На пленума на БСП: Крум Зарков поиска конгрес за смяна на Корнелия Нинова

Ако се явим на още едни избори със същия ръководител, това ще бъде катастрофа, каза социалистът пред Националния съвет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До закриването на партията , останаха само едни избори.

Крум Зарков се появи на Политическата сцена, като водеща кандидатура на БСП и Коалиция на Парламентарни избори в Русе. ЛИЧНА ПРЕПОРЪКА на Корнелия Нинова. От тези времена е и Депутат. Спомням си, че това предизвика Недоволство в редовите социалисти в града. Неизвестен и НЕ е Русенец. Мненията бяха - Чист Парашутист.

Корнелия Нинова и Иван Костов ръка за ръка от почти 25 години. Сега ръката е на Христо Иванов , но Костов е фундаментът, все още.

Това е видната социалистка и внучка на ген. Кацамунски от ДС - Кумка Заукова. Тя е много борбена и сега плюе, щото някой нещо и е обещал. Само да внимава с майкмунската шарка, че бая нейни колежки изгоряха

айде пак… поредния Георги Гергов..

Соросоидите, които създадох ДБ и ПП ще Се опитат да превземат БСП и ГЕРБ отвътре Дж@ндьрите са силни.

Тази курнела крушата се налапа покрай воените сделки та вече не ходи а се търкаля.Време е да си ходи.

този Крум Гъзарков вместо да си търси нова партия хранилка, се е загрижил за съдбата на умрелото БСП.

Какъв резерв имат БСП за избори не ми е ясно. Той генерал Янев с новата си партия ще отхапе още едно парче гласоподаватели на БСП. Празни комунистически манипулации.

Наивник! Особено когато глутницата край Нинова захапа плячка,власт и възможност за далавери.

комсомолския цървул от 80-те години. Аре, бегай да чукаш камъни в кариерите бе, грухляч!

Аз предлагам закриване на партията и съдебен процес като Нюрнбергския

Дааа, нищо ново под слънцето... Внука на бездарния и алкохолизиран ДС Генерал Леонид Кацамунски ще "оглави" БСП. Не случайно майка му- бездарната репортерка Ани Заркова беше първа при мутрите като "разследваща журналистка". Беше толкова разследваща, колкото беше и журналистка. Булгаристанска комунистическа идилия.

Най обичам пик ловци като този, дето първият му работен ден е в парламента и никога нищо не е работил да ми повдига тон на тема данъци и да ми дава за пример европейските държави. Ами крумченце миличък, като започнеш да работиш като европеец тогава искай европейски заплати. В държавата отдавна се отся плявата именно чрез заплащането, който работи и учи има, който го мързи става шофьор, пазач или продавачка в Кауфланд... Вдигнат ли данъците ще останат 2 милиона пенсионери, един милион държавни пиявици и един милион чакащи на помощи. Защо круме не кажеш как ще борите 70% сива икономика, защото не може до там да мислиш, най лесно е да вдигаш данъците, ама знаеме всички какво става всеки път комунисти като управляват. Курнелия направи нечуваното и желаното от всички, да ви заличи за свие три години, така че кручо търси си работа и се надявай на държавни помощи

БСП лицемерно експлоатира носталгията на възрастните по миналото в своя полза . Но те "отминаха във времето".... Младите......за тях "изкушенията"са много...не е ,а и няма да бъде, провалилата се БСП...!!!!!!!! Много хора излъга и разочарова "това БСП"...!!!!!

Нинова го обучи и го вкара в партията, той сега и с иссра на главата.

Много трол,много нещо...И явно Нинова пречи .Крумчо е едно хюмненце ,на което човек не може да има вяра .А,за това,че сме продавали оръжие -абе шматароци ,разбира се че ще продаваме , сега ни се е паднало... Нови работни места , приходи в бюджета ,живване на икономиката на подбалканските градчета...ей Богу ,тази тема даже не трябва да се коментира, да не урочасаме работата . Нинова беше най-прагматичния човек в това правителство.

Млад кариерист Зарков се мисли за големец като дядото Благоев

Чрез Зарков старите муцуни в БСП, които бяха изчистени с толкова много услия през последните години, се опитват да се върнат в играта. Чудя му се как млад човек като него им се връзва на глупостите. Да не говорим, че точно Нинова му даде път в политиката.

Време е Зарков и компания да си подават оставките и да се захванат с истинска работа да видим може ли да си изкарват хляба!

БСП уж се борят против соросоидите и джендърите а искат Крумчо да тропосат за шеф. Не че нямат опит с джендъри де...Станишев, Лилов, Вагинин, Янаки Стоилов....

Със Зарков БСП 1 процент.

Кур Зарков, освен да си показва пишката на публични места, за нищо друго не става, просто БСП.

По-редовен от Нинова.Ако той ръководи партията може да се завъртят и по-млади хора,че сега средната възраст на членуващите е 65+.

Сега ако подкрепите ново правителство на Кирил Петков съвсем ще изчезнете затова вземете мерки повече за да не поддържате тази продажна партия на българската история и език И това е най-слабото правителство на България от 30 години насам и вие сте вътре в управленческата система на това скапано правителство ако подкрепите Петков БСП изчезва

Не се интересувам от вашата партия,но ти дам по себе си ,си катастрофа.

Дами и господа комуне оставка не дава той дупе и свирки прави но власт не дава

Крумчо няма смисъл да сменяте Ниночка щото след нея такава партия като Бсп няма да има

Зарков и майка му вън от БСП

Корнелия е най подходящия председател на БСП. Тя ми се струва ,че е по принципна от другите ти колеги.

Кои сте вие че давате мнение бе буклуци. Едно левче дали ли сте за Партията! След победата гербаджиите от тези наши сайтове просто трябва да ги накараме да работят. Тежка и изнурителна работа в полза на нашата Родина.

В Парламента на най-бедната по доходи на населението страна в ЕС, отново влиза само една що-годе лява партия. Явно още трябва да се затегне колана и да се остърже яко българина, за да отиде да гласува. Като цяло в нея - БСП, отдавна са зарязали първичното, което е защита на правата работниците и т.н. Синдикатите и те са същия дол дренки, дори "играят" заедно с правителствата от години, а не защитават работниците, както би следвало да е. Затова е най-добре БСП да се саморазпусне, като тия, които не са на мнението на изредените, нека си създадат нова БРСДП / заедно с лица извън ръководството на днешните профсъюзи, но били техни членове, които също да се разпуснат/. А и дори без "Р"-то да е, то все пак да е едно своеобразно завръщане към партията основана от Благоев преди близо 130 години. Така наречените "десни", "центристи" и т.н. са само бледо копие на това, което самите те обещават. А народа - той винаги го отнася, обира калая и тегли яко. Вижда се, че така или иначе избори ще има есента. А на тях БСП ще се бори да прескочи 4 %, необходими за влизане в новото НС. Това предвид факта, че БСП като партия / и ръководство/ се самозастреля като в името на това да е във властта направи така, че хората от електората й да се чувстват като олигофрени и овце, тръгнали на сляпо след обявилия се за водач /лидер/ ! Защото последния месец, след като застана на едно мнение с идеологическите си противници от ДБ, ПП, направи така, че БСП изтърва шанса си драпайки за заводи и фабрики /т.е. за власт/ в навечерието на 8-ми Септември / гласуването срещу кабинета "Петков"/ , и в следващите месеци ако не махне Нинова, която предаде най-важното - идеологията на партията си, като се прегърна с ДБ и ПП, проводници на троцкизъм и неомарксизъм ... ще се бори да мине 4 % !

Да! Така е БСП стана клиентска партия уж в ляво. Но нищо не предлага за работника и безработния. Нищо. По време на соца, работникът получаваше повече, отколкото администрацията, а сега е обратното. Здравеопазването става лукс. И нищо. Оставка , на всички, защото цялото ръководство използват Партията за лична изгода. Прави впечатление, че на ръководни длъжности в БСП все по-често се срещат родственици от ръководството на БКП. Може и да не са толкова лоши, но се набива на очи

БСП са прости и алчни. Скоро Радев ще ги изкара от парламента, а те още Корни немогат да сменят.

Киро и Корнелия се влюбиха в управлението. Това е допинг.

не беше вота на недоверие за икономика и защо нинова не си подава оставката

Комуниска оставка не дава!

Лумпените нямат мнение!!!! Че и са неграмотни.....

А бе с Курм и без Курм, и с Курни и без Курни, БСП са пътници. Барабар с Мунчо, че той и от тях по-вреден за България. А и Гешев го чака!

А кой е полезен за България: Кирчо, Кокорчо, Ристу пирата/ на дистанционно от Козяк 16/, Карадайъ/ който не знае коя му е родината/, Банкянската тиква????? Този президент е най-свестният от Желю Жабата насам, впрочем хората то показаха с гласуването, само на соросоидната гмеж не и харесва....естествено!

Ха, че от соросоида Мунчо Херомустафов по-голям соросоид има ли бе? Че нали той ни ги тури ‘сичките тия Кирчо, Кокорчо, Ристу пирата / на дистанционно от Козяк 16/ и пр. джендъри, чалги и комундета с Мъдуровската машинна измама! А за Простото дори наруши Конституцията, клетвопрестъпникът, че така му нареди шефката Мустафа Ханъм, да осере България!

Бсп отива при Сдс .

И тоя ще го изключат от партията като говори против Курнелия

злият дух на македонизма е и тук и в БКП и в БСП!: ....Пред заседание на XVII Обикновено Народно събрание на 16 декември 1917 г. прави остро политическо изказване, съдържащо твърдението, че не е българин, а македонски славянин, което редица автори тълкуват по-късно като форма на македонизъм.....

14 юни 2020: Благоев е преди всичко българин от село Загоричани, Костурско. Той си запазва много силно националното самосъзнание. Слава Богу той не доживея решенията на Изпълкома на Коминтерна за създаването на македонска нация. Той нямаше да приеме да го направят някакъв друг освен българин. Би трябвало да се подхожда към неговата теоретична и политическа дейност с повече исторически смисъл. 4 март 2022: Навремето имаше идеологическа коректност, сега има политическа коректност. Ние повтаряме това, което каже новият голям брат…Русия разгромява Османска империя. Но забележете кои спасяват Османската империя и кои отлагат нашето освобождение: Великобритания, Франция, Австро-Унгария и Сардиния, сегашната Италия – сегашните съюзници от НАТО. Аз сега ще го кажа направо – те пречат на българската свобода, а не Русия, която дава жертви. Понякога съм възмутен, дори съм отвратен от тази атмосфера, която блика, и то особено от бивши съветски възпитаници.

кво да очакваш от академик и от официланата наука освен лъжи и глупости. македонците не са били не са и никога няма да бъдат българи... ама кой да го признае официално? ами никой! всикичките "официали" са западни агенти и зомбита и лъжат та се късат!

Бил е русофоб; да не мислите, че след като са го прогонили от Русия е станал отявлен русофил?

И двамата са пълни помиари .

Не съм политик, още по малко пък БСП-ар но сравнението Крумчо-Корнелия е катастрофално в полза на Корнелия. Крумчо като знае какво знаме и как да го развее да каже-нали е в колективното ръководство. Колегите ще го оценят и ще го напраят "Първи". Само че с лозунги на стари к.....и не се вярва. Лъже се народът по "новите" спасители-Бойко, Царя, Кирчо, Славчо, добре поне че бързо им вижда кирливите гащи. Та Крумчо опери си първо гащите, че то мерак, мерак ама намирисва.

и Борисов и Нинова и много други явни "комунисти" и "социлаисти" си бяха, са и ще бъдат маскирани капиталити и евро-агенти и зомбита. затова и социалистическата и комунистическата идея нямат здрава почва у нас са култ към македонизма и култ към задпадния агент Благоев.

Шефката Урсула обсъжда бъдещето на света сега в Бавария. Обсъждат инфлацията, цените на горивата, заплатите, безработицата........ А DIR.RU не намират за нужно и един ред да пишат за най-важното събитие за деня ...... вероятно е защото не могат да препишат от някой руски сайт.......

що не вземете да разпуснете седянката или поне не закачайте Курнелата, тя свърши добра работа

не пишете минуси тук, ами бягайте да гоните злите духове на Позитано, че иначе хич ви няма. Може и пушките да хващате, я що мандри има.

БСП се е запътила към дъното! Там няма социалисти отдавна, Иван Костов направи гениален ход с селянката от Крушовица! Занулени сте!

храни куче да те лае

Нинова ще подаде оставка само ,когато БСП падне под 4% на избори !!! И да има конгрес на БСП,пак ще гласуват за нея , защото всички / с изключение на 4-5 / са нейни верни хора !!!

и после ще я оттегли или конгресът има няма да я "констатира". Курнела ще дръпне шалтера на БСП-ито

комунизма във вида наложен в измислената ни държаващиа беше поредната шашма и заблуда дошла от запада, от европата и затова на 10-011-1989 почти никой не го защити и той изчезна като дим през папски комин. а "големите" комунисти баха западни агенти и зомбита! Живков си беше 100% американски агент и затова ни се подигра и с 1300-годишнината, най-явната и най-голма обида за туземците равна на национална катастрофа!

зарчето...

се заръфаха,май?!

Нинова няма да отстъпи БСП на никого. Пожизнен ръководител ще бъде като Брежнев, Сталин и пр.

Ами да бъде, БСП приключи, така или иначе.