавата! Това , разбира се, отдавна е известно на "отговорните институции", но поради несекващия обилен паричен поток, те услужливо си траят! И този случай само потвърждава този факт - "събитието" е от събота, НО едва след излъчването му по разни медии и след като вече се "разчу", "отговорните институции" изимитираха дейност! Поровете се кой е келеша и кой е баща му...

В друйи медии са изтупосали снимка на цървула, който се прави на мъж пред инвалиди и жени, а тук само инициали. "21-годишният Тодор Маринов Николов е младият мъж, който удари брутално възрастна жена, докато помага на слепи хора да пресекат улица в Несебър. Тодор е студент в Икономическия университет във Варна, пише "Флагман".По непотвърдена информация Тодор често бил виждан в подобно агресивно състояние, напомнящо за човек, който не е на себе си. Все още не му е повдигнато обвинение." А, ето малко и от мирогледа на този комплексар: "Колко му трябва на човек за да бъде щастлив? Едно-две питиета, някоя приятелка, малко танци и довечера ако ни върже на казиното"

;-)

Лошото е, че държавата е рай за подобни екземпляри и си ги отглежда безнаказано, даже ги толерира. Вземете му книжката завинаги, дайте му две-три години ефективна присъда и да видим следващият дали ще скочи като животно да напада хора.

Тъкмо може и ефектът от белото да е отшумял

Повече от това няма накъде да пропада "младежа".

Всъщност може още малко. Да убие човек с действията си, но дано преди това някое невъзмутимо дърво на пътя ни избави от него.

На видеото ясно се вижда, че до него в колата седи мъж на около 50 и повече години, който най вероятно е баща му. Дори излиза от колата да види как е синковеца. Значи не го и спира да удари незрящи. При такъв родител какво очаквате да е 21 годишното леке.

Арестуван за 24 часа не е действие, а имитация на действие от страна на МВР. Утре ще има друг случай за коментиране, този ще е избледнял, а наглецът спокойно ще си избива комплексите по други улици на стария град.

Поредното комунистическо лайненце на 21 год с мерцедес, дето тати има 4 хотелчета и сме големата работа! Вчера пак един такъв разчлени гаджето си щото уж му била изневерила! Тоя пък гази слепи и бие жени! Ей тва е панелен бг-стан! Болшевишка клоака тотално съсипана от дс мафията на бившите комуняги и настощи рашистки мутри! Мини копие на раССия дето уж било в ЕС! Де Юре е в ЕС, а де Факто си е азиатска губерния на плешивеца от кремль!

Защо "комунистическо"? да те светна, такива тогава нямаше, а и дори някой да се пръкне, веднага му намираха мястото. Този е чисто демократично отгледан хубостник

...С евро-атлантически манталитет, отгледан и научен в демокрация!

Момчето от дълго време е трупало гнета си от факта, че няма ерекция и не може да води полов живот. Физическия му недъг води до натрупване на отрицателна енергия и остава дълбоки следи в менталното му състояние. Започва да изпитва постоянна омраза от сексуалната си немощ, която ескалира във физическа разправа към околните. Най-вече към тези, които нямат никакво отношение към сексуалната му импотентност.

Работата на журналиста е не да коментира клипчета, а да открие истината. Да отговори на въпросите: - Защо добитъка не е арестуван веднага, а чак след като пуснаха клипа по медиите? Какви са връзките му и има ли такива с политически партии?

ДОКАТО МАЙКАТА И БАЩАТА ПРОДАВАТ СЛАДОЛЕД И ЦАРЕВИЦА И ГОТВЯТ СУПИЧКИ НА ТУРИСТИТЕ, МАМИН КОЛЬО СЕ ПРАВИ НА СТРАШЕН БАБАИТ И ХОДИ ДА ПИЕ КОЛИЧКА С КАФЕНЦЕ В РАВДА !!

Това е потомък на бежанците от Одринска Тракия ! Дошли са тук по Българското Черноморие на готово и на всяко семейство са дали със закон от НС по 6 декара земя , която днес продават на Мутрите за милиони ! Аз и моето семейство и една педя не сме получили земя , нито от Царя , нито от Комунистите !

те за това и турците са ги изгонили от там защото са се държали като бандити и са тормозели останалите хора