17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те първо да получат регистрации на ковид генните биопродукти, пък после да мечтаят за още масови биооръжия

Скрипал2"

Много ме е страх: - от ваксини - от авганистанци - от паяци

Кил Геноцидис иска точно неграмотници да бъдат убити с инжекциите, затрудняваш икономически като си толкоз тъп и много въглерод и метан пърдиш, а си тъп , ненужен неграмотен идиот

Хората правят наука и прогрес, Ганьо прави махмурлук и лайно в гащите.

Aма Ганьо не убил и един човек нито като колонизатор, нито като фашист, нито като сатаниста със смъртоносни генни биопродукти за масова депопулация ..Ганьо се оказва Човек, а не убиец...

Модерна троли антиваксърите, те пищят като ужилените, само за ужасните ваксини мислят по цял ден

Не мога да спя, отвсякъде ме дебнат ваксини да ме боцкат по нежното дупе. И почвам да бегам, бате! С 200!

комбинира бустерна доза срещу новия коронавирус и експерименталния й противогрипен препарат, предаде Ройтерс. Така, така... ваксърчета. Опитни свинчета :) Идеята е препаратът да се поставя ежегодно. Готиви са. Фарма мафията не ги мисли. Ежегодно... иначе, беше конспирация. Щеше да е само докато "мине ПЛАНдемията", е сега вече ясно ли ви е, че нищо няма да мине? Как така ще допуснат да мине ПЛАНдемията, та това означава доброволно отказване от милиарди годишно.

Тази ваксина ми прилича на коктейл "Молотов" . Абе направо огън ваксина.

Super...strahotna novina

Каквото и да си пишем , до когато на змията не й откъснат главата, все ще си произвежда ваксини. Независимо от факта, че трябва да подпишеш хартийката, че нямаш никакви претенции към производителите на ваксини. Ваксинираните да бяха прочели поне малко, за какви поражения може да имат, включително и смърт, а не да се противопоставят на антиваксърите. Злият дух е във ваксините и техните производители, те насаждат страх и сеят смърт.

Я не се занимавай със злите духове, че ще ти влезнат в къщата!

Не се пререждайте на опашката дебили, инжекция ще има за всеки...

Хората правят наука. Тука Ганьо се напъва във форумите.

ИСТИНСКИТЕ НОВИНИ: ЗАЩО MODERNA ИЗПОЛЗВА ЖЕЛЯЗО ВЪВ ВАКСИНИТЕ СИ? Не сте забравили за 1.6 милиона ваксини за Япония съдържащи частици неръждаема стомана, нали? Лъжливите медии веднага набедиха някакво фасилити в Испания и някакви случайно попаднали стружки от триещи се метални части. САМО ЧЕ, в процеса на пълнене в “чистата стая” няма изначално триещи се метални повърхнини-забранено е и няма такива filling machines. СЪСТАВ. При спектрален анализ на тая партида се вижда много желязо и по-малко никел. В никое фармацевтично оборудване не се използва такава стомана, а изключително хром-никел. ВСИЧКИ ВАКСИНИ НА МОДЕРНА СЪДЪРЖАТ ЖЕЛЯЗО. Естествено, учените по света веднага провериха и други партиди на Moderna за желязо. НЕ САМО ВАКСИНАТА НА Moderna, НО И НА Pfizer и J&J СЪДЪРЖАТ ЖЕЛЯЗО! Много метали, като платина, злато, сребро, мед, алуминий имат силни антибактериални и антивирусни свойства. Алуминиеви окиси се използват във всички ваксини от 30х години на миналият век до сега. Размерът на частиците днес е НАНОметъри. От една страна- повече частици по-силен имунен отговор, от друга-тия наночастици могат да запушат капиляри в мозъка и да създадат тромб. Именно те бяха първите обвинени за кръвозасяданията, преди да се разбере ролята на протеина от спайка. Само че, желязото не е сред тия “добри” антивирусни метали и никога досега не в бил използван ЖЕЛЯЗНО НИКЕЛОВАТА СПЛАВ Е ФЕРИТНА. Спомняте ли си полепналите лъжици около мястото на инжекция? Може някои и да е преиграл, но обяснение вече има ЗА КАКЪВ ДЯВОЛ СЕ ВКАРВАТ ФЕРОМАГНИТИ В ТЯЛОТО? Точно обяснение могат да дадат засега само трите американски фармацевтични компании, но това е допълнителна порция захранване на всякакви конспиративни теории. Поставени в течна среда и под въздействие на електромагнитно поле, феромагнитите започват да вибрират. На тоя принцип са направени някои бъркалки за медицински цели. Дали това е за убиване на ваксинирания в силно електромагнитно поле или фирмите изплашени от тромбо образуващият ефект на ваксините, използват “бъркалката” за разбиването им. ИМАТ ДУМАТА НЕ САМО МЕДИЦИ, НО И ИНЖЕНЕРИ И ФИЗИЦИ

А в Н2О има цяла молекула оксидант ? Пий ги редовно тия хапчета бе смешник !

И ти не ядеш желязо, ама в срането ти ще намерят такова. Баси ИСТИНСКИТЕ НОВИНИ. Сигурно нищо не разбираш от производствени системи, инженерство, производство и т.н., но си компетентен по всичко. Точно като нашите политици и драскачи по форумите.. П.с. така наречените от теб чисти стаи се наричат такива, защото имат чист въздух или прахови частици под 1 на милион и липса на био частици и елементи. Машините не са пластмасови.

Куба започва да ваксинира 2 годишните!!! А България не е довършила Стогодишните! Венсремос камарадес!!!

Фирмата "Модерна" е създадена преди 10 години така наречената ваксина за коронавирус е първото и творение. Не е ли странно. Чакам от овцете да ми сложат минуси. Ама все пак проверете, овцеее

Вече не се и крият! Обаче стадото продължава да спи сладко, сладко.

Ще се поставя с кожена супозитория

...

а за любителките на силните усещания ще има BBQ не че сега няма ама друго си е да ти го сложи Модерна не е неква изостанала все пак

Направо да ни слагат абокати и всяка седмица на нова вливка! Има толкова хора,които не искат противогрипна ваксина, защото доста народ си е доказал през годините емперично, че там си е точно 50:50. Сега ако тая гняс дето я приготвят несработ, вината на противогрипния щам ли ще е или РНКто? Страшна заигравка със здравето ни се подготвя. Сериозно, някой трябва вече да ги спре!

Аз пък правим гроздова ракия около петдесет градуса, а салатата е отделно

А няма ли и "3 в 1"?

Който иска да се боде всеки ден ,Аз съм извън играта, толкова години живяхме с вируси без ваксини, мисля , че не е проблем да продължаваме така.

Вече е проблем - връщане назад няма. Аз затова и се ваксинирах, не защото ми харесва да се боцкам.

Такива,като тебе са ги е.али византииците и турците цели 700 години! За да си угодиш на гъза си готов да се над.пиш и да те боцкат доживот,а не да се бориш срещу това да свърши!

ЕС ще взима по 150 МЛРД. ЕВРО КОВИД ЗАЕМИ ГОДИШНО, за да финансира възстановяването от коронавируса 14.04.2021 "Брюксел. Европейската комисия планира да заема около 150 милиарда евро ГОДИШНО до 2026 г., за да финансира безпрецедентния план на блока да направи икономиката си по-екологична и дигитализирана, превръщайки я в най-големия емитент на дългове в евро, заяви Комисията" ... Ще произвеждат ВАКСИНИ и ДЪЛГОВЕ на КОНВЕЙЕР...

Ганя не слага ваксини. Ганя е най-умен от всички. Бай Ганя разбира повече от лекари и фармацефти

Ганю поне не е педераст...

Фашисти!!!!!

Името на тая фирма на български, звучи много яко и модерно, но иначе от английски, Mode=режим, RNA=РНК, Ако бъркам ме поправете Един вид бъзика се РНК-то и вкарването му в определен режим. Пак казвам, ако бъркам, ме поправете

Аз се ваксинирах точно с нея. На втора доза имах тежки реакции, но всичко отшумя за няколко часа. Не съжалявам за избора си.

Дано не съм прав и всички да са добре след години

Е, хайде на третата доза! Не спирай докато не приключиш!

Не съм се ваксинирал и няма да се ваксинирам да го духат фармацевтите .За справка Файзер за миналата година печели 22 милиарда долара Чаооо...

Само че Ваксинацията започна тая година

Ми кат си толкова добЪр направи 23 млрд. Supply and demand това е. Това е доброто на капитализма - имаш качества , произвеждаш и печелиш. При кУмУнизъма ресторантьорчета и бекшиши печелят като лекари и инженери.

ми недей и се моли да не попаднеш в българска болница

Добро утро ваксинирани дебили!

Комбинирайте я с ваксина срещу бяс, па барем се кротнат малко ковидиотите.

Срещо всичко ще е тази дозичка, дори срещу умиране, даже каквото пипнеш - златно ще става, само и само да се боцнеш!

Ей сега, като излезне EX-CD24 фармацевтичните компании може да цункат печалбите си отзад! Край на медицинския фашизъм!

И ще заживееме в мир и любов :)))

EXO-CD24 e за болнично лечение на тежки случаи. Неизвестно кога ще бъде достъпен в България, а и не чакайте да стигнете до болница за да започне да ви лекува български “доктор”. Имате доказан клинично в 69 изследвания, в 25 страни, върху 18,000 пациенти(!!) евтин и без странични действия, високо ефективен (71%) ИВЕРМЕКТИН. Най-евтино струва в Индия. Именно ивермектин, а не ваксините озаптиха пандемията там.

С новата експерименталка ще получаваш сигнали даже и Вояджърите

докато чакаш автобуса на спирката...

"Идеята е препаратът да се поставя ЕЖЕГОДНО." АБОНИРАНИ за ваксините. При СЕЗОННИТЕ грипове са се ваксинирали около 3% от българите.

Количествените натрупвания/на ваксини/може да доведат до качествени изменения/на индивида/!

Пабло Ескобар и нему подобни са като пеленачета пред днешните фарма гиганти !

хахахахаха, все пак "ваксина"-антигрипал,а!!!!! :-))) за грип става дума все пак......

Перфектна ADE( Antibody-dependent enhancement) буря се задава за опитните вакс.мишки !

Тия от "Модерна" не се наядоха , то лакомията им няма граници.

Биснеса върви с пълна сила. Хората представят бузнес план пред инвестирори... Да живее търгояията със здраве.

Уф, аман от ваште "ваксини"... Сега край няма да има да ни произвеждате все по-добри и да пъмните алчните си и бездънни джобове...

Кога ще има прайд? Предпочитам да чета за педали, вместо за ваксини и вируси.

Както е тръгнало, ще трябва да ги пуснат в туби от по 10л., че да не се меша постоянно с мангърите в Била, ако искам да живея. Да си имам поне за седмица.

Два цитата: - “комбинира бустерна доза срещу новия коронавирус и ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИЯ й противогрипен препарат” - “ежегодно”

Иииии, задължително графеновият оксид в тези нови бъркочи трябва да се удвои поне,ако не и утрои.И нека пак разправят, че няма електромагнитни полета около fuckсинираните.

Аз затова и се ваксинирах. Разбрах, че графеновия оксид води до импотентност и до ракови заболявания. От дете мечтая да съм импотентен.

Ваксина трепач

Трябва да ударим поне 300 коментара тук. Все пак сме на пазара на ваксини заедно с инвеститорите. Можете ли да измислите ваксина в разфасовки по 0.7l и 1.0l с дъбов аромат и цвят? Обещавам всеки петък да пия голямата разфасовка сам, от 20:00 до 03:00 съм готов. Ще я направя n-валентна!

Като почнат да предлагат, ама БЕЗПЛАТНО, ваксини срещу рак, инсулт, диабет, инфаркт и камъни в бъбреците наведнъж, се обадете. А дотогава "мон фан"!

Ваксина срещу рак не е възможна. Терапия да се нарече е по-приемливо но ваксина няма начин.

Като попрочетеш малко, ще видиш, че е имало опити,но незнайно защо откривателите им са били намирани мъртви "при странни обстоятелства".

Откриватели на опити звучи много странно, чак нелогично.

Къде пише "откриватели на опити", бе говедо неграмотно?!? Я си намести цайсите и пак го прочети!!!

Сам си прочети каква глупост си написал: "Като попрочетеш малко, ще видиш, че е имало опити,но незнайно защо откривателите им са били намирани мъртви "при странни обстоятелства"." "Имало е ОПИТИ" и "ОТКРИВАТЕЛИТЕ ИМ".

Ако започнеш да четеш отначало, говедо неграмотно, като навържеш мненията МИ, ще разбереш какво ОПИТи на какви ОТКРИВАТЕЛИ за КАКВО има! Дебил кьорав такъв!!!

Хахаха много си забавен. В слабоумието си човек като тръгне да обижда говори колко му е ниска културата. Г-н откривател на опити. Дето не знае каква е разликата между опит и откритие.

Отчаяно ти липсва кило неврони в черепната кора, което ти пречи да правиш елементарни логически връзки. Ако за теб забавление е всеки следващ абзац от диалога да съдържа всичко изписано до момента, защото единият от двамата участници не помни какво е чел преди малко, то за мен не е. Радвам се, че поне обидите си разбрал, че са обиди. Поне толкова пипе имаш.

То освен да ти се смее човек на глупостта от друго няма смисъл. Ако имаше малко акъл в главата щеше да обясниш какво имаш предвид и да си поправиш написаното противоречие, вместо това реши че ще си проправяш път с обиди. Това че се изразяваш неправилно си е твой проблем и нямаш право да го прехвърляш на читателя. Има един много точен израз за случая и той е: На крива ракета космоса й пречи. Обидите още веднъж показват ниска култура и слабост в аргументите.

Интересно защо от 30 ще човека само 5 са съгласни с теб. Т.е. около 16%. Позната цифра, а?

А какво е HPV ваксината според теб? Не че не дава проблеми, ама е на пазара. Наистина всеки тук се изказва. Ама коментарите са весели. Само за момента, че досега без боц против Ковид няма се пътува. Другата година и групата на всеки в ръчичката поднесена в комбинация с ковидчето.

Аз и други такива, като мен, търпеливо ше изчакаме 4-5 години и после ще си пътуваме свободно. А ваксоробите ше пътуват в дървени пардесюта, с тая разлика, че корупцията в медицината ще е стигнала дотам, че никой никъде няма да признае,че това е в следствие на експериментални препарати.

Другарю, ти защо не работиш БЕЗПЛАТНО за шефа си, а?

И аз това питам, другарю. Де се е чуло и видяло корпоративни лидери да говорят за пренаселеност на планетата и после да лекуват същата тази планета задължително и безплатно (за крайния потребител) и без да искат нещо в замяна? Нещо понамирисва, а другарю?

Ваксината не е безплатна. Плаща се от правителството с парите от данъците на хората -> не е безплатна. Същите тези лидери нямат интерес от намаляване на популацията, която е работна ръка, било то образована или не. Скъпа или евтина, тя е работна ръка -> повече печалби за корпорациите.

И ти си кьорав като предния. Ваксината е безплатна ЗА КРАЙНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ. Ти, като одиш да се боцкаш във фургончето или кабинката, пари даваш ли или ти искат само ЛК?

Мангърчета, стискайте дупетата, че ще трябва да ви чипираме двойнно и с двойни игли! :)

Няма за кога, ние отдавна умряхме, защото не се ваксинирахме. Вие безсмъртните му мислете.

бъдещето- моноклоналната технология. Модерна са пионери.

С абокат в кутийката я пуснете направо, на андроид, че да не мъкнем отделно и телефони.

2 в 1 значи ваксина + уй отзад много мераклии ще има с тая рекламна кампания.

като гледам как се радваш.