МТСП няма да налага задължителна ваксинация, 50% имали защита срещу Covid

Към началото на септември общият брой на заразените с натрупване в сферата на социалните услуги е 5006 души, от които заразените потребители са 3425, а персонал- 1581 души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо хора с антитела и клетъчен имунитет(изследва се срещу 200 лв) трябва да се ваксинират?

Нищоправците си пипат дедовия,за тях важни са изборите,за да лопат ,лопат,и пак лопат ,да доизпият кръвчицата народна! За 3 месеца ни съсипаха,гадовете!

Важно съобщение! Всички, ваксинирани с Pfizer и Moderna, да се явят до най-близката 5G клетка, за получаване на ъпдейт за новите версии на вируса. Ваксинираните със Спутник V могат да получат ъпдейта на УКВ 103,4 MHz. Тези с Астра да се пазят от ръжда.

Браво. Същото трябва да се отнася и за лекарите и за учителите, доколкото те са на първа линия с/у заразата и със сигурност са имунизирани с/у вируса. Впрочем, сега е и моментът да се сбъдне мечтата на българина - гърците да почнат да идват, за да работят на не особено престижни позиции у нас. 10 000-те хиляди гръцки неваксинирани медици напр. са компетентно свежо попълнение на вакантните позиции в ковид-отделенията.

10-те хиляди

и по кой закон ще налагат ваксина с нещо недоказано?

Мангърчета, ваксината с графен идва. Скрийте се в мазето!

Да бе 50% , поне 75-80% са или го изкарали или ваксинирани.

ГО ИЗКАРАХА,С ОЧИТЕ СИ ВИДЕХ!

кой ще обещае, че ако се набоцкам с генната терапия няма да развия съсиреци, миокардит, ГБС, парализа на Бел и т.н?

Кой ще ти обещае, че като пипнеш ковида и легнеш в спешното, ще има маркуч за теб? Може и да няма.

Не ме мисли ти мен!

Много хубаво, естествен подбор. Който оцелее. Лошото е, че преболедувалите ги удря в главата (доказано) и по-интелигентните им ваксинирани близки трябва да се грижат за тях.

внушения пак

няма да се ваксинираме с тези генни терапии каквото ще да става, надявам се да е ясно

К'во беше па т'ва бе? Нек'ва нова партия ли е т'ва - МТСП? Нещо като ИБНИ? Или НТД? Или ИТН?

Не знам дали осъзнава на чия страна играе Кацаров, но не е най-лошия. Не казва, че е срещу Ковид мафията , но не ни насилва за принудителна ваксина. Не дай си боже ако се върнат гробарите, на сила ще ни връзват и ваксинират.

Избори идват. Налагането на подобна мярка е равно на политическо самоубийство. А и в края на крайщата, нали други ще мрат....

Ти нали си защитен бе, боклук! Или парички заработваш