17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакво съжаление за афганистанците.Всичката сган в Европа им симпатизира а пък бягали от тях.Бежанците са бизнес за всяка такава измислена държава.Решението всички бежанци от Афганистан да им се откаже убежище и да ги пращат в държавите които подпомагат талибаните.Пакистан,Турция,Катар,Иран,Саудитска Арабия.Хайде стига с тази глупост за политическо убежище че цяла Европа стана за смях и е като селска проститутка.Като няма кой да ги хрантути и откъде да крадът ще се сетят че имат държава която да спасят.Как така 300000 армия,добре въоръжена и обучена и евентуални десет милиона бежанци от които 95 процента млади мъже не могат да спрат 85000 талибана?Колко тъп трябва да си че да се хванеш на тази измама.Всичко е бизнес и интереси.

абе ше реват за американците.... ама късно е либе за китка.... Афганистан е обречена държава.... това е.

Жалко, сьчувствам на жените там! Животът им ще бьде тотален гняс! А тези, които потискат жените по такьв начин и то в името на някакви измислени религиозно ценности, както и тези, които им симпатизират, не са никакви мьже, а жалки комплексари! Общо взето дьржавите по света отидоха в двете крайности. Всичко крайно е грешно и вредно!

Завиждам им, наш Ердо е западен либерал

Подпечатано от Байдън! Добре дошли в Социалистическите Амарикански Щати…. Някак си победи комунизма….

Договора за изтеглянето беше подписан от Тръмп, без да има клауза за талибаните да се договорят с правителството на Афганистан или да бъде включено правителсвото в преговорите... :))) Или не мислиш, че некадърния договор има нещо общо със сегашната ситуация?

Байдън изпълни договор подписан от Тръмп. Изтеглянето от Афганистан беше заложено в политиката на администрацията на Тръмп, а Байдън изпълни този план.