17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАПАДНАХА? АТАКА? От кога протест и задаване на въпроси се считат за нападение и атака? Хората са искали да знаят има ли разрешение от МЗ за тези ваксини или каквото е в спринцовките. А щом пунктът бързо се е изнесъл е явно доказателство, че всичко това е незаконно. Имало е полиция, защо не са арестували на място "нападателите" ? А ?

Абе какви са тия Варненци бе ? Какви документи, какви сертификати бе, вие луди ли сте ? Най-старото злато - 5000 години . Тия по 5000 години ли искат да ми живеят? Да, разрешено е, но само за ваксинираните и само ако са с маски ! Всички анти-ваксъри, "доброволно" да станат ваксъри, иначе прокуратурата (SS) да се самосезира !

Аз съм ваксърче, обичам боцкане. С игли големи. Ваксърче да се наричам първа радост е за мене.

Обиждаш хора, които не познаваш. Издаваш сексуалните си предпочитания /не ви ли стига да ходите на прайда/. Обиждаш поета, като се гавриш със стиховете му. Но явно това ти е нивото.

Факта че има толкова безумни коментари не се дължи на това че хората са тъпи а на това че на мислещите не им се разрешава да коментират, например на мен от компютъра ми позволява да коментирам в лайфстайл статии, но не и по наболели обществено-политически въпроси

хората не искат да се ваксинират, на някои просто им ОМРЪЗНА това нечувано досега насилие. Има отделни ,които се ваксинират от страх. Ваксинацията е принудителна,обвързана с уволнявки и пр. За жалост няма нито една партия да отнесе въпроса до съда. И тука,и в чужбина. Видно е ,че това е световна акция на.........

Кой те кара да се ваксинираш?

Тези антиваксъри трябва да ги хване до един полицията на Рашков, а не да ми въздиша по ония бити емигрантски лигльовци. И после да ги осъдят на ваксиниране без възможност за избор а с ваксини на които им изтича скоро гаранционния срок! Тогава ще се почувствам че живея в справедлива правова държава.

Държавата е на автопилот де го бат Боико

Ама правилно Министерството на здравеопазването е осъдило атаката срещу ваксинационен пункт. Че утре тези нахалници може и в министерството да отидат и да попитат за документи на въпросната ваксина. А може и да попитат като е толкова безопасна ваксината, защо, аджеба, нашето родно МЗ не вземе и без прецедент да удовлетворява всички претенции на евентуално осакатени или близки на умрели след ваксиниране.

Че и всички претенции... Не е ли редно само основателните да се удовлетворяват? Или май няма такива много много?

Какви документи очакваш да получиш за въпросните ваксини? Ваксините са одобрени за ползване на територията на ЕС от ЕК. Това автоматично ги прави одобрени за ползване на територията и на България. България може да забрани използването им на територията си - на всички или на част от ваксините, но не и трябват допълнителни документи за одобрение. Малко трябва да попрочетеш, за да не се излагаш. Но обикновенно такива като теб четат фейсбук.

Вижте хора аз съм с ТЕЛК сложил съм две ваксини на Пфаизер и съм готов да си сложа трета, при всяко слагане два дена съм имал доскомфорт, вторият път е с лека температура. не съм умрял и не съм станал мутант. След мен и майка ми си сложи тази ваксина и тя не се чувстваше по два дена много добре след слагането. Искате да сте като другите по-развити народи, но не искате да платите цената и все ви влече към ганьовското. Незнам защо си мислите че някой ви нарушва правата кат ви предлага защита за здравето ви и че имате право да ме плюето и дишате в лицето на публични места, а в магазина да не спазвате дистанция нито пред мен нито зад мен. Вие не искате да сте свободни, а да сте безотговорни и в това е проблема.

Платен трол си!!! След “Ганьо” и след “да платите цената” шшшшшшш ало , нали е за наше добро ?!?! Каква цена ,Ма???

Аре бе трол вземи се скрий в дупката си.

10% от децата всъщност са заченати от други мъже, а не от тези, които им се водят бащи по документи. Само майката е 100% сигурна.

Преди - мутрите си имат държава сега - антиваксърите си имат държава. България - единствената държава в света, където антивъксърството победи. България - ковид-гетото на Европа. Бъл-га-ри! Ю-на-ци!

Платен си !!!!

"Овцете се страхуват от вълка с който овчарят ги плаши, но накрая те умират под ножа му" - Лафонтен "1. съм запознат с ползите от ваксината срещу COVID-19 …………………………… (вписва се търговското име на ваксината), рисковете от заболяването и неговите усложнения; показанията, начина на приложение, противопоказанията, взаимодействието с други лекарствени продукти и очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт" Явно мъзъкът ти е или като на 3 месечно бебе или като на 95 год. старец. Много ваксатролове или само копи пейст четох надолу и затова да си кажа мнението и аз. 1: В тази хартийка дето трябва да я рязпишеш за доброволно съгласие не са описани нито противопоказанията, нито на кои люде е препоръчително да НЕ се поставя, нито взаимодействия с каквото и да било, нито какви са нежеланите реакции, изобщо това е само една хартийка на която да си сложиш отказа от компенсиране за каквото и да било в бъдеще време. А това е защото НИКОЙ не знае какви са ефектите и дефектите на т.н. "ВАКСИНА". 2: Никой от производителите не е описал какво е съдържанието на този толкова възхваляван продукт. Освен това те самите си причнаха с половин уста че и ваксинирани пак се пренася "заразата" и пак се боледува "ама по-леко и не се умирало" 3: Никъде по сТъкмистиките не се споменава колко са новозаразените и починалите ВАКСАнирани, с колко игли са и кога са им направени интервенциите. Освен това май УДОБНО забравяте, че в началото на така наречената "ПАНДЕМИЯ"-ПЛАНдемия са забранени и аутопсиите и медиците не могат да кажат от какво е починал пациента само защото в началото му е "пришита" диагнозата "КОВИД"!!! Мой близък си отиде в запечатан ковчег! 4: Производителите са освободени от отговорността за каквито и да било странични ефекти както това е валидно и зо повечето подобни техни продукти /не искам да кажа всичките им/. 5: Няма никъде в света снимка и каквото и да било доказателство за действителното съществуване на този "страшен и смъртоносен вирус" въпреки че беше обявена награда от или 100 000 или 1 000 000 долара за този който го покаже и докаже! За тези пет точки нямаш мозък и затова е излишно да спорим повече. Само за допълнение - това което става в момента е чисто и просто фашизъм и потъпкване на всякакви права и свободи на хората по цял свят. Това не е пожар, наводнение, или ураганен вятър че да трябва да се пазим така и да се делим на ваксинирани и неваксинирани защото едните били много опасни за другите ама как точно никой не казва. Освен това и за двете страни забраните са еднакви! Единственото нещо което се постига е настройването ни един срещу друг и изпълнението на пъкленият им план без да го усетим защото сме ангажирани с репчене, обиди, отричане на истината когато не ни е изгодна. Хайде сега след тези факти да броим и минусите на троловете !! Сполай ви и успех в самоунижението! И запомнете това което е казал Лафонтен от първият ред!!

Вие по рождение ли сте тъп или това се случи впоследствие? Глупости на слабоумни хора, които не си правят дори и труда да прочетат листовката на продукта, не мисля да коментирам!

Ваксините идват в "bulk" опаковки. С тях има листовка - има я и в интернет. Тъй като няма с всяко отделно флаконче листовка, а и никой няма да те чака да я четеш на място (ако я имаше) се има впредвид, че си се информирал. Затова се нарича "информирано съгласие". Ако не си се информирал си е за твоя сметка. Може да идеш при личния си лекар, да се посъветваш с него. Може вместо да пишеш глупости в дир-а да се информираш.. Много неща може. Само акъл трябва. А ти нямаш! Производителите носят единствено отговорност за това, че във флакончето има каквото пише на етикета и че са описали страничните ефекти. Както със всяко едно лекарсвто в аптеката. Ако не вярваш - купи си кутийка аспирин и цитирай къде там производителят поема отговорност за странични ефекти или за настъпила смърт. Да, от аспирин може да се умре, ако имаш определени заболявания. Ето снимка на коронавируса (отпреди година и половина): https://www.dnevnik.bg/photos/snimkanadenia/2020/01/24/4020521snimkanadeniakitaipokazakakizglejdanoviiat/ Като цяло си написал доста глупости!

дайде да го видим това разрешително, може и номерче и да се приключва темата.

само кажете кое точно разрешително ви интересува :)

нагледен урок по манипулация от дир - това е статията

Тия какво са си настанили сергиите с мухоморките пред входовете на парковете и моловете? Едно време през средновековието така католически свещеници са си продавали индулгенциите за изкупване на грехове по пазарите и стъгдите. Мирише на сатанизъм.

какво нападение, вярно ли, че няма разрешително? ето например листовката на парацетамакс - веднага излиза разрешително и номерче с печат и т.н.

Този Парацетамакс се одобрява от ИАЛ. Ваксините и други лекартва са одобрени по централизирана процедура на ЕС. Разрешителното може да намерите в ЕМА. Освен това, това което сте прегледали във Фрамар, е одобрението на листовката, а не самата листовка. Затова отгоре ги има печатите и номера. В листовката се посочва притежателя на разрешителното.

Един медик се учил десет години за да получи знанието и правоспобността да прилага ваксини за да бъде спиран на хора със средно или никакво образование четящи и спамещи фалшиви новини интернет, за простотията трябва да има граница и лечението вече съм го казал какво е по долу.

Къде точно е простотията в това да задаваш въпроси и да изискваш документ за законност?

Това е самоуправство по накзателният кодекс - това е простотията, сезираш органите ако имаш съмнение и те извършват проверка ако има основания. Един лекар не е длъжен да ти дава обяснение как и защо си упражнява професията защото е правоспособен да я изпълнява и може да извика полиция че му пречиш и жалко че не са го направили.

Естествено, че е длъжен. Как ще разбереш най-добре всичко, което те интересува, ако не от най-прекия участник - този, който ще те боде? По закон ЗДОИ "Задължени да предоставят информация на гражданите са и публичноправните субекти, както и всички лица, получаващи финансиране от държавния бюджет.."

Имаш право да получиш такава информация за себе си, но не и да пречиш на лекаря да си върши работа. Тази информация се дава на първо място от личният лекар.

Айде вие като знаете, кажете ми кой е този документ който искате, и ще ви кажа как да го получите. Само ми кажете какъв документ искате!

Да бе, учил 10 години, за да поставя мускулни инжекции.

Ще гонят сърдитите чичковци антиваксери. Голям кеф!!!

Аз затова говоря трябва бой от полицията и глоби за такива нагли простаци с пренциите да са антиваксъри. Второ ограничаване на движението и свободите за такива и задължителна ваксинация. Ако проблема с Ковид не се реши максимално бързо другите проблеми само ще се наслггват към него, в момента идва зима, а поскъпването по магазините се дължи главно на кризата с вируса, защото вируса много тежко удря аикономиката.

Милиционерът дреме у много хора.

Просто антикасърството не е част демокрацията, вие дори не заето какво означава думата "демокрация" и задълженията (!) които произтичат от нея. Аз искам да сме като по-развитете европейски страни и демокрации където ваксинацитя се извършва с пълна сила и най-важното - бият и глобяват простаците.

Вие явно не познавате „Чл. 29. (2)" от Конституцията на Република България. Нямаше да говорите такива глупости. Оставете го този милиционер да си спи!

И къде е експеримента, предлага ви се най-скъпото и съвремено средство за лечение до което е достигнала науката. Право наживот е пред другите права, но вие мислите само за себе си и в това е проблема. Никой не ви е сложил в концлафер където лекар като др. Менгеле да екпериментира с Вас.

ли страните с висок индекс на човешко развитие имат и висок процент ваксинирани?

Чети "Фермата на животните" на Оруел, ще разбереш защо във фермата са най-високоразвитите овце.

Овцете вместо ваксини използват лекарство за овце.

Започвам граждански арести.Като Волен Сидеров.

аз сам ще стана антиваксър

умряла държава

Теа сектаджии ме ядосаа и я че се ваксинирам!

Тези,ако си не получат заслуженото,поне 3 денонощия арест,утре всеки ,който му щурне ще тръгне да затваря пунктове за ваксинация.

Какво им дреме на антиваксърите, че някой друг искал да се ваксинира? Нали той ще мре?

В Бългрия си има закон за достъпа до обществена информация. Има си ред как се получава информация по този закон. НЕ може група самозванци да възпрепятства рботат на лекари или други служители, изпълняващи професионалните си задължения, като изискват от тях нещо, което те не са длъжни да притежават по време на работа. Ако са имали съмнения относно легитимността на извършваната дейност, могат да сезират полицията или прокуратурата, но не могат да смущават дейността на работещите екипи. Явно и полицаите, които са били повикани, са били доста некомпетентни и са позволили да бъде спряна работата на ваксинационния център. За този непрофесионализъм е редно да им бъде потърсена отговорност! Това е най-малкото хулиганска проява от страна на "групата граждани" и следва да получат адекватно наказание.

бъркаш бг с америка

Ганьо иска безплатно да го лекуват, но когато стъпи в болница, започва да псува и налита на бой на лекарите. Ми що не си мрете сами, щом не искате здравеопазване?

Антиваксърски боклуци, Сър!

Тези ваксинационни пунктове, нацвъкани тук и там, най често до найкой клозет, отговарят ли на някакви санитарно-хигиенни норми. Или и те като ваксините - правени НАКОЛЕНЦЕ - важното е да са повече, няма значение здравето и живота на хората!

Нали поръчката за пункта е от високо!! Ако нападнат някоя баба за 5 лева няма да си мръднат здниците....

Антиваксарите на Сатурн !

Ceайде пак:липса на държавност и беззаконие.идете и свършете същото в Германия или Франция та да видите какво ще ви се случи.Еле пък в САЩ а пази боже в Русия.Какъв кютек ще изядете.

Какъв? Ти май нещо а? Я извади двата пръста от контакта..

Във Франция им разказаха играта онези с жълтите желетки. Иначе съм против такъв тип самоуправство. Човек трябва да прави самостоятелен избор, който иска да ходи да се боде, който не иска да не ходи.

Прекарах лятото в България.Всяка година си седя по 2 месеца.Тази година ми направи впечатление че много коли минават на червено.Непрекъснато.2019 и 2020 не беше така.Минах под моста на Декатлон в София.Отдолу на сянка че горе беше 35 градуса седяха много полицейски коли.лафеха си,не беше нито обяд нищо.Очевидно е липсата на контрол тази година.А пък колко хора не спират на знак стоп не е истина...Живи полицаи на кръстовище не видях освен на някакъв протест пред мин съвет.Е това е.

Това, което разправяш, интересува ли някого? Напиши книга за да си задоволиш емигрантските виждания.

Във връзка със статията:някои олицаи си чешат бъдете а Рашков се занимава с глупости вместо с опазване на реда в държавата.А ти защо не критикуваш Рашков?а?

Полицията защо не им е снела самоличността!, А сега ще ги търси по описание и видеокамери.

Полицията е била на място! Явно документацията е куцала и униформените са действали по протокол! Понеделник бюрократите са се задействали и усещат, че трябва да изкарат гражданите виновни, иначе съвсем закъсват с плана за ваксинациите! Браво на варненци, това е един от начините за противопоставяне на ваксинационната диктатура! А по желание, който иска нека се ваксинира, проблема е негов.

Информацията била куцала. Мозъчната ви дейност ви куца на вас. Медиците просто са отказали да работят и са се прибрали. Задайте въпроса защо при очевидно нарушаване на закона и нарушаване на обществения ред полицията не се е задействала?

Отказали са, защото явно не са могли да отговорят на въпроси и са нямали документ за законност.

В листовката на ваксината има данни кой е притежалел на разрешителното. То не се издава на МЗ, а на производителя и локлания му представител - за България мисля че беше Бионтек България или нещо такова, има го в листовката. Те искат документ за освобождаване на партидата. Той най-вероятно е налиен в ИАЛ. Може да бъде изискан по надлежен ред, но това не е отговорност на лекарите. Отидете в една аптека, купете си Аспирин и искайте от аптеката да ви даде информация за партидата. Ако не ви я даде - затваряйте аптеката. А те няма как да ви я дадат, защото не е в техните проавомощия. Като цяло PR акция на накомпетентен адвокат. Трябва да го съдят и за масово разпространение на невярна и подвеждаща информация. От листовката на Commirnaty. --------------------------------------------------------- Притежател на разрешението за употреба BioNTech Manufacturing GmbH An der Goldgrube 12 55131 Mainz Германия Име и адрес на производителите, отговорни за освобождаване на партидите BioNTech Manufacturing GmbH Kupferbergterrasse 17 - 19 55116 Mainz Германия Pfizer Manufacturing Belgium NV Rijksweg 12 2870 Puurs Белгия

тогава що са се уплашили и не са им дали тази информация?

Защото трябва да я изискат от ИАЛ, а не от лекарите, от РЗИ, аптека или от друг орган или участник в процеса. Всички упоменати не са страна в казуса, защото не е в тяхната компетенция и правомощия. Ваксината се одобрява по централизирана европейска процедура, т.е. от ЕМА. Не се укрива партида, напротив, тя се отбелязва в картончето издавано при ваксинация. Друго нещо да не е ясно? Подозирам че ще питате за информираното съгласие - не то не освобождава от отговорност, може да си я търсите по съдебен път, аккто за всяко друго нещо регламентирано със закон.

Бай Петко, така е за лекарствата! Ама от къде знаеш, че тази "ваксина" е лекарство? Защо никой не желае да вземе отговорност за негативни последствия от "ваксините", а само като папагали повтарят, че са безопасни без надлежни документи?Бъди здрав, ваксиниран или не, но аз в такъв пункт за "ваксиниране" няма да стъпя дори да обявят томбола с печалба ферари!

Не е по-различно от всяко едно лекарство. Притежателят на раазрешителното за употреба BioNTech Manufacturing GmbH не е освободен от отговорност. Подписвате, че сте запознат с ползите и вредите от продукта, описани също в листовката. Ето това е информираното съгласие - да го прочетете. Винаги може да заведете дело за нанесени щети - това информирано съгласие потвърждава, че са ви информирали и ако намерите противоречие сте в правото си да заведете дело за да докажете правотата си. Има дори и спечелени дела. 1. съм запознат с ползите от ваксината срещу COVID-19 …………………………… (вписва се търговското име на ваксината), рисковете от заболяването и неговите усложнения; показанията, начина на приложение, противопоказанията, взаимодействието с други лекарствени продукти и очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт; 2. уведомен съм, че при възникване на нежелани реакции след ваксинация следва да съобщя за появата им по всяко време на медицински специалисти или на Изпълнителната агенция по лекарствата чрез попълване на електронен формуляр за съобщаване на нежелани лекарствени реакции от немедицински лица, достъпен на следния линк: https://www.bda.bg/bg/формуляр-за-съобщаване-на-нежелани-лекарствени-реакции-от-немедицински-лица. 3.съм съгласен да ми бъде/да бъде (ненужното се зачертава) приложена ваксина срещу COVID-19 ………… (вписва се търговското име на ваксината).

Някакви хора ги бодат с нещо, без да могат едно листче да покажат какво бодат, а седнали ваксърите да се вайкат за съдържанието на кренвиршитите. Не сте прости виеее, гениални сте направо

Ти и във въздуха не знаеш кво има, ама го дишаш, нали? Не ти влиза в работата да разбираш от технологии за създаване тестване и прилагане на ваксини. Има си умни хора за това. Ти си монтирай климатиците.

И после... - къде ти сложиха ваксината - ми там в една палатка, а кой ти я сложи - ами едни хора там, а ти как разбра, че е ваксина изобщо - ми една жена така каза!!!

Това изобщо не е така. Искате или не искате ви издават едино картонче, в което е записан номера на партидата. Нямате представа защото не сте ходили. Което не ви пречи да пишете глупости естествено. Отделно прочетете какво има в информираното съгласие. То не освобождава никого от отговорност, подписвате, че сте били запознат/та с ползите и вредите и че ще съобщите ако има забелязани странични ефекти в/у вас. Претенции винаги може да имате по съдебен път. Общо взето засега никого не са осъдили за масово разпространение на невярна и подвеждаща информация, затова и се прекалява с глупостите.

Е защо така бе джанъм се иска това "подпишче"? Ами ти пак може да информираш някой, и той човешки да ти каже че е информиран. Подписа има юридическа стойност, и утре ако кажеш че не си знаел, хей ти го подписа че си го знаел. Иначе казано, като си се разписал, никой друг не ти е виновен. Ти май дори не знаеш че всеки медицински експеримент се извършва срещу подпис на участниците в него.

Ако сте строител или общ работник, какъвто подозирм че сте, имате ежедневен инструктаж за трудова безопасност. Подписвате се , че сте запознат с това, че трябва да носите каска - примерно. Ако не носите - никой не ви е виновен. От друга страна, ако нещо падне на главата ви - това не освобождава фирмата която ве е наела от отговорност. Дали се изразих достатъчно ПРОСТО за го разберее.

Вече от доста време се говори в Америка, че ваксърите са отчаяни, че неваксинираните не се подават на провокации, за да имат ваксърите повод да ги вкарат в лагери.

Дано.

Неваксинираните са масово от вярващите християни. Гонения на "антиваксъри" са де факто гонения на християни, които вярват и уповават на Бога. Нищо ново под слънцето.

Нищо ново под слънцето което според християнството се върти около земята. Чакаме да скочиш под някоя кола и да възкръснеш според християнството. Съгласни сме и да разделиш червено море.

Ей, вие новите демократи с диктаторски похвати, отвращавате ме!

Какъв лагер бре - направо екарисажа че да има храна за добитъка. Който разбрал майтапа, разбрал.

Говори се и че си бил много умственно изостанал? Дали е вярно?

Що не го пробват това нещо в някоя друга държава? От тия дето ги даваме за пример за законност здравеопазване и така нататък? Щото там не само че няма да затворят пункта Ами на секундата ще ги арестуват и ще ги осъдят. Няма да го забравя на по-предишните избори даваха в Англия една избирателна секция дето затвори А пък имаше още хора. Крясъци и скандали викове обиди заплахи..... Докато дойдоха двама дебели английски полицаи и изведнъж готовите за саморазправа смелчаци станаха по-тихи от тревата и започнаха съвсем тихичко и културно да се обясняват с полицаите. По същия начин и с разните протести в подкрепа на протестите в България. Как пък не посмяха поне едно кръстовище да затворят? Или да излязат да протестират без разрешително? Ама тука щото е в България и си правим каквото си искаме. Пък после искаме законност, искаме да се спазват правилата да бъдат осъдени престъпниците а не съда ги пуска. Ами като го искате-ето тези трябваше да са арестувани и да бъдат осъдени за нарушаване на обществения ред. Защото са направили точно това-без ама без те имали били и така нататък.

За какво? Че задават въпроси и изискват документи за законност?

Отиди в някоя друга държава и се пробвай така да тормозиш медиците от някой от пунктовете за ваксинация. В рамките на 24 часа ще си с присъда.

Що ти не отидеш там без въпроси и доказателтво за законност да те боцкат?

Да твърдиш че е незаконно? И затова имаш правото да нападаш хората? Тия документи които ги искат се намират в министерството на здравеопазването. Ама трябва да пишем простотии трябва да правим циркове нали? Или научили сме се да пишем коментари в интернет ама не сме се научили да търсим информация от съответните институции? И между другото един човек малко по-нагоре ви е дал точно информацията която искате.

И вместо да му отговорят и покажат документи тия, които ще бодат, хората, да търсят информация в коментарите на дир.бг!

Добре де, в крайна сметка този вакс. пункт как се разбира че е легален? Че те може и с хероин да те бодат, щом една разпечатка на разрешение не могат да покажат. Ако пък изобщо няма такова, дириктно всички към пандиза, барабар с предишните. Егати анархията тука - слагаш една бяла манта и почваш да бодеш наред с каквото си искаш.

Ей ,ама сте умни!!!

Да им шибнат по 40 часа труд във инфекциозното с Ковид и ще пропеят друга песен.

Да не питат и да не искат законност, ами на сляпо да подписват ИНФОРМИРАНО съгласие ли искаш?

Личната нема ли а са убиди? Тя толкоз китапа и дикенти със систрата ситуираха зарад тез ваксини, пък тез....

Нема се УБИДИ, щот не знае каква е таз дума

Аз се съмнявам, че "антивеаксъри" са нападнали каквото и да било. Като нищо това са били ваксъри, които търсят свада, за да настройват хората.

Абсолютно! На ваксър маниаците всички им пречат, не че при личната и в дкц-то става за половин час. Я виж как обилно анатемосват.

Тая групичка обаче за ваше съжаление е известна с антиваксър ските си настроения както и с скандалите които прави по моловете и различни други места в София. Щото те не са от Варна е оня там дето го гледате той е софиянец и е отишъл специално за да прави скандали.

Разрешението за ползване се намира в МЗ. Там да го търсят,не във ваксинационния пункт.

И аз ще си опъна една тента и ще ваксинирам тогава и ще им казват да ходят в МЗ да го търсят.

Казва се разрешение за употреба и носителят му е упоменат в листовката. Прочетете я! Има лекарства които се одобряват по централизирана европейска процедура. Тези ваксини са едни от тях. Този адвокат не знае какво иска. Разрешителното за употреба няма как да бъде издадено на МЗ.

Да започнем, че препарата става ваксина след 10г. изследвания средно - в момента това са тестови течности. Така че хората са си били прави да им изискват разрешителни за ВАКСИНИ!!! Второ - миналата година същите тези боклуци, които натискат хората да си бият тестови течности, караха полицайчетата да обикалят морската градина и да глобяват разхождащите се хора там по 3000лв! Така че бесило за всички продажници!

Бай Кольо, що не си гледаш козичките и кокошките, а си тръгнал да коментираш теми, които са прекалено сложни за теб?!

т.е. всеки може да излезе на улицата и да започне да инжектира хора, без документи, разрешителни, прегледи нищо....ако го подгонят- обвинява ги на антиваксъри и се прави на обиден дилър....

Га ши напраят такъф и за обрязване? Чи ного работа иам пу казанити с дицата.

Бря, то по-сложно сладолед и семки са продаваш на улицата! И на проповедниците по улицата им искат разрешителни.

Разрешения от Европейския съюз и разрешения за употреба от министерството на здравеопазването препарат бил без разрешително. Ваксини се слагат вече седем-осем месеца поне, ама видиш ли били без разрешителни. От няколко месеца медицински лица от различни болници слагат ваксини в паркове в молове обаче видиш ли и това било без разрешение. Що бе? Щото няколко смешника така Били казали. Оу забравих-вероятно е трябвало да се иска разрешение специално от тия дето са тормозили хората на ваксинационния пункт и от щатните драскачи на коментари. Или сега започнаха да ви пречат и хората които искат да се ваксинират?

Тц, много приказки за едни разрешителни. Работата не е читава.

Толкова много приказки и такава яростна защита за една групичка дето прави скандали от няколко месеца навсякъде и търси внимание. Определено не ви е чиста работата.

Когато един обикновен човек бъде подлаган на проверка за каквото и да е от институциите, никой нищо не казва, а сега когато се подлага на проверка една институция от хора, които си четат правата и има голям проблем. В случая правилата на самата системата се използват против нея и от там следва да се запитат много хора, какви са реално механизмите, с които малкият човек да си търси правата, когато има проблем, какъвто и да е той.

Къде точно във вашите права пише че имате право да пречите на другите хора? Къде точно във вашите права пише че след като вие не желаете да се ваксинирате трябва да пречите на всички други да се ваксинират? Къде точно във вашите права пише че някой лично на вас е длъжен да ви предоставя документи? Само защото вие така искате? Нещо много ви станаха правата май? Нещо така за отговорности и задължения да сте чували? Какви са тия и на какво основание имат право да изискват каквото и да било?

Нали трябва да подпишеш информирано съгласие за да те набодат? Как ще си информиран, ако не задаваш въпроси и не изискваш документи? Това, че се бавят е проблем на тези, които не знаят отговорите и нямат документите, доказващи законност.

Информирано съгласие моето момче попълваш и когато отидеш да ти направят рентгенова снимка. Формулярът е същия. Освен това тия там не са отишли да се ваксинират а са отишли да пречат на останалите хора които искат да се ваксинират. На какво основание? Нещо със специални имат повече права от другите хора?

Формулярат може да е същия. но информираността не е същата. Рентгеновата снимка не е в изпитателен период до 2023 и производителите на рентгеновите апарати не са освободени от отговорност за проява на странични ефекти. Отделно не ти правят рентгеновата снимка на улицата.

Е един и същ. Като искаш да се информираш има съответните страници на министерството на здравеопазването съответните страници на производителите на ваксини и така нататък. Никой не те е накарал насила да отидеш в тоя пункт или в който и да е пункт и да се ваксинираш. Съответно нямаш абсолютно никакво право да пречиш на останалите хора да се ваксинират.

Да задаваш въпроси е пречене, да изискаш документи за законност е пречене?

Формулярат дори да е един и същ, това, за което се съгласяваш не е едно и също. Затова е нужно да питаш и да изисваш документи преди да вземеш информирано решение. Някъде в тоя формуляр описано ли е, че производителите на "ваксините" са освободени от отговорност от Европейксата агенция по лекарствата, защото са в изпитателен период и имат само разрешение за ползване под условие?

Госпожо, има си отороизирани хора, които имат права да проверяват, изискването на документи не е работа на Сульо и Пульо. Те могат само да подадат оплакване в общината ако изобщо им се обърне внимание и не ги изгонят, че ги занимават с неща, които изобщо не им влизат в интереса. Или да занимават избраника си ако изобщо е в настроение да им слуша глупостите. Вашите права са изчерпани с гласуването ви - вече сте ги делегирали на вашия избраник.

Естествено е, че имаш право да питаш и да изискваш доказателства, защото трябва да удолетвориш изискването, да подпишеш информирано съгласие.

Господине, щом нещо се изисква от вас то значи че на всичките ви съпътстващи въпроси някъде е отговорено. Повече вяра трябва да имате в европейските политики, наука и ръководители и да престанете да задавате тъпи въпроси. Щом ви казват да подпишете информирано съгласие, подписвате и правите каквото ви се казва. Всичко което може да ви хрумне вече е измислено и да се обяснява на всяка човекоединица е солидно трошене на време.

Викате да подписвам информирано съгласие, защото някъде има информация и някъде, някога е отговорено на всичко? Но тогава изисквате от мен подписване на невярна информация, тоест, да подпиша, че съм информиран, когато не съм! Вие искате да въведа в заблуждение държавата!