Мицотакис към Денков в Атина: Очакваме Шенген и за сухопътните ни граници (снимки)

Транспорт, енергетика, цифрова комуникация бяха във фокуса на срещата на четири очи между двамата

Обратно в новината

Коментари - Мицотакис към Денков в Атина: Очакваме Шенген и за сухопътните ни граници (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ме интересува вие какво очаквате. Ако повечето българи не го очакват? По такива въпроси, задължително референдум. Ако мнозинството иска Шенген, останалите ще се съобразим и примирим, но ако мнозинството не го иска? Насила ли ще ги набутате?

Така и не схванах какви ще са ни плюсовете от влизането в Шенген и какви минусите. Няма кой да го обясни на достъпен език. И пак няма да направите референдум, както не ни питахте и за влизането в ЕС. Пък може да се окаже, че повечето българи не са съгласни и тогава какво? Да ви пикам на демокрацията. Никой за нищо не те пита. Сами си говорят и убеждават.

Да допълня-абсолютно безплатно образование с лекари, които не са си купили дипломите и не взимат рушвети, за да те лекуват, че това се наказваше жестоко. Правосъдие-а и да станеш милиционер не се полагаше на всеки. Армия и то каква! Но не може ли да пътуват по соца. Да бе, три пъти ходих до Чехословакия и ГДР още преди да навърша 10 години и обиколих всички република на СССР. Но друго си е да идеш на гурбет на Запад да послугуваш. Колко са тези днес, които са наистина успешни на Запад? Едва ли и 1% наброяват. И най-ми е смешно някакви завършили уж престижни университети, които се връщат тук и казват, че се върнали щото много обичали България. Това да го разказват на баба си. Върнали са се, защото на Запад са тотално ненужни. Те и тук са ненужни със смотаните си специалности измислени, но като се уредят на някоя сладка държавна службица и се кротват.

Много плюем соца, колко сме били онеправдани. НО! Тогава произвеждахме всичко. От козметика, през телевизори, хладилници, електрокари земеделска продукция, печки, филми-киностудио Бояна от което и Холивуд се възползва, компютри....не мога да изброя. Но не било качествено и това оправданието да ликвидират всичко. Ми кат не било качествено, що моят хладилник "Мраз", пералня "Перла", телевизор "Велико Търново", дънки "Пионер" и т.н. изтраяха 30 години и повече и ги замених не щото се бяха развалили, а да е някак по-западно вкъщи? Оттогава не спирам да се главоболя с майстори. Като са били неконкорентноспособни да ги бяха оставили заводите да фалират от самосебе си, що ги ликвидираха от раз? И наука правихме-един съученик записа генно инженерство, друг ядрена енергетика. Не знам дали са намерили приложение на специалностите си. Вероятно-не в днешно време. Да не забравя, че и медицината беше достъпна и педиатрите идваха да те наглеждат без да си ги викал специално. Но дефицит, защото всичко се изнасяше. Обезпечавахме цяла Европа. Грешка! Първо задоволяваш вътрешния пазар, после навън. То и сега е така. Макар производството да ни е кошмарно свито-вече пак сме аграрна държава, каквато сме били преди 100 години, но не ни пречи качествената продукция да заминава, примерно към Полша. И такива неща, които тук ги няма. Ай, със здраве ви шенгенци.

"Двамата министър-председатели проведоха и разговор на четири очи." Правилно, сега трябва да се разберем да не изтича информация какво сме си говорили, да не стане както с Австрия. Ние подписахме (аз и Мария Гаргамел) и те веднага ни пуснаха по медиите.

Целта е да разкарат от мигрантите в България и Румъния. За България хубавото е че условията са гадни и те не искат да остават тук. Нека да видят какъв нисък стандарт има в България. Така че всяко зло да добро.

Ние доброволно ставаме такива, да им пазим границите. както 500г под турско робство. Ще избират свестните, останалите в БГ. Не заслужаваме нито Ботев, нито Левски

Никой не ни иска в Шенген. Те ни смятат за цигани.

Споко сега по Струма и Марица сме в ,,шенген,, може и с балон по въздух :)))))))))))))))))))))

Аз пак не разбрах, каква точно ни е далаверата, ако влезем в Шенген? Ще станем по-умни ли, ще живеем по-добре, ще ни вдигнат заплатите или ще ни намалят данъците? КАКВО ТОЧНО ЩЕ СЕ СЛУЧИ, НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ?

Няма да чакаш километрични опашки за Гърция лятото :)))

Някой бизнесмени ще имат далавера, че ще си прекарват продукцията, заедно с другата, без да ама проверки. Всичко останало е the same

ДрОГАТА

Да. Европа ще може да връща обратно емигранти, а българите ще плащат цената. Шест хиляди от Австрия е само началото.

Причината тук да има някъв Шенген седи зад проекта за обединена Европейска армия, която ще даде юридическа основа за заобикаляне на ограниченията на НАТО по Артикъл 5. Фашистката внучка Фон дер Лайън иска Европа да гори, докато тя по модела с Пфайзър (скрит договор) печели комисионни от Вангард Груп и ВПК то на САЩ. Това е подплатено от плана на Световната Банка и Давос за зануляване на суверенитета на членовете на ЕС и обединяване на икномиките им. Идеални условия за карбонови данъци (Сталинка и Гейтс го заявиха публично), Уърлд АЙДИ, дигитални пари и социален рейтинг. Ако проследите ученията на НАТО и логистиката им, ще ви стане ясно, че ние сме снабдителна линия към Румъния в случай на затваряне на Черно море от Турция и Русия. Ултимативният план на неокон фашистите на САЩ винаги е бил Турция да се бие срещу Русия. Нещата им вървяха по план докато не решиха да премахват Ердоган с преврат и опит за убийство. Руснаците му спасиха задника тогава и от там тръгнаха други хави. Та така, соросматряла да се радва щото като влезе и по суша, това означава, че ще ги привикват за картотекиране и могилизиране по Европейска директива. Нали никой не храни надежда, че развитите (доскоро) Европейски държави първи ще бъдат хвърлени в огъня. Първо горят Румънците, след тях сме ние, следват Гърчолята и надолу по веригата.

Движим се в правилната посока, скоро наистина ще се измъкнем от руското робство! За съжалемие става с бавна скорост, но важното е, че става! След няколко години, изобщо няма да търгуваме с Русия, а това е прекрасно.

Ами не, не се вдивим в правилна посока, и както руско робство те гони? Ние сме в американско робство от над 10 години вече, целия ЕС им е клекнал на краварите, и ето го резултата17 години в ЕС и все още най-бедните в Европа. Мъ Денков само обикаля и няма никакви положителни резултати, днес се изнесе информация какви ги е вършил, натикал ни е да приемаме неограничен брой емигранти за да сме в Шенген. Официалните условия/изисквания са вече отдавна изпълнени, още през 2015-та, но някои държави ни извиват ръцете и АКАДЕМИК Мъ Денков само и само да остане в историята, като пионката вкарала България в ЕС, е готов да заплати всяка цена. НО НА НАШ ГРЪБ!!! Е мерси за такъв премиер. ОСТАВКА!!!

Съвсем скоро ще сте свидетел на поредното заробване на България.

Пазители на демокрацията трият истината (редактори на посолството (проститутки)) През 2039г година на заеко каза гърко България че влезе у шенгено. Което е две години след разпадането на съюзо през годината на офцата по календаро на империята на посолството.

"България губи поне 8 млрд. лева на година, защото не е в Шенген" Заглавието е от 24 часа. Според мен не е защитено добре в текста, но вероятно е близко до истината. За осакатения Шенген , с който ни дикисаха, е добре да се даде графика за мигрантите, влезли у нас по години и да се отбележи от кога Радев с неговите шарлатани са на власт и респективно от кога спецсилите са махнати от границата. Щото преди това ВМРО беше в управлението и се твърдеше, че нелегални мигранти практически няма. п.с. Това е вече втори изтрит мой коментар

След срещата на четири очи между двама премиери направо ме е страх от нашия плужек и дупелизец, какво ли е обещал .... По скромното ми мнение, Денков може да се включи на ниво само в работния обяд, планиран след това! Базирайки се на опита от международните преговори на Борисов, може и Мицотакис, своето парче торта Сахер да е дал на Денков, знам ли?!

Тоя ни вкара в шенген, царя в нато, а станишоглу ефенди в ЕС. Всичко е предначертано.

Гръка не можеше да се сдържи и умря от смях като говореха за Шенген. Друг път не е виждал толкова тъпа мишка като нашата. Шенген е един и няма въздушен, по море и суша. То и до днес никой ме е обяснил кво е тва чудо въздушен Шенген. А в истинския Шенген ше ни пуснат га мишока роди котка и гръка го знае идеално.

Мицотакис се ебава с нашия бастун за Шенген а Денката се хили като тиква

Тарикат и мишок.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Денков е чувал но не му действа и изглежда като недоебан глист

Изключително слаб премиер-химик Денков

Това не е премиер, а ибрикчия.

И Мицотакис е американско мекере... Но е хитър - кое поколение Мицотакис е?? А нашият тъп академичен мишок е пародия и трагедия!

Са еврейска фамилия, която коли и беси там от векове. Нашето даскалче с женско гласче е като чистача в кенефа на имението му на тоя.

Гърка гледа като кобра паралезирания плъх на Сорос сглобката и знае че всеки един момент може да го пусне по пързалката

У наше село има един дето се казва Мицо Таков.

Тоя е толкова смотан, че е най добре да не ходи никъде и да не подписва нищо...

Гъркът знае, че една блага усимвка, едно потупване по раменцето и едно погалване по главичката е достатъчно гризачът да предаде интересите на България.

всичкото е ала бала важното е какво са коментирали на четри очи

Мицотакис срещна плъх от Сглобката на САЩ...

На гърците им е най-изгодно. Таман мигрантите от там може да тръгнат нататък през нас.

Коя година ще се случи 2!?

Нашият се извисява гордо като орел, където и да иде.