Министерството на земеделието избра студент за съветник на министъра

Семейството на Десислава Бонева се занимава със зърнопроизводство повече от 30 години, от малка е част от аграрния бизнес и съпътстващите го проблеми

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Студент или докторант са избрали , бре драги журналисти? Щото то може да станеш докторант и на 100 години, тоест половин век след като завършиш висше , ако те бръмбарите ти в главата още са в стройна редица.

като си гледам словореда , мойте бръмбари определено няма да мога да ги спретна в стройна редичка , готови за докторантска степен:)))

До там ли се стигна в тази държава? Била от малка закърмена! И моите предци бяха в този бранш, но това не означава че и аз съм била добре подготвена на нейните години да давам съвети, още повече на такъв пост!

Това не прилича ли на конфликт на интереси? Щерка на земеделци съветник в министерството на замеделието.

... фрапантното е .... колко е акъла на тоя дето иска такъв кадър да го съветва ... хахахаха , голям смях е ... който и да дойде ще е човек от народа ... а народа е мърша* (автора го е написал преди 100 години не е моя реплика) Терминал(НО)2

Какви назначения 5 дни преди изборите? Моите уважения към студентката, но трябва и житейски и професионален опит. То и Пеевски като студент стана член на борда на директорите на Пристанище Варна.

докторант не е студент. Не я знаем колко житейски и професионален опит има, щото доктурантура може да почнеш и на 60 годишна възраст.:)) Не доизчетох статията и не зная дали се споменават годините й, щото се нервирах на кликбейт заглавието, но такива назначения винаги са роднинско-партийни, така че няма особено значение годините и опитът на кандидат докторантката :))

Слабичко! Много слабичко!

Докторантът не е студент, това е научен работник. Висшето образование се завършва с най-високата степен магистър. Всичко нагоре е научна кариера. И по правило докторантът получава заплата, докато студентът може и да плаща за обучението си. Ей такива "студенти" мобилизират в Русия.

Не виждам нищо лошо в това. Не е на мястото на другите съветници. Какво лошо има младите да се изявяват на такива постове? Държавата е тяхна.

ти искашли да те вози таксиджия който току що се е записал на курсове за шофьор? или да оперира детето ти студент по медицина втори курс? или да те бръсне кьосе, което тъкмо си е купило браснач и се е обявило за бръснар?

Сравнението ви не е никак удачно:-)

Сравнението не удачно на вас госпожо. За да виждаш трябва да отвориш очи …

Не се хващайте на сензационни заглавия. Тази е докторант , не е студент. Тоест вече е завършила висшето си образование, може да е завършила и преди 1 година, а може и преди 10. Отделен е въпросът дали е назначна заради компетенцията си, или с връзки. Но в България знаем как се заемат такива постове в държавната администрация - определено не е с конкурс по компетенции.

Абе намирисва този избор, но и вие сте си е.али майката в изопачаването на фактите. 1. Не я познавам. 2. Не е студентка. 3. Завършила е пълен курс на висшето си образование със степен магистър. 4. Няма как да караш докторантура, ако преди това не си магистър... Те така. А дали има и колко опит и стаж като специалист... е друга бира. Затова и написах в началото, че ми намирисва този избор.

еее, що да ти намирисва? кадърно е детето, с опит, може да съветва министъра който е некадърник без опит! а това, че вероятно е племенничка на съпругата на брата на министъра си е случайност!

а това, че вероятно е племенничка на съпругата на брата на министъра си е случайност! Не я познавам, затова питам директно - СЛУЧАЙНО ли си го написал това? Една жена ли ти каза на пазара?

явно какъв е капацитета на министерството и министъра, щом недоучил студент ще ги съветва! хубавото е, че след три дни има избори, и този министър заминава в аграрията нейде!